Trump’s juridisch team zegt te blijven vechten ondanks dat Hooggerechtshof de rechtszaak van Texas afwijst

0
894
Screenshot FoxNews YT

Rudy Giuliani, de advocaat van president Donald Trump, heeft verklaard dat ze voor de zaak van president Trump zullen blijven vechten, ondanks het feit dat het Hooggerechtshof een rechtszaak van de staat Texas afwijst waarin de verkiezingsresultaten van vier kantelstaten in twijfel worden getrokken.

Giuliani was afgelopen avond in het praatprogramma van Sean Hannity op Fox News nadat de resultaten van het Hooggerechtshof waren bekendgemaakt.

“Is er nog een andere weg, zie je nog een ander legaal pad?”, vroeg Hannity.

“Wel, het juridische pad is nu de staatsrechtbanken en je moet hopen dat de rechters van de staatsrechtbanken wat meer vastberadenheid zullen tonen, wat meer bereidheid om enige mate van kritiek te aanvaarden, en wat meer bereidheid om een open geest te hebben”, zei Giuliani.

“Dat is alles wat we ze vragen om te doen, we vragen ze alleen maar om de feiten te horen, laat het Amerikaanse volk, laat het Amerikaanse volk de feiten horen en laat de rechters de feiten horen”, ging hij verder.

“Tot nu toe zijn de feiten onderdrukt, ze zijn onderworpen aan censuur, censuur door big media, censuur door big tech, censuur door de Democratische partij”, zei hij op het kabelnieuwsprogramma met miljoenen kijkers.

“Censuur door de rechtbanken! Geen enkele rechtbank heeft een hoorzitting toegestaan! Ik bedoel, luister naar de feiten! Waar ben je zo bang voor, waar ben je zo bang voor? Luister naar de feiten!”, concludeerde Giuliani.

De beslissing van het Hooggerechtshof was een korte beslissing die simpelweg zei dat de staat Texas niet de grondwettelijke status had om de manier waarop andere staten hun verkiezingen runnen aan te klagen.

Hersenen, bloedvaten van covid gevaccineerden blijken te lijden aan stolling

Een vreselijke, vreselijke vergissing

“Dus, het antwoord daarop is om de zaak nu voor de rechtbank te brengen, door de president, door een aantal van de kiezers, met dezelfde feiten, en een hoorzitting krijgen”.

“Want het ergste van dit alles is, dat de rechtbanken zeggen dat ze zich erbuiten willen houden en ons geen hoorzitting willen geven. Ze willen niet dat het Amerikaanse volk deze feiten hoort, en ik denk dat dat een vreselijke, vreselijke vergissing is”, aldus Giuliani.

Geen wijsheid, geen moed!

President Donald Trump heeft op Twitter zijn totale teleurstelling uitgesproken over het besluit van het Hooggerechtshof om geen groen licht te geven aan de motie van de procureur-generaal van Texas.

“Het Hooggerechtshof heeft ons echt in de steek gelaten. Geen wijsheid, geen moed!”, postte hij.

“Dus, je bent de president van de Verenigde Staten, en je bent net door een verkiezing gegaan waar je meer stemmen kreeg dan welke zittende president dan ook in de geschiedenis, veruit – en naar verluidt verliest. Je kunt niet “staan” voor het Hooggerechtshof, dus je “intervenieert” met prachtige staten…..”, ging de president verder met het betreuren van de uitspraak van het Hooggerechtshof in een vervolgtweet.

De zittende president ging verder met het citeren van luitenant-gouverneur van Texas Dan Patrick dat de VS “geen enkele rechtbank heeft gekregen om dit (de verkiezing) te beoordelen op zijn waarde”, en vat dit emotioneel verder samen:

Het is een juridische schande, een schande voor de VS!!!

VS tot op het bot verdeeld: de burgeroorlog is begonnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here