In Steyr beschimpte links de rouwbijeenkomst na de moord op Michelle als “fucking herdenking”. De broer van de vermoorde liftster Sophia Lösche ontkende dat de dood van zijn zus Sophia Somsche te maken had met de vrouwenminachting van Marokkaanse moslimmannen, beschuldigde AfD van demonisering en wilde een stichting tegen “mannengeweld” oprichten. De ouders van de vermoorde Maria Ladenburg in Freiburg deden hetzelfde. Kort na de bloedige moord wilde een carnavalsvereniging in Kandel in kleurrijke kostuums letterlijk op het graf van Mia dansen om te demonstreren voor het kosmopolitisme.

Zelfs de destijds choquerende video’s van de executie van de twee Scandinavische backpackers die op het internet verschenen, konden de linkse deugmensen niet van verdere vleierij voor de islam weerhouden. Geweld wekt weliswaar afschuw in hen op, maar geen haat tegen de daders, laat staan een appel op hoe men zich in de toekomst kan beschermen en hen kan bestrijden. Dat maakt ook een Facebook-artikel van ‘misdaadverslaggever’ Markus Hibbeler duidelijk, die als een slaaploos met ijskoude handen getraumatiseerd kind verbijsterd met zijn woorden worstelt:

De laatste zinnen zijn voor de twee slachtoffers Louisa en Maren. Louisa’s moeder wordt geciteerd als zeggend dat haar dochter altijd in het goede geloofde. Laten we hetzelfde doen en op de een of andere manier het goede versterken, want ik ben bang dat er te weinig van is in de wereld.

Overeenkomstig hulpeloos en goedgelovig is ook de broer van de vermoorde Sophia Lösche met de moord omgegaan. Hij wilde daarna een vereniging of stichting oprichten om vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld te helpen, schrijft JW.

  Duitse stad stopt met publiceren van statistieken over gevaccineerden ziekenhuisopnames om "corona-ontkenners niet in de kaart te spelen"

Zoals het mediaplatform Nordbayern berichte, wilde hij daarmee vooral een signaal afgeven aan de rechtse populisten, die naar zijn mening de dood van zijn zus voor hun doeleinden wilden instrumentaliseren. “Het gaat hier duidelijk om geweld tegen vrouwen en niet om geweld door vluchtelingen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste, om dat duidelijk te maken”. Zelfs na haar dood is de Groene politicus er niet van te overtuigen dat Sophia bovenal het slachtoffer was van zijn naïeve, deugmenshouding, die het wijdverbreide moslimgeweld tegenover vrouwen negeert. Hij zal zich zijn zus herinneren als een “geëngageerde vrouw” die “mensen tegemoetkwam en hen kon inspireren”, melde hij aan de media. “Gracieus, vol vertrouwen en nieuwsgierig naar de wereld”. Ze was ook betrokken bij de vluchtelingenhulp en hielp meerdere malen in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Volgens berichten in de media zou ze daar al een voorproefje moeten hebben gekregen van islamitisch mannengeweld. Zo staat het in een HAZ-rapport:

Na het invallen van de duisternis hebben de bendes het voor het zeggen. Drugs, prostitutie, verkrachting, diefstal – hier geldt alleen de wet van het geweld, zegt een jonge Afghaan, die zichzelf Deniz noemt, hij wil niet gefotografeerd worden – uit angst voor wraak.

Steyr: Openlijke sympathieën met de agressor

Verschillende smaakloze tweets na de moord op een 16-jarig meisje door een Afghaanse asielzoeker verontwaardigde toenmaals de Oostenrijkse stad Steyr. Na de aankondiging van een herdenking met de titel “Een kaars voor Steyr”, plaatsten linkse extremisten op het internet openlijk hun zieke haat tegen de vreedzame herdenking, aldus de krant Wochenblick. Een van de Antifas maakte geen geheim van zijn support voor de lafhartige moordenaar en schreef:

  Professor economie voorspelt een ontglobalisering - "Een decennium van wanhoop ligt in het verschiet"

“We hebben geen behoefte aan jullie fucking herdenking. Heel Steyr is links. Niemand zal er komen en jullie labiele idioten zullen daar alleen staan. Wedden?“, zegt het in een haatdragend commentaar, blijkbaar gericht aan de organisatoren. In het licht van het feit dat de Afghaan zijn vriendin als een seksslavin hield en haar elk contact en uitgaan verbood, krijgt deze zin een bijzonder speciale smaak.

Volgens Wochenblick waren er toen zo’n 30 mensen bijeengekomen om zich het noodlot van Michelle te herinneren. Gebruikers van social media hebben er herhaaldelijk op gewezen dat de wrede moord op het meisje in Steyr niet mogelijk zou zijn geweest zonder een politiek van massale immigratie en open grenzen. Het liberale gemeenteraadslid Roman Haider heeft soortgelijke opvattingen naar voren gebracht. Het “welkomstbeleid” van de voormalige rood-zwarte regering was ook verantwoordelijk voor de horrordaad.

De zaak in Steyr heeft grote overeenkomsten met de moord op Mia in Kandel. Ook in Kandel werden de initiatiefnemers van rouw- en herdenkingsactiviteiten beledigd door een linkse gemeenschap. Kort na de bloedige daad in de Pfalz wilde een carnavalsvereniging een kleurrijke flashmob organiseren om te demonstreren voor een multicultureel Kandel. Er bestaat een medische term voor de reflexmatige partijdigheid voor moordenaars en de culturele achtergronden van de moorden: Het Stockholmsyndroom.

Collectief Stockholmsyndroom een belangrijke bouwsteen in de islamisering

Dit fenomeen, dat vooral in de linkse gemeenschap wijdverbreid is, maar ook in de hele rood-groene samenleving, wordt nu steeds vaker met succes gebruikt door islamisten, maar ook door eenvoudige criminele migranten om geleidelijk aan door middel van geweld een andere manier van leven en rechtsorde in Europa tot stand te brengen. Omdat de mensen op het huidige westelijk halfrond, in tegenstelling tot 75 of 100 jaar geleden, als gevolg van welvaart en een lange periode van vrede geen idee hebben van oorlogen en veroveringen, kunnen ze niet mentaal omgaan met het nieuwe geïmporteerde geweld, zoals bloedbaden tijdens rockconcerten, kerstmarktaanvallen, groepsverkrachtingen, seksaanvallen op oudejaarsavond, etc. Ze zijn niet in staat om met het nieuwe geweld om te gaan. De gewelddaden worden hysterisch en schizoïde verdrongen, terwijl de daders en hun milieu tegelijkertijd worden verguld.

  Duitsland: Overheid meldt 96% van omicrongevallen onder volledig gevaccineerden, 4% zijn ongevaccineerden

Een gedetailleerde analyse met de titel “Waarom wij mensen, die ons willen doden, zo erg liefhebben” is te vinden op de website van de exil-Kopten ‘Kopten zonder grenzen‘. Het acht jaar oude artikel is onder andere in het Nederlands en Hongaars vertaald en is actueler dan ooit in het licht van het toenemende gedirigeerde geweld van migranten.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vorig artikelPolitieagent: No go-zones zijn “Nu buitenlandse enclaves … in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving”
Volgend artikelIllegale immigranten gebruiken nu de kerk op Lesbos als toilet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in