De Indiase Orde van Advocaten meldt dat bij het Indiase Hooggerechtshof een aanklacht wegens moord is ingediend tegen twee miljardairs die verantwoordelijk zijn voor AstraZeneca’s COVID-19 vaccin Covishield, wegens de moord op een 23-jarige man die met het serum werd ingespoten, bericht Brian Shilhavy.

De twee genoemde verdachten zijn Bill Gates en Adar Poonawalla, de CEO van Serum Institute of India (SII), naar verluidt ’s werelds grootste vaccinmaker. Volgens zakelijke nieuwsbronnen produceert het bedrijf van Adar Poonawalla niet alleen het COVID-19-vaccin Covishield, maar ook meer dan 50% van alle vaccins ter wereld die bij baby’s worden geïnjecteerd.

De niet met name genoemde verdachten zijn “andere regeringsfunctionarissen en leiders die betrokken waren bij de moord op een 23-jarige man, die zijn leven verloor als gevolg van vaccinatie.”

“De overledene nam het Covishield-vaccin door te geloven in het valse narratief dat het vaccin volkomen veilig is en ook vanwege de door de Spoorwegen gestelde eis dat alleen dubbel gevaccineerde mensen zouden mogen reizen.”

In het artikel staat ook dat de AEFI-commissie (Adverse Event Following Immunisation) van de Indiase regering onlangs heeft toegegeven dat de dood van de 33-jarige Dr. Snehal Lunawat te wijten was aan bijwerkingen van het Covishield-vaccin.

“De AEFI-commissie (Adverse Event Following Immunisation) van de Indiase regering heeft onlangs toegegeven dat de dood van Dr. Snehal Lunawat te wijten was aan de bijwerkingen van het Covishield-vaccin.

Het genoemde rapport heeft de valsheid blootgelegd van de bewering van het vaccinsyndicaat dat vaccins volkomen veilig zijn.”

U kunt hier meer lezen over de moord op Dr. Snehal Lunawat door een COVID-19 injectie.

  Gevaccineerde mensen zouden dit moeten bekijken om hun volgende geïnformeerde beslissing te nemen (Video)

Het artikel gaat verder met het citeren van jurisprudentie in India die:

“duidelijk maakt dat, voordat iemand een vaccin of een behandeling krijgt, hij geïnformeerd moet worden over de bijwerkingen van het medicijn en ook over de alternatieve middelen die voorhanden zijn.

Indien iemand wordt gevaccineerd door de feiten te verdoezelen of door te liegen dat de genoemde vaccins volkomen veilig zijn, komt dit erop neer dat de toestemming onder bedrog is verkregen.

In India is vaccinatie onder misleiding of met geweld/dwang of door het stellen van bepaalde verstikkende voorwaarden, een civiel- en strafrechtelijk vergrijp.”

Volgens het artikel maakt dit Bill Gates en Adar Poonawalla mede-samenzweerders van massamoord.

“Bill Gates en Adar Poonawalla, de partners bij de productie van het Covishield (AstraZeneca)-vaccin, worden beschuldigd van betrokkenheid bij samenzwering.

In India wordt degene die toestaat dat zijn product ten onrechte op de markt wordt gebracht, eveneens schuldig bevonden wegens zijn opzettelijk of nalatig handelen. In dit verband worden de bepalingen van sectie 120(B), 34, 109 enz. van de IPC toegepast om Bill Gates en Adar Poonawalla schuldig te maken aan massamoorden, d.w.z. sectie 302, 115 enz. van de IPC.”

Bij veroordeling hangt hun de doodstraf boven het hoofd.

“Volgens de deskundige zullen Bill Gates en Adar Poonawalla de doodstraf krijgen, gezien de bewijzen van overduidelijke aard.”

Ook wordt melding gemaakt van een eerdere zaak tegen Bill Gates wegens de moord op 8 vrouwelijke kinderen tijdens proeven met het HPV-vaccin Gardasil in India.

“Indiener beroept zich ook op de criminele antecedenten van Bill Gates bij het doden van 8 vrouwelijke kinderen door ongeoorloofde proeven met HPV-vaccins in India en de uitspraak van de constitutionele bank van het Hooggerechtshof in de zaak Kalpana Mehta’s (2018) 7 SCC 1, die een sterk bewijs is tegen Bill Gates en zijn vaccinsyndicaat.”

Het India Polio vaccin programma gesponsord door Bill Gates wordt ook genoemd in de aanklacht.

  COVID's volgende act: Raak niet in paniek, maar zet je schrap voor hun volgende stap

“Indiener heeft ook verwezen naar de bewijzen van sinistere plannen van Bill Gates in het polioprogramma dat het leven van 4,5 lakh kinderen in India heeft verwoest doordat zij een nieuw soort verlamming kregen. Dit is ook een extra bewijs van de perverse en criminele geesteshouding van Bill Gates.”

In het artikel staat dat Bill Gates borgtocht zal worden geweigerd, en dat zijn bezittingen in India binnenkort in beslag zullen worden genomen.

“Volgens deskundigen is er geen kans dat Bill Gates borgtocht krijgt in deze zaak en zullen alle roerende en onroerende goederen van de verdachte binnenkort in beslag worden genomen.”

De burgers van India hebben nu blijkbaar de bevoegdheid om burgerarrestaties uit te voeren tegen zowel Bill Gates als Adar Poonawalla om hen over te dragen aan de autoriteiten.

“Verschillende sociale organisaties en gewone mensen hebben besloten om gebruik te maken van het burgerrecht om de beschuldigden te arresteren zoals bepaald in sectie 43 van Cr.P.C. Volgens de genoemde sectie kan elke burger Bill Gates, Adar Poonawalla en andere beschuldigden arresteren en hen overdragen aan de politie.”

Lees het volledige artikel op The Indian Bar Association.

Hoewel het bemoedigend is om te lezen dat er daadwerkelijk een aanklacht van massamoord wordt ingediend tegen miljardairs-globalisten voor hun misdaden tegen de mensheid voor de gen-veranderende COVID-19 injecties, blijft het de vraag of deze zaak ooit voor de rechter zal komen of niet.

Heeft India de mogelijkheid om een geheime militaire operatie uit te voeren om Bill Gates bijvoorbeeld uit de VS te halen en hem in India voor het gerecht te brengen?

  Rapport vindt "alarmerende" stijging in aantal doodgeborenen en pasgeboren dode baby's in Groot-Brittannië

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingen
Volgend artikelAlleen de volledig gevaccineerde personen zouden bang moeten zijn voor de nieuwe “ergste ooit” Covid-19-variant; uit gegevens blijkt dat ze al verantwoordelijk zijn voor 4 op de 5 Covid-sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Ik ben in principe tegen de doodstraf, doch zal ik in het geval van Gates geen traan laten als hij daadwerkelijk ter dood veroordeeld wordt, want de hoeveelheid bloed die hij intussen aan zijn handen heeft dat zijn geen liters meer, maar gewoon complete scheepsladingen.

  Wat ik me wel afvraag is hoe ze dit denken te doen. Gates zal echt niet vrijwillig naar India komen om zich daar te laten executeren (zou ik ook niet doen als ik in zijn schoenen stond) en voorlopig is hij te goed beschermd. Aan de andere kant is te weten dat hij geen voet meer in India kan zetten al een goed teken.

 2. Zou BilL Gates nog lekker slapen. Hij weet inmiddels dat hij ongeveer de meest gehate man op de aardbol is.
  Zelfs zijn vrouw heeft hem gedumpt…!

 3. Was toch al bekend, dat als Bill Gates een voet in India zou zetten, hij gelijk gearresteerd zou worden.
  I. v. m. Met die eerdere zaken.

 4. Bill Gates zit met zijn akelige grijns veilig in Verweggistan.
  Maar misschien volgen er nu meer aanklachten.
  Hopelijk gaat uiteindelijk het recht zegevieren in plaats van de macht van het geld.

 5. “Nail him”, liever vandaag dan morgen! Het begint allemaal een beetje te kantelen,
  maar het kan niet snel genoeg gaan.
  Inge

 6. Klopt, hij zou nergens meer veilig mogen zijn, goed is dat India een voortrekker is, hij zal er natuurlijk wel mee willen wegkomen met een leger van advocaten, en een hoop geld, nu dat geld zou ik aannemen, en hem toch verder vervolgen, ja iedereen liegt weleens mr Gates, u toch ook, zulke mensen moet je even vuil aanpakken als zij doen met de wereldbevolking, no mercy, aan de galg, a lanterne, the rope, guillotine, maakt allemaal niet uit, hij moet krijgen wat hij verdient. Zijn liedje en dat van zijn andere kompanen zal niet blijven duren, als het volk massaal in opstand zal komen, zal men hem lynchen, vernietig zijn imperium, dan is hij niet alleen de “rijkste” mens op aarde, ook de meest gezochte, en haalt hij alle wereldpers, “Bill Gates” dood, kan je toch niet klagen denk ik, kunnen zijn kompanen zien wat er met hun zal gebeuren.

 7. Het wordt hoog tijd dat Khan hier op pleurt en gaat reagluren bij het soort waar hij werkelijk thuis hoort … het hersenloze spul van nooit.nl aka nu.nl

  • SPÖ chairman Palema Rendi-Wagner from Austria said today that there is 100% mandatory vaccination in Austria. The bill is almost ready. A fine of up to € 7,200 should be imposed if you refuse twice!
   Already 13 years old fall under the compulsory vaccination. For a vaccine-free family with 2 children over 13 this would result in a fine of € 28,800! The mandatory vaccination is linked to the ELGA e-card system

 8. Realrawnews.com

  Gates is al opgehangen
  Epstein ook
  Hilary Clinton ook opgehangen
  Bill Cilinton ook
  Hun dochter, chelsey ook
  Ect ect ect
  Kijk op die site en lees!!

 9. That is the beginning of Karma. We in Austria are suffering tremendously from the consequences of the further lockdown. Hospitality and business break down.
  We are very worried and afraid because of the announced compulsory vaccination in Austria on February 1st, 2022. Austria’s government reacts arrogantly, arrogantly and inhumanely. It is to be feared that if compulsory vaccination were to be introduced, many people would die from the vaccination damage. We Austrians need help. When the vaccination is compulsory, we have a reign of terror in Austria.

  • It’s absolutely horrible… asking if you can leave the country is a dumb question, I suppose, but what else can i say… i wonder what other people on FN will say to support you. Are people contacting the EU parliament, or is that also a dumb question? I hope some other people here on FN will respond in a more useful manner. I really hope so, because I am at a total loss about how people can stop this insanity. How do you expect things will evolve when this “reign of terror” commences?

   • Many people have already announced suicide when the vaccination is due to come. People are desperate. Friends and acquaintances are thinking of fleeing Austria, or they hope that they will be given ankle bracelets instead of imprisonment. The Austrians are usually very lazy and very sedentary people…
    – If I had the money I would flee to India.
    Greetings from a desperate Austrian. – Should the vaccination really come, I hope for help from abroad.

    • Fight fight fight! Take at least one of ‘m with you: an eye for an eye. Or flee into the mountains… preferably both.
     Don’t give in: you are with many, many more. FIGHT FOR YOUR LIFE!!

     Every one of ‘m you take down with you won’t be harassing another person. Huddle together with the other people who are awake. Make sure that as soon as they get out of the car you are all at the first floor windows raining down whatever you have from above. Make bows and arrows. Make a spear out of a broom and a knife. Have nothing? Use rocks.

     We are survivors. Our ancestors could survive in much harsher conditions; you’ll be able to handle this. You need to connect with nature and realise what a wild being you truly are. Are you a honey badger or a sheep?

     There won’t be a “canada” to save you, because everyone is fighting their own government… world wide! You’ll need to step up and understand that you’ve been taught to be dependent. Learned helplessness, it’s called. Stop living that lie of weakness and become a proud warrior! Find that fire within you and you’ll be able to conquer death.

 10. wisten jullie dat bill gates ook mijn oma heeft vermoord door haar eerst te vaccineren en daarna haar kapot heeft geslagen met een computerbehuizing? ik ben gevaccineerd maar ik ben bang dat ik bestuurd word door meneer bill gates!!! ik werd vannacht wakker en toen opeens zag ik alleen maar het opstart scherm van windows xp. ik dacht dat ik droomde maar toen herinnerde ik me dat ik die chip in mn arm heb!!!!! ik denk dat ik niet lang meer te leven heb…

 11. ik geloof nooit dat Bill Gates gearresteerd zal worden of wordt veroordeeld. Hij zal op de een of andere manier de dans ontspringen. Daar zorgt zijn geldelijke vermogen wel voor. Maar we wachten af.

 12. Als landen een verdrag hebben met India voor het arresteren en uitleveren van veroordeelden, kan onze Bill vrij reizen voor een deel op zijn buik schrijven.
  Welkom to the club Bill.

 13. Waarom horen we hier niets meer over? Omdat het ook larie was om je bezig te houden. We hebben een groot leger nodig om van de parasieten af te komen.

  • Mi is dit een hoax die als werkelijkheid wordt gebracht.
   Zelfde als Epstein,
   Zelfmoord past niet in karakter profiel.
   Veel mensen in deze wereld zijn corrupt, in Nederland, EU , VS ,
   ( meer) geld/ voordelen/ ego is de drive voor velen.
   Infiltratie is oha in elk bedrijf, zorg en onderwijs, overheden, grote bedrijven noem maar op, die de Corona hoax hebben vormgegeven, in GROTE getalen.

   Dus eerst zien dan geloven met Bill.
   Een fake Bill kan ook op toneel worden gebracht. Het lijkt er op dat ‘bijna’ ieder mens te koop is als het bedrag hoog genoeg is. (💰nabestaanden)

   • De beelden van mensen die jagers waren op medemensen op velden in India, voor de vax ; is ook zo’n gevalletje van stupiditeit en 💰
    Niets met virusangst te maken, gewoon onderdrukking.
    In NL zelfde; de grootste Pushers zijn niet gevaxt, ( zoutoplossing)
    Verkopen dit als angst, waarachter men zich verschuilt. En nog … valt het kwartje niet bij velen.

 14. “maar ook meer dan 50% van alle vaccins ter wereld die bij baby’s worden geïnjecteerd”
  Zou fijn zijn als gelijk duidelijk wordt om welke vaccins het gaat. Ook hier zijn talloze gevallen van neurologische vaccinschade bekend na vaccinatie.

  Rijksvaccinatieprogramma moet sowieso op de schop. Anti-vax’ers van voorheen hebben, net de huidige critici, hun gelijk al wel gehaald in ieder geval.

  Ook in India zijn ultra rijken. Zo mooi zijn, als een van hen er werk van maakt om die Gates te pakken.

 15. Het originele artikel stamt uit 26 nov. 2021 ! Er is inmiddels TWEE jaar verstreken! Wat is er in deze tussentijd allemaal gebeurd betreffende deze zaak? Heeft het stuk vuil Bill Gates de boel dubbel en dwars weer finaal òmgekocht zodat ie door kan gaan met z’n favoriete en zeer lucratieve hobby, het zoveel mogelijk vermoorden van mensen? Het moet er toch wel gruwelijk uitzien in het brein van dit gedrocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in