WION Gravitas, een populair prime-time televisieprogramma in India dat kijkers nieuws en discussies brengt over actuele zaken uit de hele wereld, heeft in een recente aflevering onthuld hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID-prikken, waarbij het een harde aanpak hanteert om winst te maken, bericht Thegatewaypundit.com.

De non-profitorganisatie Public Citizen heeft een vertrouwelijk, niet bewerkt contract van Pfizer over enkele van zijn onderhandelingen verkregen. De contracten laten zien hoe Pfizer kan voorkomen dat landen over zijn contracten praten, donaties van vaccins kan blokkeren, eenzijdig leveringsdata kan wijzigen en overheidsmiddelen als onderpand kan eisen.

“De contracten bieden een zeldzame blik op de macht die een farmaceutisch bedrijf heeft verworven om regeringen het zwijgen op te leggen, het aanbod te beperken, risico’s af te wentelen en de winst te maximaliseren in de ergste volksgezondheidscrisis in een eeuw”, meldt Public Citizen.

De tabel hieronder is een voorbeeld van de landen waar Pfizer contracten heeft getekend.

Gravitas’ nieuwsanker, Palki Sharma Upadhyay zegt dat wanhopige landen worden gedwongen om vernederende concessies te doen aan Pfizer. Ze ontdekten een aantal ernstige onthullingen. Hieronder staan de 6 belangrijkste punten over de Pfizer contracten die onthuld werden.

 1. Pfizer behoudt zich het recht voor om regeringen het zwijgen op te leggen – Pfizer legt regeringen het zwijgen op via zijn contracten. Het bedrijf heeft landen gedwongen niet te praten over de contracten die zij hebben gesloten voor vaccinaties.
 2. Pfizer controleert de distributie van de vaccins – Pfizer controleert de donaties van de vaccins aan andere landen. Pfizer beslist waar de vaccinaties naartoe gaan.
 3. Pfizer heeft een “IP waiver” bedongen – als Pfizer wordt beschuldigd van het stelen van intellectueel eigendom, betalen de overheden, niet het bedrijf.
 4. Private arbiters, geen publieke rechtbanken, beslissen in het geheim over geschillen – Als er geschillen zijn, zullen private arbiters en niet publieke rechtbanken daarover beslissen
 5. Pfizer kan toegang krijgen tot overheidsmiddelen – Pfizer kan toegang krijgen tot overheidsmiddelen om zijn compensatie veilig te stellen.
 6. Pfizer bepaalt de belangrijkste beslissingen – Pfizer beslist over de leveringstermijn en meer.
  Dierenbescherming-billboards van PETA kwetsen de gevoelens van moslims

U kunt de gedetailleerde analyse van elk punt lezen op de website van Public Citizen of het volledige rapport hier downloaden.

De video van het WION-kanaal heeft op YouTube inmiddels 39 duizend likes en meer dan 7 duizend reacties gekregen. Verrassend genoeg heeft YouTube de video nog niet verwijderd of het kanaal geblokkeerd.

Thegatewaypundit.com heeft een kopie van de video geüpload naar hun Rumble account:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeëntVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijden
Volgend artikelDe meeste dokters en ziekenhuizen zijn huurmoordenaars van de staat geworden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Pifzer eigent zo alle waardevolle goederen tot zich in elk land, waar het zijn experimentele genetische injecties levert. Dit wurgcontract betekent dat het zelfbeschikkingsrecht van elk soeverein land buiten spel staat en dat Pilzer niet aansprakelijk gesteld kan worden van alle neven schades die de injecties. Dan moet elke regering wel omgekocht zijn, want anders zal geen enkel land dit toch doen lijkt mij. Om je bevolking moedwillig uit te laten uitmoorden via een injectie, zonder dat de regering mag ingrijpen of het contract transparant voor hun bevolking te maken.

 2. En er is geen storm van reacties hierover op FN. Het is “alleen maar India” dus wie maakt het wat uit. Case in point for the covid shit.

 3. Nu zijn de reacties van Hugo de Jonge op prangende vragen ietwat meer begrijpelijk. Hij wordt gewoon gechanteerd. En hij is te laf of te bang om daar iets tegen te doen. Maar dat het geen zuivere koffie is dat is ondertussen wel overduidelijk.

 4. Ja, dit was al bekend, maar mensen negeren het op de één of andere manier. Ik snap überhaupt niet dat iemand ooit zo’n contract aangaat, maar zelfs als je die fout maakt dat verscheur je het en steek je het bij pfizer in de reet.
  Hoe kun je een land vol autonome mensen “verkopen”? Waar hebben we het in godsnaam over? Mij hebben ze niet verkocht want ik ben een vrij mens. Ze zoeken het maar uit met dat contract, ik maak er geen deel van uit. En daarnaast: we leven doordat we eten. That’s it. Papier betekent uiteindelijk helemaal niets. Mensen géven er betekenis aan, maar dat is niet meer dan geloof. We zijn dieren in de natuur en we proberen de volgende dag te bereiken. Als je het zo bekijkt zul je weer gaan zien hoe achterlijk de wereld werkelijk is.

  • Als de nood het hoogst is, inderdaad dan heeft een stuk papier geen enkele waarde, niets, nihil, de volgende dag bereiken, is dan het aller belangrijkste, het is dan wel in India, het feit is, het is wereldwijd idem dito, las onlangs, in Japan is men overgegaan met Ivermectine, na een maand, zeer positief resultaat. Ook ik ben een vrij mens we zijn allemaal vrije mensen, en niets of niemand in de wereld laat ik mijn recht op mijn mensenrecht om te bestaan afnemen, niemand, ik zal mij verdedigen met alle middelen, zoals ik in mijn legerdienst geleerd heb, als de vijand voor je staat moet je schieten, punt.

 5. En tegenwoordig worden Kamervragen ook gewoon genegeerd door ministers, ze doen maar wat ze zelf willen. Het woord “bananenrepubliek” is al zo in sterkte afgezwakt dat ze zich rot lachen in Den Haag. Demissionair gewoon Nederland naar de kloten blijven helpen, het interesseert ze geen zier. En jou pakken met zware boetes en stokslagen als je je muilkorf niet op hebt. “Bek houden!”
  Tijd voor de gebrs. de Wit.

 6. Deze vrouw legt het kordaat, duidelijk accuraat uit, het pfizer concern moet geboycot worden waar ze ook maar aanwezig zijn, de CEO’s moeten ze volspuiten met hun eigen rotzooi, geef ze een overdosis maal 100, en laat ze crepreren, dat is wat zij doen met de wereldbevolking, met zulke mensen heb ik geen genade, ik herhaal geen genade.

 7. Wat zijn de sancties die Pfizer kan opleggen? Pfizer heeft geen leger, geen enkele werkelijke macht, alleen maar een beursnotering en verder is het een papieren tijger. Wat moet een farmabedrijf met militaire bases? Verkopen? Wat gebeurt er als je als staat die bases en andere “assets” niet overdraagt? Komen de witte jassen dat het land bezetten? Nog absurder is het als een regering met zo’n bedrijf überhaupt een contract wil afsluiten. Maar dat we door geestelijk incompetenten geregeerd worden is al langer bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in