De beelden die op Twitter zijn geupload tonen een razende BLM menigte in Portland die ingezetenen van Oregon bij hun huizen lastigvallen.

Een man die benadrukt dat hij een Biden/Harris 2020-bord in zijn tuin heeft staan, raakt van streek wanneer hij ondanks zijn linkse politieke overtuigingen wordt uitgescholden en beschuldigd van “witte suprematie”.

“Daar is mijn Biden-bord. Maak niets stuk. Wees vreedzaam”, zegt hij tegen de antiblanke BLM-horde terwijl ze reageren met “Fuck you!”.

“Niemand geeft een reet om je witte reet mening. Wie denk je bent dat je zwarte mensen wil vertellen hoe ze tegen je moeten protesteren?”, schreeuwt een vrouw met een megafoon.

“Vragen om een vreedzaam protest is witte suprematie! Vragen om een vreedzaam protest is witte overheersing!”, schreeuwt een andere BLM-gek in de menigte.

Wanneer de Democraat van zijn veranda stapt om in dialoog te gaan met de waanzinnigen wordt hij beschuldigd van “het aanzetten tot geweld” en insinuerend dat de Biden-dwaas in gevaar is, schreeuwt een BLM’er tegen zijn vrouw die op de veranda staat dat ze hem op moet komen halen: “Haal je man op! Kom je man halen!”.

Nadat een vrouw hem vertelt dat hij naar huis moest gaan, probeert de deugmens nogmaals lafjes uit te leggen dat hij “aan hun kant staat”.

Wanneer ze dit hoort, trekt de vrouw haar masker naar beneden en schreeuwt: “Nee, dat ben je niet!”

Vervolgens grijpt een van de BLM-activisten de telefoon van de man en rent weg, wat resulteert in een achtervolging en een gevecht.

Juriste gaat door met rechtszaak wegens verkiezingsfraude: "Zal episch zijn"

Na de vechtpartij eindigt de video met de Biden-aanhanger die de gewelddadige extremisten smeekt om hem zijn telefoon terug te geven.

Dit zou lesmateriaal moeten zijn voor de Democratenstemmers om te laten zien dat de linkse maffia die op hun land wordt losgelaten, hen ook onvermijdelijk zullen vernietigen.

Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here