Pixabay

Uit een omvangrijke studie van de Universiteit van Oxford naar het risico van myocarditis (hartontsteking) na Covid vaccinatie is gebleken dat het risico bij mannen onder de 40 aanzienlijk hoger is dan het risico van de aandoening na infectie met Covid, bericht Will Jones.

De onderzoekers ontdekten dat, terwijl er zeven bijkomende myocarditisgevallen per miljoen waren in de 28 dagen na COVID-19-besmetting (95% betrouwbaarheidsinterval (CI): 2,11), er 14 waren na een AstraZeneca tweede dosis (CI: 8,17), 12 na een Pfizer tweede dosis (CI: 1,7), 101 na een Moderna tweede dosis (CI: 95,104), en 13 na een Pfizer derde dosis (CI: 7,15). Deze bevindingen zijn hierboven weergegeven. De meeste van deze cijfers vertegenwoordigen een verdubbeling van het risico in vergelijking met infectie. Het cijfer voor de tweede dosis van Moderna is echter maar liefst 14,4 keer zo hoog. Het Moderna-vaccin maakt gebruik van een soortgelijke mRNA-technologie als het Pfizer-vaccin, maar levert een driemaal zo grote dosis, wat het verschil gedeeltelijk kan verklaren.

Voor vrouwen en mannen ouder dan 40 jaar bleek uit de studie dat het risico op myocarditis na infectie groter is dan na vaccinatie.

De studie, die een pre-print is, is een update van een eerdere studie die eerder in december in Nature is gepubliceerd en die gegevens tot 24 augustus gebruikte. De update brengt ons tot 15 november en breidt ook het leeftijdsbereik uit van 13 jaar tot 16 jaar.

De auteurs merken op: “Deze bevindingen hebben belangrijke implicaties voor de volksgezondheid en het vaccinatiebeleid.”

Dat hebben ze inderdaad. Gezien het lage risico van Covid voor mannen onder de 40 jaar, betekent het extreem verhoogde risico van myocarditis door het Moderna-vaccin dat het gebruik van dit vaccin bij mannen onder de 40 jaar met onmiddellijke ingang moet worden opgeschort.

  Gratis bloedklonters bij elke Covid prik

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie: Worden we direct ziek geïnjecteerd met Covid? … Vaccin Spike-Eiwitten zelf beschadigen hart en aders! … Meer topatleten gewond door vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMondkapjes worden met opzet aan kinderen opgedrongen om ze dommer te maken door hun hersenen van zuurstof te beroven
Volgend artikelOnthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het vaccin is niet voor virussen, maar wordt gebruikt voor heel andere doeleinden, zoals het uitroeien van mensen, dan nog de controle’s die ze willen hebben, de rest hoef ik heus niet te melden, het is in een woord al klaar en helder, een en al BEDROG:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in