Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

1
De vierjarige Rowan Sweeney

De mainstream media weigeren opnieuw verslag uit te brengen over de moord op een jong, blank jochie dat eerder deze week in zijn eigen huis is doodgeschoten.

De vierjarige Rowan Sweeney stierf maandagmorgen vroeg in de armen van zijn moeder nadat een zwarte in zijn huis in Struthers, Amerika, het vuur opende.

WKBN meldt dat twee mannen en twee vrouwen, waaronder de moeder van de jongen, ook schotwonden opliepen tijdens de aanval die werd uitgevoerd door een man die werd beschreven als een “jonge, lichtgekleurde zwarte man”.

Volgens WFMJ onthulde de Officier van Justitie van de stad, John Zomoida Jr, dat de moeder van de jongen, “de dader smeekte om haar zoon niet dood te schieten, terwijl de dader het pistool tegen het hoofd van Sweeney plaatste en twee keer schoot”.

Rowan’s vader, David Sweeney, zei tijdens een persconferentie dat zijn zoon de liefste jongen was en dat ze van hem houden en hem missen.

Ondanks de afschuwelijke kindermoord die bijna een week geleden plaatsvond, hebben de mainstream media grotendeels nagelaten verslag te doen van het gebeuren.

In augustus werden de nieuwskanalen op social media afgefakkeld voor het negeren van de dood van de vijfjarige Cannon Hinnant, nadat hij in zijn voortuin was geëxecuteerd door een zwarte man.

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

Tegelijkertijd startte men de de hashtag #SayHisName. Frontnieuws merkte toen reeds op hoe verschillend de heersende mainstream zou hebben gereageerd als de schutter blank was en het slachtoffer zwart.

“#SayHisName” trend na het stilzwijgen van mainstream media over de gruwelijke moord op de 5-jarige Cannon Hinnant door Afro-Amerikaan

Natuurlijk zou de aanslag even gruwelijk zijn en wereldwijde veroordeling verdienen, maar de vraag is: waarom geven de media deze jonge blanke kinderen niet een fractie van de tijd die ze besteden aan het aanwakkeren van raciale spanningen als reactie op de dood van George Floyd?

  Tucker onthult verkiezingsfraude: de doden hebben gestemd bij de verkiezingen

Het antwoord is eenvoudig: Het ondermijnt hun narratief. Wat de mainstream media voortdurend laten zien is dat ze het nieuws en de gebeurtenissen zullen filteren om de wereld op een bepaalde manier te presenteren. Ze doen dit om bepaalde reacties uit te lokken, om vorm te geven aan de manier waarop hun kijkers de wereld om hen heen zien, om de publieke opinie te beïnvloeden, en uiteindelijk om er politiek gewin uit te trekken.

Terecht waarschuwde Francis Schaeffer:

Wanneer het perspectief en het wereldbeeld van de elite samenvallen met enkele van de invloedrijke nieuwsdragers – het hoeft niet allemaal te zijn – dan worden, bewust of onbewust, de media een instrument voor manipulatie.

20.000 linksen steunen de zwarte moordenaar van Cannon Hinnant in Facebookgroep

Vorig artikelDe meeste Amerikanen staan nu vijandig tegenover Black Lives Matter
Volgend artikelZwarte Amerikaanse agent blijft kalm te midden van racistische beschimpingen van BLM-activisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in