Foto ter illustratie © Needpix

Door de heersende Corona-beperkingen, maar mogelijk ook al door de gevolgen van de vaccinatie, raakt de volgende bedrijfstak nu in een neerwaartse spiraal: Lufthansa moet talrijke vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld. Vooral de verbindingen over de Noord-Atlantische Oceaan naar de VS worden tijdens de kerstvakantie getroffen, zei een woordvoerder van Lufthansa, bericht Zuerst.de.

“We hebben met een zeer grote buffer gepland. Maar het is niet voldoende voor het extreem hoge ziektecijfer,” gaf de woordvoerder toe. Hij gaf geen verdere details over de achtergrond van de vele ziekmeldingen.

De omvang van de uitval van piloten overstijgt echter nu al de noodplannen van de Lufthansa. Een woordvoerder van het bedrijf had onlangs verklaard dat er altijd reserves op de achtergrond aanwezig waren. Maar blijkbaar niet genoeg: volgens een interne circulaire is Lufthansa nu wanhopig op zoek naar tijdelijke piloten: zij zijn “niet langer in staat om alle retourvluchten uit te voeren als gevolg van het toegenomen ziektecijfer”. De Crewdisposition werkt reeds aan scenario’s om het vluchtschema uit te dunnen,” aldus het bedrijf.

Volgens het rapport bemoeilijken naast de ziekmeldingen ook de quarantaineverplichtingen die de politiek na bepaalde vluchten oplegt, de personeelsplanning.

De piloten van Lufthansa die ziek zijn, zijn waarschijnlijk niet getroffen door Corona. Want, zoals het Federaal Bureau voor de Statistiek of het Robert Koch-Instituut melden, is Corona niet verantwoordelijk voor het thans vastgestelde aanzienlijke sterfteoverschot in vergelijking met de afgelopen jaren. Het valt echter niet uit te sluiten dat dit reeds neveneffecten en gevolgen zijn van de vaccinatiecampagne die al maanden aan de gang is. Ook bij Lufthansa is vaccinatie verplicht voor het personeel.

  89% van de Covid-19 sterfgevallen onder volledig gevaccineerden - de meest recente gegevens over de volksgezondheid tonen aan dat dit een "pandemie van de volledig gevaccineerden" is en suggereren dat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te sterven

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918
Volgend artikelTot 24.000 euro extra per maand: Vorstelijke overheidsbeloning voor Duitse vaccineer-artsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik zou liever zien dat alle piloten die met de privéjets van de Bilderberg en WEF leden vliegen er de brui aan geven. Zo kunnen de globalisten volgende keer met de roeiboot naar hun gekonkelfoes. Vermoed echter zeer sterk dat al hun piloten een nep-vaccinatie kregen met fysiologisch water !

    Als lijnpiloot investeer je miljoenen in je opleiding en certificatie. Jaarlijks 2 medische check-ups. Het moet vreselijk zijn om dit alles te verliezen door de gifspuit.

    Ik hoop dat alle Lufthansa piloten uit solidariteit tegen de verplichte gifspuit er de brui aan geven.
    Dan mag hun big-pharma management zelf in de cockpit gaan zitten en drankjes rondbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in