SBU-agenten jagen op Russische "collaborateurs" in Oekraïne

Het lijkt wel een totale oorlog. De escalatie die wij voorspeld hadden, komt uit. De oorlog in Oekraïne wordt steeds venijniger. Geen van beide partijen zal zich terugtrekken.

Terwijl ik deze woorden schrijf, richten Russische bommenwerpers en raketten zich op belangrijke Oekraïense infrastructuur, zoals elektriciteitscentrales. Grote steden in Oost- en Centraal-Oekraïne storten in duisternis en komen tot stilstand. Het doel is de Oekraïense oorlogsmachine, die nu in feite een NAVO-leger is, te verlammen, schrijft John Varoli.

Voorheen richtte Rusland zich alleen op specifieke militaire infrastructuur, en bleef het grootste deel van Oekraïne gewoon functioneren. Nu richt Moskou zich echter op infrastructuur die de hele Oekraïense samenleving nodig heeft om te kunnen functioneren. En naar verwachting zullen er de komende dagen nog meer Russische bombardementen volgen. Russische bloggers honen Kiev door openlijk de coördinaten van belangrijke Oekraïense elektriciteitscentrales te posten.

Dit is nog maar het begin. De hardliners in Moskou zijn aan de winnende hand. Onlangs nog wierp de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov openlijk een verholen uitdaging aan het bewind van Vladimir Poetin. “Als er vandaag of morgen geen verandering komt in de speciale militaire operatie, dan zal ik naar de leiding van het land gaan om de situatie uit te leggen.”

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov – midden

Geconfronteerd met woede binnen zijn heersende elite, zijn de aanvallen van Moskou vandaag een antwoord op het recente succesvolle offensief van Kiev in de regio Charkov (Oekraïne), waarbij het de controle heeft herwonnen over gebieden die bevolkt worden door etnische Russen die Moskou als een beschermer zien.

Veel Oekraïners (etnische Russen) hebben de afgelopen 6 maanden overleefd dankzij Russische voedselhulp. Tienduizenden van deze etnische Russen zijn nu hun huizen aan het ontvluchten nu de NAVO/Oekraïense troepen oprukken in de regio Charkov. Degenen die niet kunnen vluchten worden opgepakt door de gevreesde geheime politie van Kiev, de SBU, die berucht is om haar martelingen. Dit is etnische zuivering. Het Westen zwijgt en vergoelijkt het.

  Ongekende golf van Russische raketaanvallen in heel Oekraïne vanuit tientallen bommenwerpers en oppervlakteschepen (Video's)

De NAVO/Oekraïense strijdkrachten hebben lang opgeschept over het straffen van “collaborateurs”. Westerse media tonen ongegeneerd SBU-invallen in de huizen van bejaarden die verdacht worden. Zelfs het aanvaarden van Russische voedselhulp is een misdaad in Zelensky’s Oekraïne.

Daarom zeg ik al maanden – Stop de oorlog nu! Regel een staakt-het-vuren, zelfs als dat betekent dat het conflict “bevroren” wordt zonder dat er een oplossing komt. Meer oorlog brengt alleen maar meer dood en verderf. Elke Oekraïense overwinning op het slagveld zal alleen maar een meer vernietigende Russische reactie brengen.

Mensen, we hebben het hier over het op één na machtigste leger van de wereld en het grootste imperium op aarde. Moskou zal zich niet overgeven en het zal de etnische Russen beschermen. Dit is niet het Rusland van Jeltsin. Dit is het Rusland van Poetin. Wanneer zullen Washington, Londen en Brussel wakker worden voor deze realiteit! Omdat zij de escalatie willen; zij willen meer oorlog. Dat is de enige logische conclusie.

Nieuwe fase: NAVO-Rusland oorlog

Vergist u zich niet – dit is nu een volwaardige oorlog tussen Rusland en de NAVO; een nieuwe en dodelijker fase van het Oekraïne-conflict, die ons dichter bij een kernoorlog brengt. De NAVO is al sinds 2014 bezig met het bewapenen en trainen van het Oekraïense nationalistische regime. De NAVO en Oekraïense functionarissen zijn zelfs op 8 september op de luchtmachtbasis Ramstein (Duitsland) bijeengekomen om meer dodelijke hulp aan het regime van Zelenski te bespreken.

Ik ben alleen verbaasd dat Moskou nog geen NAVO-infrastructuur heeft getroffen. Ik denk dat die opties op tafel liggen en gepland worden door de generaals van Moskou. En u weet heel goed welke escalatie dat teweeg zal brengen.

  MH 17 - Vlekkeloos worden oude leugens herhaald

De NAVO heeft duidelijk gemaakt dat zij “regimeverandering” in Moskou wil en de Russische Federatie uit elkaar wil halen, (volg de aan de NAVO gelieerde Atlantische Raad maar). De NAVO wordt door Moskou dus gezien als een existentiële bedreiging. Verwacht dus dat Moskou tot het bittere eind zal vechten. Elke NAVO/Oekraïense overwinning zal beantwoord worden met een woeste Russische reactie.

Jarenlang heb ik Oekraïense vrienden en collega’s gewaarschuwd: “Sluit vrede met Moskou. Anders zal uw mooie land vernietigd en tot puin gereduceerd worden. Wees geen pion in het schaakspel van het Westen met Moskou.”

Ik heb dit in 2014 en 2015 gezegd, en ook in 2018 en 2019, tijdens mijn zakenreizen naar Kiev. Zij grinnikten, en zeiden: “John, je begrijpt de Oekraïense geest niet. Wij zullen vechten en de Moskovieten verslaan.”

Dit is wat er gebeurt als je een generatie hebt van mensen die opgevoed zijn met videospelletjes. Zij begrijpen niet dat hun daden gevolgen hebben in het echte leven. Zij begrijpen niet dat als je dood bent, je dood bent. Dat is het dan. Je krijgt geen nieuw leven.

Dus, hier is mijn nieuwe boodschap aan mijn Oekraïense vrienden:

“Dit is jullie oorlog met Rusland. Ga ertegen vechten. Maar sleep de rest van de wereld niet mee in jullie waanzin en psychopathische vendetta.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zal Rusland overschakelen op een totale oorlogsstrategie?Volg Frontnieuws op Telegram

  Mainstream media: Duitse wapens falen in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelProtesten in Europa beginnen als de Belgische Eerste Minister waarschuwt dat de Europese economie over een “paar weken” “volledig tot stilstand” zal komen
Volgend artikelWelke onheilspellende gebeurtenis hebben zij voor 24 september gepland?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Onbegrijpelijk deze pro-russische demagogie op Frontnieuws, het lijkt of de corona jullie hersenen beschadigd heeft. Russisch geweld wordt verheerlijkt en alle Oekrainers zijn nazi’s. In werkelijkheid is Rusland nog steeds een dictatuur zonder persvrijheid of respect voor mensenrechten. Poetin is nog steeds gefrustreerd over het uiteenvallen van de Russische federatie en dacht gemakkelijk de grenzen te kunnen verleggen onder het mom van bescherming van zgn Russische broeders in Oekraine. Naar mijn optiek is het een opzettelijk veroorzaakt conflict tussen oost en west aangestuurd door het WEF. De droom van Kaus Schwab en trawanten is ontwrichting van de sociale orde wereldwijd door financiele crises, werkloosheid, honger en armoede te veroorzaken en tenslotte een volksopstand tegen eigen regeringen uit te lokken, en daarna hun gedroomde neo-communistische wereldregering uit te rollen.(Build back better)In dat duivelse plan spelen mensenlevens geen enkele rol want de wereldbevolking moet toch drastisch worden teruggebracht. Deze oorlog past precies in de plannen van de wereldelite (Rockefeller, Rotschilds,Gates VN etc.etc) Helaas is aan beide zijden het volk de dupe, en betaald het machtsspel van de elite met hun leven. Het past niemand om Oekrainse burgers als nazi”s neer te zetten, Het is het volste recht om te strijden voor hun vrijheid wanneer die bedreigd wordt. Het is mij volslagen onduidelijk hoe dit pro-russische sentiment gerechtvaardigd zou kunnen worden. Dat het westen grote fouten heeft gemaakt tov Rusland, maakt Poetin niet tot een democratisch leider die internationaal respect en aanzien verdiend en het recht geeft een buurland te bezetten. De inhoud en de wijze van berichtgeving hierover op Frontnieuws is zeer tendentieus en geenszins objectief te noemen. Dit mag nooit als sensatienieuws gebracht worden met een sarcastische ondertoon zoals ik meerdere malen heb opgemerkt.

    • Verbijsterveld, helaas heb je er niets van begrepen. President Vladimir Putin, die een rechten man is, houdt zich al vanaf het begin aan alle internationale wetten en conventies, iets wat je als je een beetje je best had gedaan al zou weten. Dit kan, helaas, van heel weinig andere regeringshoofden of politici gezegd worden. Vergelijk dit eens met Nederland dat een van de meest corrupte besturen van de wereld heeft. In NL is de taak om het volk te dienen en de natiestaat te beschermen overboord geflikkerd sinds de tachtiger jaren en neemt de corruptie en landvernietiging met de jaren alleen nog maar toe.

      Ja, ik zou best graag zien dat ons totaal verrotte systeem helemaal op de schop gaat. En eerlijk gezegd, als daar veel slachtoffers, liefst vooral onder de coviddiscipele en bekluier dragende schapen, door gaan vallen zou mij dat niet al te triest maken. Hetzelfde geldt ook voor de rest van het westen en de Oekraïne.

  2. Zal geen traantje laten voor eventuele Navo soldaten mocht het zover komen als ze sneuvelen, vrijwillig kanonnen voer voor clubje elite die Oekraïne hebben uitgekozen om Rusland te isoleren en hun onze ontwrichte duistere woke waanzin en green deal op te dringen. Ben helemaal geen fan van Rusland of Putin maar ze moesten wel ingrijpen na jaren bombardenten op etnische russen ,installatie biolabs, lange afstand wapens en insluiting door Navo en opstokende nazi-achtige EU. (Ja zo gedragen ze zich) Zo onnodig allemaal. Denk dat alleen ongevaccineerde dit goed kunnen inzien de rest is al murf gespoten en volgt het botleger van twitter en msm leugenaars.

  3. Beste Casse, wat betreft de Nederlandse semi-dictatuur zijn we het volledig eens, wat betreft de communistische dictaturen iets minder, ter verduidelijking: ben zelf geboren Nederlander maar woon sinds 1984 in Brazilie en volg sinds jaren alle politike ontwikkelingen wereldwijd. Alleen heb ik tot dusver nimmer in enig communistich land een tevreden volk en economische welvaart gezien. Alleen al het feit dat u op deze wijze uw ongenoegen over de regering kunt uiten zonder het risico dat u morgen door de politie uit uw huis wordt gehaald, zou tot nadenken moeten stemmen. Ook ik ben van mening dat veel landen in het decadente westen hard op weg zijn naar een totalitaire staat, maar of Poetin en zijn oorlog dat zullen verhinderen is ondenkbaar. Veel landen in Latijns-Amerika hebben de switch naar links gemaakt en zitten economisch aan de grond terwijl de vrijheid van meningsuiting aan banden is gelegd of niet meer bestaat. Oorlogen hebben alleen vernieling en ellende gebracht voor het gewone volk, maar groot financieel gewin voor veel industrieen m.n de wapenindustrie die alle in handen zijn van de wereldelite. Dat was de insteek van mijn reactie op de pro-Russische berichtgeving in Frontnieuws. De grote drijfveer achter deze oorlog en ook achter de corona-plandemie is m.i het WEF van Klaus Schwab en de hele westerse kapitaals elite met de VN de WHO onder de valse leus van ,,Build back better”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in