Wat is er nodig om de mensen wakker te schudden? Rusland stationeert tactische kernwapens in Wit-Rusland, en er wordt in de Russische media veel gesproken over het gebruik van zulke wapens om snel een einde te maken aan de oorlog in Oekraïne. De theorie is dat als de Russen eenmaal laten zien dat ze bereid zijn om tactische kernwapens te gebruiken, de VS en de andere westerse mogendheden zich zullen terugtrekken. Maar dat zal niet gebeuren. In plaats van zich terug te trekken, zal de regering Biden reageren door Amerikaanse tactische kernwapens te gebruiken tegen Russische doelen in Oekraïne. En zodra beide partijen tactische kernwapens hebben gebruikt, is het slechts een kwestie van tijd voordat de grote kernwapens worden ingezet, schrijft Michael Snyder.

Deze oorlog had voorkomen kunnen worden aan de onderhandelingstafel, lang voordat hij ooit begonnen was, maar dat is niet gebeurd.

En we zouden nog steeds een onderhandelde oplossing kunnen hebben, maar op dit moment zijn beide partijen helemaal niet geïnteresseerd in vredesbesprekingen.

Dus blijven we doorgaan op een weg die naar een nucleair conflict leidt. Beide partijen blijven de zaken maar escaleren, en zelfs Vladimir Poetin geeft toe dat dit gemakkelijk “een Derde Wereldoorlog” zou kunnen veroorzaken…

Poetin zei eergisteren tijdens een bijeenkomst met Russische oorlogscorrespondenten in Moskou: “De Verenigde Staten doen alsof ze niet bang zijn voor een escalatie van het conflict in Oekraïne, maar verstandige mensen daar willen dit duidelijk niet laten uitmonden in een Derde Wereldoorlog.”

“In het geval van een Derde Wereldoorlog zullen er geen winnaars zijn, ook Amerika niet.”

Maar ook al beseft Poetin waar de zaken naartoe kunnen gaan, toch houdt hij vol dat vredesbesprekingen geen optie zijn.

In feite heeft hij zojuist gezegd dat deze oorlog alleen zal eindigen door “het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s“…

“We werden gedwongen om te proberen de oorlog die het Westen in 2014 begon, met wapengeweld te beëindigen. En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen door het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s. Er zijn geen andere opties,” zei Poetin.

“Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal worden verslagen, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt. Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners en wat ooit Oekraïne was, zal overblijven.”

En wat ook belangrijk is, hij benadrukte dat “Directe interventie door de Europese legers van de NAVO de uitkomst niet zal veranderen. Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen. Het lijkt erop dat de VS daar ook klaar voor is.”

Hebt u dat laatste deel gezien?

  Von der Leyen in toespraak: Solidariteit met Oekraïne zal onwrikbaar zijn

Zelfs als NAVO-troepen direct ingrijpen in Oekraïne, zegt Poetin dat dat “de uitkomst niet zal veranderen”.

Hij is niet van plan om terug te krabbelen, en hij bluft niet.

Natuurlijk sluit ook de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vredesbesprekingen volledig uit

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft het vooruitzicht op onderhandelingen met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin afgewezen.

In een interview met het Britse Sky News, dat donderdag werd uitgezonden, zei Zelensky dat Poetin “geen onderhandelingen wil omdat hij geen vrede wil.”

De Oekraïense leider zei dat hij “ervan overtuigd” was dat Oekraïne “slechts de eerste stap” was voor Poetin, die zijn oog op “andere landen” heeft laten vallen.

Amerikaanse leiders hebben soortgelijke verklaringen afgelegd.

Ze blijven ons vertellen dat “we meedoen om te winnen,” wat dat ook moge betekenen.

Onze politici zijn absoluut geobsedeerd geraakt door “winnen” in Oekraïne, en ze zijn ook niet van plan om terug te krabbelen.

Maar velen in Rusland geloven dat de westerse leiders zwak zijn en dat ze gedwongen kunnen worden om terug te krabbelen.

Zoals ik aan het begin van dit artikel opmerkte, begint het idee dat het gebruik van tactische kernwapens de VS en andere westerse mogendheden zal dwingen om zich terug te trekken, veel aandacht te krijgen in de Russische media. Het volgende fragment komt bijvoorbeeld uit een artikel in de Russische media met de titel “Door zijn kernwapens te gebruiken, kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe” dat geschreven is door professor Sergej Karaganov, de erevoorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid…

We kunnen het ‘Oekraïense scenario’ niet herhalen. Een kwart eeuw lang werd er niet naar ons geluisterd toen we waarschuwden dat de uitbreiding van de NAVO tot oorlog zou leiden; we probeerden te vertragen, te “onderhandelen”. Als gevolg daarvan kwamen we in een ernstig gewapend conflict terecht. Nu is de prijs van besluiteloosheid een orde van grootte hoger dan hij vroeger zou zijn geweest.

Maar wat als de huidige Westerse leiders weigeren om terug te krabbelen? Misschien hebben ze helemaal geen gevoel van zelfbehoud meer? Dan zullen we een groep doelwitten in een aantal landen moeten raken om degenen die hun verstand hebben verloren weer bij zinnen te brengen.

Het is een moreel beangstigende keuze – we zouden Gods wapen gebruiken en onszelf tot een groot geestelijk verlies veroordelen. Maar als dit niet gedaan wordt, zal niet alleen Rusland vergaan, maar hoogstwaarschijnlijk de hele menselijke beschaving.

De bovenstaande paragrafen zijn niet geschreven door een willekeurige gek.

  Boemerangeffect: Welke sancties tegen Rusland treffen het Westen het hardst

Professor Sergej Karaganov wordt beschouwd als een van de beste deskundigen op het gebied van buitenlands beleid van Rusland.

Maar hij heeft het helemaal mis.

Als Rusland tactische kernwapens in Oekraïne gebruikt, zullen de westerse leiders hun vastberadenheid niet verliezen.

In plaats daarvan zullen ze tactische kernwapens gebruiken.

Deze weg moeten we niet inslaan.

Helaas kunnen mensen zoals u en ik deze beslissingen niet nemen.

De Russen hebben net tactische kernwapens naar Wit-Rusland gestuurd, en de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko waarschuwt dat sommige van deze wapens “drie keer krachtiger zijn dan de atoombommen die de VS in 1945 op Hiroshima en Nagasaki lieten vallen“…

Zijn opmerkingen komen op het moment dat de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko onthulde dat zijn land tactische kernwapens begint te ontvangen van zijn bondgenoot Rusland.

Loekasjenko vertelde aan de Russische staatstelevisie dat zijn land wapens ontving – waarvan hij zei dat sommige drie keer krachtiger waren dan de Amerikaanse atoombommen die in 1945 op Hiroshima en Nagasaki werden gegooid.

De inzet van tactische kernwapens in Wit-Rusland is de eerste keer dat Moskou dergelijke kernkoppen – minder krachtige kernwapens met een korter bereik die mogelijk op het slagveld gebruikt kunnen worden – buiten Rusland brengt sinds de val van de Sovjet-Unie.

Als mensen de term “tactische kernwapens” horen, denken ze meestal aan relatief kleine wapens.

Maar dat is helemaal niet het geval.

Sterker nog, als een van deze tactische kernwapens wordt gelanceerd, zal dat het grootste kernwapen zijn dat in een oorlog wordt gebruikt in de hele geschiedenis van de mensheid.

Ik zou alleen willen dat beide partijen zouden stoppen met het escaleren van het conflict, want als er eenmaal kernwapens worden gebruikt, is er geen weg meer terug.

Onze leiders kunnen zichzelf helaas niet helpen.

Nog maar een paar dagen geleden hoorden we dat de regering Biden van plan is om munitie met verarmd uranium naar Oekraïne te sturen

De regering Biden is van plan om voor het eerst sinds het begin van de Russische invasie munitie met verarmd uranium naar Oekraïne te sturen, zo meldt The Wall Street Journal dinsdag.

Interne overheidsdebatten over de controversiële munitie zijn al enkele maanden aan de gang, maar een overheidsfunctionaris die in WSJ wordt geciteerd, zegt dat er op dit moment “geen grote obstakels” zijn voor het sturen van de munitie, die gebruikt zal worden om M1 Abrams tanks uit te rusten die door Washington zijn geleverd.

Dit is op zich al een misdaad tegen de menselijkheid.

  Weer een beschamende episode voor "het beste gevechtsvliegtuig ooit gemaakt"

Als u hieraan twijfelt, ga dan naar Google Afbeeldingen en typ “verarmd uranium Irak” in en kijk naar de foto’s die tevoorschijn komen.

Bovendien waarschuwt een voormalig secretaris-generaal van de NAVO dat sommige Europese landen, zoals Polen, overwegen om troepen naar Oekraïne te sturen als de alliantie als geheel niet snel krachtiger optreedt…

Het voormalige civiele hoofd van het NAVO-bondgenootschap waarschuwt dat sommige Oost-Europese landen bereid zijn hun soldaten naar Oekraïne te sturen als het bondgenootschap tijdens een komende top geen belangrijke toezeggingen doet aan Kiev.

Anders Rasmussen, voormalig secretaris-generaal van de NAVO en huidig adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, reist door Europa en Washington om te peilen hoeveel steun Kiev kan verwachten op de top in Vilnius in juli. “Ik denk dat de Polen serieus zouden overwegen om een coalitie van bereidwilligen te vormen als Oekraïne niets krijgt in Vilnius,” zei hij. “We moeten de Poolse gevoelens niet onderschatten, de Polen hebben het gevoel dat West-Europa te lang niet naar hun waarschuwingen tegen de ware Russische mentaliteit heeft geluisterd.”

Hoe loopt dit af?

Het is duidelijk geworden dat geen van beide partijen zal terugkrabbelen.

En als puntje bij paaltje komt, zullen de Russen zeker kernwapens gebruiken.

Ik waarschuw al heel lang voor dit soort scenario’s, maar ik heb het gevoel dat mijn waarschuwingen meestal aan dovemansoren gericht zijn.

Dit is geen spelletje.

Als de kleine atoombommen gebruikt worden, zullen de grote atoombommen gebruikt worden.

En als de grote kernwapens gebruikt worden, zullen miljoenen van u sterven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Door zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe – Voorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en DefensiebeleidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFox News betrapt op gebruik van ‘Woke AI’ om ervoor te zorgen dat personeel naar homoporno kijkt om Pride Maand te vieren
Volgend artikelRiemen vast! We kunnen binnen een paar maanden in oorlog zijn met China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Idem hier Anti. Punt 1 het zoveelste FEARPORN verhaal wat niet gaat gebeuren en ten tweede als dit de wereld is en blijft blaas ons dan maar weg.

   Ik heb een prachtig leven gehad alles gedaan wat ik ooit zou willen doen en neem met alle liefde afscheid van dit domme matrix slavenleven.

   • “Punt 1 het zoveelste FEARPORN verhaal wat niet gaat gebeuren”
    Klopt, gaat ook niet gebeuren. Het is allemaal één grote bluf maar het zal zeker wel spannend gaan worden en uiteindelijk zal Oekraine zal grotendeels door Rusland worden ingenomen de komende jaren.

 1. Wij houden het besluit om attoombommen te gebruiken niet tegen .
  Als er mee gegooid word is het over en uit voor de mensheid.
  Er zullen dan duizenden exploderen.
  Wie het overleeft zal ellendig sterven aan stralings vergiftiging.
  In een bunker zitten is tijdelijk overleven totdat de vooraden op zijn.
  De wereld is dan al zodanig vergiftigd dat je beter af was geweest direct te zijn verdampt.
  Je leert niks van geschiedenis als je het niet zelf hebt meegemaakt, uitspraak van ww2 veteraan.
  Vrede is een tijdelijke leugen

  • Misschien wel, er is leven in Japan trouwens!
   Ben nu in Frankrijk en kan in een keer bepaalde FN videos niet meer zien 1984 zal ik maar zeggen, zie soms wat Duitse nieuws nou Pinochio is erg een engeltje bij , Leve onafhankelijk Kosovo boe boe onafhankelijk Donbas, ik denk dat we niet beter verdienen

   • Heb je ook geprobeerd in private windows?
    Selecteer FrontNieuws,rechtermuisknop en derde van boven”Open in private Windows”
    Werkt bij mij wel.
    Als ik nu gewoon FN aanklik,is het ah snap,this page can’t be reached.

 2. De USA en zijn verlengstuk NATO zijn 100% fout in dit conflict. Niet 99% maar 100%! Het is onzinnig om aan de Russen te vragen om te onderhandelen met een volstrekt leugenachtige satanische perverse entiteit. Natuurlijk blijft het escaleren en loopt het uit op een totale oorlog. Laten we hopen dat die oorlog kort duurt, de schade relatief meevalt en het wokisme verbrand in die vuurzee.

 3. Goh, Midden jaren 80 zongen we nog mee met “DE BOM” van DOE MAAR” en nu is het weer zo ver. Na WW2 verklaarden ze allemaal: “Dit nooit meer” maar het is sinds die dag gewoon verder gegaan. Misschien was het beter geweest als Hitler de hele wereld had veroverd……………

  • De Russen hebben verzuimt om de hele duitse natie-staat te asfalteren.De grootste boeven hebben ze naar de joenaaithetsteeds verscheept.Dhr A. Hitler werd voor het karretje gespannen,net als zelenski nu.

 4. Russische kernwapens staan gericht op Amerikaanse kernwapens in EUROPA.
  Ook de opslagplaats VOLKEL, waar Amerika zijn Kernwapens met Atoomkoppen heeft gestationeerd, is de eerste die de volle lading met Atoombommen krijgt, logisch want de Russen gaan niet zitten wachten tot de Amerikanen ze naar Rusland stuurt.
  Ook plaatsen als de Rotterdamse haven, en Schiphol wordt als eerste door tactische Atoombommen bewerkt.
  Alle toevoerwegen worden met tactische kernwapens onklaar gemaakt.
  Allemaal om de Amerikaanse “HEGEMONIE” een kopje kleiner te maken, en de DOMME NATO die zijn nek voor die Amerikanen uit steekt, bij de les te houden.
  Europa wordt vernietigd, omdat de NAVO zich laat GEBRUIKEN door AMERIKA, “de ANGST NAVO” geen eigen beleid.

  • Ook Nostradamus verwachte dat Europa (Frankrijk) zou gered worden door Rusland, en voorzag ook een vuurzee over Noord Amerika.

 5. Goed verhaal, Frontnieuws. Peper ze het maar in! ‘
  Wél bezorgd om het ‘milieu’ en ‘klimaat, maar niet om het leven van onze kinderen? Misschien denken de meesten dat het wel weer zal overwaaien, verknocht als we zijn aan onze virtuele oorlogsspelletjes, carrière- en vakantieplannen.
  Dit gaat – naar het voorbeeld van WOII – gegarandeerd volkomen uit de klauw lopen. We staan er bij en kijken er naar. Net zoals toen.
  “Het overkomt ons”, en: “Ze doen toch wat ze willen”.
  Vast en zeker, als we dom en lui de cynische valse profeten volgen die hun problemen door middel van chaos en massavernietiging denken op te lossen.
  Laat niemand zich vergissen: de publieke weerstand is het machtigste wapen dat er bestaat. Als het maar massaal en dwingend genoeg is. STOP WAR NOW!!

 6. De oorlogszuchtige regering Biden pookt het oorlogsvuur iedere keer meer op, met 40 biljoen staatsschuld heb Amerika niets te verliezen.
  En de achterlijke Europese politici likken de hielen van deze demente oude man die al met één been in zijn graf staat, het zal hem een worst zijn als er een alles vernietigende atoomoorlog uitbraakt !

 7. Las een artikel op een Russische site maar ik kan het niet meer terugvinden dat een Russische precisiegeleide raket een van de Oekraïense wapenarsenalen getroffen had waardoor een radioactieve wolk naar Polen dreef en een verhoogde meting van Gammastraling werd gemeten, de auteur van het artikel had sterke vermoedens (Gammastraling) dat deze niet afkomstig was van depleted munition maar van 155mm tactische nucleaire granaten die daar lagen opgeslagen.

  • Ja, klopt. Er is een radioactive wolk met de wind vanuit Ukiestan naar Polen gewaaid. De EU heeft subiet de voorheen openbare stralingsgegevens binnen de EU afgeschermd. Toeval? Nah…
   Ik hoorde van iemand dat de radioactive straling in zuid holland zeer licht verhoogd was. Maar dat kan van alles zijn en vooralsnog niet verontrustend.

 8. Beste Mensen

  Dat er nog steeds zo een groot deel van de Wereld Bevolking nog niet weet dat de Derde Wereld Oorlog al lang en breed aan de gang is
  Het word door Alle Europese Lafaards landen inclusief de grootste Kannibalen land Amerika Israel via het SLACH Offer Land Oekraïne tegen de Russen uit gevochten
  Tot nu toe terug krabbelend het door gestolen Vedische kennis gefabriceerde wapens nog niet gebruikt
  Niet wetende dat er nog veel gevaarlijkere kennis bestaat
  Men kan alle Wapens eensklaps afpakken inclusief het opgedane Satanische verdwaal kennis
  Maar dit is een Spel
  Een schaakspel gespeeld door èèn en dezelfde persoon zittende aan weerszijden van het schaakbord
  De Pionnetjes stellen alle levende Wezens voor
  Hij gooit de Dobbelsteen
  Hij bepaalt welke ogen er bovenop de dobbelsteen zichtbaar zullen zijn
  Hij bepaald dus wie wat waar wanneer zal worden geboren en wie wat waar wanneer zal sterven en hoe
  Zie de Kinder tekenfilm The Avatar als ook de Animatie film the Avatar look a like echt maar alsnog een tekenfilm
  Hoop dat men het zal kunnen zien en inzien

  Dank U

 9. Foute opmerking “maar op dit moment zijn beide partijen helemaal niet geïnteresseerd in vredesbesprekingen.”. Rusland heeft meermalen om onderhandelingen gevraagd maar door het Westen werd het steeds afgewimpeld. Als je over iets schrijft zegt dan duidelijk waar de pijn ligt anders is dit de zoveelste drogreden.

  • Beste mensen

   Zowel het Negatieve als het Positieve is uit op winst
   Geen van bijden zal met een grote verschil winnen
   Zoals de Aarde heeft Noord en een Zuid pool
   Bijden hebben een aantrekkings kracht
   Gaat die te veel verstoord raken dan gaat de Aarde echt kapot
   Inclusief de daarop vertoevende grootste idioten genaamd mensen
   Denk zelf maar
   Als de Aarde even zal stoppen met draaien
   Wat zullen de gevolgen ervan zijn ?
   Hierbij positief is altijd iets meer in kracht dan Negatief
   Te Weten Oost is altijd meer geweest dan West
   Het spel
   Is voor de Rest een groot geheim

   Dank U

 10. I did actually smile at the author’s analysis of Karaganov’s statement, where with typical Western arrogance, he authoritatively claims, – ‘but he’s [Karaganov] completely wrong.’

  Its this Western mentality, where they, and they alone, think that they are right about everything.

  Maybe ‘God’s Weapon’ is what is needed to knock some sense into this Westerner as well?

 11. Russia cannot trust Europe, USA or the Nato.
  So far these broke every agreement with Russia.

  Next to that: USA blew up Nord Stream to make Europe buy American gas; and Europe was so stupid to do that.
  Alternative would have been: Europe repaired the pipes, ending the boycot against Russia
  Now: 20 euro countries in recession

  Russia cannot lose his war, and will not lose this war.
  They stationed nuclear weapons on several places.

  The risk for Russia is, that usa and/or Nato will start a full scale war.
  In that case; they must know, that USA and the capitals in Europe will be destroyed within on hour.

  Only force–or the risk can keep the western countries in line; sad but true.

 12. usa de grote satan is een ontwerpfout in de wereld. sinds die yanken hier zitten na WOII is het hier een groter shit hole dan daarvoor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in