De eerste tekenen wijzen erop dat het tij aan het keren is, dat “de piek van de covidtirannie” bereikt is. Het ingaan van 2022 onder deze nieuwe duidelijke tekenen zou een snelle algemene bewustwording kunnen betekenen, tot het punt waarop een kritische massa van mensen wordt bereikt die beginnen te twijfelen aan het lopende, door miljarden dollars gedomineerde narratief. Dat zou goed zijn. Het is nooit te laat, schrijft Peter Koenig.

Hoewel er al veel schade is aangericht, zowel op gezondheids-, sociaal als economisch gebied, kan er nog veel meer schade worden aangericht – en dat is ook de bedoeling – via de VN-agenda 2030. We moeten deze duivelse agenda stoppen.

De gedwongen “vaccinatie” programma’s, in heel Europa, en vreemd genoeg, in mindere mate in de VS, waar de VS deelstaten blijkbaar meer autoriteit en autonomie hebben dan de lidstaten van de Europese Unie (EU), veroorzaken enorme fysieke (zoals bij ziektes veroorzaakt door de vaccins), psychologische en sociale schade.

Ja, u heeft het goed begrepen, in Europa, de Europese Unie (EU), zijn complete zogenaamde soevereine naties, meer onderworpen aan tirannieke dictaturen dan Amerikaanse staten, ondanks een dictatoriale Amerikaanse president, die eist dat elke Amerikaanse burger “gevaccineerd” wordt of anders. Zijn woorden waaien in de wind, als het gaat om de autonomie van de VS-staten. Gelukkig maar. We kunnen alleen maar dromen van zulk leiderschap in Europese naties. Dat is er niet. Ze zijn allemaal gekocht, gedwongen of bedreigd om zich te onderwerpen.

Amerikaanse staten accepteren bijvoorbeeld geen vaccinpaspoorten met QR-codes. De dwang tot inenting varieert, maar in de meeste staten is er geen sprake van gedwongen inenting. De meest “liberale” staten wat vaccinaties betreft, zijn Texas en Florida, waar weinig of geen beperkingen gelden. Veel “regels” zijn vrijwillig en worden niet opgelegd.

Japan plaatst myocarditis-waarschuwing op ‘vaccins’, eist geïnformeerde toestemming

De regering van Japan eist dat er waarschuwingen voor myocarditis op vaccins worden gezet, en dat vaccinatie alleen met geïnformeerde toestemming mag plaatsvinden. Vaccinatie is in principe vrijwillig en mensen moeten worden geïnformeerd over de risico’s die zij nemen door de prik te aanvaarden – zie dit.

Inderdaad, onmiddellijke hartstilstand, of myocarditis, een ontsteking van de hartspier, een direct gevolg van het mRNA – “vaccin”, dat kan leiden tot aanhoudende hartproblemen, evenals de dood. Dit is al in duizenden gevallen gebeurd als gevolg van mRNA onbewezen genmodificerende experimentele injecties. Zie Dr. Sucharit Bhakdi (16 min. video).

Deze inspanningen voor geïnformeerde toestemming van de Japanse gezondheidsautoriteit staan in schril contrast met de dictatoriale en dwingende maatregelen van andere landen om burgers te dwingen de injectie te nemen, het bagatelliseren en ronduit liegen over mogelijk dodelijke bijwerkingen, en ook het ontmoedigen van het correct rapporteren van bijwerkingen.

In feite breekt Japan de gelederen met de rest van de wereld.

Dr. Sucharit Bhakdi's dringende boodschap

Artsen over de hele wereld hebben de waarschuwingen van de Japanse gezondheidsautoriteiten over de bijwerkingen van de experimentele gentherapieën – “vaccinatie” is een volstrekt verkeerde benaming – overgenomen. Dit soort goed geïnformeerde toestemming heeft echter veel artsen in westerse landen hun vergunning tot het uitoefenen van de geneeskunde gekost. De regering heeft deze artsen beschuldigd van het verspreiden van “vaccin-aarzeling”. Zij hebben hen gedreigd zich ofwel te conformeren aan het huidige narratief of “anders”. Het “anders” kan de ergst denkbare bedreigingen inhouden.

Bovendien legt Japan niet alleen de nadruk op geïnformeerde toestemming, maar respecteert het ook de lichamelijke autonomie. Tot het verschijnen van de coronavirus “pandemie”, werd het concept van “geïnformeerde toestemming” als heilig beschouwd door professionals in de gezondheidszorg in het Westen.

En hier – net binnen – BREAKING news: In Israël hebben ze zojuist het nieuwste broertje of zusje in de coronafamilie ontdekt. Het heet “Flurona”, een hybride van griep en Covid. Heel, heel besmettelijk. Ik hou je niet voor de gek. Gezondheidswerkers worden nu gedwongen tot hun 4e Covid-prik (The Times of Israel) Zie dit.

In dezelfde gedachtengang en van even krachtig brekend nieuws: In Frankrijk ontdekten ze het nieuwste merk van de “varianten” van de coronafamilie, “IHU” genaamd, dat besmettelijker is dan Omicron en zich nog sneller verspreidt – en, natuurlijk, de huidige vaccins zijn waarschijnlijk waardeloos tegen IHU. Dus, wat is het volgende? Er wordt nog steeds gediscussieerd over hoe deze nieuwste Covid-19 stam het hoofd te bieden en te bestrijden. Zie dit Franse gezondheidsnieuws.

Men zou denken dat met zoveel “grappige” BREAKING Covid informatie die tegelijk verschijnt, naast het echte nieuws van Japan’s ontmanteling van de verplichte Covid vaccinatie wegens hun dodelijke “bijwerkingen”, of liever potentieel dodelijke gevolgen, het een wake-up call zou zijn voor het nog steeds slaapwandelend deel van de bevolking. Men zou het hopen. Laten we hopen dat het meer dan hoop is.

In een “Final Warning to Humanity”, spreekt Dr. Michael Yeadon, voormalig Vice President en Chief Science Officer van Pfizer, over talloze moedwillige misdaden tegen de mensheid door Pfizer, waarvan de meeste tot op zekere hoogte van toepassing zijn op alle mRNA vaxx-fabrikanten. Zie deze schokkende video (54 min).

Daarnaast is er het schandalige vertrouwelijke “Killer Report” van Pfizer. Binnen ongeveer 2 ½ maand nadat het vaccineren begon (medio december 2020), “had Pfizer al meer dan 1.200 meldingen van sterfgevallen ontvangen, die veroorzaakt zouden zijn door het vaccin en tienduizenden gemelde bijwerkingen, waaronder 23 gevallen van spontane abortussen op 270 zwangerschappen en meer dan 2.000 meldingen van hartstoornissen.” Zie dit.

In Roemenië protesteert de politie met het volk

In Roemenië zal de politie de covidregels van de regering niet handhaven, en zij, de politie, marcheren massaal met de demonstranten mee – zie video hieronder. Mocht dit uitbreiden, toegegeven, het is tot nu toe niet gebeurd, dan zou de covid-leugen snel worden ontmanteld en voorbij zijn.

De laatste dans van de tirannen

Het enige redmiddel dat regeringen dan nog rest, zou zijn het leger in te schakelen. Dit zou voor veel leden van het leger problematisch kunnen worden, omdat in de meeste zogenaamde democratieën het leger de eed aflegt niet te vechten tegen zijn landgenoten, de mensen van het land waarvoor zij zijn gerekruteerd om het te verdedigen.

Eén zo’n land dat alle principes van democratische en burgerlijke vrijheid heeft laten varen is Australië, waar het leger met geweld geïnfecteerde of vermoedelijk geïnfecteerde mensen met Covid (zoals Australiërs die terugkeren uit het buitenland) in quarantaine-kampen gooit; en waar de staatsgeneesheer de ongevaccineerden waarschuwt: “Uw leven zal miserabel zijn”.

Volgens dit CBS-verslag is Australië opgehouden een vrij land te zijn (7 min. video).

Dan is er de Nieuw-Zeelandse dictator, Jacinda Ardern, die zegt “dat er geen eindpunt is aan Covidvaccins” – zie dit. Ze roept “haar” burgers toe: “Degenen die zes maanden geleden zijn gevaccineerd, moeten echt terugkomen of we moeten naar hen toe.” Het is niet duidelijk wat zij van plan is te doen met degenen die niet terugkomen voor hun volgende vaccinatie. Het ergste valt te verwachten aangezien er volgens haar geen einde in zicht is voor het covid vaccinatieprogramma.

Onthullend nieuws

Nu komt de klap op de vuurpijl, onthullend nieuws. Het zal u misschien verbazen te horen – of niet – dat veel, zo niet alle, meest tirannieke leiders, de intensieve cursus van Klaus Schwab (WEF) voor “Young Global Leaders” hebben gevolgd. Onder hen zijn Nieuw-Zeelandse mevrouw Ardern; de Australische premier en verschillende van de Australische provincie gouverneurs; Canada’s heer Justin Trudeau; Frankrijk’s heer Emmanuel Macron; Costa Rica’s president Carlos Alvarado Quesada; Mevrouw Angela Merkel – en nog veel meer – om u een voorproefje te geven, zodat u voor uzelf kunt beoordelen, wie ten minste deel uitmaakt van de grote organisatoren van dit dodelijke spel van nooit gehoorde tirannie in de recente geschiedenis. Zie dit.

Mevrouw Ursual von der Leyen, voorzitter van de ongekozen Europese Commissie, is lid van de Board of Trustees van het World Economic Forum.

In Duitsland hebben de protesten tegen “Covid-maatregelen”, met name gedwongen vaccinatie, de afgelopen twee weken de meeste grote steden overspoeld, vreedzaam beginnend, daarna gewelddadig, meestal als reactie op gewelddadig politieoptreden. Honderdduizenden – zo niet miljoenen – zijn de afgelopen weken in heel Duitsland de straat opgegaan. Er is geen einde in zicht zolang de Duitse regering vasthoudt aan gedwongen vaccinatie, en de QR-gecodeerde Covid-pas.

Waarom is de QR-gecodeerde Covid-pas zo slecht? Omdat alles wat je ooit doet, waar je ook gaat, je Covid-pas moeten laten zien, boodschappen doen, naar de kapper, je hele gezondheids- of ziektedossier, of god verhoede, je moet inchecken in een ziekenhuis of je arts bezoeken – alles, en nog veel meer, zal worden geregistreerd op je QR-code. En je weet het niet. Het wordt centraal door de overheid gecontroleerd.

Ontmaskerd! Covid-vaccins onderdeel van ontvolkingsagenda, documentaire "Died Suddenly" onderzoekt bizarre golf van mensen die onverwachts sterven na uitrol van Covid-19 'vaccin'

Het is geen geheim meer voor de bevolking van Duitsland, dat duizenden en duizenden Duitsers zijn gestorven als gevolg van de experimentele mRNA injectie, en tienduizenden gewond zijn geraakt, velen van hen met blijvende handicaps, die de rest van hun leven ellendig zullen leven en uiteindelijk misschien ook een vroegtijdige dood zullen sterven.

In Oostenrijk, het eerste land dat verplichte vaccinatie heeft ingevoerd – en Covid-pasjes (d.w.z. vaccinatiebewijzen) voor iedereen – woedt het protest ook – eindeloos. En aangezien de protesten van de mensen niet ophouden, zullen degenen die het Covid-narratief en de propaganda hebben geloofd en gevolgd, misschien geleidelijk aan wakker worden met een realiteit die zij niet wilden aanvaarden. Maar als deze realiteit eenmaal voor iedereen zichtbaar is, is er geen weg meer terug.

Het is als een aardverschuiving van begrip voor wat er aan de hand is, wat er de afgelopen twee jaar aan de hand is geweest, en vooral sinds de zogenaamde vaccinatieprogramma’s medio december 2020 in de hele westerse wereld van start gingen. Zodra deze golf van inzicht van “wakker worden”, een kritische massa bereikt, is er geen weg meer terug.

Dat is wanneer het tij keert. We zijn er nog niet, en het kan nog wel even duren voordat de vijand al zijn propaganda en dwangwapens heeft uitgeput – maar het licht aan het eind van de tunnel is zichtbaar.

Men kan zich afvragen, wat er zal gebeuren met al die wereldleiders, en met al diegenen die de wereldleiders hebben gecommandeerd om deze onuitsprekelijke misdaden te begaan? Zijn ze een ruimteschip aan het gereedmaken – of hebben ze er al een gereed met een capaciteit van enkele duizenden mannen/vrouwen, om de moordenaars naar een verre planeet te vliegen? Is dit een van Elon Musk’s geheime plannen? Het klinkt misschien als fantasie, maar misschien is het niet zo vergezocht.

Denk maar aan de recente (2021) film met sterren, “Don’t Look Up”. Een voortreffelijke parodie op falend leiderschap, niet anders dan onze huidige (westerse) wereldervaring. In de afgelopen tien/twintig jaar hebben we gemerkt dat wat op een lachwekkende fantasie lijkt, plotseling werkelijkheid is geworden – in een mum van tijd. We gaan dit nieuwe tijdperk binnen, waarin morgen in een flikkering vandaag kan worden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnvruchtbaarheid: Wat onschuldige mensen werd aangedaan met geheime ingrediënten in “vaccins”
Volgend artikelEffect van grafeenoxide op hartspiercellen bij stimulatie door externe elektromagnetische golven
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Als ik zie dat bij de prikstraat bij ons in de buurt elke dag verkeersregelaars buiten staan om de ‘drukte’ aldaar in goede banen te leiden, ben ik er nog niet zo van overtuigd dat het tij in ons land wat betreft de Coronaflauwekulcrisis aan het keren is.

 2. Als ik de uitspraak van Morpheus lees moet ik denken aan de mensen die in de media aangeven hoe moeilijk hun leven met corona is. Er is een man die, al twee jaar bang is om te hoesten. Hij hoest, in de arm dat wel, en zegt dan tegen zijn dochtertje dat hij misschien wel corona heeft en om zeker te zijn zich maar wil laten testen. Je weet het maar nooit en wat de man, kennelijk, niet weet is dat zo’n PCR test geen enkele waarde heeft.
  Dan is er de mevrouw wier man corona heeft, al twee jaar in quarantaine is, zodat zij de buurvrouw moet vragen een pak melk voor haar mee te nemen want zij mag zolang hij ziek is nergens heen.

  Erg hè dat corona! Goed hè die propaganda!

  Het is té triest voor woorden dat de Nederlandse overheid middels een smerige corrupte medische fraude de bevolking meent te moeten knechten. Er is maar één zaak te regelen, de smeerlappen arresteren, berechten en streng te straffen. Een tribunaal, een woord wat de smeerlappen niet willen horen maar zij zullen het voelen.

 3. even over geld: het absurd hoge bedrag aan geld dat door de usa en de Eu word bijgemaakt zorgt voor inflatie, en de manier waarop de politiek met de samenleving omgaat. Twee keer politiek is wat de oorzaak is van de inflatie.
  Maar nu komtie: ze drukken bij en bij, en door negatieve rente zorgen ze ervoor dat niemand meer spaargeld tegoed heeft van de bank. Wanneer er gestopt word met bijdrukken om de gaten in begroting en andere uitgaven te dichten valt de munteenheid. Doordat er geen spaargeld is waar de burger de bank voor kan aanspreken blijft de bank staan, en word schuldeiser van hypotheken en leningen.
  Geld wat in aandelen is gestopt zal waardeloos worden door de recessie die volgt, en de banken zullen bepalen wat er met de bedrijven gebeurd die vallen….niet de aandeelhouders.
  Geld welke in huizen etc is gestopt waar de bank geen deel in heeft zullen door belasting die de staat extra gaat heffen op vermogenden en vermogens tot een last worden, een bezit dat tegelijkertijd een gevangenis is, want niemand zal meer huizen kopen. En dan zal men de goudprijs manipuleren naar een heel laag punt, zodat wie goud heeft blij is het met klein verlies te verkopen.
  Over twee maanden zal een groot deel van werkend Nederldn niet meer werken, omdat gaan werken niet meer lonened is, te duur om te reizen, te veel kosten in het dagelijks leven. Velen die nu nog een redelijk tot hoog inkomen hebben zullen straks op straat staan, omdat de onderste laag in de arbeidsketen buiten spel is gezet. Een schip vol kapiteins vaart nergens heen maar trots dat ze zijn, tot blijkt dat ook de kok weg is.

  Wat betreft politie en kant van het volk kiezen of maatregelen niet naleven, dat is dan erg laat, de schade is al gedaan en juist als de politie zo laat de kant van het volk kiest is er niets meer. De structuur waarop gebouwd kan worden is al ver afgebroken, en de politie heeft de mogelijkheid geschapen voor de politiek om dit te doen, nu ineens een geweten vinden is eigenlijk aankomen met een brandweerwagen als de schuur nog nasmeult.
  De politici moeten weg, niet via verkiezingen maar via volks tribunaal. Eruit was niet deugd, veroordelen wat misdaden heeft begaan, en dan een ander soort regering, iets waar de burger directe invloed op heeft en waar verantwoordelijkheid en dienstbaarheid naar het volk toe van die nieuwe politici en hun ambtenaren een vast gegeven is.
  Bewezen onbetrouwbaren en lieden die andere agendaś uitvoeren dan die van hun eigen volk moeten weg uit iedere bestuursfunctie en nooit meer macht krijgen, zouden zelfs geen goudvis meer mogen bezitten….

 4. Als het alleen de leiders van de landen waren, was het allang over en uit geweest en hadden Rutte ne de Jonge al voor de rest van hun leven moeten brommen, zo niet erger. Probleem zijn de geheime genootschappen waar bijna niemand het over wil hebben uit angst versleten te worden voor een complotdenker. Intussen is beter te spreken van complotontkenners want zonder complot in de vorm van die enorme netwerken, die door de eeuwen heen gevormd en versterkt zijn, is dit niet mogelijk. Daarom is het ook zo moeilijk te breken. ‘Ze’ zitten op alle sleutelposities en hebben onderling afgesproken: ‘wat er ook gebeurt, wij gaan gewoon door’. Om nog maar te zwijgen over alle controlled oppositie, waar ze ook hun agenten in hebben zitten zodat ze kunnen controleren hoe mensen denken of liever: ‘of mensen denken’. Nee dus. Ha. ha.
  Lakmoesproef is het aantal mondkapjes in de super. Nog steeds veel te veel. Drie zonder, inclusief ikzelf. Wat me trouwens opvalt: het zijn altijd vrouwen zonder mondkapjes nooit mannen. Vooral de oude van mijn leeftijd. Ik schaam me diep voor mijn generatie mannen (watjes).
  Laatst werd ik door zo’n kerel gesommeerd. Hij: je weet dat je een boete riskeert zonder mondkapje? En je loopt nog te zingen ook! Ik loop altijd zingend door de super. Ik: kan me niet schelen. Mijn vrijheid is mij meer waard dan 95 euro. Maar bij jou lag de prijs voor je vrijheid lager. Trouwens wat doe je zo dicht bij mij te staan ademen. ’t Is toch zo gevaarlijk, allemaal? Hij: O, jij bent zo’n eigenwijs manneke. Ik: Ik wou dat er meer mensen zo eigenwijs waren als ik. Daar had hij niet van terug. Toen ging ik verder met mijn boodschappen. Maar met zo’n publiek gaan we de oorlog niet winnen, helaas.

  We leven in apocalyptische tijden, althans, bijna. Dit gaat naar de gebeurtenissen van de bazuinen 5 en 6 van Openbaring 9. De agenten van de elite worden daar voorgesteld als sprinkhanen en paarden. Beide brengen de mensen schade toe met hun staarten, die steken als schorpioen en bijten als slang. Die ‘schade’ is DNA-schade. Genmanipulatie, knoeien aan het erfelijk materiaal. De mens verliest op een gegeven moment zijn mens-zijn. Daarom waarschuwt Openbaring 14 ervoor om ‘het teken van het beest’ categorisch te weigeren. Wat we nu meemaken is een aanloop daarnaartoe. Dit is het medisch experiment voor het knoeien aan ons DNA. Ze moeten natuurlijk wel weten wat er gebeurt met diegenen. En als de in hun ogen optimale DNA-structuur is gevonden, dan krijgt iedereen hetzelfde ingespoten – een totale verandering van mens-zijn. Je maakt dan geen aanspraak meer op Gods genade en gaat met de duivel richting de hel. Zie voor meer:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9b

 5. als dit een plan is ,(ik twijfel er niet aan ),dan houd het echt niet op .die blijven doorgaan .komt er bijv de antrax wel .wat Gates ook al is voorspelde ,dat is makkelijk dat voorspellen want ze doen het dan zelf

 6. De CABAL gaat nog keihard op het gaspedaal voor hun dystopische nachtmerrie trappen, maar het is een achterhoedegevecht. Het publiek begint wakker te worden. De slapende reus opent langzaam maar zeker zijn ogen.

 7. We zitten tot eind februari (einde tijdelijke goedkeuring noodprikkies voor spookvirus) in vreselijke weken.
  De “regeringsleiders” moeten van het grote brein laten zien dat ze capabel genoeg zijn na hun klasje om alle inwoners eronder te krijgen.

  Dat gaat natuurlijk net niet lukken, dus wordt dan aangegeven dat de pandemie over is.

  Dan enkele tijd hierna ineens opnieuw, liefst even nòg ondenkbaar erger, duikt er weer een variant op. Wie weet zelfs nòg geloofwaardiger omdat ze 5G kunnen aanzetten… (of het door psychobillie beloofde 10x ergere virus dat klaarligt)

  Dus: mandaat voor weer een noodperiode waarbij psychobillie de enige producent zal zijn die daar hèt middel tegen heeft en dus met de opgedane ervaringen het in te spuiten plan kan worden afgerond.

  Ik hoop elke ochtend dat ik wakker wordt uit een enorme nachtmerrie….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in