Deze mensen [machthebbers] willen niet dat we zelfvoorzienend zijn,” concludeerde Dr. Naomi Wolf voor een live publiek op een recent VAC familie-evenement. “Ze willen dat we afhankelijk en bang zijn.”

Op welke zelfvoorzienende eigenschap richten ze zich het meest? Ons vermogen om ons voort te planten, verklaarde Dr. Wolf.

“Eén ding dat mensen al duizenden jaren kunnen doen, is seks hebben en baby’s krijgen zonder enige tussenkomst of hulp van iemand anders. Het is een geweldige manier waarop het menselijk ras zelfredzaam is – dat het een catastrofe kan overleven. Welnu, de Tech Bros. en waarschijnlijk China willen ons dat afnemen. Dit staat duidelijk in de Pfizer-documenten.”

“Er is een gedeelte van de Pfizer-documenten waarin Pfizer de ongewenste voorvallen uitsplitst en concludeert dat 72% daarvan door vrouwen wordt opgelopen,” ging ze verder. “En daarvan – en dit zijn de woorden van Pfizer – is 16% quote-unquote “reproductieve stoornissen” vergeleken met 0,49% voor mannen. Ze zijn dus erg gericht op voortplanting, op de vrouwelijke voortplanting.”

“Ik geloof dat ze vooral de vrouwelijke voortplanting probeerden te verstoren,” stelde Dr. Wolf vast. “En de vraag is, hoe weet ik dat? En het antwoord is uit de structuur van waar ze naar keken. Nogmaals, ik ben literatuurcriticus, maar dit is een mysterieroman waarin de vraag is: hoe voorkomen we dat vrouwen gezonde baby’s krijgen? Dat is het verhaal van de Pfizer-documenten.”

“Dus in de Pfizer-documenten staat een grafiek,” vertelde Dr. Wolf.

“En als vrouw is dit een van de pijnlijkste dingen om te zien. En ik ben Joods. En mijn grootmoeder verloor negen broers en zussen aan de Holocaust. Dus ik zeg dit niet zomaar, maar deze grafiek is van het Mengele-type. Het is Mengele wetenschap.”

  Als je het had geweten, zou je dan de prik hebben genomen?

“Waarom is het Mengele wetenschap?” vroeg ze. “Omdat ze 20 verschillende vreselijke dingen opsommen die kunnen gebeuren met de menstruatie van vrouwen.”

Machinevertaling Yandex (klik voor groot)

Hier vindt u een lijst met meer ongewenste bijwerkingen bij de voortplanting.

Dit is een fractie van de 20 verschillende manieren waarop Pfizer toegeeft dat de mRNA injectie de reproductieve gezondheid van vrouwen kan ontregelen of beïnvloeden:

– Zware menstruatiebloedingen – 27.685 gevallen

– Menstruatiestoornis (pijn, hevig bloeden of geen menstruatie) – 22.145 gevallen

– Onregelmatige menstruatie (onregelmatige cyclusduur) – 15.083 gevallen

– Vertraagde menstruatie – 13.989 gevallen

– Dysmennorroe (pijn tijdens de menstruatie) – 13.904 gevallen

– Intermenstrueel bloedverlies (bloedingen tussen de menstruaties door) – 12.424 gevallen

– Amenorroe (geen menstruatie) – 11.363 gevallen

– Polymenorroe (meerdere menstruaties) – 9.546 gevallen

– Vaginale bloeding (overmatig bloeden van het vrouwelijke voortplantingssysteem) – 4.699 gevallen.

– Oligomenorroe (onregelmatige menstruatie) – 3.437 gevallen

Ik kijk naar geruïneerde levens, treurde Dr. Wolf

“En zij [Pfizer] noteren ze gewoon rustig, één voor één.”

Er is ook een groep in Frankrijk met de naam Où est mon cycle, wat zich vertaalt naar “Waar is mijn cyclus?”

Dr. Wolf beschreef “supervreemde dingen” in de Pfizer-documenten, zoals “tienjarige meisjes die menstrueerden toen ze voor het eerst geïnjecteerd werden” en “vrouwen in de 80 en 90 die al lang postmenopauzaal waren en weer bloedden nadat ze geïnjecteerd waren”.

Het was niet genoeg voor Pfizer om toe te kijken hoe vrouwen geruïneerd werden, aldusi Dr. Wolf

“Nogmaals, ik blijf zeggen dat dit een ziekteverwekker voor de luchtwegen is. Waarom zijn ze zo gefocust op seks? Op een gegeven moment koppelen ze gevaccineerde mannelijke ratten aan ongevaccineerde vrouwelijke ratten. Dan doden ze hen en ontleden en bekijken ze de cellen van hun geslachtsorganen. Oké? Ze zijn dus heel erg gefocust op seksualiteit bij zoogdieren.”

  Angst - Het virus dat de gevaccineerden treft
Ophoping van het geïnjecteerde materiaal in de eierstokken versus de testikels.

En je hoeft geen raketgeleerde te zijn om erachter te komen dat de mRNA-injecties van Pfizer vruchtbaarheidsproblemen zouden veroorzaken, benadrukte Dr. Wolf

“Je hebt wiskunde van groep 8 nodig om te raden dat als vrouwen in 2021 vreselijke menstruatieproblemen hebben, er in 2023 vruchtbaarheidsproblemen zullen zijn, toch?”

Machinevertaling Yandex (klik voor groot)

“Dus nu is het 2023,” betreurde Dr. Wolf, nu die vruchtbaarheidsproblemen werkelijkheid zijn geworden. “Igor Chudov vergeleek databases in landen over de hele wereld. Er zijn een miljoen vermiste baby’s in Europa. Ze zijn nooit geboren. Er zijn twee keer zoveel miskramen en spontane abortussen in Schotland en een daling van 13% tot 20% in levendgeborenen over de hele wereld. Er zijn twee of drie keer zoveel spontane abortussen en miskramen in Tel Aviv als voorheen. En zo verder over de hele wereld. En nu weten we waarom. Nu kennen we het mechanisme.”

Het is dus niet alleen een aanval op de mensheid; het is een aanval op onze toekomst,  besloot Dr. Wolf

“Het is niet alleen een aanval op ons. Het is niet alleen een massamoord, de taal waar Ofcom bezwaar tegen maakte, maar het is een existentiële aanval. En denk er chronologisch over na. Ik ben erg bezorgd dat een bron in Groot-Brittannië zei dat ze deze informatie 20 jaar lang wilden blokkeren. Want ik heb zoiets van, wat verwachten ze dat er over 20 jaar gebeurd is?”

“Ik denk dat dit het topje van de ijsberg is,” vervolgde ze. “We [DailyClout/War Room Volunteers] hebben een rapport over turbokanker, we hebben een rapport over beroertes, we hebben een rapport over leverschade, nierschade.”

  Dr. Coleman: Krankzinnig is nu het nieuwe normaal

“Ik wil u niet depressief maken, maar overal om u heen zijn mensen die lijden aan ziekten,” treurde Dr. Wolf. “Geen van hun artsen vertelt hen dat deze ziekten als bijwerkingen in de Pfizer-documenten staan en dat we nu de mechanismen ervan begrijpen.”

“En als u wilt weten wat er met uw dierbaren gebeurt, lees dan alstublieft de rapporten op Dailyclout.io,” drong Dr. Wolf aan.

Ze zijn gratis. Of bestel het boek, alstublieft. Daar staat het allemaal [het bewijs] in. Maar overal om u heen, overal om mij heen, zijn mensen die lijden en sterven aan bijwerkingen die in deze documenten staan en waar ze vanaf wisten.”

De volledige toespraak van Dr. Wolf kunt u bekijken in de video hieronder:

What’s in the Pfizer Documents w/ Dr. Naomi Wolf

Via Dailyclout.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelViktor Orban heeft gelijk: Het tegenoffensief wordt een bloedbad voor Oekraïne
Volgend artikel“SARSCov2 is een biowapen”, toespraak van Dr. David E. Martin in het Parlement van de Europese Unie Mei 2023 (Video Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Er bestaan echte inteligente mensen
  Toppie
  Vraagje ?
  Als er geen vrouwen zijn ,
  Wie gaat dan een Man op Mama Aarde Bestellen ?
  De All Machines misschien ?
  Tot nu nog niet gelukt
  Dus het zal echt nog en tijdje zoals Nu door moeten gaan
  Door Copulatie of Zeks tussen twee heksen ookwel Seksen genoemd
  Door al roerende in het water met een stokje via de wrijving ontstaat substantie blubberig Jelly welk ontpopt tot Of Vrouw of Man

  Dank U

 2. Ik wil iets goed zeggen over de huidige generatie westerse geemancipeerde feministische sophistische vrouwen…..
  maar het lukt me gewoon niet ” meer”.

  Deze dame in deze presentatie is een zeldzame verschijning.

  • De dalaii lama , voor dat hij de kindertong wou zuigen en prikken aanprees….

   Er zal vrede komen en zijn als de westerse liberale vrouw wakker word voor haar eigen zelfreflecterende deceptie.
   Dus wakker word voor haar eigen bs.
   Nu kun je eerst beter kippen gaan houden , hopen en afwachten.
   Ik hoorde 50 jaar lang, als vrouwen regeren zal er geen oorlog meer zijn.
   Victoria nulland, ursula van der lijen, madelin albright, Merkel, jacinda harden enz enz.
   Yeh Wright, als dat vrouwen zijn stop ik een banaan in mn oor tegen coroniea

   De door deze dame geschreven blog vertelt dat dames naar hun gevoel leven , niet naar waarheden.https://www.harpersbazaar.com/nl/carriere/a34421628/vrouw-premier-coronacrisis-succesvol/

   Toch

 3. Dat die spuit niet goed is, twijfel ik niet aan.
  Hiernaast is elke arts, voor mij 99% officieel afgekeurd. Alleen al omdat het een experimenteel vaccin betrof.
  Niemand heeft iemand gewaarschuwd, integendeel er is 🩺 gepromoot 💸

  Deze vrouw
  Vermenigvuldigd , maal 1000. Mi voor mentaal Destabiliseren van samenleving dmv verdeel en Heers. .. waar covid onderdeel vanuit maakt.

  We hebben gehad, in 2,5 jaar spuit;
  Verhalen;
  Zombies die komen
  Begrafenis ondernemers
  Suddenly dead
  Plaatjes, verkeers ongelukken
  -112 melding is niet meer volgbaar-
  Alien baby’s- waar zijn ze gebleven.
  Massa sterfte had er al geweest moeten zijn.
  Blindheid,
  Turbo kankers
  Jacob kreutsveld

  Geen neerstortende vliegtuigen
  Geen neervallende sporters op straat.

  Wat men nu – tijdslijn- wil bereiken, denk warming up voor de volgende ronde.

  Echter, omdat iedereen is gebrainwashed dmv dit soort 1000x erger propaganda.
  Zal men ‘ een nieuwe ronde’ als minder dreigend ervaren. 🐑 en doorlopen in de gewenste route, wakker/niet- aan iedereen is gedacht.

  Zie de geaccepteerde posters voor transgenders in straatbeeld in verhouding tot de mega bull shit mbt ‘omgebouwden’

  • NB ; rond de helft van de bevolking heeft GEEN vaccin gehad.
   De bolsjewistische aanhang heeft hooguit een ‘nep vaccin ‘ gekregen om hun ‘voorbeeld functie’ te bekrachtigen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in