Pixabay

Ik heb een lijst gemaakt van alle ingrediënten van het vaccin en contact opgenomen met de Poison Control. Na intro’s en dergelijke, en het verzoek om te spreken met iemand met ervaring en kennis van zaken, is dit de kern van het gesprek, schrijft Iris Figueroa.

Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten opgenoemd, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)

Hij: Nou, dat is een hele lijst… maar ik kan gemakkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen… Gebruikt in meststoffen, pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een lijk te conserveren… Ze staan bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?

Ik: Als ik mijn kind bewust vaak zou voeden of inspuiten met deze ingrediënten, schematisch, dan zou ik mijn dochter natuurlijk in gevaar brengen… Maar wat zou er juridisch met mij gebeuren?

Hij: Vreemde vraag… maar u zou waarschijnlijk worden aangeklaagd voor criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermishandeling… Uw kind zou van u worden afgenomen… Kent u iemand die dit met zijn kind doet? Dit is crimineel…

Een industrie… dit zijn de ingrediënten die in vaccins worden gebruikt… met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… om de antilichaamspiegel voor onbepaalde tijd op peil te houden..

Hij: WAT?!

Uw conclusie?

De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…”

  Chris Cuomo, die op CNN Covid prikken pushte, geeft toe dat het Moderna-vaccin zijn gezondheid heeft verwoest

INGREDIËNTEN IN VACCINS – U kunt GEEN weloverwogen beslissing nemen als u niet goed op de hoogte bent.

Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.

Deze worden in uw kinderen GEÏNJECTEERD;

-> Formaldehyde/Formalin – Zeer toxisch systematisch gif en kankerverwekkend.

-> Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

-> Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico’s met zich mee voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie, en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

-> Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celbeschadiging, vermindert de oxidatie-reductie activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Wordt in verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

-> Polysorbaat 80 & 20 – overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

-> Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

-> Serum van runderfoetussen – Geoogst van foetussen van runderen (koeien) die van drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.

-> Menselijke Diploïde Fibroblast Cellen – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.

-> Afrikaanse Groene Aap Niercellen – Kunnen drager zijn van het SV-40 kanker-veroorzakende virus dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

-> Aceton – Kan nier-, lever-, en zenuwschade veroorzaken.

-> E.Coli – Ja, dat leest u goed.

-> DNA van varkens Circovirus type-1

-> Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

  Het uitschot afschuimen

U kunt al deze ingrediënten bekijken op de website van de CDC. Ik moedig iedereen aan zijn eigen onderzoek te doen. Zoek de MSDS van deze chemicaliën op. Lees de duizenden peer reviewed studies die de biologische gevolgen van deze chemicaliën voor het lichaam hebben geëvalueerd, vooral wanneer ze worden geïnjecteerd.

Controleer de ingrediënten van vaccins hier: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedacht
Volgend artikelFranse politieagenten slaan vrouw in elkaar omdat ze zonder vaccinpaspoort winkelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Voor het geval de mRNA techniek niet dodelijk genoeg is, stoppen we er nog een berg chemische zooi in waarvan we zéker weten dat het dodelijk is.
  Oeps, teveel mensen gaan te vroeg dood, hoe kan dat nou??
  Dit is bijna lachwekkend, maar dan een hele enge, scheve, gestoorde lach.

 2. Even een kritische opmerking…..in de bijlage die je kunt downloaden worden ingrediënten vermeld van nagenoeg alle vaccins behalve die van Covid19 vaccins.

  Wat is nu precies de bedoeling van het artikel, inzicht geven in wat voor troep er in alle handen vaccins wordt gestopt of was het bedoeld om te laten zien wat er in Covid19 vaccins zit.

  Als het het laatste is dan slaan we de plank mis met dit artikel……

  • Vermoedelijk het eerste. Ik mis nog wel een aantal vaccins. Dell Bigtree The Highwire heeft zo wie zo kunnen aantonen dat er niet wordt gewerkt met placebo´s wanneer onderzoek wordt gedaan naar nieuwe vaccins. Het ene vaccin wordt simpelweg met een ander vergeleken. De pharma is een grote farce. Kindje van Rockefeller dus hoe kan het anders.

 3. Zo´n 70% van de bevolking heeft te maken met chronische ziekten. Ra ra hoe is dat nu toch mogelijk. En dan hebben we het nog niet eens over het voedsel dat men ons vanuit de multinationals voorschotelt of het leegroven van de bodem of de milieuvervuiling of andersoortige stressfactoren.

  Als die prik erin zit, dan kan die er niet meer uit. College over gezondheid.

  Wat wordt er behandeld in dit college:

  0:00 1. Wat is een vaccin?
  3:22 2. Wat is een mRNA-‘vaccin’?
  8:06 3. Experimentele ‘vaccins’
  17:13 4. Bijwerkingen
  25:02 5. Als die prik erin zit, dan kan die er niet meer uit – aan u de keuze

  Weet u waar u aan begint? Geen ‘conspiracy theory’, maar oprechte vragen die een eerlijk en wetenschappelijk antwoord nodig hebben. Geen PR verhaal. Vragen waar onze overheid antwoorden op zou moeten krijgen voordat we verder gaan met dit medisch experiment.

  https://www.youtube.com/watch?v=Cg8ZBfTwP5g

  • YT-link is inmiddels verwijderd. Als over bepaalde onderwerpen niet mag worden bericht weet je waar de werkelijke macht zich bevindt (Voltaire [François Marie Arouet], 1694 – 1778).

 4. De man van onze huishoudelijke hulp heeft 2 vaccinaties van Astra Zenica gehad. Resultaat na 4 maanden; Thuis van hun vakantie was hij strontziek van de Corona en lag 4 dagen op de intensive care, thuis weer in bed, en daarna voor onbepaalde tijd ouarantaine. Op zijn werk nam bijna niemand een vaccinatie, omdat zijn collega’s het niet vertrouwden. Onze hulp (ook 2 vaccinaties met Astra Zenica) en haar man dachten goed beschermd te zijn. Onze hulp heeft nu keelpijn, dus daar horen we ook nog het nodige van. De dochter heeft ook al twee vaccinaties (Jansen) achter de rug en waarschijnlijk komt die ook nog aan de beurt of word ze mogelijk steriel. Ze wou nog ooit een kind krijgen. Onze hulp blijft maar een tijdje weg, we willen ook niet besmet te worden. Mijn schoonbroer heeft na twee vaccinaties opeens Parkinson en diabetes gekregen. Zijn zus kreeg na twee vaccinaties ook diabetes, terwijl haar epilepsie erger is geworden. Wie volgt, haar andere twee zussen ? De zwager van mijn vrouw kreeg ook twee vaccinaties, lag een poosje met Corona op de intensive care, en ligt nu met longontsteking thuis op bed. Ook daar horen we nog wel van.

 5. Nog 17 dagen tot pesten voor toegang de absolute medische dictatuur zal belichamen. Slechts een kleine stap verwijderd van het onthouden van levensmiddelen aan de ongeïnjecteerden. Ze gaan het proberen. Ze moeten. Het zijn marionetten van de vazalstaat die we zijn. We moeten dit winnen

 6. Ook ik zie hier mensen met rare verschijnselen na de vaccinatie mijn zus is nu dementerend mijn andere zus heeft een probleem gekregen met trillen een kennis heeft opgezwollen ellebogen en tintelingen in handen en onderarmen ik heb ook het idee dat de hele persoon verdwijnt na de gifprik ik bedoel eigenlijk mentaliteit verandering ja als je dan leest wat er allemaal in zit niet zo raar natuurlijk ze gaan nu allemaal rare sprongen maken omdat ze het niet kunnen winnen de opkomst voor vaccinatie wordt minder omdat dit allemaal naar buiten komt dat kunnen ze niet tegenhouden volgens mij zijn dit de laatste stuiptrekkingen van een geplande moordaanslag op de mensheid tenslotte heeft Hitler het ook niet waar kunnen maken ik weet zeker dat ze het niet gaan winnen helaas voor de gevaccineerden dat zijn nu de oorlogsslachtoffers

 7. Dat een aantal chemische stoffen niet in een spuit thuishoren ben ik met de schrijver eens MAAR, om KCl en bijv . KH(PO4)2 tot gifstoffen te rekenen gaat te ver. KCl zit in zeezout en in dieetzout ( natrium arm) en fosfaten hebben we echt nodig voor oa ons DNA , en ja, het zit ook in kunstmest. Bij dit soort stoffen is de dosis en de concentratie van belang, ze vormen meestal de pH buffer en de osmotisch correcte waarde. Dit zijn slechts Enkele voorbeelden.
  Formaldehyde en thiomersal zou je nergens in moeten stoppen…

 8. Twan en ok……ze zijn vast zo dom geweest om hun euthanasiespuitje te halen.
  ik snap jullie reactie……wat nu?
  Er zit trouwens ook nog grafeen-oxide in…..lood….wat ook in de punt van een potlood zit.
  JE MOET TENSLOTTE HET LOODJE LEGGEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in