Noorse mainstream media zeggen dat sommige mensen “moeten sterven” aan Covid-19 vaccins als een offer aan de mensheid

1

Het medisch establishment, althans in Noorwegen, geeft eindelijk toe dat Covid-19 vaccins mensen kunnen doden. Samen met deze bekentenis komt echter een belangrijke verschuiving in het narratief.

Nu wordt ons verteld dat het een deugd is voor iemand om de dood te riskeren door zich te laten inenten tegen het Covid-19 virus omdat de injecties een opoffering zijn ten behoeve van de mensheid.

“Ik zou graag sterven aan het AstraZeneca-vaccin”, luidt een Nederlandse vertaling van een artikel in de Noorse mainstream media, geschreven door iemand die Linn Wiik heet.

“Het klinkt waarschijnlijk erg brutaal. Maar sommigen moeten worden opgeofferd in de oorlog tegen de Corona. Zo gaat het in alle oorlogen. Deze keer ben ik dat misschien wel”.

Door de doelpalen weer eens te verplaatsen, verschuiven de media plotseling van een narratief dat zegt dat alle Covid-19 vaccins van Big Pharma “veilig en effectief” zijn naar een narratief dat toegeeft dat Covid-19 vaccins dodelijk kunnen zijn – maar als je een goed mens bent die om anderen geeft, dan neem je er toch een om de kudde te helpen.

Wiik legt uit dat ten minste één gezondheidswerkster is overleden aan een hersenbloeding nadat zij een injectie had gekregen, terwijl verschillende anderen zijn opgenomen met ernstige bloedstolsels nadat zij een injectie hadden gekregen. Toch zegt ze dat iedereen zich moet laten injecteren.

“Laat ik eerst het voor de hand liggende zeggen. Het is vreselijk triest dat gezondheidswerkers ernstig ziek zijn geworden”, schrijft Wiik.

Wat bezielt mensen om aan te dringen op een vaccin waarvan ze weten dat het hun dood kan betekenen?

  Het "Nieuwe COVID-19 vaccin normaal": Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties

Wiik zegt dat de regering “natuurlijk alles zal doen wat we kunnen” om te bepalen of “er een verband is tussen de gevallen en het vaccin”. Deze terughoudendheid laat nog steeds ruimte voor het medisch establishment om later te verklaren dat er “geen bewijs” is voor een verband.

Tegelijkertijd lijkt Wiik het water te testen om te zien of volledige erkenning van het feit dat Covid-19 vaccins dodelijk kunnen zijn al dan niet zal worden getolereerd door de massa. Aangezien gedwongen distantie, mondkapjes en lockdowns met minimale weerstand werden geaccepteerd, is de kans groot dat Wiik’s nieuwe narratief dat ook zal zijn.

“Misschien zijn dit ‘ongelukkige individuen'”, peinst Wiik verder in haar betoog, waarbij ze op alle mogelijke manieren probeert de voortzetting van de toediening van Covid-19 mRNA vaccins te rechtvaardigen.

“Elk jaar krijgen mensen bloedstolsels en sterven ze aan hersenbloedingen. In Noorwegen zijn er tussen de 7.000 en 10.000 gevallen van bloedstolsels per jaar … We zullen spoedig uitsluitsel krijgen. Dan zullen de gezondheidsautoriteiten ook beslissen of we moeten doorgaan met de vaccinatie”.

Op dit punt in het artikel schakelt Wiik weer een versnelling hoger door te beweren dat zelfs als zou blijken dat het AstraZeneca-vaccin verantwoordelijk is voor deze kwetsuren en sterfgevallen, “ik er niet aan twijfel: als ik het aanbod krijg, zal ik het hoe dan ook aannemen”.

Dit klinkt erg als wat Simona Riussi, de vrouw van de inmiddels overleden muziekleraar Sandro Tognatti, aan de media vertelde nadat haar man aan zijn prik was overleden. Ondanks het verlies van haar significante wederhelft, zegt Riussi dat ze nog steeds het vaccin zal nemen en anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinatiecampagnes zouden kunnen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemie

Vorig artikelCovid-19 vaccinatie kan trombose activeren
Volgend artikelIsraël’s inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ‘Het maakt allemaal deel uit van de Duurzame Ontwikkelingsagenda 2030 van de Verenigde Naties, die sterk wordt gepromoot door Bill Gates en zijn soortgenoten. Zoals de misantropische prins Philip van Groot-Brittannië ooit zei, is het uiteindelijke doel de “verdunning van de menselijke kudde”, en pesticiden en herbiciden maken grote vorderingen in de richting van dit doel.’

    https://www.naturalnews.com/2021-03-19-endocrine-disrupting-agrochemicals-leading-human-extinction-event.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in