We hebben meerdere verschillende studies gezien die verschillen aantonen tussen Democraten/linksen en Republikeinen/conservatieven. Er is zojuist nog een onderzoek vrijgegeven dat nog meer bewijs levert dat linksen letterlijk ellendige mensen zijn.

Een korte terugblik op het vorige onderzoek voordat we dieper ingaan op het rapport dat onlangs is uitgebracht en dat veel van de bevindingen uit de andere studies bevestigt, schrijft Susan Duclos.

• Blanke vrouwen in de leeftijd van 18-29 jaar die zich als liberaal/links identificeerden, kregen 56,3% van de medische professionals een diagnose voor geestelijke gezondheid, vergeleken met 28,4% bij gematigden en 27,3% bij conservatieven. – Bron

Uit het onderzoek, waarin blanke liberalen, gematigden en conservatieven, zowel mannen als vrouwen, werden onderzocht, bleek dat conservatieven veel minder vaak gediagnosticeerd werden met geestelijke gezondheidsproblemen dan degenen die zich liberaal of zelfs “zeer liberaal” noemden.

Klik voor groot

• Mensen die getrouwd zijn, zijn statistisch gezien welvarender, zijn gelukkiger en hebben meer voldoening, en hebben zelfs een betere gezondheid dan hun alleenstaande, gescheiden of samenwonende tegenhangers. – Bron

• Slechts 37% van de liberalen is getrouwd, terwijl 56% van de conservatieven getrouwd is. – Bron

Enkele belangrijke punten van het Survey Center on American Life, uit een stuk met de titel “The Despair of Young Liberal Women.

Vergeleken met conservatieven zijn liberalen minder geneigd om prioriteit te geven aan activiteiten die sterk geassocieerd worden met persoonlijke voldoening… In de afgelopen 20 jaar zijn liberalen minder nauw verbonden geraakt met religieuze organisaties en kerken. Slechts 35 procent van de liberalen zegt lid te zijn van een kerk of gebedshuis. Het aantal huwelijken onder liberalen is ook sterk gedaald. Slechts 37 procent van de liberalen is momenteel getrouwd, vergeleken met 56 procent van de conservatieven.

DE PARTIJ VAN DE ‘LELIJKE’ MINACHTING

De bovenstaande afbeelding was een meme die al jaren, mogelijk tientallen jaren, de ronde doet en waarin het uiterlijk van liberale vrouwen en conservatieve vrouwen wordt vergeleken, en nu, volgens een nieuwe studie gepubliceerd door Scientific Reports, is die vraag beantwoord.

Wetenschappers in Denemarken gebruikten algoritmen van machines op afbeeldingen van mannelijke en vrouwelijke politici om te zien hoe nauwkeurig de machines de politieke ideologie van de persoon op de afbeelding konden identificeren, alleen aan de hand van hun gezicht.

Ten eerste werden de gebruikte foto’s door de kandidaten zelf aan de Deense Omroep (DR) verstrekt voor gebruik in openbare communicatie, dus er kwam geen menselijke “keuze” aan te pas. Met andere woorden, de onderzoekers hebben niet gekozen voor de gewenste resultaten.

  Linksen scheiden omdat de partner op de "verkeerde" stemt

De uiteindelijke gegevensset, na uitsluiting van politici die niet als links of rechts konden worden geclassificeerd en politici met baarden omdat deze gezichtsuitdrukkingen kunnen verbergen, werd verkregen. Ze sloten ook foto’s uit van kandidaten die niet van Europese etnische afkomst leken te zijn. “De reden voor deze uitsluiting was dat kandidaten van niet-Europese afkomst, hoewel gemakkelijk visueel te identificeren, 2,5 keer meer kans hadden om linkse partijen te vertegenwoordigen.”

De nauwkeurigheid van de voorspellingen was 61%.

Om scores voor aantrekkelijkheid van gezichten voor onze steekproef te voorspellen, gebruiken we de publiekelijk beschikbare SCUT-FBP5500 dataset (https://github.com/HCIILAB/SCUT-FBP5500-Database-Release). Deze dataset bestaat uit 5500 gezichten die door 60 beoordelaars beoordeeld zijn met een schoonheidsscore van 0-4. (Aantrekkelijkheid scoren als de gemiddelde waarde van meerdere beoordelaars wordt vaak gebruikt in politicologische studies over aantrekkelijkheid van gezichten.

De conclusie, kort samengevat door PsyPost, is dat “gezichten van rechtse politici vaker blije en minder vaak neutrale gezichtsuitdrukkingen hadden. Vrouwen met aantrekkelijke gezichten hadden meer kans om rechts te zijn, terwijl vrouwen van wie de gezichten minachting toonden meer kans hadden om links te zijn.”

Dit lijkt de resultaten van een onderzoek uit 2018 te bevestigen, waaruit ook bleek dat aantrekkelijke mensen meer kans hebben om rechts te zijn.

Via de linkse website The Guardian:

Het is een bevinding die waarschijnlijk niet populair zal zijn bij de lezers van de Guardian, maar een studie heeft geconcludeerd dat aantrekkelijke mensen meer kans hebben om rechts te zijn.

Eerder onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die er goed uitzien over het algemeen beter behandeld worden, een hogere sociale status bereiken en meer geld verdienen, waardoor ze de wereld als een rechtvaardige en eerlijke plek zien.

Nu heeft een Amerikaanse studie, gepubliceerd in het Journal of Public Economics en gebaseerd op het vergelijken van meerdere onderzoeken, geconcludeerd dat de aantrekkelijkheid van een persoon kan correleren met zijn of haar politieke overtuigingen.

De auteurs, Rolfe Daus Peterson van de Susquehanna University en Carl L Palmer van de Illinois State University, schreven: “Gecontroleerd voor sociaaleconomische status, vonden we dat aantrekkelijkere personen vaker hogere niveaus van politieke doeltreffendheid rapporteren, zich als conservatief identificeren en zich als Republikein identificeren.”

Een van de auteurs van het onderzoek, Rolfe Daus Peterson, verklaarde destijds: “Aantrekkelijkheid geeft een persoon een klein duwtje in de conservatieve richting.”

  Studie kan linkse waanzin in grote steden verklaren: Toename van luchtvervuiling leidt tot ernstige psychische aandoeningen

PERSOONLIJKE OBSERVATIES….

Wat ik persoonlijk heb waargenomen van social media, commentaarsecties, chatforums en het kijken naar de liberale MSM, geeft een reden waarom sommige liberalen, vooral blanke vrouwelijke liberalen, zo ongelukkig zijn, psychische problemen hebben en minder aantrekkelijk zijn, niet alleen door gezichtsuitdrukkingen, maar door hun algehele uiterlijk.

1.) “Woke” zijn: er zijn twee verschillende definities voor “woke”, de ene kan worden beschouwd als de “liberale versie” en de andere als de conservatieve versie.

Liberaal: “Woke” betekent dat je je bewust bent van rassendiscriminatie in de samenleving en andere vormen van onderdrukking en onrecht.

Conservatief: “Een oxymoronterm die gebruikt wordt om de vele geïndoctrineerde & radicaal linkse mensen van de wereld van vandaag te beschrijven, die geobsedeerd zijn om op elke mainstream-bandwagon te springen die nodig is om zich opgenomen te voelen, hoewel ze ironisch genoeg de meest intolerante en hypocriete mensen op de planeet zijn.”

2.) Deze “woke” liberalen zijn constant op zoek naar iets om zich over te ergeren, racistisch te noemen, over te klagen en zijn over het algemeen niet gelukkig tenzij ze kritiek hebben op iemand anders, of proberen om iedereen in hun omgeving net zo ellendig te maken als zijzelf.

Ze zijn voortdurend beledigd. Vertel een oude grap en ze schreeuwen “seksuele intimidatie”.

Voorbeeld:

Een man in een overvolle lift reageert op de oproep welke verdieping inzittenden wilden, en hij zegt gekscherend “dameslingerie,” waarop een vrouw in de lift beledigd raakt, en hem aangeeft bij de functionarissen van de academische conferentie die ze bijwoonden.

Simona Sharoni, professor vrouwen- en genderstudies aan het Merrimack College in Massachusetts, nam daar aanstoot aan. In een formele klacht die ze minder dan vier uur later indiende, vertelde ze dat Lebow “met een glimlach op zijn gezicht zei: “vrouwenlingerie,” en dat al zijn vrienden lachten. Nadat ze naar buiten waren gelopen, draaide de vrouw die naast me stond zich naar me toe en zei: “Ik vraag me af of we ze niet hadden moeten vertellen dat het niet langer acceptabel is om dit soort grappen te maken! Het duurde even voordat ik doorhad dat deze man het grappig vond om een verwijzing te maken naar mannen die lingerie gingen kopen terwijl ze een academische conferentie bijwoonden. Ik probeer nog steeds in het reine te komen met het feit dat we bevroren en hem niet confronteerden… Als overlevende van seksuele intimidatie in de academie, ben ik behoorlijk geschokt door dit incident.”

Na jaren van mannen die worden aangevallen en giftig worden genoemd omdat ze mannelijk zijn door liberalen en de media (ik weet het, hetzelfde), willen ze toch niets te maken hebben met de bètajongens die hun houding heeft gecreëerd.

  Linkse vrouw wisselt van kant: "Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme"

“Ik ben een liberaal – het is moeilijk om mannelijke mannen te vinden om mee uit te gaan die niet conservatief zijn”

Een vrijgezelle vrouw heeft voor opschudding gezorgd toen ze op TikTok klaagde dat alle ridderlijke, mannelijke mannen in haar datingcircuit conservatief zijn.

“Als liberale vrouw is het vandaag de dag echt moeilijk om een man te vinden die bereid is om de meer traditionele mannelijke rol in de relatie te spelen en die niet conservatief is,” zei de TikToker met de gebruikersnaam @Ms_Petch.

“Een man die op de eerste date wil betalen; die je deur wil openen; die de wil en het verlangen heeft om voor je te zorgen en te voorzien – die geen conservatief is.”

Hoe zit het als een man en een vrouw op stap zijn en hij zijn arm liefdevol om haar schouders legt? Nou, volgens de liberale actrice Helen Mirren is dat onacceptabel omdat het een gebaar van “eigendom” is.

Ik vraag me af hoe zij een vrouw zou noemen die haar arm om de man zijn middel legt terwijl de zijne om haar schouders ligt?

HOOFDLIJN.

De voorbeelden vliegen je om de oren, maar het komt erop neer dat wanneer iemand altijd op zoek is naar iets om beledigd over te zijn of om te haten, dat vertaald wordt in lichaamshouding, houding, gezichtsuitdrukkingen en resulteert in geestelijke ziekten, of dat nu depressie, angst of een andere geestelijke ziekte is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DEUGMENSEN DOSSIER

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger voert aanvallen uit op Kievse troepen, slaat aanvallen af in Zaphorohey & Donetsk (Video’s)
Volgend artikelMilitairen ingezet in Moskou terwijl Wagner-chef wordt gezocht voor “gewapende muiterij”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Lid zijn van een fanatieke religieuze sekte als de woke LGBTQ+ diversiteitscult is niet goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zelfs met de leiding gaat het niet goed hoewel die wel in alle luxe leven en alle regels mogen overtreden die de links liberale goden hebben opgesteld. Als de enige lach die is toegestaan hoongelach is moeten mensen wel verbitterd raken en verdorren.

  • Beste Gert,
   Mensen die ongelukkig/ontevreden zijn met/in zichzelf zijn het meest gemotiveerd de oorzaak daarvan bij anderen neer te leggen.
   Conservatieve mensen zijn over het algemeen goed geworteld in hun (morele)basis.
   De ‘ linkse’ zijn losgeraakt met hun wortels en zijn zoekende naar andere hechting van bestaan.
   (uitzonderingen daargelaten)

   Het leven is ‘ deels’ maakbaar maar niet zaligmakend.

 2. hahaha ik zeg dat al gans mijn leven, hoe lelijke mensen veroordeeld zijn tot ongelukkig zijn niet omdat ze lelijk zijn maar omdat ze er helemaal geen moeite voor doen om een beetje acceptabel te zijn…dat scheelt een slok op een borrel 🤗 de rest kent U….

 3. Ik ben een echt waar…natuurmens…en de vrouwe des huizes ook…die zou zelfs in heel enge tijden als hekssss gezien zijnde…ikzelf….de eenvoudige….staat bekend ende gezien als e.o.a. witte tovenaar…IEEEHHH
  dat is best wel eng voor pakweg 70% van de nederlandse bevolking.
  Dus deze gehele woke-scene en lbtqtvxyza gedoe…in niet in een belang van welke positieve samenleving zodanig.
  Gaan we de woke en achterlijke mensonterende,debiele/mongolen/wef/who/vn/indoctrinatie invloeden achterna?…of gaan we weer serieus denken en handelen naar een normaal iets…..beetje nostalgie is toch en blijft….wim sonneveld…en ons dorp….geniet en huiver…en trek het eens naar deze tijden,,,,

  • @politiek profeet
   Echt waar ?
   Quote”wim sonneveld…en ons dorp….geniet en huiver…en trek het eens naar deze tijden,,,,”
   Je klinkt als een dorre tak .
   Wat een grijze meuk , je vergeet het cocktail trio . mies bouman .. open het dorp .
   Man wat een klote tijd toendertijd .
   Nostalgie ? ik ga te pletter hier .
   Iedereen dubbel om snip en snap ..
   Nee sjonny en rijk dat was het enige leuk indie tijd .
   Rijk de gooyer tegen Cris Dolman die een bak koffie in zijn bakkus gooide (tegen rijk) nee lul ik zei nog zo geen melk in de koffie . Dat was en is een heel andere stroming van gasten en bewustzijn als jij nu aanhaakt met de homo wim sonneveld. Gewoon recht voor je raap . !
   Tita Tovenaar . “witte tovenaar” 🤣

 4. De meeste vrouwen “mag ik dat nog zeggen” in deze filmpjes hebben van die kleine venijnige oogjes die bijna zwart worden als ze beginnen te gillen van frustatie en kwaadheid als ze hun gelijk niet kunnen krijgen ik bezie deze mislukkelingen die in hun kleuter stadium zijn blijven hangen als mensen die dringend hulp nodig hebben om met al hun frustaties “het ligt steeds aan een ander” in dit stadium zijn blijven hangen. Dit soort type van vrouwen zal als eerste andere mensen veraden als ze daar de kans toe krijgen “zie wat er de laatste 3 jaar gebeurd is”

 5. De Hollanders zijn altijd aan het speculeren en manipuleren, en in bijna iedere interactie komt ook het dirigeren terug.
  Op die manier hebben ze nu de buitenlanders die dat moeten legitimeren. Ze zijn bewust geworden van de slavernij en draaien het om waardoor dezelfde kutmentaliteit oké blijkt te zijn. Het is alleen geen omdraaiing, het is een voortzetting en verergering van dezelfde psychologische afwijking, de commercialisering, het rad van avontuur, het hele jaar kermis.

  Het zijn de gefrustreerde losers die je constant beoordelen op uiterlijkheden, en voortdurend vergelijken.
  Pas kwamen er nog een paar dure hoeren van een hotel langs die omdat ik op een bankje zat zeiden 5 euro, om me te typeren op mijn weelde. Wees ervan overtuigd dat u constant in de gaten gehouden wordt, een miljoen keer erger dan de zielige sociale controle. U kunt geen plezier beleven aan uw kapitaal zonder mij, en zelfs zonder afgunst ben je niet eens geïnteresseerd in je waardeloze geld. Afgunst is altijd klein, maar effectief, maar het miezerige lot dat je wacht. Ik verzamel deze mensen doelbewust. Lachen.
  Hollanders hebben geen flauw benul van links of rechts meer, we hebben het over narcisme, dat erger is nu ze denken meesters van het universum te zijn dat corona voorbij is.
  Maar ze zijn allemaal kanker. Van bepaalde nare karaktertrekjes komen ze nooit meer af als ik er bij betrokken ben.
  De Duitsers hebben goed werk gedaan in WO2, karma, maar de NSB mentaliteit gefundeerd in de hypocrisie van christenen die na de kerk hun vuiligheid spuien over elkaar heeft gevolgen.
  Let op de details. Want de ijdele mensen vreten psychologisch gezien nu al uit de vuilnisbak.

  • Ik weet ’t niet hoor. Maar schrik degij niet als ge in de spiegel een aap ziet? Zoveel lelijkheid moet er toch eens uit komen.

  • Een belgje?
   De infantielen die zich zelfs laten voorzeggen een duits woII helmpje op hun fietsje te dragen en geen hond aan de fiets mogen meenemen. Ge wordt goed betutteld door uw overheid, kindjes. Zomaar een voorbeeld van een gemiddeld genomen gefrustreerd volkje (ken gelukkig hele aardige uitzonderingen)

 6. Terwijl de heersende elite druk bezig is met de mensheid controleren, manipuleren en uitdunnen, zijn we hier een beetje bezig met onnozel gekibbel van het allerlaagste en meest banaal domme niveau dat je je maar kunt voorstellen. Wat een stel zielig onnozele aapjes. Geen wonder dat men met het grootse gemak en steeds makkelijker kan denken dat de mensheid het echt wel verdiend om dan maar gewoon massaal om zeep te worden geholpen. Zo veel opties en dan niet verder kunnen komen dan dat banale bekvechten om niets op basis van kinderlijke emoties.

  • Links, ligt aan de voet van die teloorgang.
   Dat was voor mij al merkbaar vanaf de zestiger jaren. Ze hebben (wereldwijd) een mars door de instituties gemaakt. Alles moest links. Waar we nu in leven is het sluitstuk.
   Zo duidelijk?

 7. Daar is voor mij al langer geweten,, zonder onderzoek. Kijk op tik tok enz .
  Afschuwelijke personen, walgelijk…
  Groetjes MADGURU.

 8. Americans are just very unhappy now
  With economics politics and social fabrik or the lack thereof
  https://www.youtube.com/watch?v=IzLC48jZPrc

  Its a very large and rough human zoo and a very nihilistic money grab
  Thats why they have this level of corruption, pollution and sickness

  And guess what its coming here too, local and localized cia groups
  ensure eu follows usa deep state policies to the letter.

 9. Ik moet zeggen dat ik steeds vaker uitgetest wordt, ook door vrouwen op het kleine minne vlak waar ze staan; de verraders komen in groepen. Ze willen je zo klein krijgen als ze zijn. En zelfs officieel bekende criminelen, die Jezus daarbij betrekken voor de kerk, waar de vrouw van de dominee helemaal verguld is dat ze naar de kerk komen. Want veel klanten zijn er niet. Het is een aantrekkelijke vrouw waar ze over kletsen wat ze doet met ‘zo’n man’ (ze zijn zelf veel leuker).
  Nadat ik een verhaal vertelde aan een van die vrouwen over onzin aantijgingen van pedofielen omdat ze wat hout gesprokkeld hadden bij een bosje, krijg je een verdediging van de pedo’s met vertrouwelijke onthullingen van hun eigen methoden hoe ze een jongetje versieren. Een eer is dat niet, maar zo zitten ze in elkaar. Als je maar een complimentje krijgt doen de vrouwen, en zelfs de politie altijd mee. Dan verkneukelen ze zich. En hoef je nergens bang voor te zijn.
  Hun lessen over vriendschap en liefde zetten zich voort met hun man in een urn naast de kast.
  Als je tolerant bent en geen ruzie meer wil met het gajes, omdat ze zo verdorven zijn, zien ze dat als goedkeuring of bevestiging. En als je toch een splinter laat vallen van zelfs maar twijfel gaan ze allemaal samenwerken in hun verraad. Zo is de hele wet.
  Als de vrouwen een zoon hebben in hun hoerige manieren dan wordt het een homo. Hoe kan dat? Toeval? Biologisch bepaald?

 10. De lelijkheid straalt er vanaf van de linkse/liberale samenwerkende partijen van het WEF regime Rutte, ze zien er niet uit, vooral de laatste generatie feministen die lelijke wijven die je met een zak geld niet eens wil doen maken de kloof beoogd groter tussen mannen en vrouwen, divide et impera precies de bedoeling van het zooitje “democratisch” gekozen parlementaire tuig dat zich diep in de reet van Rutte heeft genesteld en de bekende omvolkers Soros en Schwab dagelijks een blow job geven.

 11. Uiterlijk?
  Bovenste Republikeinenvrouwen niet vol in de make-up en met facefilterfoto’s.

  Links, of rechts…….je moet naar die onzichtbare cirkeltjes boven/rondom hoofden (heilige boontjes),
  permanente grijnzen, en naar hoge inkomens kijken.

 12. Wat vele willen is dat ze allerlei moeite doen om bij een groep te willen horen, liefst overal regeltjes voor verzinnen omdat zij dan alleen die regeltjes behoeven te (op)volgen. Dit lijkt op het A.I. systeem om aan vast gestelde voorwaarden te moeten doen. Waardoor al het andere als foutief wordt gezien. Dit gebeurt al decennia op scholen, daar is ook alles eenrichtingsweg principe, van de leraar of lerares heeft altijd gelijk. Dit creëert labiele mensen die niet meer zelf kunnen nadenken, want ze is geleerd om enkel de opgelegde regeltjes te volgen en verder niets.

  Die dan zo nodig met elke mode gril erbij willen horen, zij zijn in werkelijkheid inhoudloos. Hoe meer regeltjes verzonnen worden hoe meer jij je zelf beperkingen oplegt. Met die gasten kun je niet meer discuteren erover en vooral niet inhoudelijk meer. Alles wordt in het zwart/wit denken uitgedrukt bij hen. ( het A.I. binaire getallen van 0 en 1) Van je bent met hun eens of niet. En als je niet met hun eens bent, ben jij hun vijand die vernietigd moet worden volgens hen. Alles gaat dan naar de klote in de samenleving, want zij willen alles voor iedereen bepalen en elke discussie vermijden. Want ze weten dat zij in elke discussie vastlopen, omdat zij hun standpunten niet kunnen onderbouwen van hoe, wat en waarom. Met hun verdraaide werkelijkheid en frustraties en eigen tekortkomingen projecteren ze maar al te graag op andere, de andere zijn altijd schuldig eraan en zij zelf nemen de slachtoffers rol voor zich.

  Zij leven veelal nog geestelijk in de kleuter jaren, waar zij zelf prinsjes en prinsesjes zijn die vereerd/aanbeden moeten worden door andere. De genderneutrale hype met zijn sneeuwvlokjes generatie, die zo kwetsbaar zijn en zich zo snel zich beledigd voelen. Die moeten met fluwelen handschoentjes behandelt worden, anders zijn ze van slag. Die zijn al zover van hun oorsprong afgedreven dat ze niet eens meer weten wat natuurlijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in