De Russische Ambassade in Spanje heeft zojuist een video uitgebracht waarin de Russische cultuur wordt gepromoot en de politiek incorrecte voordelen die zij biedt. Ondanks pogingen van de Daily Mail om de video in diskrediet te brengen, maakt zij enkele veelzeggende punten duidelijk, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

Als iemand die een aantal keren in Rusland is geweest, kan ik bevestigen dat Rusland onder Poetin een gedaanteverwisseling ondergaat. Toen ik er in 2003 voor het eerst was, was het er behoorlijk grimmig, maar toen ik in 2018 terugkeerde, trof ik een land aan dat veranderd was, ten goede.

Overal verrezen nieuwe gebouwen, die de skyline van Moskou veranderden.

Het openbaar vervoer was schoner en veel efficiënter.

De supermarkten van Moskou boden een veel uitgebreidere keuze aan eten en drinken dan toen ik er voor het eerst was, en veel daarvan van verrassend goede kwaliteit.

Op korte afstand van mijn hotel was een filiaal van een keten Russische supermarkten, die vergeleken kan worden met de Britse supermarktketen Waitrose.

Al met al zou ik, als ik een jongeman was, er ernstig over nadenken om naar Rusland te verhuizen.

De video wordt afgesloten met een veelzeggende slotzin.

Na het ophemelen van de mooie vrouw van Rusland, wat ik kan beamen, de vruchtbare grond, de traditionele waarden en de goedkope energie eindigt het commentaar met een onheilspellende hint naar wat het Westen te wachten staat.

“Tijd om naar Rusland te verhuizen”, zegt de vertelstem. “Wacht niet te lang. De winter komt eraan”.

De implicatie is dat met het einde van de herfst, en de verminderde aanvoer van Russisch gas, West-Europa een zeer strenge winter te wachten zou kunnen staan.

  Video toont de eliminatie van omsingelde Oekraïense militanten


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNancy trotseert de Chinese draak en wint?
Volgend artikelAls u niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… dan bent u een hersendood schaap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

   • Alleen kosten en degeneratie. De staat heeft WEL geld voor idiote sexoperaties op kinderen, NIET voor bejaardenhulp.

  • Je zou nog op jouw neus kijken. Je kan Rusland als heldenland zien maar het is een waanbeeld. Wel een mooi waanbeeld. Ik weet nog dat ze in Estonia niks te eten hadden onder de Russen. Dat is nog maar dertig jaar geleden. Hun brood konden ze niet eens betalen de mensen die bij de universiteit werkten in Tartu. Omdat we collega’s in hetzelfde vakgebied waren vroegen ze ons om hulp. Om geld. Om te kunnen eten.

   • Toen was er nog geen PUTIN. Rusland stuurloos na de val van het communisme. Sinds PUTIN aan de macht is het een beter land geworden dan het hele Westen, dat nu in verval is. Ik noem het het einde van de Unipolaire wereld.

    • KGB-stafofficier was Putjin toen.
     Hij houdt zijn land goed in zijn greep. Dat kun je positief of negatief vinden. Persoonlijk denk ik wel dat zijn land bij opgelegde eenheid gebaat is.

 1. Denk niet dat Poetin dit filmpje goedgekeurd heeft. Op 0,56 sec zie je 2 kleine meisjes door het gras rennen, de spreker zegt daarvan beautiful woman. Filmpje is gemaakt door een pedo.

 2. Goede video met leuke boodschap er in 🙂
  Als ik Russisch kon en wat jonger was, afijn, ze zijn daar vrijer dan hier, veel wat daar gebeurde en wat hier in de MSM kwam, werd georganiseerd vaak via bepaalde foundations om onrust te kweken, opstanden te organiseren enz, wat denk je hoeveel puppets of lieden die voor geld (vanuit het westen, bv Soros foundation en Washington DC lieden enz enz) veel doen, zoals het westen ook veel doet in andere landen en zelfs in Europa onrust kweken via bv antifa blm anti zwarte piet en extreem linksen die zich voordoen als ‘rechts/midden’ en of Romeo’s and so on.

  go Russia! please help us in Europa to destroy the EU so we can build back a better Europa, no EU no bull shit anymore van van buitenaf komende organisaties ala WEF WHO UNHCR UN NATO enz enz enz

 3. Of je door dit filmpje nu wel of niet geïnspireerd raakt om naar Rusland te vertrekken, laat ik aan ieders persoonlijke keuze over.
  Feit is wel, en ik spreek uit ervaring, dat de Nederlanders met hun koekje bij de koffie ( als je geluk hebt) nog heel wat kunnen opsteken van de hartverwarmende gastvrijheid die ik bij wildvreemde Russische gezinnen mocht ervaren.
  Overal waar ik kwam, werden er a la minute verse producten verwerkt in de keuken om de gasten van alle gemakken te voorzien.
  Toegegeven, de Russische keuken is bij de meeste huisvrouwen wat eentonig en eenzijdig, je ziet op veel verschillende adressen toch vrijwel altijd hetzelfde zoals draniki,pelmenia,borsch, galupci,chi, en meer van die Russische lekkernijen, maar in Nederland moet je rond etenstijd niet achterom komen, of het zelfs maar in je bolle hoofd halen om onaangekondigd op bezoek te gaan.
  Tijdens de feestdagen is dat helemaal taboe, in tegenstelling tot Rusland, waar je altijd een warm onthaal kunt verwachten.
  Conclusie: Kunnen wij Nederlanders nog iets van de Russen leren?
  Absoluut!

  • Waar ik wel benieuwd naar ben dat is de Siberische keuken. Lang geleden zag ik op TV die Floortje Dessing (o.i.d.) daarop eens getrakteerd worden door een oud vrouwtje daar. Veel vis en scherpe kruiden waardoor je warm van binnen wordt. Zou ik wel eens willen smaken. Maar een Siberisch restaurant in Nederland lijkt verder weg dan ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in