Een Griekse krant waarvan de uitgever onlangs werd veroordeeld wegens antisemitische laster, waarschuwde haar lezers dat de Joodse CEO van Pfizer “de naald” in hen zal “steken”, terwijl hij het toekomstige COVID-19 vaccin van het farmaceutische bedrijf “vergif” noemde, schrijft The Jerusalem Post.

Het artikel op de voorpagina, met afbeeldingen waaronder een foto van Albert Bourla en de nazi-oorlogsmisdadiger Dr. Josef Mengele, verscheen dinsdag in het dagblad Makeleio. De uitgever ervan, Stefanos Chios, kreeg vorige maand een boete van 2200 dollar voor een opiniestuk waarin hij een voormalige leider van de Atheense joodse gemeenschap een “onbehouwen jood die een woekeraarsbedrijf runt” noemde.

Bourla, een Griekse Jood uit Thessaloniki, is ook dierenarts.

“Een Joodse dierenarts zal de naald steken! Terreur aftellen voor het verplichte vaccin,” luidde het artikel, waarin het vaccin ook als “vergif” werd omschreven.
Mengele was berucht om zijn experimenten met gevangenen in concentratiekampen.

Maandag kondigde het in New York gevestigde Pfizer aan dat het een vaccin tegen het coronavirus heeft ontwikkeld dat voor 90% effectief is – een bewering die een doorbraak kan betekenen in de strijd tegen de pandemie, die wereldwijd aan zo’n 1,3 miljoen mensen het leven heeft gekost.

De Centrale Raad van Joodse Gemeenschappen in Griekenland veroordeelde de krant in een verklaring en drong er bij de autoriteiten op aan “in te grijpen”, hoewel niet werd gespecificeerd hoe. In de verklaring wordt “verontwaardiging en afkeer” geuit en wordt gesteld dat het artikel “haat en onverdraagzaamheid tegen de Joden bestendigt”.

Het Griekse ministerie van Onderwijs en Religieuze Zaken veroordeelde de krant ook in een verklaring en noemde het “het meest verachtelijke antisemitisme dat doet denken aan de Middeleeuwen”.

  Waarom artsen tegen u liegen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectine – WHO-hoofdwetenschapster hangt doodstraf boven het hoofdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccins falen in Singapore: Aantal gevallen stijgt ondanks 80% vaccinatiegraad
Volgend artikelAmerikaans ziekenhuis dreigt te sluiten vanwege COVID-19 vaccinatieplicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Tsja, dat klaus schwab een Joodse achtergrond heeft, de opa van markje rutte heeft geheuld met de nazi’s, hugootje de jonge banden heeft met het wef en de farmaceutische industrie, dat mag allemaal niet gezegd worden. Maar het zijn wel feiten. En zo zijn er veel, heel erg veel feiten die niet genoemd mogen worden. Ik heb niks tegen welke religie dan ook of welke afkomst of kleur iemand heeft, allemaal interessant, leuk, gezellig, maar het enge is wel dat ELKE religie een extreme kant kent en momenteel is het wel de extreme Joodse kant die het al ruim 100 jaar voor het zeggen heeft en de wereld naar de knoppen helpt. Feit. Let wel, ik heb dus NIKS tegen Joden, wél tegen de satanistische psychisch gestoorde door inteelt geboren freaks als klaus schwab.

 2. Het is allemaal tuig. De meeste maffialeden in de VS waren afkomstig uit deze groep. De Italianen kregen de schuld maar als je het narrative controleert, dan kun je van alles roepen. Ik denk dat Mengele een kwajongen was vergeleken met deze schoft.

  CEO’s van de big pharma gifmengers:

  Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
  AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
  Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
  Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
  Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)

  Wat kan er misgaan…

  • CDC director, joods
   CDC deputy director, joods
   CDC chief of staf, joods
   CDC chief medical officer, joods
   CDC director Washington officem joods
   Enzovoort
   Move along, nothing to see here.

   Wat je zegt over extremisme bij iedere religie klopt, echter wat van belang is te realiseren waar zich de werkelijke macht bevind en diens duizenden jaren oude supremacistische agenda naar totale werelddominantie.

  • Precies wat kan er nou mis gaan ‘Its all a Cohencidence.’ New York of Chicago. Heren met donker haar, bovenlichamen gekleed in mouwloze witte hemden aan een tafel, borden spaghetti, een glimmend pistool in een holster, begeleid door een Italiaans deuntje en we hebben de sfeer van de Italiaanse maffia in Amerika. Dit beeld zit bijna onuitwisbaar in onze gedachten. Dit is het beeld dat door Hollywood voor ons gecreëerd is. Voor de echte maffia zie Meyer Lansky, Lewis Rosenstiel en bijvoorbeeld de opkomst van de moderne Whisky industrie van Schenley Industries. Wikipedia noemt deze lieden eufemistisch ‘philantropisten’ en Josephine Mutzenbacher is dan zeker de heilige maagd Maria. Hoe ziet de maffia er nu uit, dus nu in het heden anno 2021 ? Als er ooit al een een scheiding is geweest tussen onderwereld en bovenwereld dan is die nu in ieder geval verdwenen ! De onderwereld is nu de achter de schermen opererende bovenwereld ook wel de ‘deep state’ genoemd. Het is een meedogenloze internationaal georganiseerde groep die extreem nationalistisch is ! Ze staat aan de top van een wereldwijd bankkartel. Doel is volledige controle over alle middelen, maar dan ook echt alles en volledige onderwerping van elke ziel. De volgende link van een video geeft een kleine glimp van wie deze lieden zijn. Jim Traficant komt aan het woord. Zijn naam klinkt een beetje ‘maffia-achtig,’ maar hij behoort juist niet tot die kliek !
   https://brandnewtube.com/watch/jim-traficant-u-s-congressman-israel-is-a-enemy-to-americans_71KIRdwT5twuJBc.html

 3. De joden hebben het goed over genomen van Mengele met hun experimenten op mensen. Tuig van de richel. Ik heb ook nooit begrepen waarom we een schuldgevoel moeten hebben. Dat is gewoon ingepraat. Alsof zij de enigen zijn die geleden hebben in de oorlog. Joden waren alleen beter in het aanpraten van een schuldgevoel.

 4. als je mag geloven dat het idd erg slecht gaat in Israël door hun immuunsysteem ondermijnende vaccinatie programma maar door te blijven voeren : dan kunnen ze straks tenminste een keer echt roepen : dat het er 6 miljoen zijn..zouden ze dan weer naar de Duitsers wijzen???!!

 5. Heerlijk om deze comments hier te lezen ! Het heeft de joodse extremisten miljarden gekost om de hersenspoelcampagne via de media en dan vooral de geschreven pers en TalmoedVision op touw te zetten en om dan te zien dat al die miljarden toch niet hun doel bereiken: Fantastisch. Alleen de joden hebben een extra wapen waarmee ze doldriest om zich heenslaan: de antisemietenstok ! Ze laten ook geen gelegenheid onbenut om daar gebruik van te maken. Ze kunnen zich de meest gore en smerige streken veroorloven, en ik heb hier niet over een stukje in de krant schrijven, maar oh wee als een ander daar wat van opmerkt dan halen ze gelijk de kreet antisemiet uit de truckendoos. Het wordt tijd dat die waanzin gestopt wordt. Alle grote spelers bij deze covid 19 dictatuur ellende die over ons heen gestort wordt zijn JOODS. Laat ik beginnen met het noemen van alle grote corporaties die keihard meewerken aan de handhaving van de absurde covid maatregels (terwijl er geen covid is) zijn in joodse handen: Black Rock, Larry Fink, Vanguard en State Street de Rothschilds, Black Stone van Stephen A. Schwartz enz. Alle mainstream media is joods, alle big pharma, Hollywood, alle centrale banken, the FED (Greenspan, Bernanki Yellen) het verachtelijke CDC, in de VS alle politieke posten die van belang zijn allemaal joods, de Fema concentratiekampen in de VS waar straks degenen die niet voor de Noahide wetgeving willen buigen geëxtermineerd gaan worden. Ik citeer “In de verklaring wordt “verontwaardiging en afkeer” geuit en wordt gesteld dat het artikel “haat en onverdraagzaamheid tegen de Joden bestendigt”.” Ze zitten zelf vol haat en onverdraagzaamheid. Ze draaien de boel iedere keer om. “De uitgever ervan, Stefanos Chios, kreeg vorige maand een boete van 2200 dollar voor een opiniestuk waarin hij een voormalige leider van de Atheense joodse gemeenschap een “onbehouwen jood die een woekeraarsbedrijf runt” noemde.” Die boete slaat nergens op. Ik durf mijn nieuwe Ferrari te verwedden dat hij gewoon gelijk heeft met zijn uitspraak over deze joodse leider. Het hele financiële stelsel dat door de sjekkelkeppeltjes gerund word is pure woekerpraktijk ! Zeer prijzenswaardig dat de man gewoon eens de waarheid durft te vertellen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in