Op 7 mei 2021, tijdens het hoogtepunt van India’s Delta-golf, meldde de Wereldgezondheidsorganisatie: “Uttar Pradesh gaat tot de laatste mijl om COVID-19 te stoppen.

De WHO merkte op: “Regeringsteams gaan tijdens deze activiteit die op 5 mei begon gedurende vijf dagen door 97.941 dorpen in 75 districten in India’s meest dichtbevolkte staat met een bevolking van 230 miljoen.”

De activiteit omvat een agressief huis-aan-huis test- en behandelingsprogramma met medicijnkits, schrijft Tapnewswire.com.

De WHO legde uit: “Elk controleteam bestaat uit twee leden die huizen in dorpen en afgelegen gehuchten bezoeken om iedereen met symptomen van COVID-19 te testen met behulp van snelle antigeentestkits. Degenen die positief testen worden snel geïsoleerd en krijgen een medicijnkit met advies over het omgaan met de ziekte.”

De geneesmiddelen waaruit de kit bestaat, werden niet bekendgemaakt als onderdeel van de black-out in de westerse media. Als gevolg daarvan was de inhoud even geheim als de saus bij McDonald’s.

De WHO vervolgde: “Op de openingsdag hielden WHO-veldmedewerkers toezicht op meer dan 2.000 regeringsteams en bezochten ze ten minste 10.000 huishoudens.”

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd op de officiële website van de WHO in India. De website geeft details over het werk van de WHO tegen COVID-19 in India, inclusief een discussie over hun “Online cursus voor Rapid Response Teams.”

Dergelijke teams zijn dezelfde als de hierboven besproken overheidsteams die werden ingezet voor het huis-aan-huis test en behandelingsprogramma in Uttar Pradesh. Bij de bespreking van de rol van het Rapid Response Team (RRT), meldt de WHO-site,

“RRT’s zijn een essentieel onderdeel van een bredere noodresponsstrategie die essentieel is voor een efficiënte en effectieve respons… De WHO heeft deze cursus voor RRT’s die op nationaal, subnationaal, districts- en subdistrictsniveau werken om de pandemische respons te versterken, samengesteld en gepubliceerd met steun van het National Center for Disease Control, Ministry of Health & Family Welfare, Government of India, en de U.S. Centers for Disease Control and Prevention.”

De snelle-reactieteams krijgen steun van het CDC van de Verenigde Staten onder de paraplu van de WHO. Dit feit valideert het test- en behandelingsprogramma van Uttar Pradesh nog meer en bevestigt dat dit een gezamenlijke inspanning is van de WHO en CDC.

Het meest veelzeggende gedeelte van het WHO-artikel was misschien wel de laatste zin: “De WHO zal de regering van Uttar Pradesh ook steunen bij het samenstellen van de eindrapporten.

Er is er nog niks gepubliceerd.

Slechts vijf korte weken later, op 14 juni 2021, was het aantal nieuwe gevallen met maar liefst 97,1 procent gedaald en werd het programma in Uttar Pradesh geprezen als een doorslaand succes. Volgens ZeeNews of India: “De strategie van opsporen, testen en behandelen levert resultaten op.”

“De door Yogi geleide staat registreert ook een sterke daling van het aantal actieve COVID-gevallen. Het aantal is gedaald van 310.783 in april tot 8.986 nu, een opmerkelijke daling van 97,10 procent.”

Op 2 juli 2021, drie weken later, was het aantal gevallen met maar liefst 99 procent gedaald.

Op 6 augustus 2021 eindigde India’s Ivermectin media black-out met berichtgeving van MSN. Westerse media, waaronder MSN, gaven eindelijk toe wat er in die medicijnkits in Uttar Pradesh zat. Onder de medicijnen bevonden zich Doxycycline en Ivermectin.

Op 25 augustus 2021 merkten de Indiase media de discrepantie op tussen het enorme succes van Uttar Pradesh en het relatieve falen van andere staten, zoals Kerala. Hoewel Uttar Pradesh slechts voor 5% was gevaccineerd tegenover 20% in Kerala, had Uttar Pradesh (slechts) 22 nieuwe COVID-gevallen, terwijl Kerala in één dag werd overspoeld met 31.445. Het werd dus duidelijk dat wat er ook in die behandelingskits zat, behoorlijk effectief moet zijn geweest.

News18 meldde:

“Laten we eens kijken naar het contrasterende beeld. Kerala, met zijn 3,5 crore bevolking – of 35 miljoen, meldde op 25 augustus 31.445 nieuwe gevallen, een groot deel van het totaal aantal gemelde gevallen in het land. Uttar Pradesh, de grootste staat met een bevolking van bijna 24 crore – of 240 miljoen – meldde ondertussen slechts 22 gevallen in dezelfde periode.

  In meer dan 25 landen is minder dan 15% van de bevolking gevaccineerd. Waar zijn die miljoenen doden?

Twee dagen geleden werden slechts zeven nieuwe positieve gevallen gemeld uit Uttar Pradesh. Kerala meldde op 25 augustus 215 sterfgevallen, terwijl Uttar Pradesh slechts twee sterfgevallen meldde. In feite zijn er de laatste dagen geen sterfgevallen gemeld uit Uttar Pradesh. Er zijn nu slechts 345 actieve gevallen in Uttar Pradesh, terwijl het aantal in Kerala op 1,7 lakh – of 170.000 – staat.

Kerala heeft het veel beter gedaan wat de vaccinatiegraad betreft: 56% van de bevolking is met één dosis gevaccineerd en 20% van de bevolking is volledig gevaccineerd, waarbij in totaal 2,66 crore – oftewel 26,6 miljoen – doses zijn toegediend.

Uttar Pradesh heeft meer dan 6,5 crore – of 65 miljoen – doses gegeven, het maximum in het land, maar slechts 25% van de mensen heeft de eerste dosis gekregen terwijl minder dan 5% van de mensen volledig is gevaccineerd. Gezien de huidige COVID-cijfers lijkt Uttar Pradesh Kerala af te troeven voor de titel van het meest succesvolle model tegen COVID.”

Deze auteur heeft de redenen achter het mislukte behandelingsmodel van Kerala besproken in twee artikelen, “The Lesson of Kerala” en “Kerala’s Vaccinated Surge.”

Op 12 september 2021 meldde Livemint dat 34 districten COVID-vrij waren verklaard of geen actieve gevallen meer hadden. In de hele staat Uttar Pradesh werden slechts 14 nieuwe gevallen geregistreerd.

Op 22 september 2021 verscheen op YouTube een video van populair-wetenschapsblogger Dr. John Campbell waarin het succesverhaal van Uttar Pradesh in detail werd beschreven. Hij gaf een uitsplitsing van de ingrediënten en doseringen van de magische medicijnkit voor thuisbehandeling die verantwoordelijk was voor de uitroeiing van COVID in Uttar Pradesh. Dezelfde kit werd ook gebruikt in de staat Goa.

Dr. John Campbell brak India’s Ivermectin blackout open op YouTube door de formule van de geheime saus te onthullen, tot grote ontsteltenis van Big Pharma, de WHO, en de CDC. Lezers zullen dit willen bekijken voordat het wordt verwijderd. Zie markering 2:22.

Elke thuiskit bevatte het volgende: Paracetamol tabletten [tylenol], Vitamine C, Multivitamine, Zink, Vitamine D3, Ivermectine 12 mg [hoeveelheid #10 tabletten], Doxycycline 100 mg [hoeveelheid #10 tabletten]. Andere niet-medicamenteuze componenten waren onder meer gezichtsmaskers, ontsmettingsmiddel, handschoenen en alcoholdoekjes, een digitale thermometer en een pulsoximeter. Zie markering 2:33.

Campbell meldt dat de spannende dingen in de kit die zijn aandacht trokken waren: Zink, Vitamine D3, Ivermectine, en een secundaire antibiotica behandeling. “Interessant is, dat dit is wat de regering besloot te geven.” Zie markering 3:40

John Campbell heeft al eerder traditionele medicijnen beoordeeld voor COVID. Hij heeft zowel Dr. Tess Lawrie als Dr. Pierre Kory geïnterviewd. Gebruikelijke geneesmiddelen hebben de potentie om te helpen bij veel aandoeningen, waaronder virussen en kanker.

Dr. Campbell merkte op dat er in 59 districten in Uttar Pradesh geen recente gevallen zijn geweest. Bovendien waren van de 191.446 tests die in de afgelopen 24 uur waren uitgevoerd, slechts 33 monsters positief, wat neerkomt op een testpositiviteit van slechts 0,01%. Dr. Campbell noemde dit lage aantal “verbijsterend”. Zie tijdstempel 5:05.

In september was het aantal gevallen drastisch gedaald. In de gehele staat van meer dan 200 miljoen inwoners waren er nog maar 187 actieve gevallen vergeleken met de piek in april van 310.783 gevallen. Zie markering 5:41.

Dr. Campbell schrijft hun succes toe aan vele factoren, waaronder vroege opsporing en vroege behandeling met kits die slechts 2,65 dollar per persoon kosten. Zie markering 6:20.

  Waarom geloven zovelen de officiële COVID verhalen?

Merk op dat Dr. Campbell niet één persoon noemt die enige toxiciteit had van die tien 12 mg pillen Ivermectine – in de hele staat van meer dan 200 miljoen. Niet één vergiftiging werd gemeld. Er werden geen artikelen of telefoontjes van de Indiase antigifdienst gemeld. Van de miljoenen uitgedeelde medicijnkits, die elk 120 mg Ivermectine bevatten, werd niet één persoon in Uttar Pradesh gemeld die een probleem had gehad met het geneesmiddel.

Merk op dat Dr. Campbell op geen enkel moment de medicijnkits bekritiseert als “marginaal” of ondoeltreffend. Het zou immers ongepast zijn om een door de WHO gesponsord programma zoals het testen en behandelen in Uttar Pradesh – dat door de WHO wordt gecoördineerd – ervan te beschuldigen “marginaal” te zijn.

In tegenstelling tot het weinige dat wij – tegen hoge kosten – van de regering in de Verenigde Staten ontvangen, zijn deze kits efficiënt en bevatten zij handschoenen, een thermometer en een oximeter [meet je zuurstof in je bloed]. De laatste keer dat ik een oximeter kocht, zo’n tien jaar geleden, kostte die zo’n $200,00. Deze hele kit – inclusief de oximeter – kost slechts $2,65.

En merk op dat een regering meer dan duizend kits met Ivermectine voor thuisbehandeling kan kopen voor de prijs van één kuur Remdesivir. Remdesivir kost $3.100, en het is een onpraktisch geneesmiddel omdat het laat in de ziekte moet worden toegediend tijdens de ziekenhuisopname. Bovendien is het een geneesmiddel dat geen levens redt. (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764, https://www.nytimes.com/2020/10/15/health/coronavirus-remdesivir-who.html)

Aan de andere kant zijn de Ivermectine-kits sterk gecorreleerd met het elimineren van COVID-19 in Uttar Pradesh. Met minder dan 11% van hun bevolking die volledig is gevaccineerd, is het Uttar Pradesh model van testen en behandelen niet alleen superieur aan Kerala, met een veel hoger percentage gevaccineerden. Uttar Pradesh verslaat het VK, de VS, en bijna overal elders in de wereld wat betreft de laagste actieve COVID-gevallen. (https://timesofindia.indiatimes.com/city/lucknow/1-1-of-up-is-now-fully-vaccinated/articleshow/86354448.cms, https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout-part-iv-keralas-vaccinated-surge/article_8a8c481c-09d3-11ec-a51c-fb063e1a3e3b.html)

In plaats van weg te kijken van Uttar Pradesh, is het misschien tijd om het succes te analyseren. Het wordt tijd dat iedereen zich realiseert dat Ivermectine allesbehalve gevaarlijk is, maar zelfs veiliger dan handontsmettingsmiddel of gewone Tylenol, te oordelen naar het aantal vergiftigingsoproepen in de Verenigde Staten. (https://www.thedesertreview.com/the-ivermectin-deworming-hoax-part-iii-poison-control-exposed/article_a553b7f2-1a31-11ec-881a-a7df53e98d65.html)

Dit is precies het moment om erop te wijzen dat Dr. George Fareed, Dr. Peter McCullough, en Dr. Harvey Risch gelijk hadden in hun getuigenis in de Senaat op 19 november 2020. Zij adviseerden dat vroegtijdige ambulante behandeling essentieel was en honderdduizenden Amerikaanse levens zou redden als het werd aangenomen. Dat was niet het geval.

Dit is het juiste moment om aandacht te besteden aan de aanval van Amerikaanse artikelen die proberen Ivermectine als giftig weg te zetten, een geneesmiddel dat veilig en effectief is gebleken in het Uttar Pradesh test-and-treat programma dat onder auspiciën van zowel de WHO als CDC werd uitgevoerd.

Het is gepast de lezer eraan te herinneren dat de WHO en CDC directe en recente kennis hebben van het gebruik van Ivermectine voor COVID-19 in India. Bovendien kennen zij beter dan wie ook de kolossale doeltreffendheid en overweldigende veiligheid van Ivermectine, gebruikt in die miljoenen test- en behandelingskits in Uttar Pradesh.

Misschien is het ook tijd om ons af te vragen waarom precies de peer-reviewde meta-analyse van Dr. Tess Lawrie een Altimetrische score van 26.697 kreeg, waardoor het nummer acht werd van zo’n 18 miljoen publicaties.

Deze rangschikking is veel beter dan de top 1%, die slechts een ranking van 180.000 nodig zou hebben om tot de top 1% te behoren. Het zou slechts 18.000 nodig hebben om in de top 0.1% te staan. Een plaats in de top .001% zou neerkomen op #180. Dus, op nummer acht, is het 8/180 van de top .001% of ruwweg de top 4,4% van de top .001%. Dit artikel staat in de top 5% van de top .001%!

  Propagandastaatszender NOS bedekt met 14.445 post-its, die elk staan voor een Covid-vaccin dood in 2022

Met andere woorden, slechts zeven artikelen in de wereld van die 18 miljoen zijn hoger gerangschikt.

Dit peer-reviewed artikel is een van de meest geciteerde medische referenties aller tijden – punt uit. Dat zou elke lezer – onmiddellijk – moeten wijzen op de historische betekenis ervan. Dr. Tess Lawrie is een 30-jarige veteraan op het gebied van de synthese van WHO-bewijsmateriaal. Haar conclusie is net zo betekenisvol als de rangorde van het artikel. Hier zijn die woorden,

“Moderate-zeker bewijs vindt dat grote reducties in COVID-19 sterfgevallen mogelijk zijn met behulp van Ivermectine. Het gebruik van Ivermectine vroeg in het klinische beloop kan het aantal dat tot ernstige ziekte overgaat verminderen. De schijnbare veiligheid en lage kosten suggereren dat Ivermectine waarschijnlijk een aanzienlijk effect zal hebben op de SARS-CoV-2-pandemie wereldwijd.” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34145166/)

Hij concludeert:

“Tenslotte wijzen de vele voorbeelden van distributiecampagnes met Ivermectine die leidden tot snelle afname van morbiditeit en mortaliteit in de hele populatie erop dat een oraal middel dat effectief is in alle fasen van COVID-19 is geïdentificeerd.” (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8088823/)

Terwijl Dr. Lawrie’s artikel in de top 5% staat van de top .001% van alle gepubliceerde medische artikelen aller tijden, dan staat Dr. Kory’s artikel daar niet ver achter. Het zijne is 38/180 van de top .001% of de top 21% van de top .001%

Dus, beide artikelen zouden in de zeldzame atmosfeer van bijna één op een miljoen komen.

Daarom moet de lezer zich nu afvragen waarom twee prachtige onafhankelijke onderzoeken uit twee verschillende continenten, die tot dezelfde conclusie komen, beide worden genegeerd door de medische leiders van onze wereld?

Uttar Pradesh is zo’n bevolking die een aanzienlijke daling van COVID-19 morbiditeit en mortaliteit ondervond maanden NADAT Dr. Kory’s artikel werd gepubliceerd op 22 april 2021. Daarom moet men zich afvragen dat als Ivermectine zo voorspelbaar en veilig COVID-19 uitroeit, waarom wordt het dan niet systematisch ingezet over de hele wereld, zoals Dr. Kory en Dr. Lawrie suggereren?

Misschien moet elke lezer zichzelf de volgende vraag stellen – Waarom zijn BEIDE overzichtsartikelen van Dr. Lawrie en Dr. Kory, gepubliceerd in de medische literatuur op PubMed, de National Library of Medicine, VERBANNEN van Wikipedia? (https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/wikipedia-and-a-pint-of-gin/article_22ffa0d8-dde9-11eb-be75-d7b0b1f2ff67.html)

Hoewel de Indiase overwinning van Ivermectine op COVID verloren kan zijn gegaan voor de Big Pharma en de Big Regulators die iedereen willen vaccineren, lijkt de boodschap te zijn doorgedrongen tot de man in de straat. Als Google Trends een indicatie is, is de belangstelling voor Ivermectine explosief toegenomen, en met reden. We worden allemaal systematisch misleid door invloedrijke organisaties in naam van de winst. (https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gaslighting-ivermectin-vaccines-and-the-pandemic-for-profit/article_19f42a96-05c5-11ec-8172-d776656bad51.html, https://trialsitenews.com/is-the-ivermectin-situation-rigged-in-favor-of-industry-is-the-big-tobacco-analogy-appropriate/)

Dagelijkse aanvallen van mediapropaganda bombarderen ons met berichten die proberen ons weg te leiden van de veiligste en meest effectieve behandelingen. (https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/the-ivermectin-deworming-hoax-part-ii-eric-clapton-s-human-rights-warning/article_284902bc-14be-11ec-8d43-43e98275cff8.html)

De belangstelling voor Ivermectine en India neemt alleen maar toe en heeft nu een hoogtepunt bereikt. India’s overwinning op COVID-19 kan niet langer verborgen worden gehouden. Het geheim is bekend. En misschien zal eindelijk dat langverwachte eindrapport van de WHO worden gepubliceerd waarin de meest succesvolle pandemiecampagne van om het even welke plaats op aarde in detail wordt beschreven.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Verpleegster zegt dat volledig gevaccineerde Covid-19-patiënten worden behandeld met Ivermectine terwijl de ongevaccineerden aan de beademing worden gelegdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het “levensreddende” covid-19 vaccin
Volgend artikelDe 8 leugens die regeringen overal rondbazuinen over COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Het eerste logische dat een regering (deelstaat in dit geval) doet. Kijken wie er ziek is en dan een vitaminepakket met aanvulling en wat hygiene middelen erbij geven en Ivermectine.
  En binnen 5 weken bijna geen zieken, niks lockdown, schoolsluiting of andere maatschappelijke schade…

  De logica de zieken te behandelen en eventueel af te zonderen en niet de gezonden is zo oud als de mensheid, maar deze Cojona farce ging nooit over onze gezondheid, maar over het murw maken van burgers en ze te oormerken met een code. Nog net geen chip onderhuids, maar wie weet komt die ook. Politici die ten eerste niet bij machte zijn problemen op te lossen moeten direct weg, maar als ze ook nog de boel bedonderen is een tak tijdelijk laten doorbuigen een gepaste straf…

  We zijn bedonderd als mens, als burger en velen hebben het hele gebeuren blindelings als zoete koek geslikt.
  Lange tijd heb ik me afgevraagd wat een voorwqarde moet zijn om stemrecht te hebben, want nu zijn het de simpelen van geest en de schapen de reden dat lieden zoals Rutte en Kaag politiek kunnen bedrijven…

  Maar nu is het duidelijk: enkel mensen die zelfstandig denkvermogen bezitten moeten nog stemrecht krijgen. Komt het met milieu, werk en wonen en al het andere nog wel goed….

  Lijkt mij dat inspuiting blindelings en zonder gegronde reden volgen een hele goede toetsteen is voor het niet in staat zijn stemrecht te kunnen bevatten. Op vakantie kunnen gaan of het cafe in of roepen dat je daarmee anderen beschermd lijkt me typisch voor niet ijn staat zijn lichaam en leven en vrijheid te bevatten.
  Ingespoten is dus niet langer zomaar stemrecht hebben…. Het zal in Den Haag een slagveld zijn bij de politieke ratten….

 2. p.s. advies uw bankrekening grotendeels leeg te halen voor zover mogelijk en spaargeld geheel op te nemen. Geld deels omzetten in waardevaste goedern die goed verhandelbaar zijn. Zilver is de beste keus, goed als ruilmiddel omdat de waarde beperkt is en verder metalen die verbruikt worden. Geld eventueel verspreiden in Zwitserse fancs of een oost europeese munt is ook handig….wed op meerdere paarden. Antieke vrijgestelde werkzame wapens en dito toebehoren zijn ook een solide investing tenzij de staat ineens alles laat inleveren en geen waardegerelateerde compensatie geeft….diefstal van kapitaal mag blijkbaar…maar hoe braaf moet je zijn? Niet te lang mee wachten. Alles van waarde dat geregistreeds staat zal ten prooi vallen aan belasting en extra belasting.
  De financieele klap komt ineens en heel snel. Geld op de bank zal onbereikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in