Klaus Schwab staat te popelen om verder te gaan met de Grote Reset. En dat geldt ook voor zijn mede-samenzweerders. Zij weten dat zij nu heel dicht bij de overwinning zijn. De Covid-fraude heeft de naïevelingen en de onwetenden angst aangejaagd, gedemoraliseerd en afgericht, en een massa ziektes en sterfgevallen door de prik veroorzaakt. De klimaatveranderingsfraude heeft een bevolking vol valse angst gecreëerd. En nu heeft de opzettelijk gefabriceerde hysterie over de Russische invasie in Oekraïne massale tekorten aan brandstof en voedsel veroorzaakt, die honderden miljoenen doden tot gevolg zullen hebben, schrijft Dr. Coleman.

De hysterie werd gecomponeerd, georkestreerd en geleid door de gebruikelijke verdachten in de media, met de BBC en The Guardian in de voorhoede. De BBC is al lang geen nieuwsleverancier meer, maar een propaganda-eenheid die de waarheid met trots ontkent, onderdrukt of verdraait, in plaats van er spijt van te hebben of zich te schamen. (Toen de BBC trots aankondigde dat zij geen artsen interviewde die vraagtekens zetten bij vaccinatie, liet zij alle pretenties om een nieuwsorganisatie te zijn varen).

Het verhaal dat de media vertellen is dat Poetin een bedreiging voor de democratie is. Als iemand bewijs kan vinden van enige democratie in het Westen, zou ik het zeer op prijs stellen als hij of zij daarop zou wijzen. Waar is de democratie in Canada? In Australië? In Nieuw-Zeeland? In het Verenigd Koninkrijk? In de Verenigde Staten? Waar dan ook?

Het vrije woord is gestorven in februari 2020 en is sindsdien niet meer gezien.

Je moet zo naïef zijn als een vijfjarige om niet te beseffen dat het Westen deze oorlog in elkaar gezet heeft; Poetin als een schaakstuk in positie gemanipuleerd.

Er zijn de laatste jaren tientallen oorlogen, invasies en bloedbaden geweest, maar nooit eerder was er zo’n massahysterie. Nooit eerder hebben politici gekleurde gunsten getoond ter ondersteuning van hun favoriete kant in het conflict. Ik herinner mij niet veel bezorgdheid van het establishment toen de Amerikanen en de Britten een miljoen mensen doodden in Irak. Ik herinner mij niet dat de media klaagden over onze aanval op Libië.

Sainsbury’s, een Britse supermarkt, zegt dat het solidair is met het volk van Oekraïne. Ik kan mij niet herinneren dat zij zich verenigd hebben met de mensen die sterven in tal van andere conflicten.

Sancties zullen de Russen niet veel schade berokkenen, maar de sancties zijn niet tegen Rusland gericht – zij zijn tegen ons gericht. Zij maken deel uit van de route naar de Nieuwe Wereldorde.

  Gevaccineerd door machines, gevolgd door machines: De mensheid wordt cel voor cel geüpdate

Je moet wel blind, dom of omgekocht zijn om niet te zien dat het complot zich ontvouwt en dat het eindspel snel nadert.

En toch zijn blindheid, domheid en corruptie aan de orde van de dag.

Zo beweren de autoriteiten nu bijvoorbeeld dat covid de hersenen aantast. De betaalde media-commentatoren negeren het feit dat het al maanden bekend is dat het de covid-19-prikken zijn die hersenschade veroorzaken.

De officiële lijn is dat het enige echte teken van Long Covid een verlies van reuk is. En dat is vrijwel zeker een gevolg van schade aan de reukzenuw als gevolg van de waardeloze PCR-tests.

De officiële opvatting is dat cricketer Shane Warne gestorven is aan een aangeboren hartprobleem. Geen enkele officieel aanvaardbare commentator heeft zelfs maar gesuggereerd dat er een verband zou kunnen zijn met zijn covid-19 injectie. En niemand in de mainstream media heeft vraagtekens gezet bij de conclusie dat de zoveelste superfitte beroepssporter plotseling een dodelijk, voorheen onvermoed aangeboren hartprobleem heeft gekregen. Zelfs Shane Warne is er nooit in geslaagd zoveel te draaien.

Elke rabiate pro-vaxxer die zich niet tenminste een ogenblik afvraagt of de heer Warne misschien door de covid-prik om het leven is gekomen, is een idioot. Elke dokter die zich niet afvraagt hoeveel er door de spuiten gedood zijn, zou uit het artsenregister moeten worden geschrapt wegens stompzinnigheid.

De Canadese provincie Quebec zal haar intelligentste inwoners een speciale covid-gezondheidsbelasting laten betalen. De 13% van Quebec die zo verstandig zijn geweest zich niet met een giftig middel te laten inenten, zullen extra belastingen moeten betalen – vermoedelijk om de extra gezondheidszorg te helpen bekostigen die nodig is voor de minder intelligente en minder goed geïnformeerde inwoners die voor de druk bezweken zijn en zich hebben laten vergiftigen.

De Premier, Francois Legault, heeft toegegeven dat de gepeste en eenvoudig denkende zielen die zich hadden laten prikken “offers hadden gebracht” en “dit soort maatregel verschuldigd waren”.

Hij erkent tenminste dat het krijgen van de giftige, experimentele prik een offer was.

Overal waar u kijkt zijn er tekenen dat de samenzweerders het net aan het aanhalen zijn.

De aandelenkoersen over de hele wereld crashen nu de prijzen van olie en gas blijven stijgen. Iedereen die hoopt een pensioen te hebben, wordt hierdoor getroffen. Werknemers van gemeenten die denken dat hun pensioen veilig is, zullen het onderspit delven, want veel gemeenten hebben roekeloze investeringen gedaan die in waarde instorten.

  Arabische topleiders, waaronder Saudi's en Iraniërs, ontmoeten elkaar in China om 'einde' van Amerikaanse wereldheerschappij te plannen

Overal verdubbelen gemeentebesturen de prijs van parkeerkaartjes – allemaal onderdeel van het gesynchroniseerde plan om plaatselijke bedrijven failliet te laten gaan en allemaal onderdeel van het Agenda 21 proces van economische vernietiging.

Ongeïnformeerde burgers overal reageren op de media-aanvallen en eisen dat Russische olie en Russisch gas verboden worden. Ik vraag me af hoeveel van de mensen die klaagden dat Shell wat Russische olie kocht, zullen klagen als er geen brandstof is voor hun auto’s of voor hun verwarming.

De media kondigen trots aan dat automobilisten minder en kortere ritten zullen maken. Dat is mooi als u het niet erg vindt om 10 mijl naar de winkels heen en terug te lopen of te fietsen. De plattelandsgemeenschappen zullen een duizendmaal zorgvuldig geplande dood sterven. En ouderen en zieken zullen in hun huizen worden achtergelaten. Het hoort uiteraard allemaal bij het plan.

In Schotland zal het binnenkort legaal zijn voor schoolkinderen om van geslacht te veranderen wanneer zij daar zin in hebben – zonder medische diagnose. Jongens zullen ongetwijfeld op donderdag in meisjes veranderen, zodat zij de meisjeskleedkamers kunnen gebruiken voor de sportlessen. En dan zullen ze zich op vrijdag weer omkleden, zodat ze kunnen voetballen en het 21e eeuwse equivalent van huishoudkunde kunnen vermijden.

Ze hebben het nu al over strengere controle op het internet. (Wat mij betreft kunnen de controles niet veel strenger zijn. Ik ben verbannen van elke social media site waar ik ooit van gehoord heb). Hoelang nog voordat websites voorgoed verdwijnen? Het zal mij verbazen als wij er over zes maanden nog zijn.

De meeste grote investeringsmaatschappijen (vooral in het Verenigd Koninkrijk) willen graag Russische olie en gas verbieden, om de cultisten van de opwarming van de aarde, die veel meer macht en invloed hebben verworven dan hun aantal rechtvaardigt, een plezier te doen. Het tekort aan gas zal onder andere betekenen dat de boeren zich geen kunstmest meer zullen kunnen veroorloven. De voedselvoorraden zullen kelderen.

Uit recent onderzoek blijkt dat het onderwijssysteem in het Verenigd Koninkrijk de laatste jaren zorgvuldig en systematisch en opzettelijk vernietigd is. Ongeveer de helft van alle Britse volwassenen heeft het rekenvermogen van een kind op de lagere school. Slechts één op de vijf Britse volwassenen is functioneel gecijferd. Deze onwetendheid betekent dat de mensen gemakkelijk misleid worden door verkeerde informatie die door de BBC, andere mediagroepen en regeringsadviseurs verspreid wordt.

  Rutte zegt dat de NAVO Oekraïne gebruikt als proxy tegen Rusland

De regeringen en de media maken het volk klaar voor een lange oorlog. Men heeft ons verteld dat de oorlog wel tien jaar of langer kan duren. Hoe wist Orwell dat?

De samenzweerders wakkeren de haat aan en zij demoniseren overal vredelievende burgers. Het doet me allemaal een beetje denken aan dat ooit populaire tv-programma “The Price is Right”. Voordat de show begon, maakte een opwarmertje het publiek uitzinnig. Dat is wat er nu gebeurt. “Boe en sis als u een Rus ziet!”

De brandstof- en voedselprijzen zullen de pan uit rijzen. Brandstof en voedsel zullen schaars worden. De inflatie zal tot een nieuwe hoogte stijgen. Het resultaat zal verarming en dood zijn. De stijgende inflatie zal het spaargeld van de mensen vernietigen. De stijgende rente zal de mensen met een hypotheek met variabele rente vernietigen.

Honderden miljoenen zullen verhongeren in Afrika, maar de demonstranten van Black Lives Matter zullen het te druk hebben met zeuren over standbeelden.

De samenzweerders weten dat China al maanden voorraden voedsel en metalen aan het aanleggen is. De Chinezen zijn niet geïnteresseerd in die onzin over de opwarming van de aarde. Zij bouwen kolencentrales en hebben gezinnen toestemming gegeven om drie kinderen te krijgen.

China en Rusland zijn een partnerschap aangegaan en de samenzweerders weten dat als de Chinezen en de Russen niet meedoen aan de Grote Reset, het Westen alleen zal krimpen – en zwak en kwetsbaar zal zijn.

En dus zal de haat en de angst en de woede tegen Rusland (en China) steeds meer aangewakkerd worden.

De oorlog is natuurlijk echt genoeg, maar hij wordt gebruikt (en is waarschijnlijk uitgelokt) door de complotdenkers; de kwaadaardige miljardairs wier plan om de wereld over te nemen misschien klinkt als iets uit een oude James Bond film, maar dat toch heel echt is.

Wij bevinden ons in de eindfase van de opmars naar de Grote Reset.

We winnen nu of we verliezen voor altijd.

En om te winnen moeten wij aan iedereen die wij kennen of ontmoeten uitleggen wat er gebeurt en waarom.

We hebben nog tot eind 2022 – als we geluk hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wij zijn in oorlog… en de meeste mensen hebben het nog niet in de gatenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOrban vertelt EU dat de economie van Hongarije zou crashen zonder Russisch gas
Volgend artikelDe uitbreiding van de NAVO naar het Oosten: Rusland werd op schandelijke wijze bedrogen, voorgelogen, beetgenomen. Nu vecht het terug uit militaire zelfverdediging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

   • Uiteindelijk zal het volk het moeten gaan doen want al dat tuig van regeringen en de elite als Bill Gates Swap en nog zovele anderen die het geld en daardoor ook de macht bezitten zullen moeten worden geruimd, onze pensioen kasten hebben zij leeg geroofd en gestolen geld staat nu allang op hun buitenlandse rekeningen waarom denken jullie anders dat Rutte en zijn tuig maar staat te roepen er is niet genoeg geld in de pensioenkasten en dat klop zij hebben dat eruit gestolen om nog wat gelukzoekers binnen te halen.

   • Het volk. Als de grens overschreden gaat worden (voor ieder mens anders) zal er op de duur een revolutie gaan plaatsvinden. Die grens overschrijden totalitairen altijd. Dus dit is zonder enige twijfel wat er gaat gebeuren.
    Er staat hier ergens op deze site (dacht ik tenminste) een artikel dat laat zien dat je met 1 wapen (persoonlijk denk ik zelfs zonder wapen) een oorlog kan winnen. Probeer zonder het artikel eens te bedenken hoe dat zou kunnen.
    Tip. met 1 wapen of zelfs zonder kan je iemand zijn wapen afpakken (je snapt wel wie) en aan een medestander geven. Nu heb je 2 man met een wapen. enz. enz. Je moet dan wel eventueel je moraal cq angst kunnen/durven opzij te zetten.

  • Opsluiten en heropvoedingskampen? Een sociopaat of een psychopaat zullen nooit veranderen, zij blijven hun gehele leven de zelfde fouten keer op keer blijven maken. Zij zijn psychische nooit volwassen geworden, zij zijn blijven steken op kleuter niveau. Waar eigen verantwoording over je eigen zaken nog niet bestond. Zij leven als ware in het verleden en is de toekomst enkel een vaag begrip voor hen. Daar zij ook alle een onverzadigde behoefte hebben om steeds maar meer te willen hebben. Ook al is het van een ander, dan zal het met list en bedrog of met geweld afgenomen worden. Maar hun onverzadigbare hebzucht kent geen grenzen en zal tot hun dood de drang om steeds meer te willen bezitten gewoon doorgaan. Zij zullen nooit tevreden zijn wat ze al hebben, al hebben zij miljarden, het moet altijd meer worden en zij gunnen andere helemaal niets. Zij leven in een IK wereld.

   • ja Hans vanuit emotie geef ik je gelijk,..maar de dood is een bevrijding van het ego,..dus gewoon in een kerker gooien. Wat zullen ze gekweld worden door hun ego die het hele leven de gewone man oeps,…mens hebben onderdrukt. Dat is echt een straf voor deze psychopaten. Zie je het al voor je,..Trutte de jonge kaag en super hypocriet gert judas segers in de bak,…op water en brood,.geen tv geen daglicht zij alleen met hun ego,..dat is pas een straf

   • Gelijk heb je Hans. Veel beter om dat te doen. Met die mensen valt niet meer te praten, die horen niets meer. Tegen de muur zetten zou ook heel goed werken.
    Maar ja het zal wel nooit gebeuren want de meeste mensen zijn zo stom dat ze nooit zullen zien wat er voor hun ogen gebeurd, ik heb er genoeg in mijn familie en tussen mijn vrienden. Ze zijn zo bang gemaakt dat als je ook maar iets zegt dan worden ze helemaal gek. Zij kunnen ook zien wat er geneurd met vele mensen die geprikt zijn en dood gaan een korte tijd later en dan de mensen die armen, handen benen enz verliezen en de jongeren die in eens hart ziekte hebben en die sterven, of de voetballers die ineens neer valen gedurende wedstrijd, het is daar allemaal voor hun ogen en het antwoord is meestal wel dat is een co-incidence, het geeft niet hoeveel er dood gaan het antwoord is altijd het zelfde, co-incidence.

  • ken al jaren een echte hipy man en groen als je over zijn coroa angst begind, is hem boos en mag je over de vaccins niets zeggen toch niet over de bijwerkingen want die zijn er niet de vaccins zijn super. terwijl hij vroeger eerder kritisch was over zulke dingen maar na zijn eerste spuit stond die dadelijk klaar voor nummer2 en 3 terwijl in zijn directe omgeving de geprikten ziek worden blijft hij een believer.

  • Beste medestanders geef dit door aan gevaxte, ongevaxte, familie, vrienden, kennissen, etc.
   “The Great Shit” houdt in dat bedrijven van shareholders naar stakeholders gaan.
   Wat betekent dit nu eigenlijk. “Bij stakeholderkapitalisme worden particuliere bedrijven gezien als (mede-) toezichthouders van de samenleving.” Dus krijgen bedrijven alle macht in handen. Geen medewerking aan je eigen ondergang kan dus betekenen dat bv. de bank je maar een klein gedeelte van je eigen geld geeft of helemaal niets.
   Bedenk dat elke bank graag mee wil doen. Welke banken? Te vinden op de site van het WEF (wef.ch wel even zelf zoeken). Het zijn de meeste, zo niet allemaal zover ik kon zien.
   Ik denk/weet dat veel mensen dit niet goed gaan vinden en nu nog de mogelijk hebben actie te ondernemen.

 1. Puik artikel, jammer dat de massa het niet zal lezen.
  De meerderheid heeft het te druk met overleven.
  Er is veel stille armoede.

  Gelijkheid is een uforie, en dat zal nooit veranderen.

  Het is geestelijk overleven, dat het leven waarde geeft.
  Vindingrijkheid is ook zoiets.

  Zolang de mensheid bestaat is het haat en nijd “oorlog” dus.

  Meer willen hebben als anderen

  Op anderen neerkijken.

  Niet alleen bij wat wij de “elite” noemen.

  Kijk er de geschiedenisboeken op na, lees eens een stuiverroman.

  Altijd is het hetzelfde geweest, dus waarom zou het in de toekomst anders worden?

  We moeten het ondanks diegenen die denken onze levens te “kunnen” plannen uiteindelijk ZELF doen.

  Manoeuvreren tussen de opgelegde regels om een geluksgevoel te hebben.

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf

  • “Zolang er mannen zijn is er oorlog”

   Als ik het goed lees ga je dus aan de regeltjes houden je straks laten omvormen tot een op afstand bestuurbaar speeltje vd psychopatenclub?

   Dit soort mensen is het ook niet waard te leven, de junkschapen.

   “ermee leren leven” bestaat niet waar ze erop uit zijn je leven hoe dan ook te beëindigen.

   Type slachtoffer dat zich keer op keer laat mishandelen door dergelijke types in het leven. Dat soort valt altijd weer in fe volgende foute relatie en hangt het slachtoffer uit.

   Zoals GO in 1953 voor zijn dood over 1984 zei:

   “DON’T LET IT HAPPPEN, IT DEPENDS ON YOU!”

 2. Het viel me vandaag ook weer op hoe weinig mensen afweten van die Digitale Identiteit. Ze leven hun prettige bestaantjes en denken verder nergens over na. Waarom zouden ze… Toen ik er over begon kreeg deze happy pensionada in de zon meteen een beetje een “complot” afweer mechanisme, totdat ik zei dat hij het op de website van de EU parliament kon vinden. Toen zag ik zijn oogjes heel even flitsen, zo van, oh mss zit er wel wat in en moet ik toch maar effe gaan kijken.

  https://www.blckbx.tv/tag/digital-covid-certificate

  En vergeet niet, de 22 betekent groot verlies, en dit is het jaar van er op, of er onder.

   • De meest juiste voorspellingen van Nostradamus, zijn van Dolores Canon, je vindt haar op YouTube.
    Deze vrouw heeft Quantum hypnose gebruikt waardoor ze haar cliënten terugbracht naar vorige levens waaronder assistenten van Nostradamus waren.
    Ze kwam op die manier in direct contact met Nostradamus, haar boek is ook in het NL te krijgen en in het Engels te downloaden op Z-lib., ze heeft het over de Trumpet of the Lord, de goede in deze tijd die de weg vrijmaakt voor de terugkomst van de Heer.In de boeken gaat ook een groot deel over the time of troubles, end the evil one, tot in de details staat deze tijd geschreven, ook zijn er gasten die vertalingen uit haar werk hebben gestolen! Het is in 1989 geschreven en ze is in 1996 overleden.
    Zeer de moeite waard om te lezen, ook wordt duidelijk dat de mens zelf instaat is om het tij te keren en niet iedere voorstelling hoeft uit te komen er is ons al veel bespaard gebleven. Nostradamus kwam aan zijn visioenen dmv spiegel kijken.

 3. Even een kleine nuance voor wat betreft het verlies van reuk. Onze dochter heeft na het krijgen van omicron (of griep, we hebben niet getest) een aantal weken geen reuk of smaak gehad. De ziekte zelf was zeer mild, enkele dagen beetje koorts grieperig gevoel, was zo voorbij maar het duurde dus wel een aantal weken voordat ze haar reuk en smaak weer terug had. Op zich ook niet om wakker van te liggen, het is van voorbijgane aard.

 4. Ik denk dat de gecreerde tekorten uiteindelijk zullen leiden tot afhankelijkheid van de overheid. Al ons spaargeld en bezittingen omgezet in eerste levensbehoeften en daarna kan je een basisinkomen krijgen. Tot zover het gedeelte ‘you own nothing’. Waar ik nog niet over uit ben is hoe we dan toch nog gelukkig zullen zijn. Heeft dat met het gif (tegenprestatie voor basisinkomen?) en 5G te maken? Iemand een idee?

  Ps. Gezien het grote aantal domme schapen denk ik dat we geen keuze hebben.

  • En steeds meer lafaards!

   Volgens mij heb je je bewustzijnsverlagende gifspuit al gehad en word je al gelukkig zoals andere junks na hun spuit. Bah

   Dit gaat serieus fout.

   Ik stop denk ik maar met het volgen van dit soort sites als de lafbekken zich hier massaal gaan uiten.

   • De armchair warriors nemen het voortouw! Zolang iedereen denkt dat we met berichten delen de oorlog winnen gebeurt er natuurlijk niets. Hou je jezelf die spiegel voor?

    • Anders, ik ben net zo desperaat als jij, en ik vrees ook dat we meegesleurd worden door die domme kloteschapen. Ik denk dat het afslaan van de vax op zich al een daad van enorme heldhaftigheid is, en het constante waarschuwen er voor. Lees wat ik hieronder heb geschreven. Je heb geen idee wat er in de planning zit met die spuit… Die globale despoten zijn zonder meer massamoordenaars, daar is geen twijfel over. En de schapen laten zich grif inspuiten straks voor de bijzonder handige Digitale Identiteit. Yippie! ik hoef nooit meer cash mee te nemen, ik verlies mijn pasje nooit meer, ik heb alles bij de hand nu, en ik mag weer overal heen, ohh ik ben zo blij met de Dig Id! Maar ze beseffen niet wat dit systeem voorstelt… lees wat ik schreef. En vertel me wat we kunnen doen om dit te stoppen, dan doe ik mee.

     • @immortal ik ben niet desperaat, alleen zie ik de schapen als mijn grootste probleem. Een probleem dat ik niet kan oplossen, zoveel is mij inmiddels duidelijk. Wat die spuit gaat doen op de lange termijn is onduidelijk, dus weten we niet hoelang de schapen het blijven doen. Oproepen tot geweld mag nergens, ook niet als het zelfverdediging is. Iedereen blijft keurig thuis aan de gecontroleerde smartphone hangen, dus van de wakkeren hoef je ook niets te verwachten. Met een miljoen strijders hebben we de huidige set criminelen snel weg, maar dat gebeurt dus niet. De criminelen hebben het goed georganiseerd.

      • Ach ja… dat heb ik in het begin ook wel eens geschreven: alleen de military is éen van de best georganiseerde organisaties. En organized crime wordt niet voor niets zo genoemd. Probeer maar eens een miljoen mensen tot een goed georganiseerde strijdclub te organiseren. Om mensen armchair warriors te noemen heeft geen nut als je zelf ook niet bij machte bent om die miljoen strijders te organiseren… en ja, ook dat hebben velen al te kennen gegeven hier, dat dankzij die kloteschapen we allemaal worden meegesleurd. Dus, hoe organiseren we ons, en wat is ons doel, wat zijn de prio’s, en tegen wie en wat… waar houden we vergaderingen, hoe mobiliseren we ons, wie beheert welk onderdeel van de missie, hoe communiceren we, etc etc.

       • Dat bedoel ik dus, je krijgt de groep niet groot genoeg. Schapen en berichtenverstuurders (armchair warriors vind ik wel beter klinken) maken de bal bijna rond. Ik ben al langer geleden afgehaakt omdat mensen zich eigenlijk schikken in hun lot. Het is aangeleerd gedrag, hulpeloosheid. En ik hen als een roepende in de woestijn geprobeerd om tot actie over te gaan, maar dat wil gewoon niemand. Het is te comfortabel thuis. Bang zijn, wegkijken, afwachten, je agressie op forums uiten, enz zijn allemaal manieren hoe mensen hiermee omgaan. Terwijl wij, burgers en mkb slechts een kleine groep vijanden hebben. Het is 98 tegen 2 of zo. Wij lopen er keihard overheen, maar dan heb je massa nodig. En die komt er niet. Afhaken is niet goed maar trekken aan een dood paard heeft geen enkele zin. Het houdt een keer op.

        • Ps. Mocht je iets willen doen dan is nu het goede moment. Ze zijn vol van zichzelf door de afleiding die ze in Ukraine hebben georganiseerd en de rollen die ze moeten vervullen. Daarnaast hebben ze een regeringen geïnstalleerd die zo zwak zijn dat die snel zullen vallen. Van dit machtsvacuüm zou je gebruik kunnen maken.

    • Ik doe meer dan denken dat 2 jaar dezelfde berichten afwachten.
     Alles en alles om nooit in hun handen te vallen.

     Ik weet niet hoe “anders” jij bent, maar je klinkt als een spuitjunk die nog niet uit de kast is gekomen….onderwerp je lekker.

     • Vertel ons eens hoe je jezelf gaat redden en wie je daarbij gaat helpen. Alleen kom je nergens, dat moet je ondertussen wel begrijpen.

 5. Digital Covid Certificate (Digital Identity) – mag ik u er op attenderen dat dit, afgezien van een totaal controle systeem over je hele bestaan, tegelijkertijd ook niets minder is dan een gebiowapend en verkapt euthanasie systeem om mensen te liquideren wanneer de despoten iemand nutteloos achten. Iaw, de duur van jouw leven zal nu bepaald worden middels deze Digitale Identity, en je bent je er niet eens van bewust. Dit systeem verstrekt complete macht, inclusief de macht over de duur van iemand’s leven, aan de bedenkers er van.

  Readers, consider the following: the Digital Identity that is about to be rolled out, comes at a high price. The vax will be mandated. Here in EU, it is already a condition for an active socalled Digital Covid Certificate. I.e.: no vax, no access to your basics including your finances. On top of that, a mandatory annual vax is a stipulation for the continued validity of the certificate. You think that some day, totally unbeknownst to you, it may be your last vax? When the rulers decide you’ve become useless and a liability, and they want to capture the balance of your worth at that point, the annual vax will be your final vax: Vax and heart attack – nobody blinks an eye anymore; he was 65 after all, quite normal. Think about it. Biden, too, wants the whole world vaxxed. Why? Can’t you see it? The Digital Identity is a murderous theft machine. The mandatory jab is its timed-release bioweapon, and a fast acting killer jab when the despots consider a person useless at some point. You just think you are getting your innocent annual vax, but in fact you’re being euthanized. Don’t forget, these globo-cap despots are mass murderers that have already proven to be out for world control and mass extermination. With the digital identity implemented, the encroaching dictatorship will then be executed openly and without remorse. You’ll be a rat in the trap. Is this what you want for yourself and for your children? Take action and stop it before it is too late. This year it is do or die!

  Lees ook deze fact check door de Epoch Times (titel is misleidend, maar zie de video, dan wordt het duidelijk), de mRNA spuit verandert wel degelijk je DNA:

  https://www.theepochtimes.com/fact-check-the-covid-19-vaccine-does-not-change-human-dna-video_4317202.html?utm_source=ai_recommender

  • Was mij vanaf begin duidelijk, maar de overgrote meerderheid zal het niet lezen of niet willen bevatten

   Maar…ik heb het idee dat “alles” stilvalt door dat oorlogsgebeuren.
   Schwabje zit nog volop aan het stuur..

   De geprikten kunnen niet meer terug, die mogen het programma afmaken en meedoen aan het experiment om mensen op afstand gewenst gedrag te laten vertonen.

   En de machthebbers zijn er zeker op vooruit gegaan.
   Vroeger werd het klootjesvolk eronder gehouden door ze hele zondagen naar hel en verdoemenispreken te laten luisteren zodat ze de werkweek weer uitgerust voor hun bazen ploeterden.
   Nu hebben we even griep en moddergooien wat her gepeupel eronder houdt en straks op afstandbestuurbaar en vernietigbaar. Briljant! Zoals vroeger de jachtvelden weer alleen voor de grootgrondbezitters. En “wij” happy opgehokt in de smartcity aan de sonde en infuus.
   In smartcities kan je bv geen toilet meer gebruiken of er gaat een sein naar je witjasnazi als ze verwachten dat er uit de urine iets van ziekte zit.
   We zijn “nodig” zolang er nog experimenten moeten worden uitgevoerd, dus ik denk dat we allemaal een heel naar einde tegemoet gaan zien.
   (karma voor de vleesindustrie en proefdieren….maar ik laat in dit geval graag de miljardairs voorgaan, ze verdienen het)

   • Idd Ab, dat moet er nog bij. De experimenten gaan gewoon door, vandaar ook dat er een jaarlijkse vax geeist wordt, wellicht bomvol met grafeen om toch maar zo snel mogelijk die hybrid human te krijgen die dmv de satellieten aanstuurbaar wordt. Hoppa, uitzetten die gast, hij kost te veel. Zap. Waar ik op gehoopt had is dat Putin de satellieten vernielt, dan zijn we een tijdje van het gedonder af… 40 van de 49 starlink satellieten waren een week of wat geleden plotseling vernield – zogezegd door een “electromagnetische wolk” maar wie weet, zijn ze al aan het vechten over hun stukje heelal. Dus, hopelijk is Putin geen WEFfer en knalt hij die rotzooi uit de lucht.

    • De eerste 6G is het ruim al ingeschoten….

     Gelukkig schijnt het zo te zijn dat het ruim al te vol zit met afval waardoor het nu wachten is op ongelukken in de ruimte.
     Maar wellicht vangt het zonneverduisteringsnet van Billie dat weer op.

     Ik ben in ieder geval liever in één klap samen met partner en onze dieren dood (als het niet anders kan) dan in handen van schwabbertje en kornuiten.

 6. De eerste 6G is het ruim al ingeschoten….

  Gelukkig schijnt het zo te zijn dat het ruim al te vol zit met afval waardoor het nu wachten is op ongelukken in de ruimte.
  Maar wellicht vangt het zonneverduisteringsnet van Billie dat weer op.

  Ik ben in ieder geval liever in één klap samen met partner en onze dieren dood (als het niet anders kan) dan in handen van schwabbertje en kornuiten.

 7. 🙋🏼‍♀️Antwoord B graag, voor altijd verliezen lijkt me wel wat.
  Mag ik zomaar nog n keer stemmen zeg, wow 🤩

 8. Bieke vanuit concentratiekamp China
  Mijn dag vandaag begon met het checken van flightradar want in 72 uur is mijn vlucht. Geen idee of de internationale vluchten vertrekken.
  Ja, tot zover goed nieuws, die vertrekken, al is het allemaal met vertraging.
  Later vandaag bel ik met de luchtvaartmaatschappij om te checken of mijn vliegtuig echt vertrekt of het, net zoals vorige dinsdagnamiddag, gecancelled is. Indien ik bevestiging krijg moet ik een speciale taxi en toestemming aanvragen. Hopelijk krijg ik die toestemming op tijd om te vertrekken.
  Het hangt van hen af.

  Het hele gebeuren gaat super stressvol zijn en wel hierom…
  Een Amerikaan was ook naar de luchthaven gegaan om te vertrekken maar uiteindelijk kon hij niet vertrekken. Hij had ook bevestiging gekregen.
  Hij werd naar een overvol center gebracht. Daar kreeg hij een dun dekentje en iets om op de slapen (geen bed), buiten. Later is hij naar een hospitaal gebracht, hij zit nu in een kamer met 3 besmetten. Ik vermoed dat hij “positief” testte.
  Weet dat geen enkele test 100% is en je soms positief test ook al ben je negatief. Vooral die zelfstests zijn er berucht voor.

  Wanneer ik de deur Hier achter me dicht trek is er geen terugkeer meer mogelijk. Vlucht of geen vlucht.

  Ik kijk nog steeds geen TV maar hoor enkel hier en daar wat. Wat ik te horen krijg tart de verbeelding.
  Emma zei me dat 3 mensen in het huis naast haar 98-jarige grootmoeder besmet waren bevonden… ze zijn in de nacht meegenomen en de woningen zijn verzegeld. Haar bedlegerige grootmoeder was helemaal van streek. De arme vrouw heeft heel de nacht gebeefd van schrik. Ze wil zo graag 100 worden.

  De man in de hoofdstad vindt dat er niet strict genoeg wordt opgetreden. Hij heeft nieuwe mensen gestuurd en die hebben de huidige ontslagen. Bij ontslagen denk misschien niet aan gewoon even je baan verliezen.
  Mensen hier willen het risico nemen en net als in andere landen ermee leven, zo goed en zo kwaad als dat gaat, maar tenminste Leven. Hier zegt: we gaan meer centers bouwen rondom de stad. Je ziet waar dit heen gaat.

  Laten we vooral niet vergeten dat het om een erg milde vorm gaat en er geen directe overlijdens zijn.
  Gaat dit nu echt nog over gezondheid of wordt er een “ander spel” gespeeld, denk je?

  Video’s kan/wil ik niet delen… om voor de handliggende redenen. En ze doen je hart pijn.
  Ik wil niet geviseerd en bedreigd worden zoals een indirecte kennis.

  Hopelijk kan ik volgende week een leuker verhaal schrijven, zoiets als “Crab In Kep” of Oyee, in mijn eerste tuktuk.

  Maar voor nu,
  veel liefs,
  xx, Bieke ❤️

  PS Onze UFO zijn af, We hebben er gisteren nog met veel plezier aangewerkt. Even vergaten we Dit Hier. Het was mooi om de kinderen zo te zien spelen, ze zongen en waren zo gelukkig. Alle beetjes helpen. Ik wou dat meer voor hen kon doen. ❤️
  PS 2 Gisteren hebben we het aangedurfd om eens rond de compound te wandelen tijdens het testen, en dat deed deugd na 7 dagen. ❤️
  PS 3 Test 11 negatief. Vandaag waarschijnlijk weer die akelige zelftest.
  PS 4 In het centrum van de stad zitten al veel mensen zonder eten… hier hebben dat probleem niet omdat we veel akkers rondom hebben en iedereen met een lapje wel iets verbouwd.
  We hebben ook aardbeienvelden. Gisteren een bakje aardbeien gekregen… ik had nog vanilleijs in de diepvriezer. Lekker decadent in een lockdown.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in