De opeenstapeling van de wereldwijde ernstige vaccinbijwerkingen in het kielzog van de Covid-19 vaccinatie is inmiddels goed gedocumenteerd. Talloze artikelen hierover kunt u alleen al hier lezen. Maar tegelijkertijd nemen de ontkenningen en afleidingsstrategieën van de politiek en de mainstream media toe. Zo zijn hartziekten, beroerten en dergelijke nu plotseling “normaal”, zelfs bij gezonde jongeren en kinderen, en de toename van het aantal sterfgevallen in het kielzog van de vaccinatiecampagnes werd onlangs verklaard met het “sudden death syndrome”, bericht Unser-mitteleuropa.com.

Hittegolf schuld aan ongewenste vaccinbijwerkingen

Hoe goed de klimaathysterie nu in verband kan worden gebracht met de coronadictatuur, blijkt niet alleen uit de plannen voor klimaatlockdowns en de eerste uitvoeringen daarvan, maar ook uit de gezondheidsproblemen die nu aan de klimaatverandering worden toegeschreven.

Zo meldt MDR-Wissen dat de ongewone opeenstapeling van beroertes en vroeg- en doodgeboorten kan worden toegeschreven aan de naar verluidt frequentere en “steeds extremere hittegolven”.

“De klimaatverandering maakt ons op dit moment niet direct ziek, maar ze zorgt er wel voor dat bestaande omstandigheden verergeren en dat de kans op gezondheidsschade toeneemt,” zo wordt een onderzoeker gemakshalve geciteerd.

Studies zouden zelfs een regelrecht “beroerte-weer” kunnen aantonen, waarbij zelfs zakkende en koelere temperaturen geen verlichting brengen.

Maar het feit dat deze fatale ontwikkelingen statistisch gezien onder de bevolking begonnen te exploderen juist toen de COVID-19 vaccinatiecampagnes begonnen, wordt natuurlijk verzwegen. Bovendien zijn temperaturen van 30 graden en meer niets ongewoons voor de zomer op Midden-Europese breedtegraden. Hieruit een verhoogd gezondheidsrisico afleiden is misschien legitiem voor de getroffen groep ouderen, maar het is op zijn minst twijfelachtig in het licht van de afgelopen decennia.

  Protesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns - Waarschuwing! Schokkende Beelden

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa incasseert gigantische terugslag in mislukte poging om Rusland te confronteren
Volgend artikelDe oorlog in Oekraïne markeert het einde van het Amerikaanse Imperium – “Wat overblijft is een dampende hoop schulden in dollars”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het lijkt zolangzamerhand wel een wedstrijd wie die meest belachelijke verklaring kan bedenken voor de wereldwijde oversterfte.
  Achter de schermen worden er vast vette prijzen uitgereikt.
  En de winnaar van deze maand is……..

  • De winnaar is de Piloot die door een mug werd gestoken wat bloedstolling verooorzaakte en de piloot is overleden.
   Haaaaaaaaaans, waar is de muggenspray??

   Ik denk dat er een denktank in het leven is geroepen om de meest angstaanjagende scenario’s te bedenken.

 2. Fascinerend …Met welke meest IDIOTE oorzaken men op de proppen komt…. Met van alles , zolang ’t maar GEEN GIFSPUITEN zijn…. En ’t erge ….nog steeds miljoenen ACHTERLIJKE SCHAPEN die dit voor zoete koek slikken.

 3. De schapen willen het gewoonweg niet zien. Té confronterend.. Het lijkt we een collectief Stockholmsyndroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in