Het lijkt erop dat er zich een ware revolutie ontvouwt in de stad Melbourne, Australië. Australië leidt momenteel de wereld in medische tirannie nu ze in de afgelopen weken zijn afgedaald naar een totale medische politiestaat, met autoriteiten die wanhopig proberen om het COVID-narratief levend te houden door te proberen om elke beweging van hun burgers te volgen, hen te dwingen om in hun huizen te blijven tenzij de overheid hen toestemming geeft om naar buiten te gaan, en voor iedereen verplichte COVID-19 inentingen worden ingevoerd om deel te nemen aan de samenleving.

Onder leiding van bouwvakkers, maar ook in gezelschap van andere vakbonden, gingen mensen dinsdag massaal de straat op in Melbourne, waardoor de drukste snelweg van heel Australië een tijdlang werd afgesloten.

De demonstranten zeggen dat dit nu elke dag zal doorgaan, totdat de regering hun eisen inwilligt.

Berichtgeving en video via HealthImpactNews Rumble-account

De politie van Victoria heeft eerder vandaag het vuur geopend op de Shrine.

Dit is een oorlog van kwaad tegen goed, tirannie tegen vrijheid.

Dit is de grootte van de rubberen kogels die de globalisten-gecontroleerde politie in Melbourne gebruikt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”Volg Frontnieuws op Telegram

  Studie van Tel Aviv Universiteit: Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan ongevaccineerde
Vorig artikelHet verkloten van medische behandelingen
Volgend artikelDr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Triest, diep triest, hoe diep kan de mensheid vallen. Regeringen die de politie opdragen hun eigen burgers aan te vallen, te beschieten, te molesteren, te mishandelen. Onbegrijpelijk dat de politie dit nog steeds doet.

  • Hoe hoog waren we dan gestegen?
   Technische snufjes komen door intelligentie, technocraten hebben niet per definitie een gelijke mate aan ethiek.

 2. Klopt, het feit is er zullen eerst doden moeten vallen aan de overheid kant, als de politie, zoals je zegt hun eigen burgers aanvallen etc… ben je als overheid zeer slecht beleid aan het voeren, dit zal zijn terugslag krijgen, die ze hard gaan voelen ook, belangrijk punt, mensen verliezen of zijn het vertrouwen in de overheid aan het verliezen, dat zal zwaarder door wegen dan ze denken.

 3. Zo gauw de overheid bang is voor de bervolking is er een deur open naar rede.
  Die overheid moet eruit; en dit moet gevolgd worden in Frankrijk.

  Denk dat ome Biden zijn nderwater bootjers wel even kan vergeten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in