Om de G7-top in Schloss Elmau eind juni te beschermen, sluit Duitsland zijn grenzen. Met onmiddellijke ingang zullen personen die het Schengengebied binnenkomen, worden gecontroleerd.

De Duitse regering wil voorkomen dat potentiële gewelddadige criminelen uit het buitenland aan demonstraties deelnemen. Dit geldt echter niet voor asielzoekers, bericht Freewestmedia.com.

Van 26 tot 28 juni komen de staatshoofden en regeringsleiders van de G7-landen bijeen in Schloss Elmau bij Garmisch-Partenkirchen. Ongeveer 18.000 politie-agenten zullen de politici in het streng afgeschermde kasteel beschermen. Bovendien zullen politiefunctionarissen vanaf deze week de grensovergangen controleren. Dit heeft het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken, onder leiding van Nancy Faeser (SPD), aangekondigd onder verwijzing naar de toegenomen veiligheidseisen.

In 2015 waren de controles “technisch niet haalbaar

De grenscontroles zullen derhalve tot 3 juli worden uitgevoerd, afhankelijk van de situatie. Zij zullen flexibel zijn wat tijd en plaats betreft. In de omgeving van Garmisch-Partenkirchen verwachten de autoriteiten verschillende demonstraties met duizenden deelnemers.

Toen critici van het vluchtelingenbeleid in 2015/16 opriepen tot de invoering van grenscontroles om te controleren wie er naar Duitsland immigreerde, verwierpen de toenmalige federale regering CDU/CSU-SPD en de oppositie van links en de Groenen het voorstel. Een argument was dat dit “technisch niet haalbaar” was.

Maar toch had Duitsland in verband met de Coronamaatregelen de afgelopen twee jaar ook zijn grenzen met de buurlanden gesloten. Er was bovendien een uitzondering voor asielzoekers.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  'Scherpe bocht naar rechts' - Populistische partijen winnen naar verwachting de verkiezingen voor het Europees Parlement in negen landen

Lees meer over:

Vorig artikelWat wij geleerd hebben van het haten van de ongevaccineerden
Volgend artikelOlifant vertrapte vrouw – kwam naar de begrafenis en vertrapte het lijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Bovenstaande reactie is slap gelul als je voornemens bent om je vrijheid in te leveren voor deelname aan iets omdat je geen coronapas hebt de waanzin van deze pas is de meest ooi voorkomende ziekte kwaal die door het schapenvol wordt in stand gehouden de wappies zijn er de dupe van!!!!!!!!!!!

  • Vaccineren? In het patent ervan staat duidelijk dat het gaat om een biowapen. Een vaccin is normaliter een medicijn en een biowapen is doorgaans vergif. Dit zijn 2 verschillende aspecten, die bewust verwisseld zijn door de overheden.

 2. Waarom zou ik me nog überhaupt in het sociale verkeer willen bewegen? Als ik iets geleerd heb, is dat het volk nog dommer is dan ik voor mogelijk hield. Als ze zichzelf uit de menselijke genenpoel willen laten verwijderen dan lijkt me dat geen slechte zaak.

  Ik kan niet wachten tot het financieel stelsel in stort, dat zal veel mensen helemaal gedesillusioneerd en verdwaasd achter laten.

  Ze zoeken het allemaal maar uit. Ik ga wel lekker het bos in. Is nog goedkoop ook.

 3. Als het om de ’top’ te beschermen gaat, kunnen de grenzen wel dicht. Als het gaat om de gewone burgers te beschermen tegen opdringerige ‘asielzoekers’ uit de derde wereld, dan kunnen de grenzen niet dicht…

 4. In die top G7 moeten zware criminelen zitten zoniet zijn er geen duzenden politiemensen nodig om hun te beschermen

 5. Natuurlijk de asielzoekers niet, wat denkt men wel, zulke goede, hardwerkende en verdraagzame mensen, en niet te vergeten de nieuwe bewoners van Europa. SCHANDE.

 6. “Met onmiddellijke ingang zullen personen die het Schengengebied binnenkomen, worden gecontroleerd.”

  Wat een gelul, Duitsland heeft helemaal geen “Schengen” buitengrenzen, het is volledig ingesloten door Schengenlanden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in