Documenten en ander bewijsmateriaal uit door de VS gefinancierde laboratoria in Oekraïne wijzen erop dat Kiev van plan was drones te gebruiken om ziekteverwekkers in te zetten tegen de Donbass en ook tegen Rusland, zei het Russische Ministerie van Defensie woensdag.

Moskou heeft ook specifieke VS-functionarissen geïdentificeerd die betrokken waren bij de ontwikkeling van biowapens in Oekraïne, schrijft Veteranstoday.com.

Van bijzonder belang voor de Russische onderzoekers zijn “documenten die getuigen van de plannen van het regime in Kiev om onbemande luchtvaartuigen te gebruiken die dodelijke stoffen kunnen vervoeren en sproeien,” zei de militaire woordvoerder generaal-majoor Igor Konasjenkov tijdens een briefing.

“Feiten in het bezit van het Russische leger “bewijzen dat het regime in Kiev serieus de mogelijkheid overwoog om biologische wapens te gebruiken tegen de bevolking van de Donbass en de Russische Federatie,” voegde Konasjenkov eraan toe.

Rusland heeft ook “specifieke functionarissen geïdentificeerd die hebben deelgenomen aan de vervaardiging van onderdelen van biologische wapens,” voegde de generaal eraan toe. Hij noemde echter geen namen en zei alleen dat het ging om “de hoofden van divisies en medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie, alsmede de belangrijkste contractanten daarvan.”

Deze campagnes waren “rechtstreeks verbonden met de zoon van de huidige president van de VS, Hunter Biden,” voegde Konashenkov eraan toe, onder verwijzing naar onderzoeken in de Westerse media. Vorige week publiceerde de Daily Mail e-mails waaruit Biden’s banden met de Pentagon aannemer Metabiota blijken, die gespecialiseerd was in onderzoek naar pandemie veroorzakende ziekteverwekkers die als biowapens gebruikt zouden kunnen worden.

Hunter Biden’s betrokkenheid bij de Amerikaanse financiering van Oekraïense biolabs werd afgelopen donderdag tijdens een briefing ter sprake gebracht door luitenant-generaal Igor Kirillov, commandant van de Russische Nucleaire, Biologische en Chemische Beschermingstroepen.

  Waarom het misschien voorbij is...

De resultaten van de verdere analyse van documenten en ander bewijsmateriaal dat uit de Oekraïense biolabs is verkregen, zullen “in de nabije toekomst op een speciale briefing in meer detail worden meegedeeld,” beloofde Konasjenkov.

Washington heeft lang beweerd dat beweringen over door het Pentagon gefinancierde biolaboratoria in Oekraïne “Russische desinformatie” waren. Eerder deze maand getuigde de Amerikaanse diplomaat Victoria Nuland echter voor de Senaat dat er “biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne waren” en dat de VS met Kiev samenwerkten “om ervoor te zorgen dat het materiaal van biologisch onderzoek niet in handen van de Russische strijdkrachten valt.”

De KGB van Zuid-Ossetië heeft melding gemaakt van de schending van het luchtruim van de republiek door Georgische drones”

De grensdienst van de KGB van Zuid-Ossetië heeft op 2 en 3 juni het gebruik door Georgië op een gedeelte van de staatsgrens in het gebied van de nederzettingen Okona en Uista geregistreerd van onbemande luchtvaartuigen die het luchtruim van de Republiek geschonden hebben en op het grondgebied van Zuid-Ossetië binnengedrongen zijn, zo meldt de persdienst van de dienst.

“Er zij op gewezen dat het regime in Tbilisi heeft geprobeerd dit feit voor te stellen als de daden van vertegenwoordigers van Zuid-Ossetië, wat door de KGB van Zuid-Ossetië duidelijk wordt beschouwd als een vervalsing, ontduiking van verantwoordelijkheid, directe misinformatie van haar Europese en Amerikaanse curatoren, alsmede van de Georgische bevolking en de internationale gemeenschap. Tegen deze achtergrond vormt, volgens de informatie die de KGB van verschillende patriottische vertegenwoordigers van de Georgische NGO-beweging heeft ontvangen, de sanitaire epidemiologische situatie in de centrale regio’s van Georgië een aanzienlijke bedreiging,” aldus het agentschap op woensdag.

Volgens de persdienst blijft de dienst de gegevens ontvangen over de elementen van de operationele situatie in de grens- en centrale regio’s van Georgië.

“De belangrijkste bedreigende factoren die de veiligheid van de republiek en de gehele regio van de zuidelijke Kaukasus negatief beïnvloeden, blijven: de provocerende activiteiten van het Georgische Ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Zuid-Ossetische_Georgische staatsgrens, de coronavirus-pandemie, de Georgische autoriteiten die de bewegingsvrijheid van vertegenwoordigers van de Georgische NGO’s en het maatschappelijk middenveld beperken, evenals de toegang tot objectieve informatie over de processen die zich aan de grens afspelen, de activiteiten van het zgn. Lugar Public Health Research Center” op het grondgebied van de naburige staat”, merkte de KGB op.

  De Derde Wereldoorlog is al begonnen, maar de waarheid wordt tot het laatste moment voor het publiek achtergehouden

Er werd aan toegevoegd dat met name in mei de ingenieurswerkzaamheden aan de politiepost van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Georgië in het dorp Atotsi, gemeente Karelië, hervat waren.

“Langs de omtrek van de borstwering werden autobanden gelegd die met rotsgrond gevuld waren, plaatsen ingericht voor bewaking, en schietposities werden met camouflagenetten bedekt. Bij de toegangen tot de post in de richting van Zuid-Ossetië werden nog eens zeven schijnwerpers geplaatst. Ondanks de verklaring van het regime in Tbilisi om het verspreidingsgevaar in het land te lokaliseren blijven er nieuwe Covid-19 coronavirus-patiënten opduiken in de Georgische grensnederzettingen; zo zijn er zich foci van coronavirus verspreid in de dorpen van de gemeente Gori: Didi-Khurvaleti (twee gevallen), Plavismani (negen gevallen) en Koshra (twee gevallen). In de gemeente Sachkher werd ook een geval van herhaalde besmetting met het coronavirus geregistreerd, “benadrukte de dienst.

Bovendien keerde men van Georgische zijde terug naar de praktijk van het gebruik van kleine vliegtuigen langs de staatsgrens.

“Zo werden op 28 en 29 mei helikoptervluchten geregistreerd in de richtingen Leningor en Znaur. Tegelijkertijd kwamen er geen meldingen binnen van de Zuid-Ossetische vertegenwoordigers via het IPRM-kanaal.”

Tbilisi blijft voor zijn bevolking DE informatie over de werkelijke situatie in het Zuid-Ossetische Georgische grensgebied verborgen houden. De activiteiten van nationale en internationale NGO’s worden verboden, de meest actieve vertegenwoordigers van de Georgische civiele samenleving worden lastiggevallen en worden het slachtoffer van gerichte provocaties. Gezien de beschikbare informatie over de ontwikkeling van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) in de Verenigde Staten die in staat zijn besmette insecten te verspreiden, en gezien het laboratorium van Lugar dat een hele reeks studies uitvoert in verband met besmette muggen, zijn de weer opduikende gevallen van het verschijnen van Georgische drones boven het grondgebied van Zuid-Ossetië bijzonder zorgwekkend, ” merkte de KGB op.

Er werd aan toegevoegd dat de bewoners van het dorp Khando van de gemeente Akhalkalaki half mei een groot aantal dode vogels in de buurt van het dorp hadden gevonden, die uit vrachtwagens waren gelost door onbekenden in beschermende uniformen en maskers.

“Dit feit wekte ongerustheid bij de plaatselijke bevolking, want eerder, in april 2020, was in de gemeente een uitbraak van Kongo Krim hemorragische koorts geconstateerd, die leidde tot een ziekte van pluimvee en veestapel.”

Het eerste geval van de genoemde epidemiologische ziekte in Georgië werd in 2014 geregistreerd (34 mensen werden ziek, 3 stierven). De verspreiding van de besmetting viel in de tijd samen met het begin van het “onderzoek naar de veroorzaker van deze ziekte” in het centrum van Lugar in Tbilisi. Tegelijkertijd is er in de officiële media van Georgië geen enkele informatie te vinden over de werkelijke stand van zaken in de gemeente Akhalkalaki, “benadrukte de dienst.

  De vazalisering van Europa

Bovendien vestigt de KGB de aandacht op de contraproductieve acties van Georgische zijde om op het grondgebied van de post van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Georgië in het dorp Odzisi, gemeente Khashur, een nieuwe modulaire inrichting te vestigen, waarin men een medische eenheid wil plaatsen, uitgerust met speciale apparatuur die bedoeld is om biologisch materiaal van burgers van Zuid-Ossetië met de Georgische nationaliteit te verzamelen, waarna het naar het laboratorium Lugar wordt gestuurd.

“Dit besluit is genomen na 1 mei 2020, toen de Amerikaanse ambassadeur in Georgië K. Degnan en het plaatsvervangend hoofd van de Staatsveiligheidsdienst van Georgië, curator van de Zuid-Ossetische directie van de dienst, A. Khodzhevanishvili, deze nederzetting bezochten.”

Het regime in Tbilisi blijft burgers van Zuid-Ossetië aanmoedigen om illegaal de staatsgrens over te steken om via familie- en vriendschapsbanden medische onderzoeken op het grondgebied van Georgië te verrichten. In dit verband doet de KGB van de Russische Federatie een beroep op alle bezorgde burgers van Georgië, patriotten van hun Vaderland, werknemers en hoofden van niet-gouvernementele organisaties, om de openbare, civiele en persoonlijke controle op de activiteiten van het Lugar-onderzoekscentrum voor volksgezondheid te versterken. In geval van beschikbaarheid of ontvangst van informatie over de destructieve activiteiten van het laboratorium Lugar, Amerikaanse specialisten en adviseurs, alsmede materiaal en documenten die de betrokkenheid van de leiding en de werknemers van het laboratorium bij de ontwikkeling en het gebruik van gevechtsvirussen bevestigen, deze aan Zuid-Ossetische zijde ter bestudering en openbaarmaking verstrekken,” verklaarde de KGB.

Contactkanaal: [email protected]

De persdienst heeft opgemerkt dat de coronavirus pandemie en de activiteiten van het Lugar centrum een belangrijk regionaal probleem zijn, dat opgelost moet worden door de gezamenlijke inspanningen van alle partijen die in deze zaak geïnteresseerd zijn.
Источник: https://cominf.org/en/node/1166530263


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCatastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebben
Volgend artikelWat zijn de risico’s van de “Covid 19 vaccins” in vergelijking met de gewone vaccins?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Verschrikkelijk hoever deep-state organisaties gaan, MSM werkt mee door zwijgen en niet onderzoeken van, net als de ‘leiders’ van onze landen, diep diep triest.

  Ze zouden niet meer op deze planeet mogen leven, netjes gezegd, stuur ze allen naar Mars.

 2. Dit klinkt als een ziektekiemen oorlog. Tijdje terug was er een opvallende vogelpest en varkenspest uitbraak in China, Toeval? Probleem is, dit kunnen Chinezen ook terugdoen bij nato landen. De kipfilet en varkenslappen worden zeldzaam in de toekomst.
  Gooi de vriezer maar vast vol.

 3. Namen

  Het Russische ministerie van Defensie heeft ook de namen gepresenteerd van Amerikaanse functionarissen die betrokken zijn bij de creatie van biowapencomponenten in Oekraïne.
  Een van hen was Robert Pope, destijds directeur van het Cooperative Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie bij DTRA, dat had geprobeerd post-Sovjetstaten in biologische oorlogsvoering te trekken, verklaarde generaal-majoor Igor Konashenkov, woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie, tijdens de briefing van donderdag. Pope leidde het idee om een “Centrale Bewaarplaats van bijzonder gevaarlijke micro-organismen in Kiev” te creëren, voegde de generaal eraan toe.
  Joanna Wintrall, het hoofd van het Defense Threat Reduction Agency (DTRA) -kantoor op de Amerikaanse ambassade in Kiev, leidde de coördinatie van militaire biologische projecten in Oekraïne, zei Konashenkov.
  “Het was onder haar directe supervisie dat experimenten met dodelijke pathogenen in het kader van projecten UP-4, UP-6, UP-8 werden geïmplementeerd in Oekraïne, waaronder de virussen van miltvuur, Krim-Congo hemorragische koorts (CCHF), leptospirose,” verduidelijkte hij.
  Bio-hazard symbool – Sputnik International, 1920, 25.03.2022
  Situatie in Oekraïne
  Heimelijk werk aan dodelijke ziekteverwekkers: hoe Amerikaanse militaire biolabs Oekraïne infiltreerden
  25 maart, 17:35 GMT
  Verder Lance Lippencott, programmadirecteur bij de Oekraïense divisie van het bedrijf Zwart & Veatch, fungeerde als het belangrijkste contact voor functionarissen van het Oekraïense ministerie van Defensie en het ministerie van Volksgezondheid, zei Konashenkov.
  Volgens hem werkt Black & Veatch sinds 2008 in het belang van het Pentagon als een inherent onderdeel van projecten die potentieel gevaarlijke bioagentia bestuderen. Een daarvan was het UP-1-project om rickettsia en door teken overgedragen encefalitisvirus bij geleedpotigen in het noordwesten van Oekraïne te bestuderen.
  In de loop van het UP-2-project introduceerde het bedrijf een systeem voor monitoring op afstand van de incidentie van tularemie en miltvuur in Oekraïense biologische faciliteiten, zei de Russische generaal, eraan toevoegend:

 4. ..en als die gekkies van de NWO (USA) een beetje van die rotzooi verspreiden, zullen ze dat als een ëxcuus”gebruiken om WO3 te beginnen.
  Gewoon de Russen beschuldigen van iets wat ze zelf deden.

  ook zo beschreven in “the art of war”en toegepast door Hitler en nu de Azov brigade.
  Het werkt.

 5. Zou niet erg handig zijn om virussen te verspreiden of heeft dit ongedierte geleerd om onderscheid te kunnen maken tussen vriend en vijand ? En als de wind verkeerd staat dan gaan de virussen natuurlijk even ondergronds want je weet niet half hoe slim dat spul is gemaakt door de Amerikanen.

  • Als ik naar Biden en zoon kijk: niet zo heel slim…..ze letten wel op de kleintjes…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in