De Russische president Vladimir Poetin waarschuwt het Westen nu voor militaire escalaties die tot een kernoorlog zouden kunnen leiden. Zoals de Britse Daily Mail meldt, waarschuwt Poetin dat een Derde Wereldoorlog catastrofaal zou zijn voor de wereld. “Er zullen geen winnaars zijn,” zegt hij, “inclusief Amerika,” schrijft Mike Adams.

Michael Snyder schrijft op SHTFplan.com nog meer opmerkingen van Poetin (Zie Frontnieuws Terwijl Rusland zich voorbereidt om tactische kernwapens te gebruiken, beseffen miljoenen van u niet eens dat u zult sterven in een derde wereldoorlog) die rechtstreeks gaan over de mogelijkheid van nucleaire aanvallen op Amerikaanse steden of militaire bases:

“We werden gedwongen om te proberen de oorlog die het Westen in 2014 begon met wapengeweld te beëindigen. En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen door het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s. Er zijn geen andere opties,” zei Poetin.

“Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal worden verslagen, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt. Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners en wat ooit Oekraïne was, zal overblijven.”

En wat ook belangrijk is, hij benadrukte dat “Directe interventie door de Europese legers van de NAVO de uitkomst niet zal veranderen. Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen. Het lijkt erop dat de VS daar ook klaar voor is.”

Dit “oorlogsvuur” verwijst naar kernwapens, en Rusland heeft ’s werelds meest geavanceerde assortiment kernraketten, inclusief hypersonische raketten die kernwapens kunnen bevatten en waartegen het Westen geen effectieve verdediging heeft.

Amerika blijft de beer porren en smeken om een kernbom

Het probleem is dat de Verenigde Staten van Amerika – geleid door razende, haatdragende tirannen en historisch ongeschoolde “woke” idioten zoals Victoria Nuland op het ministerie van Buitenlandse Zaken – Rusland opzettelijk blijft provoceren. De meest recente provocatie is de belofte om F-16 gevechtsvliegtuigen met nucleaire capaciteit aan Oekraïne te leveren. Deze gevechtsvliegtuigen zouden worden ingezet vanaf militaire bases buiten Oekraïne (bijvoorbeeld Polen) en zouden kunnen proberen om Russische troepen aan te vallen of kernraketten te lanceren tegen militaire of infrastructurele doelen in Rusland.

  Duitsland waarschuwt voor "ergste hongersnood sinds de Tweede Wereldoorlog"

Poetin legt duidelijk uit dat als het Westen F-16’s inzet vanaf militaire bases buiten Oekraïne, Rusland die militaire bases zal beschouwen als legitieme doelwitten voor vernietiging, waarschijnlijk met kernwapens.

Maar het lanceren van kernwapens op Europese militaire bases zou er waarschijnlijk toe leiden dat Europese landen hun eigen kernraketten op Rusland afvuren. Als die gelanceerd worden, zou Rusland bijna zeker zijn hele kernwapenarsenaal op doelen in Europa en de Verenigde Staten richten, wat zou resulteren in de bijna totale nucleaire vernietiging van het Westen.

Ondertussen heeft Rusland zelf luchtverdedigingssystemen die een deel van de inkomende ICBM’s kunnen neerhalen. Bovendien heeft Rusland verspreid over de steden bunkers voor nucleaire fall-out, waardoor de overlevingskans groot is, zelfs als er een nucleaire ontploffing plaatsvindt. Amerika, aan de andere kant, heeft vrijwel geen nucleaire paraatheid en zou onmiddellijk in anarchie en instorting vervallen in de nasleep van een nucleaire aanval.

Bovendien is de Amerikaanse massa dik, lui en dom dankzij het stimuleringsgeld en de welvaartsstaat. Daarentegen is het Russische volk, dankzij jaren van economische sancties, adaptief, veerkrachtig en vindingrijk. Welke bevolking denkt u dat het beter zal doen in de nasleep van een nucleaire uitwisseling?

Bovendien heeft Rusland zijn Poseidon nucleair bewapende onderwaterdrones geparkeerd voor de kust van zowel de VS als Groot-Brittannië. Met één enkel commando laten deze drones 100 megaton kernkoppen ontploffen, waardoor een vloedgolf van radioactief oceaanwater wordt ontketend die de kust overspoelt en havens, steden en marinebases wegvaagt. Daar is geen verdediging tegen. Geen enkele. En de belangrijkste steden, havens en marinebases van Amerika liggen natuurlijk aan de oostkust.

Toch willen de VS, verbazingwekkend genoeg, niet met Rusland over vrede onderhandelen. Ook Zelensky, een tirannieke marionet van het Biden-regime, wil dat niet. Bovendien heeft Rusland al geleerd dat het zinloos is om te onderhandelen met mensen die krankzinnig en dom zijn, en dat is precies wat nu het “leiderschap” van zowel de VS als de NAVO-landen kenmerkt. Ze zijn allemaal ondergedompeld in kinderverminkingen, verkiezingsvervalsing en de transcultus, en blijken volledig los te staan van de werkelijkheid en zich totaal niet bewust te zijn van de echte wetten van oorzaak en gevolg, economie, oorlog, kernwapens, valuta, toeleveringsketens en nog veel meer. Helaas zijn de leiders die momenteel de touwtjes in handen hebben nooit gekozen door het Amerikaanse volk. Ze hebben hun machtspositie bereikt door fraude, psyops, propaganda en bedrog. Toch zullen deze tactieken niet werken tegen Rusland, ook al weet het Westen niets anders te proberen.

  Ruslands evoluerende houding ten opzichte van de oorlog

Russische influencers roepen op tot het inzetten van kernwapens om de wereld te redden van het Westen

Om het nog gevaarlijker te maken, roepen meerdere invloedrijke personen in Rusland op tot nucleaire aanvallen op de NAVO en de VS om de wereld te redden. Hier is een artikel van professor Sergey Karaganov, erevoorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid en academisch supervisor aan de School of International Economics and Foreign Affairs Higher School of Economics (HSE) in Moskou: Sergey Karaganov: Door zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe. – RT.com (Zie Frontnieuws Terwijl Rusland zich voorbereidt om tactische kernwapens te gebruiken, beseffen miljoenen van u niet eens dat u zult sterven in een derde wereldoorlog)

Het artikel stelt dat de leiders van de VS en de NAVO-landen hun verstand hebben verloren (wat waar is) en met kernwapens weer bij zinnen moeten worden gebracht (wat catastrofaal zou zijn voor de wereld). Uit het artikel van Karaganov:

Maar wat als de huidige Westerse leiders weigeren zich terug te trekken? Misschien hebben ze al hun gevoel voor zelfbehoud verloren? Dan zullen we een groep doelwitten in een aantal landen moeten raken om degenen die hun verstand hebben verloren weer bij zinnen te brengen.

Als we er niet in slagen om de VS en de NAVO te bombarderen, zo redeneert Karaganov, zal dat leiden tot het einde van de menselijke beschaving op de planeet Aarde:

Het is een moreel beangstigende keuze – we zouden Gods wapen gebruiken en onszelf veroordelen tot een groot geestelijk verlies. Maar als dit niet gebeurt, zal niet alleen Rusland vergaan, maar waarschijnlijk de hele menselijke beschaving.

  Deagel's voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland

Gezien de suïcidale neigingen van West-Europese globalisten die een biowapen-ontvolkingsagenda op de planeet uitvoeren, heeft Karaganov misschien een punt, ook al wijzen zijn conclusies op een gevaarlijk eindspel. Maar het feit dat hij pleit voor een beperkt aantal nucleaire aanvallen op talrijke westerse steden als een soort “waarschuwingsschot” zou alarmerend moeten zijn voor iedereen die goed oplet. Als Poetin deze mening deelt, dan zou hij inderdaad zulke wapens kunnen lanceren met het argument dat dit de enige effectieve manier is om Rusland tegen het Westen te verdedigen.

Bereid u voor op brandende Amerikaanse steden.

Luister hoe Steve Quayle dit allemaal in detail bespreekt in de aflevering van Brighteon Broadcast News van vandaag.

De aflevering van vandaag is bijzonder krachtig en urgent en behandelt:

– Het escalatiepatroon dat tot een kernoorlog leidt
– Europa’s militaire bases zullen worden weggevaagd in gigantische paddestoelwolken
– Waarom miljoenen onwetende mensen binnenkort dood zullen zijn
– Poetin belooft Amerika te verzwelgen in het vuur van nucleaire vernietiging
– Is 2023 het laatste jaar van de mensheid op planeet Aarde? (Scott Ritter)
– Volledig interview met Steve Quayle over het kernwapenarsenaal van Rusland
– Waarom een nucleaire oorlog een “onvoorstelbare chaos” zal ontketenen terwijl Amerikanen panikeren
– Bijna niemand is echt voorbereid op de Derde Wereldoorlog
– Russische raketten kunnen elk doel raken, overal op de planeet

Brighteon: Brighteon.com/62baedfd-c453-4461-a06e-bfcfb2f5a203
Rumble: Rumble.com/v2vimts-bbn-june-21-2023-nuclear-war-escalation-alert-analysis-feat.-steve-quayle.html
Bitchute: Bitchute.com/video/HEXBsmR0JBHP/
Banned.Video: Banned.video/watch?id=64930472ca63bd04ec1a3a92


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Terwijl Rusland zich voorbereidt om tactische kernwapens te gebruiken, beseffen miljoenen van u niet eens dat u zult sterven in een derde wereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO gaat stap voor stap naar oorlog in Europa
Volgend artikelDe catastrofale mislukkingen van de regering Biden motiveren meer mensen dan ooit om zich voor te bereiden op een Apocalyps
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De Amerikanen hebben de atoombom als eerste uitgevonden en toegepast, dus er bestaat enige afgunst. Het gerucht gaat ook dat de wetenschap doelbewust de kennis heeft gedeeld om een hegemonie tegen te gaan. Er schijnen los van het uitverkoren volk (Einstein en Oppenheimer waren Joden) nog 24 landen in de rij te staan om op de knop te drukken. Echter, de kennis werd doorgegeven via een adept. De atoombom is van mij en niemand anders.

  • Nog meer.
   https://www.frontnieuws.com/niccos-tref-voorbereidingen/#comment-176562

   De zwerver die ik weleens sprak zat weer een maand in de gevangenis. Er was een rechtszaak geweest en de rechter zei dat hij daar niet hoefde te staan, maar de indo van de reclassering wilde in zijn carrière hogerop komen, hij was ambitieus dat de delinquent, dat was de aanklacht, een keer niet was op komen dagen met zijn urine als bewijs dat hij niet had gedronken. Dat bewijst maar weer hoe buitenlanders steeds beter geïntegreerd zijn.

  • als… dan davos een keer, als bijna al het tuig daar bij elkaar zit?
   maar die kans hebben ze al een paar keer gehad het afgelopen jaar, ik denk niet dat het zover komt.

 2. Nou…..morgen dan. Daarna anders wel een poos rustig.
  Morgen de 23e is zo’n dag met een bepaalde symbolische betekenis.

  • Ja, de stillte na de storm, zo lijkt het….maar het spul staat er allemaal nog wel.
   Ik denk dat het een grote fout is om op zaterdag te denken: sit back, relax and enjoy your flight.
   Misschien als de VS Ramstein opheffen dan gaat het er iets beter uitzien.

 3. Gewoon FF ons koningshuis in de gaten houden, zodra die er vandoor gaan en Rutte stapt ook voor een uitstapje in het vliegtuig dan gaat het niet lang meer duren.

 4. Beste Mensen

  Nou en
  Vandaag anders Morgen
  Ieder mens moet sterven
  Wat maakt dat nou uit
  als men wilt leven dan : Leef en laat Leven
  En stop Nu met Neuken voor minimaal 5 jaren
  Laats genoemde is Heel belangrijk
  En alsnog toch gaat men dood

  Dank U

 5. Het idiote van de huidige situatie: of er wel of geen WO3 komt hangt af van hoever de USA+Nato gaan met het provoceren van Rusland.
  Dat ze gaan provoceren is zeker.
  Waar en hoe wordt helaas bepaald door een seniele pedofiel.

  Er w3as een vergadering van de oostblok nato landen. Dat zijn de meest volgszame Nato landen van Biden; en dat is levens gevaarlijk.
  De pooltjes zijn waarschijnelijk dom genoeg om infanteristen te sturen. Hoop dat Poetin nog wat neutronen wapens heeft….
  ================================
  Adolfina Leyen wil Banderastan in EU hebben; dan kunnen ze lekker 8 trillioen uittrekken voor de wederopbouw….
  Uiteraard met west europese arbeiders; denk je dat de Oekies terug willen, en hun sociale uitkering verliezen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in