Chinese burgers werden op camera gefilmd terwijl zij knielend wachtten op de controle van hun vaccinpassen.

Newsweek bericht over de video:

Een video waarop te zien is hoe Chinese burgers op straat knielen terwijl hun vaccinpassen worden gescand, gaat viraal op het internet.

De filmbeelden zouden op 1 april gemaakt zijn in de stad Jinan in de provincie Shandong en zijn tot nu toe al meer dan 450.000 keer bekeken.

China gaat weer helemaal los met de COVID-lockdowns en de angstzaaierij. Men ziet Chinezen geknield in een rij wachten op wat een overheidscontrole lijkt te zijn om er zeker van te zijn dat zij gevaccineerd zijn en een actueel vaccinatiebewijs hebben.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Chinezen strompelen het ziekenhuis uit na Covid-19 anaal uitstrijkjeVolg Frontnieuws op Telegram

  "Ik heb me laten vaccineren... Blijkbaar was het een vergissing"
Vorig artikelTussen hyperinflatie en de Derde Wereldoorlog heeft het grootste deel van de mensheid geen schijn van kans
Volgend artikelTrump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn “Warp Speed” vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Ja precies, het is om misselijk van te woorden, mensen overal wereldwijd zijn allemaal gehersenspoeld, door al de propaganda die in 2020 op 100% werd gezet, iedereen die we spreken zijn gevaccineerd, een HEEL klein groepje zijn niet gevaccineerd, en hoe veel ontzettend veel mensen zullen dood gaan door deze vaccinaties, ik verwacht ontzettend veel deze keer, en wij (niet gevaccineerde) zullen zekerwetten de schuld krijgen, we gaan een hele donkere tijd tegemoet, als je nog geen grote eten voorraad heb, begin nu dan meteen, want ze maken nu een grote tekort al, en straks zal niet alleen te kort eten zijn maar ook onbetaalbaar, sla zo veel mogelijk blik eten op en zakken met pasta, en zakken met rijst en ook vooral echte multivitamines, en veel meer, want dat gaat straks een grote probleem woorden, daar zorgen ze wel voor.

  • Ik heb gistermiddag mijn lidmaatschap bij Amnesty ik hoop dat er vele mij zullen volgen maar ja dat zal zeker niet gebeuren want daar is het volk te dom voor.

  • Omdat Amnesty nooit voor ons echt was, absoluut niet de mensen aan de top.

   Triest als Amnesty al niet meer voor de mens is en ook een lange arm van de regeringen is.

 1. Maar hoeveel idiote in ons land zijn nu al op de EHBO om zich ook in hun gat te laten penetreren ik denk dat ze in Den Haag zich rot zijn aan het lachen en roepen je kan echt alles met dat achterlijk volk ja en dat is ook nog waar kijk maar naar het toneel stukje van Hugo de leugenaar het volk is nog erger dan het kwaal Hugo ons volk hoort nu al tot de domste van Europa.

 2. Sorry hoor, maar ik heb hier de slappe lach van gekregen. Die is heel besmettelijk, nog besmettelijk er dan corona Delta , omnicron en de rest van de idioterie.
  Wanneer gaan we weer normaal doen?

 3. Zo denk ik er ook over. Als er werkelijk besmettelijke ziekten bestonden, zou er heden ten dage geen arts, verpleegkundige of ander ziekenhuis personeel meer in leven zijn.
  Laten we weer normaal gaan doen.

 4. Jullie hebben geluk want jullie hoeven niet door de knieën te buigen voor Rutte hij zal jullie door de ME gewoon in de knieën laten schieten en hij zal ver volgens op jullie kotsen want hij is en blijft een VVD er en daar is moorden en liegen van zelfs sprekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in