Elke derde Duitse burger wil niet gevaccineerd worden. Dit is het resultaat van de representatieve enquête “Tussen individuele vrijheid en het algemeen belang” van de Bertelsmann Stichting – een instelling die wordt beschouwd als dicht bij de staat staand. Daarom zijn de gerapporteerde waarden in werkelijkheid waarschijnlijk nog hoger, bericht Freiewelt.

De enquête werd eind 2020 uitgevoerd door het Norstat-instituut. Meer dan 1000 volwassenen werden ondervraagd. In tegenstelling tot wat de mainstream media steeds suggereren, is de afwijzing geen teken van politiek radicalisme of politieke verwarring, maar precies het tegenovergestelde: de Bertelsmann Stichting benadrukt dat de afwijzing van vaccinatie meer uitgesproken is bij prestatie- en succesgerichte mensen.

Dat de verwarde personen zich eerder onder de voorstanders bevinden, wordt duidelijk wanneer men bedenkt dat ongeveer 45 procent van de ondervraagden verklaart dat de crisis ook positieve gevolgen kan hebben – bijvoorbeeld voor de bescherming van het klimaat en de sociale co-existentie. 82 procent is het zelfs eens met de stelling dat de pandemie de noodzaak van een ingrijpende verandering van de samenleving aantoont.

Bijna evenveel mensen verwierpen de voortdurende beperkingen van de grondrechten. 33 procent van de ondervraagde burgers in Duitsland was “enigszins” of zelfs “volledig” gekant tegen de door de Merkel-regering opgelegde beperkingen.

Een van de co-auteurs van de studie, Yasemin El-Menouar, raadde de politici dan ook aan een tijdslimiet te stellen aan de beperkingen die door de anti-coronamaatregelen worden opgelegd, zodat het spoedig weer mogelijk zou zijn “een vrij en zelfbeschikkend leven te leiden”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronavirus-schandaal in Merkel’s Duitsland – Valse Positieven en de Drosten PCR-test

Covid-'vaccin' ontmaskerd als enorm risico: Laat je niet vertrappen door de lemmingen op weg naar de afgrond
Vorig artikelDe Brusselaars laten het mondkapje zakken… De politie geeft het op
Volgend artikelSpanje: regio Galicië voert boetes in voor niet-gevaccineerde personen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Neen hoor jannie, de tijd van de satanist hitler heeft nooit meer opgehouden! Abortus ,eutanasie en andere zaken die hij in de cosetratiekampen op de joden en dwarsliggers van hem ,heeft uitgeprobeerd ,zonder enige tegenstand van de rest van de wereld ,is gewoon nu normaal ,?! Zelfs wordt je uitgerangeerd als je durft je te verzetten tegen kinder en ouderlingen moord en je recht van vrijheid van spreken, denken en doen. Wij zien nu nog een grotere en sterkere aangroei van deze satanisten heel de multinationals ,davos, neen heel de linkse wereld en de religiuese wereld.staan in de gelederen ,de mens in de straat doet ook verder mee, zijn buren en landgenoten verraden aan politie en politiekers. De bruine hemden in de universiteiten. En het zelfde systeem wordt toegepast deze satanisten beschuldigen hen die wel recht willen doen van wat zij eigenlijk zelf doen. De gruwelijkste wandaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in