FENIXX KLASSIEKEN

15 minderjarige Marokkanen hebben een behandeling ondergaan voor hondsdolheid nadat ze een ezel seksueel misbruikt hadden in de landelijke gemeente Sidi Kamel in het noorden van Marokko.

De getroffenen worden omschreven als “seksueel gefrustreerde kinderen en tieners” en worden nu behandeld in het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Mechra Bel Ksiri. Omdat ze besmet zijn geraakt door de ezel krijgen ze onder andere een vaccin tegen hondsdolheid.

Het gebeuren wordt als zeer belastend voor de getroffen families beschouwd, en het geval is het onderwerp van hoon en spot in de gemeente. Er zijn vermoedens dat er meer besmet zijn geraakt met hondsdolheid, maar dat sommige families verzorging elders zoeken om te vermijden dat het uitkomt dat hun eigen kinderen er bij betrokken zijn.

Om te verhinderen dat de hondsdolheid onder de bevolking verspreid zijn de lokale overheden op zoek naar eventueel nog meer mensen die het dier “benaderd” en “bewonderd” hebben. De eigenaar van de ezel heeft bovendien de opdracht gekregen om zijn ezel te doden om te voorkomen dat er meer mensen besmet raken.

Hondsdolheid of rabiës, ook wel lyssa, is een ernstige aandoening als gevolg van een infectie met het rabiësvirus, meestal door een beet van een door rabiës besmet dier. Honden, katten en landbouwhuisdieren, maar ook vossen en wasberen kunnen het virus verspreiden naar mensen. Hondsdolheid kan in theorie ook seksueel worden overgebracht, ook al is dit veel minder gebruikelijk.

Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg

8 REACTIES

  • @ edwin vissers.
   Precies wat u zegt : “Jezus zat óp een ezel”.
   Deze “geliefde gelovigen” zaten, liggen, stonden of hurkten áchter een ezel ! Arme ezel !!!

 1. walgelijk. Maar ook walgelijk van zij die niet geloven. Als vrijzinnige zou ik het nooit in mijn verstand krijgen om te insinueren dat Jezus en zijn apostelen seks hebben gehad met een ezel. Als men dit niet kan bewijzen zwijg dan. Ik heb respect voor ieders geloof /vrijzinnigheid maar ik haat fanatisme.

  • Fanatisme? Grappig dat datzelfde door iemand word gesuggereerd terwijl het tot op de dag van vandaag nog nooit en nimmer bewezen is dat er een god bestaat. Talk about Fanatisme! LoL! Al’s men niet kan bewijzen dat er even god bestaat, zwijg dan en stop met die zinloze religies!

 2. Nou mensen het zijn wel goede moslims maar het probleem is dat ze niet het verschil tussen mensen en dieren kunnen, steeds maar druk met de koran uit het hoofd te leren en ezels neuken ezels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here