Massale vaccinatiecampagnes zouden kunnen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemie

2
© VCU Capital News Service (CC BY-NC 2.0)

Het schijnt dat de Covid-19 vaccins minder goed werken dan gedacht. Zij veroorzaken ook bij verschillende mensen ernstige bijwerkingen of, in zeldzamere gevallen, de dood. Deze bevindingen worden nu algemeen aanvaard. Maar het kan nog erger: de lopende vaccinatiecampagne zou het aantal nieuwe virusinfecties op middellange en lange termijn drastisch kunnen doen toenemen.

Dit zou te wijten zijn aan een effect waar begrijpelijkerwijs weinig mensen bij stilstaan: immuunontwijking – een proces waarbij virussen het menselijke immuunsysteem omzeilen, bijvoorbeeld door te muteren. Niet alleen zou het vaccin op die manier niet het beoogde effect sorteren, het zou ook ons natuurlijke immuunsysteem massaal aantasten. De Belg Geert Vanden Bossche is gepromoveerd in de virologie en is een internationale grootheid met 20 jaar beroepservaring. Voorheen werkte hij bij de Gates Foundation en bij de wereldwijde vaccinatie-alliantie Gavi. Op 2 maart 2021 gaf hij een presentatie op de International Vaccine Summit in Ohio, getiteld “Why Should Current Covid-19 Vaccines Not Be Used for Mass Vaccination During a Pandemic?”.

Aangezien er nadien weinig media-aandacht voor was, publiceerde hij later zijn standpunten op respectievelijk Twitter en LinkedIn:

“Ik ben EXTREEM bezorgd over de gevolgen die de huidige Covid-19-vaccins zullen hebben als zij in toenemende mate worden gebruikt in massavaccinatiecampagnes die in de hoogtijdagen van een pandemie worden gehouden. Lees mijn globale WAARSCHUWING & wetenschappelijk bewijs“.

De openingswoorden van de gepubliceerde diareeks van zijn voordracht luiden als volgt:

Ik heb de dia’s bijgevoegd van de keynote presentatie die ik gisteren gaf op de Vaccine Summit in Ohio. Kijk er eens naar. Waar het op neerkomt is dat ik niet inzie hoe massale vaccinatiecampagnes niet zullen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemie. Maar niemand schijnt dat te beseffen. In plaats daarvan richten vaccinproducenten, praktiserende artsen en wetenschappers zich alleen op de (positieve) resultaten en effecten op de korte termijn op individueel niveau. Niemand schijnt zich zorgen te maken over de gevolgen en de risico’s op het niveau van de menselijke bevolking als geheel – die zich, naar ik begrijp, vrij spoedig zullen manifesteren.

  Veroordeelde Rusland niet - krijgt geen COVID-19 vaccins

Aangezien Covid-19 de aangeboren immuniteit van de mens reeds heeft omzeild, wat tot uiting komt in verscheidene opkomende, veel besmettelijker virusvarianten – hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de wereldwijde toepassing van infectiepreventiemaatregelen – waarom maakt niemand zich dan zorgen over “immuunontwijking”? Het gebruik van vaccins in de vorm van de huidige massale vaccinatiecampagnes zal de (adaptieve) immuunontwijking hoogstwaarschijnlijk verder doen toenemen, aangezien geen van de huidige vaccins de replicatie/transmissie van de virusvarianten zal voorkomen. Hoe meer we deze vaccins midden in een pandemie gebruiken om mensen immuun te maken, hoe besmettelijker het virus zal worden.

Naarmate de infectiviteit toeneemt, neemt ook de waarschijnlijkheid toe dat de virussen resistent worden tegen de vaccins. Dit is geen raketwetenschap, maar een basisprincipe dat de studenten bij hun eerste vaccinatiecursus wordt bijgebracht: men moet geen profylactisch vaccin gebruiken bij bevolkingsgroepen die blootstaan aan een hoge infectiedruk – en dat is vandaag de dag zeker het geval, nu er in vele delen van de wereld meerdere zeer besmettelijke varianten circuleren. Om volledig te ontsnappen aan de selectieve immuundruk van vaccin antilichamen, hoeft Covid-19, een zeer veranderlijk virus, slechts een paar extra mutaties toevoegen aan zijn receptor-bindend domein.

Ik ben meer dan bezorgd over de catastrofale gevolgen die dit zou hebben voor onze menselijke “soort”. Niet alleen zouden de mensen de vaccin-gemedieerde bescherming verliezen, maar ook hun kostbare variant-nonspecifieke (!) aangeboren immuniteit zou worden geëlimineerd. Dit komt doordat vaccinantilichamen zich beter dan natuurlijke antilichamen aan Covid-19 binden, ook al is hun affiniteit voor de specifieke virusvariant betrekkelijk gering.

  Als je "gevaccineerd" bent voor COVID, heb je een grotere kans om te sterven: STUDIE

Ik heb alle relevante gezondheids- en regelgevende instanties, waaronder de WHO, CDC, FDA, enzovoort, gewaarschuwd en gevraagd mijn bezorgdheid in overweging te nemen en onmiddellijk een discussie aan te gaan over de rampzalige gevolgen die het zou hebben wanneer het immuunsysteem verder van Covid-19 zou verdwijnen.

Ik ben mij er uiteraard van bewust dat de huidige massale vaccinatiecampagnes krachtig worden gepusht door een aantal verschillende partijen/belanghebbenden over de hele wereld. Zolang echter niet is bewezen dat ik ongelijk heb, kan dit geen excuus zijn om te negeren dat de mensheid momenteel bezig is een tamelijk onschuldig virus te veranderen in een oncontroleerbaar monster. Ik ben nog nooit zo serieus geweest over een van mijn uitspraken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Na de vaccinatie: verschillende gevallen van postvaccinale hersenontsteking op intensive care-afdelingen in Spanje worden verzwegen

Vorig artikelZuckerberg gaat mensen op Facebook pushen het mRNA Covid-19 vaccin te nemen
Volgend artikelDe Noorse gezondheidswerkster met bloedklonter na AstraZeneca vaccin is overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Deze gerenommeerde belgische viroloog, laat het natuurlijk ook na, om een verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het ” virus” te presenteren !
    Veel blabla, over iets dat niemand tot op heden verifieerbaar heeft kunnen bewijzen.
    Doet me danken aan de koude kernfusie, die ook een hoax bleek te zijn, maar waarin ook een groot aantal ” wetenschappers” intrapten( betaald kregen) en er hun mening over gaven, hoe dit tot stand was gekomen, zonder ooit maar een letter van bewijs te presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in