Martin Kulldorff, professor aan de Harvard Medical School, zegt dat nieuw onderzoek dat bevestigt dat natuurlijke immuniteit exponentieel meer bescherming biedt dan vaccins, betekent dat vaccinpaspoorten zowel onwetenschappelijk als discriminerend zijn, bericht Wnd.com.

Het meest recente is een Israëlische studie waaruit blijkt dat gevaccineerde personen 27 keer meer kans hebben op een symptomatische COVID-infectie dan degenen met natuurlijke immuniteit.

Kuldorff concludeert dat dit de doodsteek is voor de vaccinatiepaspoorten die worden geëist door New York City, Frankrijk, de Canadese provincies Quebec en British Columbia, en anderen, meldde de Foundation for Economic Education.

“Voorafgaande COVID-ziekte (veel arbeidersklasse) biedt betere immuniteit dan vaccins (veel professionals), dus vaccinmandaten zijn niet alleen wetenschappelijke onzin, ze zijn ook discriminerend en onethisch,” schreef Kulldorff, een biostatisticus en epidemioloog, op Twitter.

In april sloot Kulldorf zich aan bij Stanford professor in de geneeskunde Jay Bhattacharya in een opiniestuk voor de Wall Street Journal, waarin hij betoogde dat vaccinpaspoorten de volksgezondheid eerder zouden schaden dan ten goede komen.

“Het idee dat iedereen gevaccineerd moet worden is net zo wetenschappelijk ongefundeerd als het idee dat niemand dat hoeft”, schreven ze. “Covid-vaccins zijn essentieel voor oudere, risicovolle mensen en hun verzorgers en aan te raden voor vele anderen. Maar degenen die geïnfecteerd zijn, zijn al immuun.”

Ze wezen erop dat de gegevens aantonen dat “jongeren een laag risico lopen, en kinderen – voor wie sowieso geen vaccin is goedgekeurd – lopen veel minder risico op overlijden dan door griep.”

  Nieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden

“Als autoriteiten vaccinatie opleggen aan hen die het niet nodig hebben, zal het publiek beginnen te twijfelen aan vaccins in het algemeen,” waarschuwden ze.

In de herfst van vorig jaar lanceerden Kulldorff, Bhattacharya en Dr. Sunetra Gupta uit Oxford hun Great Barrington Declaration waarin ze betoogden dat vaccinatie gericht zou moeten zijn op de kwetsbaren – oudere mensen met meer dan twee comorbiditeiten – terwijl de gezonden gewoon hun gang kunnen gaan. In de verklaring staat: “Als epidemiologen van infectieziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken wij ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen van het huidige COVID-19 beleid voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en bevelen wij een aanpak aan die wij Gerichte Bescherming noemen”.

Zij benadrukten dat kudde-immuniteit het doel zou moeten zijn en beweerden dat dit in een relatief korte tijd bereikt zou kunnen worden.

COVID is geen “doodvonnis”, betoogde Bhattacharya, verwijzend naar overlevingspercentages berekend door de Centers for Disease Control van bijna 100% voor degenen onder de 70 en bijna 95% voor degenen die ouder zijn.

In ’s werelds meest gevaccineerde natie

Veelbetekenend is dat de Israëlische immuniteitsstudie werd uitgevoerd in een van de meest COVID-19 gevaccineerde landen ter wereld. De onderzoekers analyseerden de medische gegevens van tienduizenden Israëli’s tussen 1 juni en 14 augustus, toen de Deltavariant dominant was, en richtten zich daarbij op infecties, symptomen en ziekenhuisopnames.

FEE merkte op dat Australië het idee heeft geopperd om hogere vaccinatiepercentages als voorwaarde te stellen voor het opheffen van de lockdown. In de VS overweegt president Joe Biden om reizen tussen deelstaten onwettig te maken voor ongevaccineerden.

  Steeds meer vrouwelijke artsen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen

Maar 15 andere studies ondersteunen de Israëlische studie.

Bovendien blijkt uit onderzoek van de CDC dat gevaccineerden nog steeds geïnfecteerd worden en COVID verspreiden, met evenveel van het virus in hun keel en neusholte als ongevaccineerden.

“Hoge virus ladingen suggereren een verhoogd risico op transmissie en gaven aanleiding tot bezorgdheid dat, in tegenstelling tot bij andere varianten, gevaccineerde mensen die met delta besmet zijn, het virus kunnen overdragen,” merkte CDC Rochelle-directeur Walensky op na een uitbraak van voornamelijk gevaccineerde mensen in Massachusetts.

Deze week zei de CDC dat de effectiviteit van vaccins bij het voorkomen van ziekenhuisopnames is gedaald van 95% tot slechts 75%.

FEE concludeert:

“Vaccin paspoorten zouden immoreel zijn en een enorme overschrijding van de grenzen door de overheid, zelfs zonder deze bevindingen. Er is gewoon geen historische parallel voor regeringen die proberen de bewegingen van gezonde mensen voor een ademhalingsvirus op deze manier te beperken.”

Censuur

In april censureerde YouTube een video met Kulldorf, Bhattacharya en andere gezondheidsdeskundigen in een bijeenkomst die werd georganiseerd door de Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis.

  De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartussenin

YouTube hield niet van een uitwisseling waarin Kulldorff, in antwoord op een vraag van DeSantis, zei dat “kinderen geen mondkapjes moeten dragen, nee.”

“Ze hebben het niet nodig voor hun eigen bescherming en ze hebben het ook niet nodig om andere mensen te beschermen,” zei hij.

Bhattacharya zei dat het “ongeschikt voor de ontwikkeling” is voor kinderen om mondkapjes te dragen en het “helpt gewoon niet bij de verspreiding van de ziekte.”

“Ik denk dat het absoluut niet het juiste is om te doen,” zei hij.

Bhattacharya zei dat “als we een jaar teruggaan, veel deskundigen zouden zeggen dat het dragen van maskers voor het grote publiek niet empirisch onderbouwd is.”

Later zei Scott Atlas van Stanford dat “er geen wetenschappelijke reden of logica is om kinderen op scholen mondkapjes te laten dragen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe wereld zal spoedig verdeeld zijn tussen de beschadigde gevaccineerden en de onbeschadigde, “superkrachtige” ongevaccineerden die de Aarde zullen erven
Volgend artikelGrafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik zou helemaal niemand – inclusief ouderen en/of wie dan ook met onderliggende gebreken – adviseren zich met deze troep te laten inspuiten. Europa is failliet; de pensioengelden zijn in mist opgegaan. Eén woord: genocide.

  2. Ondanks alle studies wordt nog steeds over vaccins gesproken, idioot haast.
    Voor ouderen al of niet met “onderliggende” gebreken is het gewoon inzet tot kostenbesparing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in