Een ontsnapte olifant heeft een 70-jarige Indiase vrouw doodgetrapt. Maar de olifant nam daar geen genoegen mee, en keerde tijdens de begrafenisplechtigheid van de vrouw terug om haar lijk te vertrappen, meldt Metro UK.

Een olifant ontsnapte uit het Dalma Wildlife Sanctuary, in Mayurbhanj, India. De olifant ging toen op weg naar het dorp Raipal 200 kilometer verderop.

Terwijl Maya Murmu, 70 jaar, water aan het halen was, werd zij aangevallen door de olifant, die haar vertrapte Murmu werd naar het ziekenhuis gebracht, waar zij aan haar verwondingen overleed.

’s Avonds organiseerde haar familie een begrafenisplechtigheid. Toen kwam de ontsnapte olifant terug – en vertrapte haar lijk. Toen de olifant vertrokken was, hervatte de familie de begrafenisplechtigheid.

Volgens het Wereld Natuur Fonds doden olifanten elk jaar tussen de 100 en 300 mensen in India.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraakVolg Frontnieuws op Telegram

  200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen
Vorig artikelDuitsland sluit zijn grenzen
Volgend artikelOekraïense Rode Kruis beschuldigd van betrokkenheid bij het oogsten van kinderorganen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Olifanten schijnen een uitstekend geheugen te hebben. Ik heb zo’n donker vermoeden dat deze vrouw in het verleden wellicht niet zo heel lief tegen haar belager moet zijn geweest.

 2. Die had de olifant gevaccineerd, dus die olifant heeft dat volkomen legaal gedaan.

  Nu aan de mensheid om hetzelfde te doen met hun inspuiters.

 3. Wij mensen kijken bijna altijd en alleen naar de gevolgen van iets, maar nooit naar de oorzaak ervan. Het schijnt dat ruim 80% van de mensen het fenomeen actie, reactie niet begrijpen. In dit geval is het gissen, wat er voor is gebeurt. We kunnen enkel concluderen, wat de gevolgen ervan zijn.

  • We kunnen voor de zekerheid de olifant nog even vragen. En kijk hoe Indiërs met Indiërs omgaan dan verbaasd het niks dat ze even erg met de dieren omgaan……

 4. Ik heb verschrikkelijke videos gezien hoe dit indische pleurisvolk olifanten lopen te slaan met 4 a 5 man gewapend met stokken terwijl ze geketend zijn en geen kant op kunnen, simpelweg omdat ze weigerden te eten of anderzijds. Ik zal de desbetreffende videos hier maar niet plaatsen. Een ieder kan dit zo opzoeken op het world wide web met de juiste browser.

  Graftakkevolk is het, ze hebben ook niks met honden. Moslims, dan weet je het wel!

  • Rare opmerking weer…

   Het ras noemen we Indiase mensen.
   Geen Indische.
   Dat zijn mensen van Indonesië.
   Zoals ik.

   Enfin, de lage energie en laag ontwikkeldheid spat van uw bericht af.

   Hier laat ik het dus bij.

   Bedankt nog.

   • Lee1990
    Hij heeft gelijk lee
    Of je het nu leuk vind of niet het is de waarheid en
    er gebeuren wel meer niet beschaafde zaken daar zowel van de Indiërs
    als de moslim tak.
    Trouwens wat doe je hier als je er niet tegen kunt
    Als mensen uhum met een kleurtje met primitief barbaars gedrag
    worden bekritiseerd?
    En druif, moslims beschouw ik ook als takkenvolk wat erger nog hellendrek
    is het juiste woord.
    Disc uit

 5. Olifanten hun geheugen gaan een levenlang mee, alles wat ze hebben meegemaakt vanaf de geboorte onthouden ze. Dat betekend dus dat je er donder op kunt zeggen dat deze vrouw schuldig is aan olifanten mishandelen of doden. Een olifant valt alleen maar aan als die zich bedreigt voelt. Of wanneer die een persoon herkend die…….als dader in hun geheugen ligt.

 6. Een olifant doet dat niet zonder reden, daar kun je absoluut vanuit gaan. Wat had deze vrouw op haar geweten? Olifanten zijn hoogintelligente en sociale wezens en hebben een goed geheugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in