In een aantal sterk gevaccineerde landen, zoals Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland en Israël, is het duidelijk dat gevaccineerden aanzienlijk vaker geïnfecteerd worden dan ongevaccineerden, en dat zij ook ernstiger ziek worden en vaker sterven. De oorzaken zijn velerlei, maar moeten in hoofdzaak gezocht worden in een verzwakking of zelfs vernietiging van het aangeboren immuunsysteem. De trefwoorden betreffende de problemen van de gevaccineerden zijn antigene erfzonde, infectiebevorderende antilichamen, vaccin-AIDS, microthrombi en ernstige neurologische aandoeningen, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

In zijn laatste studie verwacht de Belgische viroloog Geert Vanden Bossche stellig dat een aantal nieuwe zeer virulente en zeer besmettelijke SARS-CoV-2 (SC-2) varianten snel en onafhankelijk in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld zullen opduiken en zich binnenkort in een hoog tempo zullen verspreiden. Hij verwacht dat het huidige patroon van herhaalde infecties en betrekkelijk milde ziekte bij gevaccineerde mensen spoedig zal verergeren en zal worden vervangen door ernstige ziekte en dood. Door de antigene erfzonde produceren zij echter alleen de nutteloze en zelfs schadelijke antilichamen tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant, op grond waarvan de gentherapieën ontwikkeld zijn.

Zelfs onschadelijke varianten zijn dus gevaarlijker, omdat de gevaccineerden niet kunnen rekenen op de steun van hun aangeboren immuunsysteem om zich tegen coronavirussen te beschermen. Dat komt omdat hun relevante aangeboren IgM-antilichamen steeds meer verdrongen worden door infectiebevorderende vaccin-antilichamen, die voortdurend opgeroepen worden door de proliferatie van zeer besmettelijke Omicron-varianten.

Daarentegen zou de hoge besmettelijkheid van Omicron de ongevaccineerden in staat stellen hun aangeboren afweer tegen SC-2 te trainen, terwijl de besmettelijke en ziekteverwekkende capaciteit van de nieuwe SC-2-varianten verzwakt wordt door het gebrek aan infectieversterkende antilichamen in hun bloed.

  De naderende storm

De evolutionaire dynamiek van deze pandemie suggereert dat massavaccinatie het verloop van een natuurlijke pandemie wijzigt door de verspreiding van besmettelijker immuunvluchtvarianten te bevorderen.

Als gevolg daarvan is een theorie ontwikkeld die niet alleen strookt met de huidige klinische en epidemiologische waarnemingen, maar ook gesteund wordt door talrijke wetenschappelijk gevalideerde beginselen. Deze theorie vertaalt zich nu in zeer verontrustende voorspellingen over de mogelijke gevolgen van het lopende C-19 massavaccinatieprogramma voor het individu en de volksgezondheid.

Samenvatting

Het valt niet te ontkennen dat doorbraakinfecties met besmettelijker varianten, waaronder Omicron, zijn opgetreden als gevolg van door vaccins getriggerde immuundruk op populatieniveau op spike-eiwit (S)-specifieke neutraliserende epitopen.

Niet-neutraliserende antilichamen (Abs) gericht tegen epitopen binnen de geconserveerde “versterkende” plaats in het N-terminale domein (NTD) van S (S-NTD) bleken niet alleen bij te dragen tot de verhoogde besmettelijkheid van Omicron bij gevaccineerde personen, maar waarschijnlijk ook de ziekte te verzachten, aangezien het verloop van Omicron-infecties mild pleegt te zijn.

Aangezien Omicron zeer besmettelijk is, bestaat er nu een risico van snelle her-blootstelling aan het virus. Hieruit volgt dat sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen nu een toenemende immuundruk uitoefenen op de infectiebevorderende plaats binnen de S-NTD om te voorkomen dat Omicron systemische ziekte veroorzaakt. Vanden Bossche veronderstelt dat deze immuundruk nu de natuurlijke selectie van nieuwe SC-2 varianten (“Newco-varianten”) aanstuurt, die begiftigd zijn met één of meer O-glycosyleringsplaatsen die de geconserveerde NTD-regio kunnen afschermen met de niet-neutraliserende versterkende epitopen en daardoor ontsnappen aan het ziekteverlagende effect van de versterkende anti-NTD Abs bij gevaccineerde personen.

Daarom zou natuurlijke selectie van mutaties die uitgebreidere O-glycosylering van het spike-eiwit mogelijk maken, niet alleen de Newco-varianten volledig resistent maken tegen alle mogelijk neutraliserende vaccin-geïnduceerde Abs gericht tegen het spike-eiwit (S), en zo nog hogere niveaus van virale besmettelijkheid mogelijk maken, maar ook deze nieuwe immuunontsnappingsvarianten virulenter maken voor gevaccineerden.

  Vaccinzeloot krijgt pericarditis na COVID-19 booster

Het komt erop neer dat hoe meer vaccinaties er gegeven worden, hoe meer het gevaar toeneemt dat het immuunsysteem verminderd, waardoor niet alleen meer infecties mogelijk worden, maar ook ernstige ziekteverloop met een mogelijk fatale afloop bevorderd wordt. Bij de ongevaccineerden daarentegen wordt het aangeboren immuunsysteem getraind en versterkt.

Scenario’s in de VS

Carl Eric Scott beschrijft de mogelijke scenario’s voor de VS in PostModernConservative aldus:

 1. Sub-rampzalige mogelijkheid. Door vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS (tegen eind 2025): 40.000 tot 100.000.
 2. Mild vaccin sterfscenario. Door vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS (dito): 100.000 tot 500.000.
 3. Ramp voor de volksgezondheid. vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS (idem): 500.000 tot 1.000.000. Inclusief enige schade aan de totale vruchtbaarheid of aanwijzingen dat een aanzienlijk deel van de gevaccineerde mensen vroegtijdig zal sterven ergens in de jaren na 2025.
 4. Catastrofe. Door vaccins veroorzaakte sterfgevallen in de VS (dito): 1 tot 5 miljoen. Inclusief grote vruchtbaarheidsschade en/of duidelijker bewijzen dat een aanzienlijk deel van de gevaccineerden ergens in de jaren na 2025 vroegtijdig zal sterven.
 5. Gebeurtenis van massale ontvolking. De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebben, en/of ze schakelen de vruchtbaarheid op een even uitgebreide manier uit.

Volgens Scott is het eerste scenario onmogelijk, want er zijn duidelijke aanwijzingen dat het dodental van 100.000 in de VS al overschreden is. Maar in deze tijd van onzekerheid, waarin nog geen nauwkeurige voorspellingen kunnen worden gedaan en de geruchten zich opstapelen door de totale verwaarlozing van de onderzoekstaak door de mainstream media en de hoogste medische autoriteiten, moet men een open geest houden over elk van de vier overblijvende scenario’s.

  21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden

Er kunnen binnenkort interessante aanwijzingen komen uit de kwartaalverslagen van de beursgenoteerde levensverzekeraars en de begrafenisondernemers.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De wereldwijde Covid Vaccinatiecampagne leidt tot een catastrofeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRussische Speciale Militaire Operatie in Oekraïne – Dag 34
Volgend artikelOekraïne: VS biowapenlaboratoria ontwikkelden ziekteverspreidende drones
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Vergeet niet dat het na 2025 meer wordt en ook jet dat er een aanzienlijk deel niet meteen dood gaat maar wel veel schade zal gaan ondervinden in de nabije toekomst.

 1. Geert Vanden Bossche de über virusgelovige. Blablabla wat een onzin kraamt deze meneer toch uit. Voor de zoveelste maal: Beste Geert, BEWIJS het bestaan eens van die ziekmakende “virussen” van je!! Dwaze vent.

 2. Wat ik lees klopt volgens mij. Verjaardag in januari: de geboosterden werden 1 a 2 dagen na de verjaardag ziek, ik (2x gevaccineerd) 6 dagen erna en de ongevaccineerden werden niet ziek. Als iemand me nog verteld dat ik ook een booster moet gaan halen (chronisch ziek) bedank ik vriendelijk 😅

 3. Kijk om je heen, luister,,,, open geest.
  Twijfel en analyseer. Maar vooral,,, luister, voel en zie,, oordeel niet voordat je weet,,, voordat je zeker weet vanuit je hart.

  Er voltrekt zich een ramp.
  Niet van de ene op andere dag.

  Nee, dit duurt,,,, een mensenleven,,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in