© user11849519 / Freepik

Het hoogontwikkelde land in het Midden-Oosten wordt algemeen beschouwd als een statelijk model voor vaccinatiebeleid. Hier is ongeveer de helft van de bevolking al gevaccineerd. Israël vertrouwt op het vaccin van Pfizer/BioNTech, dat als iets veiliger wordt beschouwd dan het omstreden AstraZeneca-vaccin. Niettemin komen er steeds meer berichten binnen over ernstige gezondheidsproblemen na de vaccinatie, en zelfs Albert Bourla, CEO van Pfizer, noemde Israël een laboratorium voor menselijke experimenten.

Terwijl de Israëlische staat de wettelijke aansprakelijkheid voor het gebruik van het vaccin heeft aanvaard, heeft AstraZeneca vergaande disclaimers bedongen. Bovendien, in het gecentraliseerde Israël, heeft iedereen een ziekteverzekering. Toch is er een gebrek aan proefpersonen om de vaccins überhaupt goed te keuren, bericht auteur Franziska Bernhard.

Nu trekt Pfizer CEO Albert Bourla de aandacht met opzienbarende uitspraken:

“Ik geloof dat Israël op dit moment het laboratorium van de wereld is geworden, omdat ze in deze staat alleen ons vaccin gebruiken en een zeer groot deel van hun bevolking hebben gevaccineerd, zodat wij zowel economische als gezondheidsindexen kunnen bestuderen”, aldus Bourla.

Onzekerheid over bescherming tegen infectie

Bourla weet zelf niet of de vaccinatie ook bescherming biedt tegen infectie of overdracht van het virus. De echte gegevens uit wetenschappelijke onderzoeken zouden eerst moeten worden geëvalueerd om dit überhaupt te kunnen beoordelen, aldus Bourla.

Bijgevolg zouden de gevolgen en de eventuele kwetsuren bij gevaccineerden eerst kwantitatief moeten worden onderzocht en geëvalueerd voordat de vraag kan worden beantwoord of vaccinatie überhaupt bescherming biedt tegen infectie en overdracht.

Degenen die niet meedoen, worden gestraft

Aangezien er blijkbaar een gebrek is aan vrijwilligers voor deelname aan deze regelrechte menselijke experimenten – sommigen willen niet, anderen kunnen niet omdat ze al verplicht gevaccineerd zijn – wordt praktisch iedereen die weigert deel te nemen aan een “laboratorium”-experiment voor een enorm, niet onomstreden farmaceutisch bedrijf door de Israëlische regering gestraft met “groene paspoorten” en stickers.

Pathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst

Rolmodel Israël met hoge sterftecijfers?

Ongetwijfeld is de Israëlische gezondheidszorg wellicht de beste en meest geavanceerde in de regio; de wonderbaarlijke toename van het aantal sterfgevallen suggereert echter duidelijke risico’s en samenhang met de vaccinaties. Waarom worden er dan vaccins gegeven die niet naar behoren zijn getest op vrijwilligers die van tevoren op de hoogte zijn gebracht van alle risico’s en bijwerkingen, en idealiter daartegen zijn beschermd? En waarom wordt Israël bejubeld als een rolmodel, terwijl de sterftecijfers een heel ander beeld schetsen? Vooral omdat het openbare leven eenvoudigweg is verwoest door lockdowns en alle basisrechten nu gebonden zijn aan het “groene paspoort” – precies het paspoort dat Brussel in de Europese Unie wil invoeren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanhopige Israëlische politica: “Het is een heel, heel, heel enge situatie”

2 REACTIES

  1. Het is ook het doel van de joodse extremisten, rustig hun gematigde geloofsgenoten op te offeren voor maar 1$doel, de totale wereld overheersing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here