Ske.CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Een grote, goed uitgevoerde multicentrische studie bevestigt nu de vrees dat de C19-vaccins ook schade aan de ogen veroorzaken. De studie, gepubliceerd in Nature, toont een verdubbeling van het aantal netvlies vaatafsluitingen tot meer dan twee jaar na vaccinatie,schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Serieuze wetenschappers zoals Sucharit Bhakdi, Mike Yeadon en vele anderen hebben al in 2020 gewaarschuwd voor ernstige vaatschade, toen bekend werd hoe de beoogde vaccins zouden werken. De genetisch gemanipuleerde preparaten zijn ontworpen om de spike-eiwitten snel via de bloedbaan door het lichaam te verspreiden, met inbegrip van de hersenen en het beenmerg

Terwijl de spike en zijn dragers door het bloed worden vervoerd, kunnen vele ervan zich in de cellen van de vaatwanden nestelen en zich beginnen te vermeerderen. Dit gebeurt vooral daar waar het bloed langzaam stroomt, d.w.z. in de kleinste bloedvaten, de haarvaten. Het immuunsysteem reageert door aangetaste cellen te vernietigen, waardoor schade ontstaat.

Microtrombi en andere trombotische schade zijn het gevolg. Deze zijn natuurlijk bijzonder gevaarlijk in de hersenen en het hart, of zelfs in de ogen.

De studie, getiteld “Risk assessment of retinal vascular occlusion after COVID-19 vaccination”, werd gepubliceerd op 2 mei 2023.

Het abstract vat de bevindingen als volgt samen:

Personen met COVID-19 vaccinatie hadden een hoger risico op alle vormen van retinale vasculaire occlusie in de twee jaar na vaccinatie, met een algemene hazard ratio van 2,19 (95% betrouwbaarheidsinterval 2,00-2,39). De cumulatieve incidentie van retinale vasculaire occlusie was significant hoger in het gevaccineerde cohort vergeleken met het ongevaccineerde cohort op 2 jaar en 12 weken na vaccinatie.

Het risico van retinale vasculaire occlusie nam significant toe in de eerste 2 weken na vaccinatie en bleef gedurende 12 weken bestaan. Bovendien hadden personen die de eerste en tweede dosis BNT162b2 en mRNA-1273 kregen, 2 jaar na vaccinatie een significant verhoogd risico op retinale vasculaire occlusie, terwijl er geen verschillen werden waargenomen tussen vaccinmerk en dosis. Deze grote multicentrische studie ondersteunt de bevindingen van eerdere gevallen. Retinale vaatafsluitingen zijn mogelijk geen incidentele bevinding na COVID-19 vaccinatie.

De grafiek toont de vergelijking tussen gevaccineerden en ongevaccineerden:

  WHO data onthult: Covid-"vaccins" veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen
(A) occlusie van netvaten, (B) occlusie van netvliesslagaders, (C) occlusie van netvliesaders, (D) occlusie van centrale netvliesslagaders en (E) occlusie van centrale netvliesaders.

Kevin McKernan wijst er in een tweet op dat hier ook een verband bestaat met de DNA-onzuiverheden in de preparaten. Dit is al aangetoond in een in 2017 gepubliceerde studie getiteld “Double-stranded DNA induces a prothrombotic phenotype in vascular endothelium”. Wij rapporteerden hier over het DNA in de spuiten: DNA en bacteriële componenten gedetecteerd als contaminanten in mRNA-vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zullen 100 miljoen mensen sterven aan het COVID-vaccin tegen 2028?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal Poetin instemmen met het impliciete pleidooi van Prigozjin voor een moderne Oprichnina?
Volgend artikelOorlogsmisdaad: Oekraïense strijdkrachten doden visser in regio Kherson (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Nou van 5g gaat je zicht ook hard achteruit. Typisch dat alle symptomen van stralingziekte dezelfde zijn als die van vaccinschade. Ik ben ongevaxt en merk ook meer onrust, slechter zicht, en af en toe druk op de borst. Ze pakken je toch wel, geprikt of niet.

  • volhouden hè ik voel ook weleens druk en of mijn ogen achteruitgaan maar na een paar dagen is het weer normaal.
   wel typisch als ik bij veel mensen vertoefd dan lijk het of ik de volgende dag mij niet lekker voel.
   soms kan je het niet vermijden helaas.

  • Klopt helemaal heb dat ook en ben ongeprikt …
   Pakken zullen ze je via de lucht of eten …. je kan het niet zo gek verzinnen , laat maar gauw wezen dan persoonlijk !

  • Ik ook niet geprikt met dit gen-goedje ook geen test. Maar ik voel het ook aan 1 oog. Of het heeft te maken met 5G of chemtrails dat zou zomaar kunnen. Want er moet één grote ellende zijn. Alleen ik verdenk ook dat de vroegere prikken gif zijn. Ik ben jaren geleden een paar keer in Azië geweest en het advies was hepatitis a 2x dan ben je beschermd. Ik als onwetende haalde die prikken. Overigens nooit gecontroleerd. Ook heb ik even als tandartsassistente gewerkt. De hepatitis b prik werd aanbevolen. Dus weer de prikken gehad als onwetende. Ook nooit gecontroleerd door een zgn gezondheidsinspecteur. Sinds een paar jaar, ongeveer 8 jaar terug problemen met mijn gewrichten, mijn lever, mijn oog en ik zie ook verdikking in mijn aderen. Het valt op en je voelt het. Ook in mijn gezicht boven mijn lip. Bij een bepaalde lichtinval zie je het goed. Dus mijn vermoeden is dat ze al een hele poos rotzooien met die prikken. Ik heb spijt van de A en B prikken. Ik wist toen niet beter. Ik probeer zo gezond mogelijk te leven en verdiep mij in de natuur met helende werking (voor zover dat het nog kan..) Sinds, nu al meer dan 3 jaar vertrouw ik niks meer. Ik heb zoveel gelezen en weet nu dat het 1 grote, gore leugen is. Al die prikken hebben niets met je gezondheid te maken!

   • idd, heel goed uitkijken, vraag me af hoe het met bv verdovingen zit via de tandarts, normaal neem ik dat ook niet, behalve bij een wortelkanaal behandeling dan moet je… maar wat zit daar in, ja sommige zijn ‘veilig’ of niet zo schadelijk, maar in deze rare tijden kunnen ze die ook als excuus gaan gebruiken om zeg ongevaccineerden in te spuiten met iets? ik vertrouw niks meer! helemaal sinds wat me in 2007 gebeurde, afijn, wat een nare tijden leven we in.

 2. Ik loop de hele dag met een stijve, hoe komt dat? Ik ben niet gevaccineerd, maar heb wel covid gehad en had deze symptomen destijds niet. Ik heb ook zo’n dikke zak, zou er een relatie zijn?

  • Arm jong, ik zou een mes pakken en jezelf ontdoen van deze last! Wel even goed deppen. En misschien toch maar een spuitje als je graag de spikes wil hebben. Dikke zak zit vol met Spike eiwitten, veel klaarkomen en de zak ontlasten.

  • Is je partner, of je hele werkomgeving gevaccineerd? Bedenk dat je het kan oplopen via slijmvlies kontakt, dus via onbeschermde sex.

   Een opgezet scrotum (een dikke zak) en een voortdurende erectie, is inderdaad een van de symptomen die als bijwerking bekend staat.
   Is op een gegeven moment wel lastig, ja.
   Beginnen met NAC = N- AcetylCysteine slikken, zeker 500 mg p dag. Is een onschuldig middel, net als vitamines, sporters gebruiken het ook vaak. Het helpt om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Verder dennennaalden thee, werkt ook ontgiftend.
   Ik zou ook effe bij je huisarts langs gaan voor een diagnose, want misschien is er een andere oorzaak van jou ongemak!! En dan kan je altijd nog effe nadenken of je zijn oplossing vertrouwd… succes!

 3. Mensen mensen stop toch met dat para gedoe over vaccinatie. Ik dacht ook dat ze met bosjes om zouden vallen maar als je eerlijk bent valt het allemaal wel mee. Vergeet ook niet dat 80% van de Nederlanders de mouw opstroopte. Als je 80% een polio-vaccine geeft zullen er ook wel wat mensen omvallen of schade oplopen. En nu weer ogen die achteruitgaan de schuld geven van het vaccine gaat ook wel weer ver. misschien om dat de hele wereld en moeder -de hele dag in een zwarte spiegel ( smartphone ) zit te staren.

  • Para gedoe met betrekking tot vaccinatie???
   Wie laat er nou preventief medicijnen toedienen door middel van een of meerdere injecties???
   Je kunt dat soort preventieve medicijnen missen als kiespijn, ik zou zeggen…bekijk eens de linkjes van Jema….Dan hoef je toch al helemaal niet meer???
   Die rotzooi is slecht voor iedereen zowel mensen als dieren, schade door die kwakzalversrotzooi loop je vroeg….of laat toch echt wel op…..

  • Vlgs mij ben jij niet goed geinformeerd; ten eerste is het aantal gevaxxten aanzienlijk lager in NL, 60 of 70%, de rest was propaganda.
   En mensen vallen met bosjes om. Er is nu een oversterfte van 37% en dat is ongekend!!!
   10% oversterfte is al zeer ongewoon en komt eens in de 200 jaar voor, bij een ramp of zo.
   Het piloten jaarboek laat zien dat er jaarlijks gemiddeld zon 5 piloten het loodje leggen. Nu al meer dan 800…Zelfde aantallen geldt voor sporters die dood op het veld in elkaarzakken…
   En voornamelijk jonge mensen in de kracht v hun leven.
   Daarnaast is het ook nog eens dat een nieuw vaccine eerst 10 tot 20 jaar getest dient te worden, en dus niet op mensen!! Alle geprikten zijn proefkonijn tegen wil en dank.
   Pfizer moet op last vd rechtbank in Amerika elke maand 1000 paginas van hun onderzoeken, én bijwerkingen publiceren, en die zijn shocking!
   Malone, ex ceo van Pfeizer, noemt het doelbewuste genocide, en sluit niet uit dat er komende 3 jaar tegen de 800 miljoen mensen gaan sterven als gevolg vd prik. Bv neurologische ziektes zoals ALS, MS, gekke koeien ziekte, div vormen van Alzheimer allemaal als gevolg v verkeerd gevouwen prionen. En hart en vaatziekten, en snelgroeiende, zeer agressieve kankers… om maar wat te noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in