Een zwarte politieagent uit Los Angeles bleef kalm en standvastig terwijl een groep agressieve BLM-demonstranten hem beschimpten met racistische uitlatingen – op enkele enkele decimeters van zijn gezicht.

.

De stoïcijnse politieagent, die een beschermingsbril en een helm draagt, blijft met zijn gezicht in steen gehuld, terwijl ten minste drie BLM-demonstranten – waarvan twee met een masker op – tegen hem schreeuwen en zijn middelvingers in zijn gezicht steken, zo blijkt uit de beelden.

“Je bent een bitch”, hoort men een BLM’er schreeuwen, volgens de clip die Tomas Morales op Twitter plaatste.

Een andere man, die zwart is, noemt de agent “nigger”, maar de agent hapt niet toe op het aas.

Politieagenten die weigeren te knielen voor Black lives matter: “Dit is niet de kerk”

  Black Lives Matter: Red Bull bezoldigt zich niet aan deugterrorisme 
Vorig artikelOpnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer
Volgend artikelWitte BLM-neger gearresteerd voor het stelen van BLM-gelddonaties voor de financiering van zijn overdadige levensstijl
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Het is weer als in het begin van de sovjetunie, honger en terreur, om de mensen te onderdrukken en tot slaaf van het systeem te maken! Komen er niet verdacht veel joodse namen in deze bewegingen voor? Let maar eens op, een uitspraak van een vooraanstaande van een joodse organisatie zei dat communisme judaisme is en anti communisme gelijk aan anti semitisme was! In de sovjetunie stond daar de doodstraf op! Ken je vijand en de geschiedenis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in