De Oostenrijkse regering huurt mensen in om “jacht te maken op vaccinweigeraars”, volgens een verslag dat is gepubliceerd door Blick.

De last voor het afdwingen van de boetes die ongevaccineerde Oostenrijkers zullen moeten betalen als onderdeel van hun straf, zal bij hun werkgevers komen te liggen, waardoor een nieuw leger van “inspecteurs” nodig is om ervoor te zorgen dat dat proces soepel verloopt, schrijft Summit.news.

De stad Linz, waar 200.000 mensen wonen, heeft een relatief lage vaccinatiegraad van 63 procent.

In reactie daarop “wil Linz nu mensen in dienst nemen die jacht moeten maken op vaccinweigeraars”, meldt de Zwitserse nieuwszender Blick.

De rol van de inspecteurs zal zijn om te controleren “of degenen die zich niet laten vaccineren daar ook echt voor betalen.”

De vaccinweigeraar-jagers krijgen een loon van 2.774 euro, dat 14 keer per jaar zal worden uitbetaald, wat neerkomt op een jaarinkomen van 38.863 euro.

Leuk werk als je het kunt krijgen.

“De baan omvat onder meer het opstellen van strafbeschikkingen, evenals het verwerken van bezwaarschriften,” aldus het verslag, eraan toevoegend dat werknemers “veerkrachtig” moeten zijn en bereid om veel overuren te maken.

De vacatures staan alleen open voor Oostenrijkse burgers, die allemaal ofwel ingeënt moeten zijn tegen COVID of er volledig van hersteld moeten zijn.

Zoals we al eerder hebben benadrukt, kunnen ongevaccineerden in Oostenrijk een jaar lang in de gevangenis belanden op grond van een nieuwe administratieve wet die hen dwingt hun eigen internering te betalen.

Oostenrijkers die zich in februari niet hebben laten vaccineren, riskeren boetes tot 7.200 euro wegens niet-naleving, en wie weigert te betalen, riskeert ook een gevangenisstraf van 12 maanden.

  Amerikaanse topsporter dropt 9 explosieve vaccinfeiten die je niet mag zeggen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg CodeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBREAKING – Directeur-generaal van de WHO zegt: “Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist”
Volgend artikelBig Pharma wetenschappers geven toe dat de COVID-vaccins bloedklonters kunnen veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Bangmakerij, dit is een plan wat nooit kan werken.
  Ik neem aan dat de 37% ongevaccineerden in Linz volwassenen zijn (of willen ze ook minderjarigen boetes van duizenden Euros aansmeren, je weet het natuurlijk nooit met nazi’s) dat betekent dat in Linz zo’n 60,000 ongevaccineerde volwassenen rondlopen. Hoeveel controleurs moeten dat worden dan? Het is maar de vraag, wie er straks opgejaagd wordt.

  • Hoi Vince,

   Eens, dit gaat totaal falen behalve als het over grote deel van de bevolking alsnog overstag gaat. Iets wat ik zeer betwijfel. Dat de Duisters de verplichtig niet ingevoerd hebben zit m denk ik in het afwachten van de resultaten uit Oostenrijk zit. Met name de voormalig Oost Duitsers schijnen, om mij volstrekt onduidelijke redenen (sarc) nieuwe tirannie niet zitten.

   Ik zou er persoonlijk geen probemen mee hebben als die controleurs, inclusief hun directe familie, hard aangepakt worden. Uiteraard ook de politici, media etc die dit alles promoten. Als je fundamente rechten die er sinds de verlichting bestaan wil terugdraaien (of helpt) ben je zieker dan ziek en mag je aangepakt worden.

   Ze zijn aan het verlizen en dat weten ze. Dit zijn, als je het mij vraagt, stuiptrekkingen van een gefaald plan van machtigen door teveel mensen gewoon NEE zeggen. Zo machtig is het woord en daad nee door een massa,

   Ik denk dat ze hun hand overspeelt hebben. De enige escalatie die ze nu nog hebben, zoals ik het zie, is burgeroorlog. Als dat gebeurt is het RIP EU want dan is het voor iedereen niet meer te ontkennen dat de EU op zijn best een papieren tijger is want die is er juist om dat te voorkomen. De EU en Eurolanden zitten in een onmogelijke positie en dat is goed.

   Groeten,
   Hugo

   • Ze bespelen altijd beide kanten, ik denk dat ze een burgeroorlog ook wel prima vinden. Het doel is afbraak. De EU moest op de een of andere manier toch opgaan in de NWO. Het ergste voor hen is denk ik dat ze wat achterlopen op hun schema.

    Door het communisme loopt Oost Europa een paar generaties (hier is een andere naam voor, sorry vergeten) achter op West Europa, dus die zitten nog in een veel sceptischer mentaliteit.

    • Hoi Vinde,

     Eens dat ze altijd beide kanten bespelen. Wat ik bijzonder aan deze tijd vind is dat degenen achter de normaal achter de schermen konden opereren nu bij velen bekend zijn. Dat betekend dat als het burgeroorlog wordt en verliezen er zeer waarschijnlijk voor hen ook grote consequenties aanhangen itt vroegere tijden.

     Eens het domesticatie proces tot volgzaam vee in (oa) Oost EUropa is een issue voor ze. Ook eens dat ze (fors) achterlopen op schema. Dus dat is winst!

     Groeten,
     Hugo

   • @Hugo,
    Ik ben zeer benieuwd wanneer de Oostenrijkers de hakken in het zand gaan zetten. Ze protesteren wel maar tot nu toe kan de overheid haar gang gaan. Zou die overheid haar hand deze keer echt overspeeld hebben?
    Psychologisch gezien vind ik het interessant om de reacties van de ongevaccineerden te bekijken. Dat klinkt misschien raar maar ik kan het op dit moment even niet anders verwoorden.
    Groet, Ankie

    • Hoi Anike,

     Volgens mij hebben de Oostenrijkers de hakken al in het zand gezet aangezien ik nergens berichtgeving zie jubelt ala, ”door de vaccinatieplicht schieten de percentages gevaccineerden door het dak, tijd voor Nederland om het ook te verplichten?”

     Uiteraard heb ik geen kristallen bol maar ik denk dat het februari (als eea ingaat) zichtbaar gaat worden door negatieve berichtgeving zoals in Australie te zien was. Denk aan berichten zoals ”huis pro verplchting politicus (of handhaver) beklad” Extra beveiliging pro verplichtingen noodzakelijk want bedreigingen” etc.

     Je kan als land gewoon niet een derde van de bevolking terroriseren als staat. Is niet uitvoerbaar. We gaan het zien.

     Groeten,
     Hugo

     • Hoi Hugo,
      Het zou best wel eens kunnen dat we pas rond februari meer gaan horen, dat denk ik zelf ook.
      Eigenlijk verwacht ik dan ook stampij vanuit Duitsland omdat daar hetzelfde speelt.
      Nog een maand geduld hebben ?.

      Groet, Ankie

  • Abgeordnete, Journalisten oder Richter, die denken, dass sie dies nichts angeht, weil sie vielleicht über Beziehungen zu Ärzten oder ihrer derzeitigen Position auch ohne Spritze an den begehrten Impfpass herankommen. Das ist noch möglich, da man möglichst viele Menschen ohne größeren Widerstand in das Covid-Pass-System bringen will. Aber es gibt bereits Patente für fälschungssichere biometrische Impfungen, wie dem Microneedle Tattoo des renommierten Massachusetts Institute of Technology (MIT), welches am 18.12.2019 vorgestellt wurde . Die Schlinge zieht sich für ALLE immer mehr zu.

 2. We hebben geen killer virus maar een killer vacin thanks Hugo
  16 EUROPESE LANDEN ZWARE OVERSTERFTE Nederland per week OVERSTERFTE 1000 mensen RIP FAM HÉÉL VEEL STERKTE bron Pieter omtzicht

  • En je mag de ongevacineerden niet de nieuwe joden noemen? Het enigste wat daar nog aan mist is dat de ongevacineerden opgepakt worden. En in speciaal daarvoor leegemaakte achterstands wijken worden gedumpt. Kunnen ze de nieuwe 5000 boas.oftewel de nieuwe nsb’ers als bewakers inzetten.

   • Fast alle haben mitgemacht oder geschwiegen. Auch eine Reihe technischer Angestellter und Verwaltungsmitarbeiter war schon vor 1933 Parteimitglied geworden, der Forschungsbericht erwähnt auch einen Fall von Denunziation. Für das Übertreten humanistischer Grundsätze, für die Verletzung der Würde und der körperlichen Unversehrtheit gibt es zu keiner Zeit der Welt eine Rechtfertigung, auch wenn die Mehrheit ein solches Verhalten toleriert oder gar fordert.

    Mitgemacht hat auch das RKI als Institution, das aufgrund seiner zentralen Stellung im deutschen Gesundheitswesen ………
    https://www.rki.de/DE/Content/Service/Presse/Pressetermine/presse_rki_ns_Stellungnahme.html

 3. Deze mensen kunnen evt op papier in het buitenland gaan wonen. Ik stel evt een adres(kamer) wel beschikbaar hiervoor tuurlijk voor een mooi bedrag. Dat bedrag is helaas nodig ivm dat ik hierbij ook kosten maak. Op deze manier kunnen ongevaxten elkaar helpen.

 4. Elke dag ff laten testen. Met die verrotte test wordt er snel al eentje positief, vervolgens ziek melden, de huisarts bellen.. (krijg je te horen: kom vooral niet langs neem maar een paracetamoletje) .. na twee week beter melden… En je bent genezen.. Vinkje dus… en gelijk twee week gratis vakantie.
  Gebruik dat kut systeem tegen ze als het niet anders gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in