Now they're planning the crime of the century. Well, what will it be? Read all about their schemes and adventuring. Yes, it's well worth a fee © Supertramp - Crime of the Century

In een uitzending van “Tucker Carlson Tonight” bespraken FOX News gastheer Brian Kilmeade en Gideon Rozner van het Institute of Public Affairs de Australische COVID beperkingen en de onderdrukking van individuele rechten en vrijheden met een “zero tolerance” aanpak.

Melbourne, Victoria, is de “meest gesegregeerde stad in de wereld,” zegt FOX News gastheer Brian Kilmeade in een “Tucker Carlson Tonight” fragment met Gideon Rozner, directeur voor politiek bij het Institute of Public Affairs, bericht Childrenshealthdefense.org.

Het Australische “zero tolerance” COVID-beleid betekent dat burgers in Melbourne hun huis alleen mogen verlaten om:

 • Te winkelen voor eerste levensbehoeften.
 • Zich te laten vaccineren.
 • Maximaal twee uur te sporten.
 • “Geautoriseerd” werk of onderwijs te volgen.
 • Zorg te verlenen.
 • Medische hulp zoeken.

Rozner zegt dat Australië vanaf het begin een “zero tolerance” beleid heeft gevoerd ten aanzien van COVID:

“De lockdown die Melbourne momenteel doormaakt – de zesde lockdown – werd ingesteld na slechts zes gevallen van COVID. Niet zes sterfgevallen, niet zes gevallen van ziekenhuisopname – zes infecties.”

De lockdowns hebben “de afdaling naar tirannie in Australië ingezet”, aldus Rozner. “Het heeft al onze waarborgen en balansen overweldigd. Het heeft al onze individuele rechten en vrijheden onderdrukt.”

En, zegt Rozner, “Als het in Australië kan gebeuren, kan het overal gebeuren.”

Kilmeade en Rozner bespraken een nieuwe app die door de Zuid Australische regering wordt getest om de quarantaine wetten van het land te handhaven.

Zoals gerapporteerd door The Atlantic:

“Terugkerende reizigers die thuis in quarantaine zitten zullen gedwongen worden een app te downloaden die gezichtsherkenning en geolocatie combineert. De staat zal hen op willekeurige tijdstippen een sms sturen, waarna ze 15 minuten de tijd hebben om een foto van hun gezicht te maken op de plaats waar ze geacht worden te zijn. Als dat niet lukt, wordt de lokale politie gestuurd om persoonlijk onderzoek te doen.”

Dit is slechts het “topje van de ijsberg”, waarschuwt Rozner:

  Het geboortecijfer van Zweden daalt plotsklaps met de maand

“Dit is dezelfde regering die mensen oppakt en in quarantainehotels stopt – niet omdat ze ziek zijn, maar omdat ze een locatie bezochten waar toevallig een ziek persoon was geweest: een wijnmakerij in Zuid-Australië – waar overigens extreem weinig COVID-gevallen zijn geweest.”

Premier Daniel Andrews van Victoria zei dat de huidige afsluitingsbeperkingen van kracht zullen blijven totdat 70% van de volwassen bevolking ten minste één dosis van het COVID-vaccin heeft ontvangen. Hij zei:

“Ik ga niet de hele staat afsluiten om mensen te beschermen die zichzelf niet willen beschermen. Als je niet gevaccineerd bent, en dat zou kunnen, is de kans heel klein dat je een kaartje voor een sportevenement boekt of naar een café gaat”.

Bekijk het fragment hier:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerpleegkundigen-klokkenluiders ontmaskeren media’s valse “Pandemie van de Ongevaccineerden” verhaal
Volgend artikelDe Covid-leugen groeit als Pinokkio’s neus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er is een een levensgevaarlijke en gestoorde globale sekte, wiens naam niet genoemd mag worden, actief. De Judea death cult. De deelnemers aan deze groep hebben zichzelf tot chosen ones benoemd. Er is nooit een eerlijke discussie mogelijk geweest omtrent wat er werkelijk in de jaren 1933-1945 gebeurd is. We hebben ons uit een misplaatst gevoel van medeleven veel te makkelijk de hoek in laten intimideren. Het uss Liberty incident is door de mainstream media doodgezwegen. De zionistische mainstream media rept met geen woord over de betrokkenheid Israël, dual nationalities (joods Israëlische Amerikanen) en mossad bij 9 11. Dezelfde media houdt nu het volledig verzonnen covid-19 verhaal overeind en zwijgt volledig over de doorslaggevende rol van de eerder genoemde sekte !
  https://brandnewtube.com/watch/9-11-criminals-remain-unpunished-jewish-edition_926W44ak84gbSwT.html
  https://brandnewtube.com/watch/911-attack-the-jewish-banking-cartels-tighten-their-grip-on-america_2sF8g1w3n7smAdZ.html

 2. Verschrikkelijk.
  Nog verschrikkelijker zijn de lauwe laffe reacties van de meeste mensen.
  Vrijheid is ondergeschikt aan vakantie en het uitgaansleven.
  Waar moet dit heen en waar gaat dit heen?
  West-Europa is verloren.
  De afgelopen weken is alles in een stroomversnelling gekomen.
  Wie weet wat we over een aantal weken gaan meemaken.

 3. dit gaat vééél te ver , het zal beginnen met anarchie , plundering en totale chaos, de elite is er precies op uit ? ik denk dat we nu moeten in opstand komen , fysiek dan , letterlijk vechten voor onze vrijheid…in Duitsland gaan ze uitkeringen stopzetten als mensen zich niet laten vaccineren…dat is heel gevaarlijk , als men mensen letterlijk alles afpakt hebben ze niks meer te verliezen ook en zijn ze tot alles in staat…ik hoop dat ze zich dan tegen degen keren die hiervoor verantwoordelijk zijn, politici en media…het word een hete kerst denk ik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in