Foto ter illustratie © ISM Palestine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Ongeveer 17.000 moskeeën in de provincie Xinjiang in het noordwesten van China zijn geheel of gedeeltelijk gesloopt, meldt de Zweedse links-liberale krant Aftonbladet.

Duizenden moskeeën zijn gesloopt in Xinjiang in het noordwesten van China.

In totaal zijn er 8.500 moskeeën die volledig zijn verwoest. Daarnaast zijn er net zo veel moskeeën gedeeltelijk gesloopt, bijvoorbeeld door het slopen van hun minaretten.

Dit beweert de Australische denktank Australian Strategic Policy Institute (ASPI), schrijft Aftonbladet.

De moskeeën zouden in kaart zijn gebracht met behulp van satellietbeelden. Tegelijkertijd zijn er geen christelijke kerken of boeddhistische tempels verdwenen.

De meeste moskeeën zouden in de afgelopen drie jaar zijn gesloopt. Tegelijkertijd wordt de Chinese regering door de buitenwereld bekritiseerd vanwege haar systematische “omscholing” van de moslims in het land, die naar kampen worden gestuurd als een maatregel tegen moslim-extremisme.

In tegenstelling tot de westerse regeringen ziet China de moslimbevolking als een potentiële bedreiging voor de veiligheid.

Chinese leider: We moeten het probleem van de zwarte bevolking oplossen – anders zal “China veranderen in een zwart-geel land”

  Chinezen strompelen het ziekenhuis uit na Covid-19 anaal uitstrijkje
Vorig artikelDoor Soros gefinancierde linkse coalitie bereidt zich voor om totale chaos op de dag na de Amerikaanse verkiezingen te ontketenen
Volgend artikelBulgaarse voetbalfans brengen hulde aan Rittenhouse – Schots damesvoetbalteam eert cultuurmarxist Bader Ginsberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Een leuk begin. Nou nog even doorgaan, en Europa ook even doen. Zeg maar in Europa: voor iedere aangevallen kerk: moet een moskee plat.
    dat ruimt lekker op.

    Bovendien; groot deel van Turkse moskeetjes zijn staatseiegendom van ministerie van geloof van Turkije. Opruimen die rotzooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in