De uitvoerend directeur van het Wereldvoedselprogramma van de VN (WFP), David Beasley, heeft gewaarschuwd voor de gevolgen van de verspreiding van het Coronavirus, dat onder andere zou kunnen leiden tot een wijdverbreide hongersnood.

“Als we ons nu niet voorbereiden en handelen – om de toegang veilig te stellen, financieringstekorten en handelsverstoringen te voorkomen – kunnen we binnen enkele maanden te maken krijgen met meerdere hongersnoden van Bijbelse proporties”, vertelde Beasley aan de VN-Veiligheidsraad.

De globale verspreiding van het Coronavirus had “de ergste humanitaire crisis sinds de Tweede Wereldoorlog” veroorzaakt, aldus Beasley. Hij verwees ook naar de verergering van de crises, de frequentere natuurrampen en de veranderende weerpatronen. “We staan reeds voor een perfecte storm”, zei het hoofd van het WFP.

Hongarije’s Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

Zo’n 130 miljoen mensen staan op de drempel van de hongerdood als gevolg van het Coronavirus. De vooruitzichten voor de voedselzekerheid in 2020 zijn somber, zei Beasley.

  Europa was de geboorteplaats van de mensheid, niet Afrika, vinden wetenschappers
Vorig artikelSchietpartij in Grieks migrantenkamp Moria – twee migranten gewond
Volgend artikelVolgende EU-waanzin: Asielaanvragen in de toekomst ook via e-mail en post
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Revoluties bij de armen komen pas als er honger is…bij de middenklasse als de geldstroom stopt….beide zaken spelen zich nu simultaan paralel en op hetzelfde moment naast elkaar af…

  Gooi daarbij nog een aantal miljoenen zeer ongewenste meevreters en parasieten bij, een overheid die zich door de halve “unie” van terreur methoden bedient om macht te behouden en je zit met een aantal positieve factoren voor revolutie die er niet om liegen.

  Eten is een van de primaire voorwaarden voor leven, en net dat stukje loopt nu in soepland…

  Rusland is nu de grote voedselschuur, en het quota voor export van graan tussen 1 april en 30 juni is nu op 23 April al op de helft….een misoogst in Europa, een te droge zomer, oogsten zonder personeel, fruit wat aan de bomen en eronder ligt te rotten, komt er allemaal aan en is al onderweg…op vele plaatsen is weideland afgelopen maand al geploegd en ingezaaid, en daar is geen overheid of regering debet aan, enkel boeren verstand.

  Wat ik zie, maar het is slechts mijn visie, is beleid dat niet op verstand maar op theorie is gestoeld. Wat ik zie is een economie die kapot is gemaakt en word gemaakt, bijna alsof alle losse maatregelen samen leiden tot een op Islamitische leest geschoeide wereld waarbij de macht over leven en dood van allen bij enkelen komt te liggen.

  Via politieke weg is er simpelweg geen redding te vinden, iedere vorm van oppositie word niet als oppositie geien maar als potentiële broodroof. Een “cordon sanitaire” is niet een statement mar het uitsluiten van anderen tot deelname aan betaald bestuur. De grootste graaiers zitten op links, zelfs hun stemvee heeft dat ondertussen door…

  Idealen zijn leuk zolang de honing in de mond druipt en de gebraden kippen komen aanvliegen….

  We horen over brandstichting in mobiele masten, tegen 5G naar de pers ons laat weten….en dat het met corona zou te maken hebben….en straling die niet gevaarlijk is maar we horen en lezen slechts de visie van de gesubsidieerde kant van de wetenschap….

  Er word gejankt om inentingen tegen corona, omdat alles dan normaal zou worden….corona is het excuus om het politieke wanbeheer die hoe dan ook tot een economische puinhoop zou leiden op anderen af te wentelen…..de daders worden verkocht als redders….

  Ik zag gisteren beelden van voorsteden van Parijs, waar bendes migranten met apengejoel door de straten renden, agenten klem zetten en uitscholden….welke de opgedane frustraties vervolgens weer afwentelen op de iets te dicht bij een ander staande blanke burgers……..

  Het gebeurt overal, onvermogen en onmacht omdat de politiek chaos creëert….en nu dus ook een totale instorting van arbeidsrecht en persoonlijk vermogen. Nu is revolutie met vele kleuren en vlaggen slechts een kwestie van tijd geworden, onomkeerbaar.

  Laten we hopen dat de verantwoordelijken de eersten en de laatsten zijn die sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in