Een nieuwe opiniepeiling van Associated Press toont aan dat er een enorme kanteling van 15 procentpunten is en dat de meeste Amerikanen nu vijandig staan tegenover de demonstraties van Black Lives Matter.

De opiniepeiling van The Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research stelt vast dat 44% van de Amerikanen de demonstraties als reactie op vermeend politiegeweld tegen zwarte Amerikanen afkeuren, terwijl 39% het ermee eens is. In juni keurde 54% dit goed. Het nieuwe onderzoek werd van 11 tot 14 september uitgevoerd.

De cijfers zijn ook interessant als ze worden uitgesplitst naar ras.

Slechts 35% van de blanke Amerikanen keuren de protesten goed, tegen 53% in juni. Van de Latino-Amerikanen keurden 31% procent het goed, vergeleken met 44% in juni.

De steun voor BLM onder de Afro-Amerikanen is ook gedaald, van 81% naar 63%.

Zoals Chris Menahan op Informationliberation opmerkt, “AP-NORC koos ervoor om Latino-Amerikanen uit te sluiten van hun grafiek om het te laten lijken alsof dit slechts een Zwart versus Blank ding is”.

De steun voor BLM onder de Republikeinen is ook gedaald, van 29% naar 9%. Ondertussen keurt 70% van de Democraten de protesten nog steeds goed, terwijl beduidend meer mensen aan beide zijden van het politieke spectrum van mening zijn dat de demonstraties “meestal of altijd gewelddadig” zijn.

Uit het onderzoek blijkt ook dat het geloof, het door de BLM gepropagandeerde narratief, dat zwarten zonder onderscheid het doelwit zijn van de politie, wordt uitgehold.

“Over het algemeen zeggen Amerikanen minder vaak dan in juni dat dodelijk geweld vaker wordt gebruikt tegen een zwarte dan tegen een blanke, 50% versus 61%. En minder zeggen mensen nu dat agenten die letsel of de dood op het politiewerk veroorzaken, te mild worden behandeld door het gerechtelijk apparaat, 52% versus 65%.”

De cijfers zijn duidelijk – het steunen van Black Lives Matter is een verliezende verkiezingskwestie.

  Twitter-hack onthult de politieke zwarte lijsten van het bedrijf

Pas toen de Democraten dat een paar weken geleden begonnen te beseffen, veroordeelden ze eindelijk het BLM-geweld dat de Amerikaanse straten sinds eind mei teistert.

BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

Vorig artikel“Vermoord alsjeblieft onze baby niet!” – Hartverscheurende video toont wanhopige vader buiten de abortuskliniek
Volgend artikelOpnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in