© Aaron Sousa op Unsplash

Het Big Pharma vaccinkartel is op zoek naar nieuwe manieren om te azen op mensen die reeds lijden aan diverse chronische gezondheidsproblemen. Tijdens het covid-19 schandaal werden miljoenen mensen ervan overtuigd dat hun onderliggende gezondheidsproblemen het gevolg zijn van covid zelf, schrijft naturalnews.com.

Big Pharma heeft de term “COVID long hauler” (“COVID-langdurige symptomen”) uitgevonden om deze verschillende gezondheidsproblemen onder één overkoepelende term samen te brengen en om van een infectieziekte meer te maken dan wat het in werkelijkheid is.

Miljoenen mensen zijn er al van overtuigd dat ze een experimenteel covid-19 vaccin nodig hebben om te overleven en vrij te zijn in de samenleving. Nu maakt Big Pharma zich klaar om MAANDELIJKSE covid-injecties te onthullen voor mensen met chronische gezondheidsaandoeningen.

Britse wetenschappers dringen er nu op aan dat mensen met aanhoudende gezondheidsproblemen maandelijks covid-19 vaccins nemen om hun immuunsysteem te “boosten” en te helpen bij het opruimen van eventuele resterende SARS-CoV-2 reservoirs die in hun lichaam zijn achtergebleven. Deze “ideale kandidaten” voor routinevaccinatie zijn al immuun voor de natuurlijke infectie en hebben zelfs het oorspronkelijke vaccinatieprotocol gevolgd, wat tegen alle gezond verstand ingaat. Maar deze “ideale kandidaten” voor routinevaccinatie lijden nog steeds aan chronische gezondheidsproblemen en worden nu onder druk gezet om een maandelijks vaccin te nemen om hun “COVID-langdurige symptomen” op magische wijze te doen verdwijnen.

Onder de Big Pharma dictatuur, maakt het niet meer uit wat de onderliggende oorzaak van het gezondheidsprobleem is. Mensen die worstelen met vermoeidheid, lusteloosheid, hersenmist, verlies van energie, kortademigheid, gebrek aan uithoudingsvermogen, artritis, en andere gezondheidsproblemen kunnen nu beweren dat ze een “COVID-langdurige” zijn. Hoewel deze problemen veel voorkomende bijwerkingen zijn van de farmaceutische medicijnen die deze mensen innemen, kan de juiste diagnose worden verdoezeld en genegeerd, waardoor de patiënt aandacht kan krijgen en zichzelf een “COVID-langdurige” kan noemen. Een infectie die op de juiste manier wordt behandeld met nutraceuticals en anti-virus middelen zal normaal gesproken geen chronische gezondheidsproblemen veroorzaken of onderliggende gezondheidsproblemen verergeren. Echter, toegeven aan stress, isolatie, angst, longbeschadiging door beademing en immuuncompromitterende farmaceutische medicijnen zal zeer zeker langdurige negatieve effecten hebben op de geest, het cardiovasculaire systeem, het endocriene systeem, het microbioom en het immuunsysteem.

  Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven ... het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE

Onderliggende oorzaken genegeerd, terwijl miljoenen mensen gedwongen worden te leven in onwetendheid en lijden

De Britse studie meldt dat meer dan een miljoen Britten kampen met aanhoudende gezondheidsproblemen nadat ze hersteld zijn van covid-19. Er is geen indicatie of deze gezondheidsproblemen al bestonden voor de infectie, of niet gediagnosticeerd waren voor de ziekenhuisopname. Allopathische artsen missen vaak de onderliggende oorzaken van de gezondheidsproblemen van mensen. Er is ook geen aanwijzing of deze aanslepende gezondheidsproblemen verergerd werden door de stress, het isolement en de terreur van de lockdowns, de lichaamscontroles en de pandemische berichtgeving, of dat de gezondheidsproblemen het gevolg zijn van schadelijke behandelingen, opportunistische infecties of ondermaatse medische verzorging. Wat de oorsprong van de gezondheidsproblemen ook is – de Britse wetenschappers willen deze “COVID-langdurigen” op een rij zetten voor maandelijkse inentingen. Van de eerste veertig kandidaten die verlichting verwachtten van de vaccins, voelden sommigen hun symptomen verdwijnen in de dagen na de boostershots, maar hun toestand verslechterde na verloop van tijd.

Door deze nieuwe term (COVID long hauler) te ontwikkelen en er misbruik van te maken, blijft Big Pharma mensen misleiden over de oorzaken van hun chronische gezondheidsproblemen. Deze bevolkingsgroep wordt geleerd te vertrouwen op de farmaceutische industrie om hun symptomen aan te pakken, naarmate zich meer bijwerkingen openbaren. Desondanks zijn deze mensen uitstekende kandidaten voor het uittesten van maandelijkse vaccins en andere farmaceutische verslavingsprogramma’s. Deze groep behandelt zelden de onderliggende oorzaak van hun chronische gezondheidsproblemen en is eerder geneigd om het experimentele vaccinprotocol voor covid-19 te nemen – zelfs als zij reeds immuniteit hebben verworven door natuurlijke infectie. Deze mensen hebben de onderliggende ontsteking, cellulaire oxidatie, verzuring, zware metalen vergiftiging, hormonale onevenwichtigheid, darm dysbiose, tekort aan voedingsstoffen en mineralen, en andere holistische problemen niet aangepakt. Als deze problemen eenmaal zijn aangepakt, zullen miljoenen mensen zich bevrijden van hun “COVID-langdurige” status en uit de mentaliteit van angst en ziektekiemfobie stappen waartoe zij geconditioneerd zijn.

  1 op elke 246 gevaccineerden is gestorven binnen 60 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland volgens de Britse regering

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOproep tot buitenparlementaire acties en of burgerprotest tegen corona dwangmaatregelen – Update II!
Volgend artikelImmuniteit na infectie sterker dan door genetische technologie vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Nog even en de mensen krijgen jaarlijks een doosje met 12 prikken die je met een soort van insuline apparaat zelf kan toedienen elke maand.

 2. 9 miljoen cronischezieken , gehandicapten , en ouderen met onderliggende ziektens zijn hier de klos mndlijkse prikken …9 miljoen moet rutte erop ruimen …met valsheid in zijn mond , met z,n advies en samen deze mensen ombrengen eerst langs de pillenfabriek farmeuten ziektens in eren houden

 3. Hitler wilde ook een superieur ras. Dat is exact wat er nu gaande is. Het domme, brave, niet nadenkende deel van de mensheid, zeg 70% wordt de dood ingejaagd. De prikweigeraars gaan het zwaar krijgen, maar de paar procent die het overleeft is in de ogen van deze psychopaten het slimste, sterkste deel met overlevingsinstinct en dus superieur aan de overgrote meerderheid van volgzame schapen. Ze krijgen straks exact wat ze willen en wij werken er allemaal aan mee, onbedoeld. Binnen 10 jaar heeft het gros van de geprikten het loodje gelegd. Onze kinderen zullen in hun ogen sterkere genen hebben en dan bij de geboorte al gescreend worden, zijn er toch nog afwijkingen of het kind wordt gezien als “minder” dan wordt dit afgevoerd. Alleen sterke kinderen zullen mogen blijven. Lijkt fictie, maar dit gaat 100% werkelijkheid worden als ze hun plannen kunnen doorzetten.

  • israel heeft voor 9o procent nationaal socialisme en de overeenkomstige rassenwetten, orthodoxe joden produceren de kinderen, zou wel willen weten in hoeverre de orthodoxe joden aan de injectie zijn gegaan

  • Ja zo lijkt het wel, maar het zou toch veel slimmer zijn om de domme schapen te houden? Die kan je controleren. Nu zouden ze de sterken, kritische vijand overhouden in jou redenatie.
   Het zou veel logischer zijn als ze met deze prikken een tegengif geven voor een biologische aanval waarop de niet gevaccineerde niet zijn voorbereid. En daarmee leggen al je tegenstanders het loodje en hou je de schapen over.

   Ik snap er in ieder geval niets meer van. Wat circus allemaal. Het lijkt me het meest logisch dat ze gewoon ontzettend veel vaccins willen verkopen met als PR de politici.

 4. En ik heb mijn 2de prik uitnodiging alweer in de bus.
  Gaat ook weer door de papier versnipperaar hier.
  Hoelang zullen ze dit volhouden.

 5. Ha Bert,
  Ik ben op vakantie en zie via de post nl app dat mijn 5 of 6e oproep voor vaccinatie onderweg is.
  Eerst vriendelijk, toen bleek ik iets chronisch te hebben, bij mij niet bekend. Werk al 37 jaar bij mijn werkgever, vaak medisch gekeurd en ik schat totaal 10 keer een ziekmelding gepleegd in al die jaren. Totaal 6 weken absentie?
  De laatste oproep was al minder vriendelijk.
  Nu in Frankrijk. Ik zie en hoor dat de messen worden geslepen. Liberte’, dus Vrijheid lijkt door Macron te worden afgeschaft. Bedenk dat het vandaag 14 juli is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in