© Freepik

Voel je het? Het komt tot een uitbarsting, het wordt erger en erger, sneller en sneller. Voor het grootste deel kun je het niet meer geloven. En binnenkort komt de Big Bang en vliegen de scherven om onze oren. Dat voelen de anderen ook. En reageren. Paniek, schrijft Gerald Markel.

De mediaprostituees en hun vrijers merken niet eens meer hoe ze tegen ons, de burgers van dit land, praten. “Keiharde restricties” het feest voor de ongevaccineerden is voorbij, “nu komen de hamermaatregelen”, “het wordt ongemakkelijk voor de ongevaccineerden”.

Hoe meer mensen er dubbel gevaccineerd in het ziekenhuis belanden, hoe meer het vaccinfascisme in zwang komt. 3G – Nee 2.5G – Nee, gelijk 2G! En straffen, natuurlijk zijn straffen nodig, zonder straffen werken de maatregelen niet – de staat en de politiek werken met het in paniek gebrachte breekijzer.

De Vaccintaliban merken niet eens meer welke onzin ze zichzelf aanpraten:

 • “Het exploderende aantal vaccindoorbraken  – we moeten meer vaccineren.”
 • “Als we een hogere vaccinatiegraad hadden, zou de pandemie al voorbij zijn en zouden niet zo veel gevaccineerden geïnfecteerd raken.”
 • “We weten dat de derde prik waarschijnlijk de immuniteit verlengt.”

Deze zinnen zijn trouwens afkomstig van de voorzitter van de Medische Vereniging; de gouverneur van Steiermark; en de minister van Volksgezondheid.

Mijn medeburgers, vooral zij die gevaccineerd zijn, verliezen ook elk gevoel voor proporties. Fascistische uitspraken zijn nu aanvaardbaar, dwang en vaccinatie-apartheid zijn deel geworden van het dagelijks leven, men kan de tijd rond 1938 live volgen en zien hoe dit alles toen mogelijk werd.

Er zijn al lang bourgeois salons waar de betere mensen de globale tolerantie bespreken en de ongevaccineerden ondanks tests uitsluiten. Er zijn al lang zogenaamde “nobele restaurants” waar de bazen bij het maken van reserveringen op pretentieuze toon benadrukken dat alleen gevaccineerde mensen worden toegelaten – dat is wat de gasten willen.

De hersenspoeling van de vaccinatiereligie is al lang zo succesvol dat mensen klagen dat ze zes maanden moeten wachten tussen de prikken of dat ze hun driejarige kinderen nog steeds “onbeschermd” naar de oppas moet sturen terwijl ze de wereld met een klimaatinitiatief redden.

De tonen worden scheller, de verklaringen radicaler, de maatregelen krankzinniger en totalitairder, de propaganda dommer en onhandiger. Ze weten allemaal – het klopt niet. Het zal fout gaan. En ze raken in paniek.

Lieve broeders en zusters in geest – ja, wij hebben ook een religie – het heet rede en logica – lieve mensen die denken zoals ik – nu is het tijd om kalm te blijven. De dingen lossen zichzelf nu op.

Ieder van ons (en vooral die van de overkant) weet het, voelt het, ziet het en leest het. De beslissing om te prikken was verkeerd. De beslissing om mRNA te prikken was verkeerd. Het vuil werkt niet en is niet veilig. Je kunt me je dogma’s dag en nacht voorlezen. We zien het overal!

Het vuil werkt niet of niet lang tegen covid, integendeel, de geprikten worden duidelijk veel sneller ziek dan wij. In 20 maanden epidemie heb ik nog nooit zoveel mensen in mijn eigen omgeving ziek zien worden met covid – op dit moment zijn het er 15 van wie ik weet dat ze platliggen! Ze zijn allemaal, zonder uitzondering, dubbel gevaccineerd. De ongevaccineerde zijn allemaal gezond, de herstelde zijn duidelijk immuun en de geprikten liggen plat.

U kunt de waarheid zien in de statistieken, de werkelijkheid ligt er verborgen, die de leugens van de propaganda weerlegt.

In Neder-Oostenrijk bijvoorbeeld sterven regelmatig meer geprikten, gisteren was het al twee derde!

En het vuil is niet veilig, deze verklaring is een ongelooflijke leugen. De cijfers bewijzen het, het kan niet langer worden ontkend en het wordt al helemaal niet meer ontkend dat er erge bijwerkingen zijn.

Astra Zeneca heeft zulke slechte bijwerkingen onmiddellijk na de prik – het wordt in het grootste deel van Europa zelfs niet meer gebruikt. Moderna mag in Oostenrijk niet meer gegeven worden aan mensen onder de 30 – het aantal hartspierontstekingen neemt explosief toe. Biontech/Pfizer is erin geslaagd het aantal gemelde ongewenste bijwerkingen en nawerkingen tot een ongekende recordhoogte op te voeren.

Plotselinge en onverwachte sterfgevallen zijn een verschrikkelijk feit geworden, de lijst van onverklaarbare (!) sterfgevallen van (voornamelijk) mannen tussen 20 en 65 is een verschrikking! Dit zijn allemaal geen geruchten, geen samenzweringstheorie, geen nepnieuws. Dit zijn allemaal feiten. Dit alles is allang tot normale mensen doorgedrongen en is algemeen bekend. We weten het allemaal. Zelfs die daar in het land van de Vaccintaliban.

En dus is mijn advies – blijf kalm. Laten we ons niet laten provoceren door het paniekerige vaccinfascisme en de steeds dwingender maatregelen. Negeren: Ja onmiddellijk! – Bevechten. Nee. Alles stort toch in. We hoeven niet meer te duwen, de lawine gaat steeds sneller. En zal het vuil ermee wegspoelen.

Optimistische en pragmatische groeten aan u.

∼ Gerald Markel


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi’s die beweren dat de Joden “aarzelen” omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers meldenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwee vaccinventers worden ingehaald door hun vaccinbijwerkingen en doen er verslag van – “HELP! We hebben dringend hulp nodig!”
Volgend artikelZweedse artsen roepen op tot vaccinstop na onthulling onderzoeksfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Ik ben helaas iets minder optimistisch. De covid cult is nog steeds alive and kicking. Vergeet nooit wat een cult de volgers kan aandoen. Dit is een mooi voorbeeld een cult (met waarschijnlijk banden met MK Ultra. Als je niet weer wat dat is, onderzoek het! Massaal zelfmoord plegen https://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/jonestown-cult-members-drank-cyanide-12687897, Zelfs hun kinderen offerden ze op.

  Ik denk zelf dat de gif beker slechts half leeg is. Veel mensen uiten zich nog steeds ala, als meer mensen zich hadden laten injecteren hadden we deze ellende nu niet. Dus dwing ze, sluit ze uit of erger.

  Normaal ben ik voor iedereen maar begin nu te hopen op een gruwelijke golf van injectie doden. Op die manier stopt de waanzin snel en zullen de niet geinjecteerden niet meer onder druk worden gezet en dus niet injecteren.

  Dit aangezien een vriend van mij recent is bezweken onder de druk om toch maar een injectie te nemen. Ik neem t hem niet kwalijk. De druk vanuit zijn familie en ook het vooruitzicht dat hij niets meer kon doen met zijn kinderen heeft m doen bezwijken onder de druk. Zo jammer.

  Groeten,
  Hugo

  • Beste hugo, straks zijn wij the unvaxt veel geld waard, ons bloed is zuiver, we are “the pure blooded” iets om trots op te zijn. Want het bloed van ingeënte kan nooit meer gebruikt worden……

    • Val aub niet te hard aan op iemand.
     Zuiver bloed is anders als een voorrecht via een bloedlijn claimen. Ik heb mijn gevaccineerde familie mijn bloed aangeboden voor een. Noodgeval omdat ik al voel aankomen dat mijn bloed waardevol gaat worden. Niemand is beter we zijn wel anders. Laten we niet te veel op de gevaccineerde inbeuken. Juist diegene die bijwerkingen hebben zullen het roer kunnen omgooien door het naar buiten te brengen.. Zonder bijwerkingen heeft de oppositie weinig bestaansrecht. Ga niet roepen dat je gelijk hebt aub maar vang ze wijs op. De meeste mensen zijn er puur op vertrouwen in mee gegaan. Als ze wakker worden doordat ze zelf of hun geliefden iets krijgen zullen zij een harde vuist gaan maken en zich afzetten en heb je er een kameraad bijgekregen. Deze winter zal diep in het geheugen blijven hangen. Daarna stort het Corona verhaal in en komen de klimaat lockdowns uiteraard gebaseerd op “Wetenschappelijk Giswerk”. Er komt nog genoeg op ons af en het is te hopen dat niet alleen de ongevaccineerde blijven leven. Je kan je DNA met je mind beïnvloeden echter de waargenomen vervuilingen in de vaccines krijg je niet zo makkelijk uit je systeem. Wens je veel inzicht en wijsheid in handelen toe.

    • Wil jij dan bloed van een gevaxten? Ik niet in ieder geval. Bloed van de ongevaxten word inderdaad veel waard en meer dan je denkt. Want in het bloed van gevaxten medemens daar zit veelkans ook spike-eiwit in die je liever niet wilt in je lijf. Wees zuinig op je zelf en zorg ervoor dat je gene bloed nodig hebt want je word op die manier ook gevacineerd.

   • Hoi Greet,

    Dank je voor je reply. Terecht dat je trots bent om niet geinjecteerd te zijn. Hier idem! Echt, je moet lef en een ruggegraat hebben om dit alles te weerstaan. Ook ben ik trots dat ik nooit getest ben geweest.

    Ben je bekend met scenario planning? Ik vind dat een krachtig middel om jezelf te wapenen tegen een onbekende toekomst. Ik kan je aanraden om dat te omarmen. We moeten erkennen dat we de toekomst niet kunnen voorspellen namelijk.

    Bij deze deel ik even hoog over mijn scenatio’s van het begin van de injectie campagne;
    – Het standpunt van de niet geinjecteerden wordt totaal ontkracht aangezien de injectie echt werkt zonder noemenswaardige negatieve gevolgen. Scenario ontkracht.
    – De negatieve gevolgen zijn beperkt maar negatief onder ste streepen de hysterie wordt opgevoerd. Feit
    – Er vind massale sterfte plaats en de injecties worden meteen stop gezet. Fals.

    Dus nu na de massale injecties moeten we nieuwe scenarios ontwikkelen voor wat ons te wachten staat.
    – De huidige situatie blijft voortsuren. Korte termijn, waarschijnlijk want de injecties zorgen voor een oversterfte van +- 10%. Niet genoeg om paniek te veroorzaken. Het steeds harder dwingen van injecties gaat door
    – Korte termijn komen de negatieve gevolgen aan het licht en gaat men over tot alternatieve medische behandelingen. Begint te gebeuren maar langzaam. Is iets wat gaat gebeuren na deze winter
    – Komende winter gaat t sterfte cijfer van geinjecteerden door het dak. Onbekend op dit moment.

    Om Jouw punt te bespreken, pure blooded ones worden veel geld waard. Weten we niet. Is totaal afhankelijk welk scenatio plaatsvind.

    Als de geinjecteerden niet veel doden hebben maar ”slechts” veel ziekte. Eens.

    Maar als er massaal sterfte plaatvind wordt het overleven en heel bruut voor de overlevenden.

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Weet dat je de toekomst niet kan voorspellen.

    Hartelijke groeten,
    Hugo

   • Ik geeft mijn bloed aan eerlijke mensen en daar behoren de schaapjes niet bij, ook mijn organen gaan daar zeker niet naar toe wel voor mensen die van vrijheid en menselijkheid houden wil ik ,best helpen maar het is moeilijk gezien dat in de ziekenhuizen zoveel moordenaars werken.

    • Ze roven je organen zoals hierboven gezegt levend uit je lijf en je krijgt GEEN verdoving maar een spierverslappers zodat je niet kan bewegen en roven wat makkelijker gaat. Dit is geen kul maar de harde waarheid. Dus voor mij geen organen aan een ander en om die reden wil ik ook geen organen van anderen hebben die deze wreedheden hebben moeten ondergaan.

     • Ik denk hetzelfde.

      Niemand krijgt mijn organen en ik wil ook geen lichaamsoneigen vreemde organen ontvangen.

      Maarrr…met die smerige wet ben je al leeggehaald voordat ze ook maar overwegen om te kijken of je tegen was als een “belangrijk iemand” een vervangend orgaan nodiv heeft.

      Gedwongen lijfeigene geworden door teveel randdebielen die geen werkende hersencel hebben en dezecriminele wetten hebben laten doorgaan.

      (ben je in het buItenland dan ben je zeker leeggeplukt als je daar niet ook staat vermeld met TEGEN)

  • Hugo, je uitspraak: Normaal ben ik voor iedereen maar begin nu te hopen op een gruwelijke golf van injectie doden, kan niet. Dan doe je niet onder voor en ben je hetzelfde als de vaxxers die de ongevaccineerden aanvallen. En daarmee kom je er niet.Ook zij hebben recht op leven en hoeven niet gestraft te worden omdat ze de verkeerde keue gemaakt hebben.

   • Hoi Ariadne,

    Eens maar ik weet niet of je ooit een situatie hebt meegemaakt ala het is zij of ik. Ik kies voor ik. Zeker gezien ”zij” in grote getallen kiezen voor ik het leven onmogelijk te maken.

    UIteraard zijn er velen die geinjecteerd zijn en niets met deze maatregelen te maken willen hebben. Toch, we zijn, wat mij betreft, op het punt aanbeland de verdeel en heers campagne zijn meer dan vervelende gevolgen begint te tonen.

    Ik geef het nog max een maand voordat de niet geinjecteerden, met volle steun van de meerderheid van de geinjecteerden, brute maatregelen gaan plaatsvinden. Als we mazzel hebben kan je nog naar de markt.

    Ik heb geen enkele medelijden met mensen die dit soort onmenselijke maatregelen steunen. Zeker aangezien ze geschiedenis zouden moeten kennen.

    Groeten,
    Hugo

    • Vergeet de markt ook maar straks, want je kan over een tijdje niet meer aan je geld komen die word verbonden aan de QR code. Wat je wel kan doen is los geld sparen zodat we aan elkaar kunnen kopen en verkopen. Papier geld verdwijnt en slijt dus blijft er munt geld over voor ons.

   • Maar ze slepen wel iedereen mee, ook al worden ze gewaarschuwd. En dat is het slechte van ze: ze luisteren niet, en ze slepen jou en mij mee in de shit stroom die ze veroorzaken. Maar als jij dat niet erg vindt, dan hou ik hier ook mijn mond over. (het heeft namelijk geen zin om mensen op andere gedachten te brengen. “It is what it is” en je kan niks veranderen, vermits mensen ZELF BESLUITEN te willen LUISTEREN.) Voortaan ook geen muggen meer straffen, want die hebben ook recht op het bestaan. En die kakkerlakken in je keukenkastje ook.

  • Beste Hugo, ik zit zelf ook vaak te denken, laat ze met zijn allen neerstorten. Lekker rust in de tent, minder malloten op de weg, minder idioten in de Albert Hein die rondrossen alsof er geen morgen meer is, minder arrogante hufters op het werk, meer ruimte op straat, meer parkeerplekken, minder herrie overal, minder tokkie gebler, etc. Gewoon meer rust. Heerlijk. Ik kijk er naar uit, omringd te zijn door gezonde, normale mensen die kritisch kunnen denken en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gezondheid en die van hun kindjes. Hopelijk storten de idioten neer voordat ze wakker worden dat ze belazerd zijn en nog vervelender gaan doen. Maar als ik niet meer naar de markt kan, ook best. Ik vind het allemaal best, omdat ik het toch al lange tijd niet meer te doen vind omringd te zijn door al die zelf-vergenoegdzame self-kickers die denken dat ze het beter weten en overal recht op hebben en fuck de hele samenleving zolang wij krijgen wat we willen. (en dat is de hele pot nat die zich laat inspuiten: tokkies tm de zgn hoocher-opgeleiten.) Laat ze allemaal barsten.

   • Het is niet de bedoeling dat wij, die zelfstandig en kritisch kunnen nadenken, overblijven. Wie dan wel? Nou, de geïmporteerde medemens, die géén dodelijke injectie wordt opgedrongen en die ingeval van een ernstige longaandoening wél met ivermectine wordt behandeld. Zie Coudenhove-Kalergiplan. Voor ons heeft men andere plannen: zie artikel met FEMA-klokkenluidster Celeste Solum op deze site.

  • Elk woord wat u hier deelt, herken ik mezelf in maar ook een vriendin van mij die nu over stag wil gaan. Het is verschrikkelijk dat mensen zich zo laten beïnvloeden. Het is erg moeilijk ja… morgen ga ik weer aan het werk (ik heb een leuke baan..maar..) en zal dan weer mezelf mentaal voorbereiden op collega’s die me proberen uit de tent te lokken. Ik antwoord met standaard (herhalende) teksten: “Mijn medische gegevens zijn tussen mijn huisarts en mij”… en ” of ik gevaxx ben of niet; ik houd dat in het midden omdat ik niet mee werk aan heers en verdeel” .. en.. “ik heb alle bijsluiters gelezen, ik ben op de hoogte én ik heb een vaccinatieboekje. Iemand antivaxx noemen is kort door de bocht. En dan begin ik weer bij “Mijn medische gegevens zijn tussen mijn huisarts en mij”… en ” of ik gevaxx… etc.

   Werkgever mailde ons bedrijf breed; “we overwegen om met verplichte QR code op de werkvloer te gaan werken.”

   Ik laat het op z’n beloop… precies zoals hierboven staat: Ik blijf kalm. Ik laat me niet provoceren door het paniekerige vaccinfascisme en de steeds dwingender maatregelen. Negeren: Ja onmiddellijk! – Bevechten. Nee. Alles stort toch in. We hoeven niet meer te duwen, de lawine gaat steeds sneller. En zal het vuil ermee wegspoelen.” vat het mooi samen..

   Er zal en moet een wonder gebeuren willen de “gevaxx” in 1 klap wakker worden.

   Jongeren worden nu ook wakker doordat er op een festival wel 300 mensen (waarvan 100 dood, ookal zeggen ze 8) zwaar gewond zijn geraakt. Er zal nog meer op ons bordje komen.. en meer en meer.. dagelijkse openbaringen. Meer kunnen we niet (meer) doen… het is een Spirituele mentale strijd..

   • Er gaat op internet een brief rond van een advokaat die zegt weiger geen vaccins maar geef deze lijst dan aan hun. Check art 284, dwang mag niet en de spoedwet is NIET ondertekend
    PLUS…….
    Overgenomen:
    ALS JE BAAS DREIGT JE TE ONTSLAAN ALS JE NIET GEVACCINEERD WORDT, WEIGER DAN NIET:
    Het geheim is om de prik NIET te weigeren en niets te ondertekenen!
    Van een advocaat:
    Als je gedwongen wordt om te Vaxen om je baan te behouden, is hier een geweldige manier om het aan te pakken. (Voorwaardelijke aanvaarding)
    Het geheim is om het NIET te weigeren.
    “Ik schrijf met betrekking tot de kwestie van een mogelijk vaccin tegen covids en mijn wens om volledig geïnformeerd te worden en op de hoogte te zijn van ALLE feiten voordat ik verder ga. Ik zou u zeer erkentelijk zijn als u mij de volgende informatie zou kunnen verstrekken, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.”
    1. 1. Kunt u mij vertellen wat de goedgekeurde wettelijke status van een vaccin is en of het experimenteel is?
    2. 2. Kunt u details en garanties geven dat het vaccin volledig, onafhankelijk en rigoureus is getest met controlegroepen en wat de resultaten van die tests zijn?
    3. 3. Kunt u mij de volledige lijst van de bestanddelen van het vaccin dat ik zal krijgen, meedelen en aangeven of er giftige stoffen in zitten?
    4. 4. Kunt u mij volledig op de hoogte stellen van alle bijwerkingen die met dit vaccin in verband zijn gebracht sinds de introductie ervan?
    5. Kunt u bevestigen dat het vaccin dat u voorstaat GEEN experimentele mRNA-gen wijzigingstherapie is?
    6. Kunt u bevestigen dat ik op geen enkele manier onder druk zal worden gezet door u als mijn werkgevers, in overeenstemming met de Code van Neurenberg?
    7. Kunt u mij adviseren over het waarschijnlijke risico van overlijden, mocht ik de pech hebben Covid 19 op te lopen en de waarschijnlijkheid van herstel?
    8. 8. Kunt u mij vertellen of de fabrikant van het vaccin aansprakelijk is als ik bijwerkingen zou ondervinden? Als de fabrikant niet aansprakelijk is, is het bedrijf waar ik momenteel werk dan wel verantwoordelijk en aansprakelijk, aangezien het hun verzoek is dat ik het vaccin krijg om mijn werk te kunnen voortzetten?
    Zodra ik de bovenstaande informatie volledig heb ontvangen en ik ervan overtuigd ben dat er GEEN gevaar voor mijn gezondheid bestaat, zal ik uw aanbod om de behandeling te ondergaan graag aanvaarden, maar wel onder bepaalde voorwaarden – namelijk dat:
    1. 1. U bevestigt schriftelijk dat ik geen schade zal lijden.
    2. 2. Na aanvaarding hiervan moet het aanbod worden ondertekend door een volledig gekwalificeerde arts die de volledige juridische en financiële verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor enig letsel bij mijzelf, en/of door interacties van bevoegd personeel met betrekking tot deze procedures.
    3. Mocht ik het aanbod van vaccinatie moeten weigeren, bevestig dan dat dit mijn positie niet in gevaar zal brengen en dat ik niet zal lijden onder vooroordelen en discriminatie als gevolg daarvan?
    Ik zou ook willen adviseren dat mijn onvervreemdbare rechten zijn voorbehouden.
    Het punt is dat als zij die informatie NIET kunnen verstrekken, u NIET geweigerd hebt.

 2. Het is wachten tot in 2022 wanneer de democraten de congresverkiezingen verliezen in amerika…..als dat gebeurd is het gedaan met al de zever en dan pas begint het kaartenhuis in te storten….als hitler klaas schwab en dr mengele kill bill gates geen invloed meer hebben daar…..

  • Nou Greetje, met alle respect, maar het is nog altijd de Illuminatie die de scepter zwaait en bepaalt wie er zitting nemen in de regeringen. Nog voordat Trump uit het zadel was gewipt, was al bekend dat Biden de volgende president zou gaan worden! Met andere woorden: maak jezelf geen illusies. Ik kan me overigens als de dag van gisteren herinneren dat toen Obama z’n presidentschap ‘overhevelde’ naar Trump, Trudeau het in Australië overnam. Het komt dus neer op ene grote horror soap.

  • Greetje, ben jij dan helemaal vergeten wat de nieuwe trend is in Amerika aangaande de verkiezingen ? Die stonden te boek als de gestolen verkiezingen. Degene met veruit de meeste stemmen (Trump) werd middels manipulaties weggemoffeld terwijl de verliezer (Biden) de meeste stemmen kreeg. Deze gestolen verkiezingen waar The Deepstate achter zit is voortaan de trend geworden bij iedere nieuwe verkiezingsronde. Links heeft definitief de macht gegrepen. Zelfs bij ons is het ook zover. Sigrid Kaag kopieerde de Amerikaanse verkiezingen wat resulteerde dat het noodlijdende D66 drie maal zoveel stemmen kreeg en wat de zeer onpopulaire VVD de grootste maakte. Het eendaagse stemfestijn werd uitgesmeerd over 3 dagen met ook stemmen over de post. En rommelen maar, net als in de USA. Er zullen NOOIT meer eerlijke verkiezingen plaatsvinden. Er zijn twee dingen die je nooit meer moet doen. Ten eerste; naar de stembus lopen, en ten tweede; ergens gaan lopen te demonstreren. De elite heeft een plank voor zijn kop en lacht de mensen vierkant uit met hun gang naar de stembus en hun demonstraties.

   • Zekers weten. De “Elite” wordt niet voor niets de “elite” genoemd hè. Sorry dat ik er op blijf hameren, maar die nutteloze parasieten zijn echt geen ELITE! Wanneer dringt dat eens door? Maar je hebt helemaal gelijk, dat gestamp in de modder en gebler op dat soort kumbaya feesten op een of ander plein doet helemaal niks. Maar wat is dan een betere manier van uiting geven aan je ongenoegen? In de VS besprongen ze het Capitool, dat was nog eens wat. Ooit werd de Bastille in de fik gestoken, dat was ook tof. Maar wat gebeurt er verder dat de aandacht krijgt van heel veel mensen? Het gebrul op een plein is een week later alweer vergeten. Maar hoe krijgen heel veel mensen dan hun mening in de koppen van de Kaagdieren, de Pruttes en Cokiedokie De Jonge als er geen protesten zijn? De piramide beklimmen, helemaal naar de top, dat is wat er moet gebeuren. Als je begrijpt wat ik bedoel.

   • In Nederland lijken de poststemmen ook vals geteld te zijn, Daarom heeft KAAG gewonnen, niemand stemt in het echt met zijn volle verstand op die vrouw….

  • Begrijp je opmerking… en ben het eens.. maar ook denk ik dat er tussentijds nog behoorlijk wat dingen gaan plaatsvinden waar we in onze stoutste dromen niet aan hebben durven denken…

   I AM ready.

 3. Mensen onder druk zetten om zich ‘vrijwillig’ met een experimenteel vaccin te laten inspuiten waarvan de gevolgen op termijn niet bekend zijn en waarvoor noch de producenten, noch de politici, ook maar enige verantwoordelijkheid willen nemen, is gewoonweg CRIMINEEL.
  … De gevaxten zouden de ongevaxten wel eens heel erg kunnen gaan nodig hebben om hun te verzorgen als ze ziek worden en op sterven liggen van de experimentele vaccins waarmee ze zich ‘vrijwillig’ hebben laten Injecteren…

  • Juist!! Bij bijkomende gevolgen hoort een keuze!! Zoals wij niet de kans krijgen om voor onszelf te kiezen, hebben de gevaxx overgrote deel niet de kans gehad voor de gevolgen van de injectie te kiezen.

   • Ook al helpt het misschien niet het is toch belangrijk je stem te laten horen! Anders hebben ze het niet geweten….Ich habe es nicht gewusst…. Ik begrijp niet hoe men je kan veroordelen als je geen vaccin hebt genomen, daar het een proef is en mocht je ziek worden ervan zijn de kosten voor jezelf immers je doet zelf mee aan de prik waarvan de meesten het gedaan hebben om op vakantie te kunnen..En verder hadden de geprikten zich goed kunnen inlezen voor wat betreft de gevolgen :Vaccinschade. Maar daar wordt zelfs door artsen en huisartsen geen tijd voor genomen.Zij zien er grauw uit valt mij op en het lijkt alsof de hersenen van gevaxxten aangetast zijn geworden gezien de intense haat en het aanbevelen van die rommel na prikschade die zij zelf aan den lijve ondervinden

 4. Er komt een moment dat een ieder voor de keuze staat: of de gifprik of verder leven als cyborg- slaaf van de illuminatie.
  En als intussen velen om mij heen zijn overleden door de gifprikken, wordt het leven er ook niet leuker op.
  Dus ik volg de ontwikkelen gewoon en zorg er m.n dagelijks voor om prettig te leven, zonder angst!
  Ik zie het allemaal wel zonder gifprikken, tot ook voor mij het schip strandt en ik mijn keuze maak.
  Leven op een uitgestorven aardbol als cyborg-slaaf is in ieder geval wat ik absoluut niet wil!

  • Lieve Fleur, ik begrijp je comment hier… en ben het eens.. echter…. denk ik dat we tussentijds nog bijzondere openbaringen gaan meemaken. Steeds meer mensen worden wakker en zien in dat ze voor de gek gehouden worden. Daarbij gebeuren er ook events waardoor andere doelgroepen ook wakker worden (plots 2 kids op 1 school overleden… profspelers dood neervallen op het veld etc.).

   Dit kan zo langer niet door gaan.
   Wat er ook gebeurt… leven op een uitgestorven aardbol gaat er niet van komen. Moet er nog wel héél veel gebeuren! Dat maken wij niet eens mee mee. Eerst zullen er nog miljoenen mensen erkennen dat ze geen goed gedaan hebben door de prik te nemen. En dán gaan die in opstand komen.. en de insiders klappen ook steeds meer uit de school omdat er meer en meer bewijzen op tafel liggen. Klaus mag wel overlijden met een paar anderen tegelijkertijd… wie weet… er moet een kaartenhuis in 1 gaan vallen in ieder geval. Dit lijkt wel een fictie film waar we in belandt zijn.

 5. Een duidelijk nadeel voor niet-autistische mensen in deze tijd is hun gevoeligheid voor groepsdruk en de behoefte om “erbij te horen” of zogenaamd sociaal te zijn.

  • Ik denk dat er héél veel nadelen zijn voor “niet-autistische” mensen maar ook veel nadelen voor “autistische” mensen. Ik heb 4 autistische mensen om mij heen, alle 4 hebben zich laten injecteren met de experimentele vaxx. waarom? Omdat zij wetenschap boven emotie plaatsen. Dus volgens mij hebben we aan beide kanten nadelen maar als niet-autistische vind ik dat de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen. Een autistisch iemand is misschien niet zo bezig met “wat een ander wel niet zal denken als..” maar dankzij de emoties die mensen die wat gevoeliger zijn, zijn ze ook in staat om te reflecteren. Dus is het altijd een eigen keuze en verstoppen achter ; groepsdruk, is nog altijd een keuze. Als je mensen om je heen hebt die je liever zien lijden….is het tijd je ogen daarvoor te openen. Anderen doen het niet met opzet.. ze zijn zichzelf gewoon volledig voorbij gaan leven. Aan de ánder om daar doorheen te prikken… “niet autistische” mensen zijn dáár weer héél goed in. Volgens mij hebben we allemaal wel autistische trekjes. Het is geen waarde oordeel. Ben toch blij dat ik hoog scoor op EQ i.p.v. IQ (bovengemiddeld EQ om precies te zijn). IQ laat nu duidelijk zien dat wetenschap volgens hen leidend is. EQ laat nu duidelijk zien; een situatie van meerdere kanten te kunnen bekijken. En een láág EQ maakt dat mensen beïnvloedbaar zijn (peer pressure / omgevingsdruk). Een hoog IQ maakt dat geloofd wordt dat feiten en cijfers zwaarder wegen dan praktijk. De praktijk is leidend en feitelijk.. en dát begrijpen mensen met een hoog EQ.
   Velen om mij heen (hoog IQ en láág EQ, universitair opgeleidt) hebben voor de injecties gekozen.

   In mijn beleving is dé tijd van EQ boven IQ aangebroken. Dát is 1 ding wat mij zeker is.. HSP’ers, ADHD’ers, ADD’ers…. alle labels die er maar zijn…. DIE laten zich niet injecteren…denken verder na dan hun neus lang is.

 6. Lee1990 Met al je opmerkingen hierboven .??% eens. Vooral dat we niet in paniek en met veel moeite ‘de puist moeten uitdrukken’ Hij zal zelf ‘ontploffen’ wanneer hij ‘rijp’ is. Door wat er 5 november op dat ‘festival’ Kosmosworld is gebeurd zijn in één klap ook veel jongeren critischer aan het denken, onderzoeken en discussiëren.
  Het is allemaal geen ‘game’!
  Alles wat ze zeggen op MSM en de autoriteiten is een leugen!
  Mensen hebben moeite die grote, vieze pil van de waarheid slikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in