© DCStudio Freepik

Regelmatig wordt benadrukt dat er geen verplichte vaccinatie zal zijn. Wettelijk gezien is dit zelfs met de huidige Infectiebeschermingswet niet haalbaar, behalve voor afzonderlijke beroepsgroepen in de gezondheidszorg, maar de overheid wordt steeds vindingrijker: wat wettelijk niet mogelijk is, wordt via slimme dwangmaatregelen via een omweg toch mogelijk gemaakt. Zo wordt nu – bijna in heel Duitsland – afgezien van doorbetaling van het loon van ongevaccineerden in geval van quarantaine, bericht Report24.news.

De grondgedachte is dat de (gevaccineerde) bevolking niet hoeft te betalen voor de weigering van individuen (de ongevaccineerden), zoals blijkt uit een bericht in de Tagesschau. Het eerste probleem doet zich hier echter voor met het gebruik van het woord “weigering”. Het aanbod van vaccinatie weigeren om persoonlijke redenen is in geen geval een weigering, maar een afwijzing van een aanbod dat niet verplicht is te aanvaarden. Volgens het Tagesschau-bericht zal in de deelstaat Rijnland-Palts de loondoorbetaling aan ongevaccineerden in quarantaine vanaf oktober worden stopgezet. Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid motiveerde dit met de veronderstelling “dat alle burgers in de leeftijdsgroepen waarin vaccinatie publiekelijk werd aanbevolen en voor zover vaccinatie voor hen medisch mogelijk is, een aanbod voor de Corona-vaccinatie hebben ontvangen.”

Financiële compensatie voor loonderving niet van toepassing

Volgens de Infectiebeschermingswet hadden werknemers recht op financiële compensatie als de gezondheidsautoriteiten een quarantainebevel uitvaardigen en dit tot loonderving leidde. Met de Infectiebeschermingswet in zijn huidige vorm is dit echter niet meer het geval wanneer een door de overheid aanbevolen vaccinatie een quarantaine of een verbod op activiteiten had kunnen voorkomen, legt de woordvoerder aan de Tagesschau uit. Het feit dat voor de momenteel aangeboden Covid-19vaccins in de Europese Unie slechts een “voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen” is verleend en dat er geen langetermijnstudies naar de veiligheid van de vaccins zijn verricht, blijft onvermeld.

  Werkgever eist inenting en kijk wat er is gebeurd

Al vanaf 15 september: Groen bestuur Baden-Württemberg met strengste regels

De door de Groenen regeerde zuidwestelijke deelstaat Baden-Wuerttemberg trekt intussen de aandacht met de strengste Corona-dwangmaatregelen in Duitsland. Daar zal de afschaffing van de loonvervangende uitkeringen voor ongevaccineerden reeds vanaf komende woensdag gelden en is de zaak rond. “Wij gaan ervan uit dat iedereen in Baden-Wuerttemberg op 15 september de gelegenheid heeft gehad zich te laten vaccineren”, aldus Uwe Lahl, bureauchef van het ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid, tegenover de Tagesschau. Degenen die desondanks vrijwillig geen gebruik hebben gemaakt van het vaccinatieaanbod, zouden vanaf 15 september geen financiële compensatie voor de met de quarantaine verband houdende inkomstenderving meer krijgen. De regeringen van de deelstaten treden dus zeer agressief op tegen het levensonderhoud van de ongevaccineerde werknemers en blijven de verplichting tot vaccinatie met volstrekt oneerlijke middelen en zonder scrupules doorvoeren.

De “gevolgen” van het weigeren van vaccinatie zelf dragen

In de komende dagen zullen ook in Noordrijn-Westfalen, de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland, de wettelijke voorwaarden worden geschapen voor een indirecte vaccinatieplicht – de minister van Volksgezondheid aldaar, Karl-Josef Laumann, heeft zich in een interview met de Tagesschau ook uitgesproken voor de afschaffing van het ziekengeld voor ongevaccineerden: “Zodat het volstrekt duidelijk is: als ik de vrijheid neem om mij niet te laten vaccineren – waarbij volgens alle bevindingen vaccinatie de enige manier is om deze pandemie onder controle te krijgen – dan moet ik ook in volle omvang persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de gevolgen die daaruit voortvloeien”.

Bijna alle federale staten plannen een concrete aanval op het bestaan van de ongevaccineerden

  Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

Ook in andere federale staten wordt momenteel gesproken over de invoering van verplichte maatregelen die een bedreiging vormen voor het bestaan van de ongevaccineerden. De Beierse minister van Volksgezondheid, Klaus Holetschek, verklaarde bijvoorbeeld tegenover de Süddeutsche Zeitung dat degenen die zich niet laten vaccineren, volgens hem geen recht hebben op vergoeding van de gederfde inkomsten. In dat geval “kan het niet zo zijn dat de gemeenschap ervoor moet betalen”. Ook in Hessen en Mecklenburg-Vorpommern worden momenteel regelingen bestudeerd die het mogelijk zouden maken om in geval van een quarantainebevel de ongevaccineerden een looncompensatie te onthouden. De minister van Volksgezondheid van Nedersaksen, Daniela Berens, verklaarde aan de Süddeutsche Zeitung dat zij zou nagaan of de betalingen voor de ongevaccineerden vanaf midden oktober konden worden stopgezet, aangezien tegen die tijd “werkelijk iedereen een vaccinatieaanbod had gekregen”. Volgens het verslag overwegen alleen Berlijn en Hamburg momenteel niet om het levensonderhoud van de ongevaccineerden in gevaar te brengen door hun financiering stop te zetten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Yeadon: Regeringen over de hele wereld maken zich klaar om mensen op te jagen als zij zich niet onderwerpen aan de experimentele COVID-19-vaccinaties (en de aanstaande herhalingsinjecties)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIk had het fout. Het spijt me
Volgend artikelSchokkende berichten in VS-databank: baby’s van borstvoeding gevende moeders kregen bloedstolsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. In NL gaan we vast ook verder: Gevaccineerde straks meer ‘vrij’ ; ongevacinneerde moeten blijven testen voor toegang tot feestjes’ met meer dan 20 personen. De testen moeten zelf worden betaald (zal wel iets van €7.50 worden voor max 24uur geldige test)

  • Ik blijf , zolang mogelijk, ongevaccineerd. Slechts al die maanden ma ( helaas) 1x een test gedaan. Verder probeer ik zoveel mogelijk onder de rader te blijven. En die feestjes, concerten,musea’s of films bezoeken…nou dat komt later wel, en zo niet, dan maar niet. Maar ik weiger als verzorgende IG om die experimentele prikken gevuld met een serum waarvan de betrouwbaarheid niet is aangetoond, te gaan incasseren. Of zij moeten mij zeker een fors bedrag gaan betalen wat het waard is om mijn leven op het spel te zetten. Anders weiger ik om een proef persoon te zijn.

   • Of zij moeten mij zeker een fors bedrag gaan betalen wat het waard is om mijn leven op het spel te zetten. Anders weiger ik om een proef persoon te zijn.

    jouw leven is het kostbaarste bezit Pebje Dat is onbetaalbaar.
    Speel geen Rusiche roulette met je zelf. Maar ja je moet het zelf maar
    beslissen.Geen prijs is te hoog om je leven in de waagschaal te leggen.
    Nooit doen is mijn advies al moet je alles verliezen.
    Al dreig ik alles kwijt te raken huis etc dan moet het maar.
    Die vuiligheid komt bij mij niet in mijn lijf.

    • Ik verkies Christus en Maria als mijn verlossers.

     Dat betekent dat ik ontslagen zal worden, uit mijn huis zal worden gezet, honger zal leiden, er een wig wordt gespleten tussen mij en mijn familie, ik in de kou moet slapen en op de vlucht moet.

     Maar ik zal het doen, het doorstaan, en God bewijzen dat ik echt bij hem wil zijn, ons aller vader, en niet de de gevallen engel van leugens Lucifer.

     Ook als je niet Christelijk bent, neem dan deze woorden in overweging. Niet eens als onderdeel van een bekeringsdrang, maar als besef voor wat er van je geëist zal worden als je echt weigert.

     Het wordt een zware strijd, maar hij gaat voorbij.

     Ik bid ervoor dat iedere reageerder van FN-artikels de kracht heeft om sterk genoeg te zijn onder de druk die komen gaat.

     Noem de eeuwige ondermijners hen van de synagoge van Satan, of gewoon boeven. We hebben elkaar heel hard nodig straks.

 2. Eerst nazi’s, toen de stasi en nu de combinatie van die twee.
  Het smerigste beroep ter wereld in inmiddels de politiek geworden, puur uit stupiditeit en egoisme van weinigen.

  • Compleet onzin verhaal over die μW/m2 stralings waarden, die zijn dus echt niet schadelijk. 1000 μW = 1 mW, nog steeds niks. Pas als het in de honderden mW komt zou het mogelijk de huid iets kunnen opwarmen, maar vanwege de hoge frequentie en het z.g. skin effect dringt dit niet verder door dan de opperhuid. Stop met het koppelen van 5G met directe aansturing van mensen of het beschadigen van mensen. Alles gaat via het schermpje, of het nou via 3G, 4G of 5G gaat, het zijn de berichten die de schade veroorzaken, direct op de psyche van de mens. Die berichten lees je van het schermpje of hoor en zie je via audio/video.

   • Jij snapt er niks van. Duidelijk.
    Of ben je bang dat je je mobiel verslaving aan de wilgen moet hangen etc
    En waarschijnlijk prikje gehad?
    Of je bent een trollie want zo komt het wel op me over.
    Als dat zo is nou succes ermee dan.
    Verder commentaar nutteloos.

  • Het zijn communistische psychopaten! Degenen die dit flikken, zijn dezelde mense n waar tegen die zg slechte nazis vochten, zionisten, communisten en vrijmetselaars, kortom allemaal satan aanbidders! Mensen wordt nu helemaal wakker!

 3. Niet onverwacht. En ik heb dat al eens eerder gemeld en mensen aangespoord om te beginnen met het inslaan van voedsel, water, medicijnen en wapens voor zover mogelijk (kruisbogen zijn nog steeds legaal mensen). En om te beginnen met het opzetten van een eigen groentetuintje, of wat kippen of konijnen oid te gaan houden.
  Het gaat niet vreedzaam aflopen en mensen lijken maar niet te willen inzien dat ze straks letterlijk voor zichzelf zullen moeten zorgen.
  Zoek gelijkgestemden op en kijk of je samen kunt werken. Want de druk wordt opgevoerd en dat gaat een keer klappen.
  Overigens wordt het opnemen van contant geld teruggeschroefd, dus dit is het moment om toch maar eens geld van de bank te halen en in te zetten op iets waar je straks ook nog wat aan hebt. Dat men gedenke hoe de inflatie was in de Weimar-republiek. Wat is electronisch geld waard als het systeem klapt? Nog minder dan papier geld, dat kon in ieder geval nog gebruikt worden om een vuurtje te starten, dat wil ik iemand nog zien doen met digitaal geld.

  • Ik doe alles wat jij doet en heb ik inmiddels ook een aardig groepje mensen bij elkaar geraapt voor een ruilhandel economie. Ze willen dat mensen geen contanten meer hebben omdat ze dat te pas en te onpas je rekening op nul kunnen zetten. Al je werk voor niets geweest! En lekker te beïnvloeden, natuurlijk.

   Mijn tip: leer vissen, boogschieten en… wildplukken! Meest belangrijke ooit! Het onkruid in je omgeving is je avondmaal, je kan meer eten dan je denkt.

   • @ Plot Armor – Mijn advies is om al je zintuigen te gebruiken aangaande het vertrouwen van mensen. Mij overkomt het te vaak dat ik mensen waarschuw (…) en men het volkomen met me eens zegt te zijn, maar later blijkt dat men niets heeft ondernomen (…)!

    • Nogmaals @ Plot Armor – Ik ben ermee gestopt om mensen de weg te wijzen aangaande de wildpluk. Het is mij opgevallen dat er mensen zijn die alles wegplukken want ‘ikkuh ikkuh en de rest kan stikkuh’. Op sommige momenten nemen ze de hele familie mee en ik heb het nakijken. Wanneer ik pluk, doe ik dat het liefst zonder publiek om ze niet te wijs te maken. Alle tijd (!!) die ik erin heb gestoken om op dit gebied wijzer te worden terwijl de rest te lui is om uit de ogen te kijken .. ik heb er geen trek meer in. By the way: al dat volk heeft nu een ‘S.M.A.R.T.’ Apparaat waarmee ze met een appie alleen maar hoeven te wijzen naar iets wat groen is en ze kunnen zo alle info binnenhalen. Dat is v.w.b. mijn eigenwijze onderwijs wel even anders. Ze zoeken het maar uit die piepeltjes en voornamelijke ego trippers. Laatste keer dat ik aan de wildpluk was, vroeg er een bijdehandje of ik er ook tegen ging praten? Laat dat volk lekker het lazarus krijgen! Sociaal zijn is aardig, maar er zijn teveel a-socialen die er met jouw kennis vandoor gaan en niet geven om anderen.

  • IDD, zo denk ik er ook over , we worden hoe langer hoe meer gedwongen om te leven als een holbewoner….als men het zover gaat drijven in Duitsland , zal het niet lang duren voor het hier ook zo is ….maar dan moeten we ook geen belastingen meer betalen é , dàt zal dan weer wel kunnen , stiekem hoop ik dan dat er groepen burgers opstaan die het beu zijn , zoals “groupe S” die plannen hadden om massaal politiekers te vermoorden, dan verdwijnt het probleem vanzelf , maar die zijn vorig jaar gearresteerd , en nu hoor je er niks meer van ….

 4. In Zweden totaal geen corona maatregelen.
  Als we onze ‘bewindvoerders” mogen geloven, zou ondertussen dus bijna de hele Zweedse bevolking moeten overleden zijn. Bestaat dat land nog?

 5. En wat gaan ze dan doen met al die gevaccineerden die ziek worden en in quarantaine moeten?
  Krijgen die dan wel doorbetaald?
  De pratende hoofden gaan zichzelf enorm in de vingers snijden net als in Engeland waar al zoveel mensen in de zorg een andere baan hebben gevonden omdat ze geen gifspuiten willen,waar ze nu dus al een enorm tekort hebben aan zorgpersoneel.
  Zelfs voor een miljoen of vijf,geen test en/of spuit in mn lijf.

 6. Dan zou het dus ook zo moeten zijn dat degenen die zich wel hebben laten injecteren en dan daarna ziek worden dan ook de gevolgen zelf moeten dragen en geen uitkering krijgen. Lijkt me dan redelijk. Ongelofelijk dat ze dit durven te flikken, ik neem toch aan de de Duitsers dit niet gaan pikken.

 7. Geen loondoorbetaling bij quarantaine ongevaccineerde? Dan ook geen loondoorbetaling wanneer je je benen breekt met skiën, wanneer je een duikongeluk krijgt, wanneer je kinderen krijgt midden in een carrière, wanneer je uit de running bent voor een gender verandering kortom, wanneer je het had kunnen voorkomen moet je geen loon krijgen. Klinkt dat absurd en extreem? Hebben die mensen niet ongestraft het recht om te skiën, duiken, om kinderen te krijgen, om hun grenzen op te zoeken en om zich het lichaam aan te meten dat ze willen? Nou dan hebben ongevaccineerden ook het recht om zich ongestraft niet te laten injecteren met een experimenteel middel zonder garantie whatsoever.

  Over dat laatste heb ik mijn kind gevraagd: stel je gaat naar een winkel en zegt tegen de verkoper dat je een gamecomputer wil. Die verkoper komt met iets dat er niet echt af uit ziet maar belooft dat het een console is die iets kan wat anderen niet kunnen, compleet nieuw en eigenlijk nog niet op de markt. Je vraagt dan maar wie is de maker dan waarop de verkoper zegt dat hij het maakt. Maar wat als niet doet wat je belooft? Heb ik dan garantie of kan ik ‘m terug brengen? Nee en nee, zegt de verkoper. Maar je krijgt wel updates. En zijn die dan wel klaar? En vallen die wel onder de garantie? Weer nee. Nou zeg ik tegen m’n kind. Zou je zoiets kopen?

  Z’n lichaamstaal bij het volmondige “nou nee, echt niet, ben toch niet gek!” was goud waard. Kijk en dat van een twaalfjarige. Ik zeg, dat vaccin dat ze ons aan willen smeren dat is die console. Hou dat goed in de gaten.

  • “Onnadenkend respect voor autoriteit is de grootste vijand van de waarheid.”
   – Albert Einstein – Duits-Amerikaans natuurkundige (1879-1955)

 8. Hier ook aan het hamsteren.
  Bijl om hout te hakken (legaal)
  Voorhamer Legaal.
  Grasveldje kan gaan grazen 😛
  Bestekbak (legaal)
  Boeken overleving SAS overleving in eigen omgeving ..
  Boek overleven SAS handboek .. Got it .:D
  Wie van jullie kent de cultfim THEMROCK??
  Die hebben zelfs Cop aan het spit .. nadenker .. 😉
  Gasfles klein gastel ff nakijken ..
  Bomen genoeg in de buurt vuurkorf .
  Heb ervaring on de road te leven .
  Al met al al druk bezig , geen keus .
  Fijne dag allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in