Screenshot YouTube

Luchtpersoneel in China is geadviseerd om wegwerpluiers te dragen op vluchten naar risicovolle bestemmingen om te voorkomen dat men het Coronavirus via het toilet oploopt.

Volgens The Telegraph maakt het advies deel uit van een nieuwe 38-pagina’s tellende lijst van richtlijnen die vorige maand door de Civil Aviation Administration van China werd vrijgegeven om de verspreiding van Covid-19 op vluchten een halt toe te roepen.

Het advies geldt voor vluchten van en naar bestemmingen met een besmettingsgraad van meer dan 500 mensen per miljoen.

Bemanningsleden werden ook geïnstrueerd om andere persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen, waaronder een veiligheidsbril, wegwerpmutsjes, wegwerpschoenhoesjes en dubbellaagse medische wegwerphandschoenen.

China heeft 8.500 moskeeën platgewalst

  Infectiegolf na Coronavaccinatie - Verpleegtehuis in Duitsland: "De oude mensen sterven daar als vliegen"
Vorig artikelTrump’s juridisch team zegt te blijven vechten ondanks dat Hooggerechtshof de rechtszaak van Texas afwijst
Volgend artikelDus toch: vliegreizen in de toekomst alleen nog met Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.”

  David Rockefeller – New York Times August 10, 1973

  (65 miljoen doden …)

 2. Ik had zo iets al eerder bedacht.
  Dat wanneer iemand bedenkt dat covid via je schoenen verspreid wordt, iedereen dan met plastic zakjes over ze schoenen gaat rond lopen.
  En inderdaad, ze zijn er, de hoesjes voor je schoenen.
  (Of ze hebben mij reactie gelezen en vonden dat eigenlijk wel een goed idee.)

 3. Briljant plan van chinese medemens. Je laat je stewards in een luier schijten terwijl ze koffie staan in te schenken….prut..pritter 4rrr…”wilt u suikel elbij?” Bovendien wordt de pcr test uitgetest op alle etenswaren die je dacht te kunnen verorberen. “FF testul Meneel…jaaahhh prrr trtr schijtpis…….u cola heb colona haha…ik hooi weg ma nie….solly.”

  • Ik wil zo iets net opschrijven.
   Steward heeft u nog een bakje koffie.
   Ogenblikje meneer, ik moet even mijn luier verschonen, heb zojuist in mijn broek gescheten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in