Italiaanse leraar overlijdt binnen uren nadat hij het AstraZeneca serum kreeg ingespoten – onderzoek naar doodslag gestart

1

Een dag nadat Italië, Duitsland en Nederland zich hadden gevoegd bij een groeiende lijst van Europese landen die de experimentele Covid-19 injecties van AstraZeneca opschorten vanwege gerapporteerde gevallen van fatale bloedstolsels, is in Italië naar verluidt een onderzoek naar doodslag gestart naar aanleiding van een 57-jarige muziekleraar die zondag overleed, minder dan 24 uur nadat hij de eerste dosis van het AstraZeneca Covid-19 vaccin had gekregen.

Het “strafrechtelijk onderzoek” moet “volledig zeker” zijn “dat de dood” niet kan worden toegeschreven aan de bovengenoemde inenting”, zegt officier van justitie Teresa Angela Camelio in een verklaring.

Openbare aanklagers in de Noord-Italiaanse regio Piemonte hebben naar verluidt ook bijna 400.000 doses van het AstraZenca Covid-19 vaccin in beslag genomen.

Zijn vrouw, Simona Riussi, vertelt Italiaanse media dat haar man met hoge koorts naar bed ging na zijn afspraak van zaterdag. Ze zegt dat ze hem de volgende ochtend probeerde wakker te maken, maar Tognatti kon niet meer tot leven worden gewekt.

“Mijn man geloofde in het vaccin en wij moeten erin blijven geloven omdat het de enige manier is om ons uit deze situatie te bevrijden”, zegt ze in een verklaring aan La Repubblica.

Rechters in Sicilië hebben vorige week beslag laten leggen op een andere partij vaccins van AstraZeneca na de plotselinge dood van twee mannen die onlangs waren ingeënt.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

  Ze verbranden onze vlaggen en stappen dan in de boten
Vorig artikelNieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigt
Volgend artikelVruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in