De Brusselaars laten het mondkapje zakken… De politie geeft het op

7
4636

Het getal maakt nog niet de waarheid. Maar het aantal kan zeer waardevol blijken te zijn om bepaalde onrechtvaardige praktijken te beïnvloeden. Deze les werd ons dit weekend in Brussel gegeven en zou geldig moeten zijn voor Frankrijk en voor de rest van Europa dat aan de Covidiaanse hysterie wordt onderworpen.

Dankzij het mooie weer was het zondag erg druk op alle groenzones in Brussel, en in het bijzonder in het Jubelpark en het Terkamerenbos. En een zeer groot deel van de wandelaars lieten hun mondkapje zakken in een spontane beweging van bevrijding en dit zonder enig respect voor de beruchte sociale afstanden.

Geconfronteerd met de omvang van het fenomeen heeft de politie het opgegeven om de vele mensen te beboeten die die zich niet langer aan de sanitaire beperkingen houden.

“Observatie: veel mensen zonder mondkapje. De politie kijkt toe, maar kan ondanks de inzet van extra patrouilles niet overal zijn”, verklaarde laconiek Ilse Van de Keere, woordvoerster van de politie Brussel-hoofdstad/Elsene. En de bekentenis: “Het was onmogelijk om iedereen die zich niet aan de maatregelen hield te beboeten”.

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creëren

Voormalige Pfizer hoofdarts: vaccin tegen Covid-19 is niet nodig 

7 REACTIES

    • Nee, we worden niet wakker gelet op die Covidioten met die smoellappen in de supermarkt en erger nog…op straat. Dat is nou ‘hoogopgeleid’ maar laagontwikkeld Nederland anno 2021.

  1. Ik loop al van af dag 1 zonder mondkapje door de supermarkt……ik ben er helemaal klaar mee met al die onzin en het kan me ook niks schelen wat mensen er van vinden en van denken…………….Zowel de Jonge als van Dissel hebben in het begin van de zogenaamde pandemie al aangegeven dat mondkapjes NIET WERKEN!!!! IS SCHIJNVEILIGHEID!!!! EN MENSEN KAP OOK TOCH EENS EINDELIJK MET DIE ONZIN!!! ALS IEDEREEN EN MASSE HUN MASKERS LATEN VALLEN…….WAT WIL DE REGERING DAN DOEN!!!!

    • dan allemaal . hetzelfde voor restaurants en cafés !! Als die allemaal op een afgesproken dag openen dan kan de regering het schudden of zouden ze het leger inzetten ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here