15 minderjarige Marokkanen hebben een behandeling ondergaan voor hondsdolheid nadat ze een ezel seksueel misbruikt hadden in de landelijke gemeente Sidi Kamel in het noorden van Marokko.

De getroffenen worden omschreven als “seksueel gefrustreerde kinderen en tieners” en worden nu behandeld in het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Mechra Bel Ksiri. Omdat ze besmet zijn geraakt door de ezel krijgen ze onder andere een vaccin tegen hondsdolheid.

Het gebeuren wordt als zeer belastend voor de getroffen families beschouwd, en het geval is het onderwerp van hoon en spot in de gemeente. Er zijn vermoedens dat er meer besmet zijn geraakt met hondsdolheid, maar dat sommige families verzorging elders zoeken om te vermijden dat het uitkomt dat hun eigen kinderen er bij betrokken zijn.

Om te verhinderen dat de hondsdolheid onder de bevolking verspreid zijn de lokale overheden op zoek naar eventueel nog meer mensen die het dier “benaderd” en “bewonderd” hebben. De eigenaar van de ezel heeft bovendien de opdracht gekregen om zijn ezel te doden om te voorkomen dat er meer mensen besmet raken.

Hondsdolheid of rabiës, ook wel lyssa, is een ernstige aandoening als gevolg van een infectie met het rabiësvirus, meestal door een beet van een door rabiës besmet dier. Honden, katten en landbouwhuisdieren, maar ook vossen en wasberen kunnen het virus verspreiden naar mensen. Hondsdolheid kan in theorie ook seksueel worden overgebracht, ook al is dit veel minder gebruikelijk.

  Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s
Vorig artikelNederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen
Volgend artikelVarken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • @ edwin vissers.
   Precies wat u zegt : “Jezus zat óp een ezel”.
   Deze “geliefde gelovigen” zaten, liggen, stonden of hurkten áchter een ezel ! Arme ezel !!!

 1. walgelijk. Maar ook walgelijk van zij die niet geloven. Als vrijzinnige zou ik het nooit in mijn verstand krijgen om te insinueren dat Jezus en zijn apostelen seks hebben gehad met een ezel. Als men dit niet kan bewijzen zwijg dan. Ik heb respect voor ieders geloof /vrijzinnigheid maar ik haat fanatisme.

  • Fanatisme? Grappig dat datzelfde door iemand word gesuggereerd terwijl het tot op de dag van vandaag nog nooit en nimmer bewezen is dat er een god bestaat. Talk about Fanatisme! LoL! Al’s men niet kan bewijzen dat er even god bestaat, zwijg dan en stop met die zinloze religies!

   • of niet bestaat of welke form dit aanneemt.
    er zijn onveranderbare en onvervreemdbare wetten in het uni en de natuur.

    dus , wie de schoen pas zoals de ketel zwart ziet dan maar?

    • Kan jij bewijzen dat er maar één God is ik woon in een Hindoe cultuur die zijn niet klein denkend en pakken het groot aan met vele Goden. Ik vind wel dat we ook de humor niet moeten vergeten het is een groot spel waar we veel te serieus in opgaan. Vind wel dat je religieuze zaken met de nodige scepsis kan bekijken en elkaar niet belachelijk moet maken maar naar een gulden middenweg weg kan zoeken. Er is geen religie boven waarheid. Religie is geschapen door mensen de mensen zijn niet per definitie voor religie geschapen. Tevens is het één God verhaal nog niet zo heel oud. Zoek en je zal vinden als je zeker bent dat je het beter weet dan een ander besef je niet hoever je afgedreven bent. We graven onze eigen valkuilen door overtuiging die vaak berust op boeken die onbewijsbare zaken claimen en niet meer origineel zijn door herschrijven of weglaten van kernpunten . Het is uiteindelijk wel te begrijpen maar bewijsbaar is iets anders. Het enige juiste is zelf het pad wandelen en niet over teksten en geschiedenis bakkeleien. Dus WALK THE TALK.
     Elkaar in de haren vliegen is koren op de molen van diegene die de verdeel en heers formule over ons uitspreiden. We hebben elkaar hard nodig in deze tijd. Als je een week geen eten hebt gehad en iemand komt met een stuk brood en water vraag je dan welke overtuigingen die persoon heeft of dank je die persoon en eventueel God. En wat als God ALLES IS, wat wordt bedoeld met; OMNIPRESENT dus jij ik en alles samen.
     Heb wel eens met de gedachte gespeeld dat als alles God is en twee mensen vechten om religie deze twee mensen een deel van God zijn en dus God zichzelf aan het bevechten is en zou dus een Sadomasochistische God wezen. De enige conclusie is dan dat je God ik bedoel de ultieme bron niet kan verlagen tot een persoon met armen en benen eventueel wel met puur bewustzijn. Het is geen bewijs dat er geen God als persoon is maar wel een filosofische gedachten trein die ik hier neerleg. En deze is al heel lang geleden door Oosterse wijsgeren opgeschreven. Een andere is als God alles weet dan heeft deze geen hersens om te denken nodig en naar alle waarschijnlijkheid een andere schedel hebben zonder hersens. Kortom om God te verlagen tot een menselijke vorm is een dwaling maar wel een houvast voor diegene die nog niet verder kunnen of willen denken dan hetgeen hun met de paplepel is gevoerd.
     Veel succes en ga op aub op zoek zie jullie aan de andere kant wanneer het zo wezen moet Superdoei

     • Er is maar 1 God. Als er 2 en meer zijn dan zijn ze afhankelijk van iemand anders. Dan zijn ze geen “god”.
      Koran: Soera – 112 – al-ikhlas – oprechtheid.

      1. Zeg: “Hij is Allah, de Enige. 2. Allah is Zichzelf- genoeg, Eeuwig. 3. Hij verwekte niet, noch werd Hij verwekt. 4. En niemand is Hem in enig opzicht gelijk.”

      Er zijn genoeg tekenen dat God bestaat. Atheïsme zal altijd verliezen. Als het niet waar zullen beide het niet weten maar bereid je daarvoor voordat het te laat is. Je zal geen excuus hebben van dat je het niet wist.

      • Hetgeen je schrijft klopt in grote lijnen. Wat er nog overblijft is uitleggen dat voordat de Bijbel en de Koran geschreven werden over de hele wereld er meerdere Goden aanbeden werden. Dus we missen eigenlijk de definitie van wat is een God en inderdaad als er meer Goden zijn dan zijn die ook ondergeschikt aan de bron. De bron zelf is niet te benoemen of te vatten. Mozes begon met de één God boven alles stroming en was een wetgever althans voor bepaalde geloofsovertuigingen. Echter of die ene God de uiteindelijke bron is of de stamgod van deze ethnische tak is de vraag. Het lijkt meer op een stamgod die zolang je hem aanbad alles en iedereen verwoest voor zijn club aanhangers. Waar ik woon heeft men nog stamgoden waaraan elke zeven jaar massaal geiten geofferd worden. Ook Zeus van de Grieken en Indra in India waren niet de uiteindelijke bron. Hoe meer je weet hoe mee je de overeenkomst tussen de mythologie van alle volken kan herkennen. Er is zoveel in de Bijbel wat met de Hindoe verhalen overeenkomt dat het verschil langzaam vervaagd. Ook de de grote vloed met Noah en de ark bouwen vind je terug in het verhaal van de Matsa avatar. Brahma kan je als Abraham zien en en Sara voor Saraswati.In het ene geval is Abraham een stamvader en bij de ander als een God bezien. Kortom de Koran bevat zaken waar je veel van kan leren maar heeft net als vele andere boeken waar we van kunnen leren door fanatieke aanhangers ook bloed aan de kaft kleven. En laten we de fanatieke Christen die vind dat iemand die niet gedoopt is als verloren beschouwd werd en Karel de Grote die je met het zwaard bekeerde plus de martelingen van de inquisitie niet vergeten. Het is dus niet de Bijbel of Koran maar de interpretatie door fanatisme waar het gevaar zit. Als ik dan deze comments zie op een groep jongens die hun jeugdige energie op een ezel uitleven dan ontstaat er in één keer een vingerwijzing naar een geloof systeem waarin beweert wordt dat dit systeem de schuld is van deze dwaling. Alsof er geen pedofilie pastoors meer zijn op aarde. Zolang we onze lusten niet kunnen bedwingen zijn we er een speelbal van en krijgen dat karma terug via het principe actie reactie in dit geval bij deze jongens werkte het snel het kan ook meerdere levens in beslag nemen. Momenteel wordt er in het westen veel groeps karma ingelost. Nobody is perfect die jongens hebben hun les geleerd ongeacht welk geloof ze zouden hebben. En werderom geloven is Niet Zeker Weten. En zo lang we niet zeker weten kunnen we ook andere systemen niet veroordelen. Dan blijft over om voor jezelf te blijven zoeken en proberen het pad te wandelen en het maximale haalbare proberen te bereiken. Als je gevonden hebt dan valt alle verschil weg ondanks dat het er nog wel is prik je er doorheen.
       Salam en Namaste aan een broeder of zuster van een andere moeder.

       • Wij geloven in alle profeten van Adam, Noah, Lot, Abraham, Mozes, Jezus en de laatste Mohammed (vzmh). En wat hun boodschap was is God alleen te aanbidden. Islam is een Arabische woord en dat betekend onderwerpen aan God. Islam is de enige monotheïstische godsdienst. We geloven in de heilige boeken zoals de Psalm, Thora, Evangelie en de koran als laatste. De 3 vorige boeken zijn door de mens veranderd en zaken weggelaten. De koran niet meer veranderd worden omdat God het beschermd heeft zoals dat ook in de koran staat. Je gaat zeggen van hoe dan? Simpel. Sinds het ontstaan de koran leren ze het boek woord voor woord letter voor letter uit het hoofd. Nu in deze tijd meer dan 100 miljoen kent het uit hun hoofd. Er zijn heel veel mirakels in het boek zelfs zoals hoe de embryo groeit stap voor stap. Hoe kan een profeet van 1400 jaar geleden zoiets weten zonder technologie? Alleen God weet het. https://www.youtube.com/watch?v=sYajKl-Xr6c&t=2s&ab_channel=TalkIslam
        Islam is perfect, moslims niet.
        Wie een moslim is wilt niet zeggen dat ie naar het paradijs gaat. Dat is gelijk je examen gaan afleggen en daar moet je zoveel mogelijk je best doen en daarom bestaat er de Dag des Oordeels.
        Er zijn genoeg bewijzen en tekens dat Islam de waarheid is. We zijn niet uit het niets gekomen. Een iPhone heeft ook een ontwerper en een mens die ingewikkelder is niet? kijk rond je heen waar alles zo perfect is zoals dag en nacht. De zon en de planeten die allemaal hun eigen baan hebben. Wij kunnen niet eens een vlieg ontwerpen. Ik kan blijven typen 😀 maar ik zou toch een onderzoek doen en dat kost niks.

        • We zijn we het ver met elkaar eens alleen vanuit een andere hoek bekeken. Ik zoek vanuit mezelf zonder lid te zijn van één of andere club of sekte en achter Gurus aan te lopen ik laat vele opties open en ben altijd dorstig naar nieuwe info. Jij benaderd en denkt het zeker te weten vanuit een bepaalde stroming. De basis van jouw stroming is heel goed en ik wil je ook niet ervan af praten of de boel onderuit proberen te halen. Ik zoek altijd naar wat hebben we gemeenschappelijk en wat kan ik van een ander leren. Ook in India werd het oude weten via een mondelinge traditie waarvan geen letter van mag worden afgeweken overgedragen in de priesterkaste van de Brahmanen tot op heden gebeurt dat nog. Echter de onderlinge strijd tussen sektes ook in de Islam laat je net aan het punt waarom het gaat voorbij lopen door fanatisme. Dat is niet in lijn met de harmonie die een grondslag is en je zal dan de balans ooit weer in evenwicht moeten brengen. Dit slaat niet op jouw persoonlijk maar als een fenomeen wat de geschiedenis ons leert. Ik accepteer een intelligente bron waaruit alles ontsproten is maar wil er geen naam of eigenschappen aan geven omdat dit allemaal tekort zou schieten. Dat kan wel voor hiërarchien zoals b.v de Engelen of Deva’s . Ik zal niet ingaan op Zen en Boeddhisme omdat ik voel dat jij een keuze gemaakt hebt waarvan je niet zal afwijken en ik daar respect voor heb. Als jij jouw pad met respect naar ander leven loopt dan ben ik al happy genoeg en ben je altijd welkom. Ik woon in Nepal en leef een heel simpel leven samen met mijn gehandicapte vrouw waar ik voor zorg in een vallei op 1500 meter hoogte die zelfs in de legendes van Nepal door de Goden als een paradijs gezien werd. Helaas ook met slangen, ik ben bijna een voet verloren door een slangenbeet. Verbouw mijn eigen eten en ploeg het land om met een hak ik ben 65 en doe dit werk nog steeds zelf Ik verwonder me steeds weer over wat er allemaal is en weet precies wanneer de vogels alarm slaan voor een tijger cheeta boskat slang of andere bedreiging. Ik wil niet alles ontleden tot een hoop Genen mineralen en andere wetenschappelijke zaken maar het wonder er achter te ervaren te waarderen en er in op te gaan. Als je me naar een Islam standaard die ik ooit gelezen heb zou meten dan kan ik zeggen dat ik een zoon heb mijn eigen waterput gegraven en een boom geplant heb. Eigenlijk ben ik helemaal niet zon slechte infidel. Als kind was Jezus mijn hero maar ik heb wel de Roomse sekte ooit verzocht om mij uit hun doopregister te halen omdat ik niet met dat instituut geassocieerd wil worden die hebben veel bloed aan hun handen kleven in naam van God. Als je zoekt vanuit je hart dan komen op de juiste momenten de zaken op je pad om te kunnen groeien ik heb vele wonderlijke dingen mogen beleven op dat gebied. Er is geen religie boven waarheid. Kortom ik rommel lekker aan en probeer al doende zo min mogelijk schade aan te richten en niet meer te nemen als wat noodzakelijk is.
         Groeten

      • Nee hoor, ik ben god.
       Mijn schandalig jonge minares van 18 schreeuwde vannacht wel 6 keer “mijn god, mijn god” en ik was de enige in de kamer….

      • Effe denken : als alahballah alles weet en fouloos is: waarom snijden moslims dan de geslachtdelen van meisjes af? Allah-Ballah foutje gemaakt in de constructie wellicht?
       Of de muizelmannetjes in hun beoordeling?

       denk eens na: waar gaat de ziel van een moslim heen als hij gedood is door een vrouw? Door een joodse vrouw? En waar is de ziel van Mohamed nu dan? Hij werd vermoord door een joodse vrouw….

       Moeilijk hoor!
       Statistisch:0,2% wereldbevolking zijn joden; maar zij kren 25% van de Nobelprijsjes; 25% van de wereldbevolking is moslim; met maar 0,05% van de Nobelprijzen….

       Tja, quantiteit is geen kwaliteit….

       • Geslachtdelen van meisje heeft niks met Islam te maken. Dan doen ze denk ik in Ethiopie. Cultuur niet met Islam mengen.

        “als iemand een ander doodt- niet als vergelding voor een ziel of voor het verspreiden van ellende over het land – het is, alsof hij de hele mensheid gedood heeft en als iemand een leven redt, het is alsof hij het leven van de hele mensheid heeft gered”. Koran 5:32

        De ziel van Mohammed vzmh is in een andere wereld genaamd Barzakh (Het gaat over de periode tussen de dood en de wederopstanding)

        Niet geloven in Nobelprijzen 😉

     • Mooie uiteenzetting, Neutraal Punt. Het punt dat ik wilde maken is dat er zo snel gezegd wordt dat er geen god is omdat we die toch niet kunnen zien. Dat zou dan het bewijs zijn dat er geen god is.
      Maar kun je elektriciteit zien? Kun je wind zien? Nee dus, maar we kunnen wel degelijk de effecten waarnemen. Op zich heb je dan nog geen bewijs, immers: als je blind bent kan een lamp nog zoveel licht geven, je kunt het effect van elektriciteit nog steeds niet waarnemen. Ook het niet kunnen waarnemen is op zich dus nog steeds geen bewijs voor het niet bestaan van een God.
      En ja, ik geloof dus in het bestaan van God. De God die een Zoon heeft. Simpelweg omdat ik Zijn effect waarneem acht ik het voor mezelf bewezen dat Hij er is. Maar daarmee kan ik het voor een ander nog steeds niet aantonen, laat staan bewijzen.

      • Hetgeen je schrijft laat een goede filosofische kijk zien en als je echt zoekt dan komt hetgeen wat je nodig hebt om te groeien vanzelf ik je pad ik zit nu even op jouw pad en hoop dat jij de ultieme waarheid zal vinden en als je het gevonden hebt mij er deelgenoot van wil maken want ik ben ook nog zoekende.

       • Hallo Neutraal Punt,
        Ik kan natuurlijk nooit voor een ander spreken, maar ik meen de waarheid gevonden te hebben. Nogmaals: daar kan een ander jou niet van overtuigen want er is geen (forensisch) bewijs voor het bestaan van een God.
        Wat mij geholpen heeft is dit:
        Er is voor mij een moment geweest dat ik zei dat of er klopt niets van de bijbel, maar dan kan die in de open haard, of het is het geïnspireerde woord van God. Dan kan die bijbel alleen maar van kaart tot kaft waar zijn. Gaandeweg kwam ik er achter dat er steeds meer dingen alleen maar letterlijk genomen konden worden, anders klopt het geestelijk niet. Een voorbeeld is de schepping. Evolutie gaat uit van survival of the fittest. Dat betekent jouw voordeel over de rug van een ander. Dit strookt echter niet met het feit dat God liefde is. Wat over blijft is dus uit gaan van een letterlijke schepping in een kort ogenblik. En zo zijn er meer zaken. Tips voor jouw zoektocht:
        Zoals ik God vroeg of de bijbel wel waar is, kun jij ook jouw eigen vragen aan God stellen. Gewoon doen.
        Tip 2: Niet ongeduldig worden het heeft voor mij ook een paar jaar geduurd voordat ik voor mezelf kon besluiten dat de gehele bijbel waarheid was. Dus mijn antwoord heeft even op zich laten wachten. Toch gaf God me meteen antwoord in die zin dat ik dit proces, van zien dat de bijbel waar is,eten in ging. Het duurt gewoon even voordat die blindheid (zie vorig stukje) voor hoe God zich manifesteert verdwijnt.
        Veel zegen.

        • Een God moet je niet bewijzen. Het alsof je tegen iemand zegt: heeft je over over over grootmoeder bestaan? Als antwoord krijg je ja en als je zegt: heb je haar ooit gezien dan is het antwoord nee.

        • Ik zie voel “God” in alles wat gemanifesteerd is en in mijn zintuigelijke waarneming kan bevatten. Maar om “God” menselijke eigenschappen zoals armen en benen te geven vind ik het onbeperkte beperkingen opleggen.

        • Hoi Als.
         Als eerste bedankt voor je zegen.
         Ik begrijp dat je een dilemma had tussen Darwin en de Bijbel. Daar hebben meer mensen mee te maken gehad. Echter Darwinisme is al; onderuit gehaald door de wetenschap op twee gebieden. Via embryologie wat men niet aan de grote klok hangt en via statistiek. Die toont namelijk aan dat als het allemaal toeval zou zijn, je ook kan aannemen dat als er een tornado door een schroothoop met vliegtuig onderdelen zou razen er een Boeing 737 eruit te voorschijn kan komen. De conclusie was dat er een intelligentie werkzaam is. Tussen de Bijbel in de openhaard te gooien of van kaft tot kaft als waarheid of ultieme waarheid te aanvaarden zie ik wel een hele grote sprong van uitersten.
         De Bijbel is een serie boeken waarvan de eind compositie met veel ruzie tot stand gekomen was. Het hangt ook af van welke uitgave je hebt er is dus verschil in alleen al de uitgaves. Zo zijn er mensen die veel van taal weten die zeggen dat met de Elohim niet God maar Goden bedoeld is. Ik ga nu op iets in wat in het huidige tijdsbeeld heel actueel is namelijk Genen manipulatie we zijn in staat om de mens te veranderen met de voorhanden zijnde materialen en technieken we kunnen niet een mens uit het niets creëren maar wel manipuleren. Als je de Sumerische kleitabletten teksten beziet dan wordt er tussen de Goden ook gesproken over een update van de toen aanwezige levensvorm. Enki gaf ons het denkvermogen wat hem niet in dank werd afgenomen hij is vergelijkbaar met Prometheus en Lucifer. Via Gen onderzoeken heeft men vast gesteld dat we ergens tussen holbewoner en Bronstijd een evolutie sprong hebben gemaakt waarbij twee genen actief werden. Als we nu dus een sprong zouden maken en door een ramp we dat over een paar honderd niet meer weten en je in een boek zou lezen wat claimt door God te zijn ingegeven wat zegt dat God de mens zoals deze nu is geschapen heeft dan kan je niet bewijzen dat het niet zo is en als volledige waarheid tot je kunnen nemen. Ik hoop dat je snapt waar ik naar toe stuur en dat is dat in de kosmos niet alles door een oppermachtig wezen geschapen zou zijn maar dat er meerdere wezens tot tot creatie in staat zijn zelfs de mens met haar beperkingen. Hieruit zijn de oude monsters en en onder andere de half paard mensen uit de wat we nu mythologie noemen ontstaan. Mythologie is ook schijnbaar niet bewijsbaar maar Heinrich Schliemann ontdekte Troje en het graf van Agamemnom door het serieus te nemen. Er was met die proeven destijds trail en error en niet zeker weten wat het resultaat zou zijn. En wie weet wat er nu allemaal in geheime laboratoria rondloopt. De Bijbel en vooral het oude gedeelte bevat veel zaken die op waarheid berusten en de archeologie toont dat ook aan. Echter om de Bijbel als volledige ultieme waarheid te omarmen is een grote stap. Omdat ook dezelfde archeologie aantoont dat er zaken niet kloppen. Het zit vooral in de tijdlijn. Als je de God van Abraham met liefde en de ultieme God wil vergelijken dan lees ik het toch anders. Zolang je maar genoeg beesten offerde en hem aanbad dan slachtte hij al je vijanden voor je af. Dat ruikt meer naar een ethnische stamgod. Er is hierover genoeg te vinden wat dat onderbouwd.
         Kortom ja er is is een intelligente sturing in de kosmos. Er is zelf een plan maar we hebben ook een vrije wil omdat we een deel van de bron zijn en dus mede creëren. Zolang we nog verlangens hebben houden we ons eigen hamster wiel draaiende.
         Ook de Big Bang loopt spaak omdat de ahum wetenschap de “wet” van behoud van energie wat ook een wetenschappelijk spinsel is als hinderpaal heeft en niet kan verklaren dat uit niets iets gecreëerd kan worden en daarom moet alles in een ondenkbaar kleine kern gevat worden. Maar het wordt mooi verkocht en dikke boterhammen mee verdient. Tevens flipt materie steeds weer weg onder de waarnemingen van de wetenschap vooral in de quantum fysica. Ze zitten klem in hun eigen spinsel en gaan nu ook langzaam over dat alles elkaar beïnvloed en eigen graden van intelligentie bezit. Zelfs sneller dan het licht is al waargenomen. De truc voor ons is de balans weten te vinden tussen Rationeel Emotioneel en Spiritueel. Het emotionele was meer in de Roomse kerk tijd flink op je gevoel spelen het Rationele na de Renaissance tijd waarin we dachten alles via wetenschap te kunnen verklaren en nu groeien we langzaam naar een meer Spirituele tijd. Het is evolutie in de praktijk. Het paradoxale is dat de wetenschap vanaf de Renaissance die zich tegen religie afzette steeds meer oude verhalen bevestigd. We gaan van geest naar stof en weer terug. Zoek God niet buiten je maar in je en overal en een
         goede reis toegewenst maak er wat van. Er is geen religie boven waarheid.

 2. Nou mensen het zijn wel goede moslims maar het probleem is dat ze niet het verschil tussen mensen en dieren kunnen, steeds maar druk met de koran uit het hoofd te leren en ezels neuken ezels.

 3. In theorie is het ook sexsueel overdraagbaar , ook al is dit minder gebruikelijk . Man , ik ga helemaal stuk, ik kom niet meer bij. Maakt mijn hele dag weer goed. Alleen komt er dan geen dierenarts om het ezeltje een spuitje te geven. Hoop maar niet dat het halal gaat met een groot slagersmes.

 4. Dit soort gedrag wordt natuurlijk ook in de hand gewerkt als sexualiteit zich niet om een natuurlijke manier kan ontwikkelen.
  Een blote vrouwe enkel is al taboe en wordt soms al zwaar bestraft.
  Zo kweek je natuurlijk sexueel gestoorde malloten.
  En dan moeten de ezels en de schapen het ontgelden.

 5. Gaan we weer lekker veralgemeniseren en religie de schuld geven van een groep gestoorde en sexueel gefrusteerde kwajongens? Ze hadden overigens de ezel niet moeten doden maar die kinderen moeten opvoeden.

  • Die ezel was wel uit zichzelf doodgegaan als hij echt rabiës had. En op een zeer rottige manier. Een gruweldood is het. Die jongens zullen ook bijzonder akelig aan hun einde komen.

 6. Die ezel had het wel uitgelokt door geen hoofddoek te dragen, dus treft die mohammedanen geen schuld en krijgt het dier terecht de doodstraf.

 7. In de islam is sex met een dier gewoon.Maar als een man klaarkomt in een dier moet het geslacht worden en het vlees in een ander dorp verkocht worden.

  Nog een paar weetjes.
  Alcohol is nergens in koran totaal verboden; alleen dronken bidden wordt geacht onacceptabel te zijn.
  Varkensvlees: mag als er halal vlees moeilijk te krijgen is.
  Kannibalisme mag; vermits het slachtoffer geen moslim is
  In Iran mag een vader met zijn dochter huwen, vanaf de eerste dag dat zij geboren is.
  In Jemen is “thying”toegestaan met babies vanaf de dag van geboorte.

  De redenen waarom de moslims de pest hebben aan joden:
  –Mohammed werd uit Medina verjaagd door joden;
  –Eeen joodse vrouw doodde Mohamed
  –Joden zijn de groep met het hoogste gemiddelde IQ; moslims, door eeuwen inteelt en incest: de laagste.

 8. Nog een paar leuke:
  Homofilie mag niet. Echies?
  Een jongetje van 11 werd verkacht door 3 man van 30+. De vader ging naar politie; jongetje had geen 4 getuigen; dus werd dat “vrijwillige sex”en werd ter dood veroordeeld. De 3 mannen: waren alleen maar viriel en kregen een kleine boete.

  In Afghanistan is het normaal dat de rijkere schandknaapjes hebben; is een status symbool; in publiek.
  Tot die 18 zijn; dan moeten ze weg; hoog sterfte percentage op die leeftijd…..

  Degene die een man/jongen verkracht is NIET homo; de man/jongen die verkracht worst is de homo, en wordt gedood.

  Intergratie.
  Vluchtelingen zijn bereid te intergreren; dat betekent dat zij nederlanders aan de islam willen aanpassen.
  Moslims mogen niet in niet islamitische landen zijn; twee uitzonderingen; voorbereiden of uitvoeren van een invasie/overname.

  Van de islamitische vluchtelingen in NL die AOW krijgen heeft 60% nooit een enkele dag in hun leven gewerkt….

 9. Nou nou, Neutraal Punt, wat een verhaal schrijf je. Laat ik proberen kort te antwoorden.
  Om te beginnen ben ik al niet meer piep jong. In mijn jonge tijd vierde de evolutietheorie nog hoogtij.

  Ik denk dat de kern eigenlijk heel erg simpel is: ik heb altijd de neiging om te simplificeren om zo de kern te pakken. Uiteraard ontken ik daarmee niet de ingewikkeldheid er omheen, maar het kan zeer verhelderend werken.

  Om het dus simpel te stellen:
  ik geloof dat de bijbel het geïnspireerde woord van God is.
  Uiteraard zit daar onder andere die meer ingewikkelde laag omheen zoals de ruzies die je noemt over wat er wel en wat er niet in de bijbel zou horen. Maar denk jij niet dat een God, die in staat is om een heelal uit het niets te creëren, niet in staat zou zijn om dit selectieproces te sturen?
  Denk jij niet dat een God, die ons geschapen heeft om een relatie mee te hebben, om diezelfde reden, niet in staat zou zijn er voor te zorgen dat wij in principe een goed beeld van onze maker zouden kunnen krijgen, inclusief de uitleg van in welke situatie wij ons bevinden?

  Als je daar over na gaat denken heb ik wellicht al volledig antwoord gegeven op jouw schrijven.
  Het zijn bovenstaande redeneringen die er bij mij voor gezorgd hebben langzaamaan de bijbel ook te leren vertrouwen als God onfeilbaar woord. Ja, langzaamaan want ik kan nu wel even vlug mijn conclusies vertellen (zoals die over de schepping) maar de weg daar naar toe is ook zeker een proces geweest. Het was dus zeker niet zo dat van het ene op het andere moment de bijbel voor mij van waardeloos naar van kaft tot kaft waarheid is geschoten.

  Verder schrijf je nog nog over een aantal zaken die zeker de moeite waard zijn om eens in te duiken, maar dat komt wellicht in een later stadium

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in