Nieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden

0
1917

Sinds de New York Post de inhoud van de computer van Hunter Biden heeft onthuld waaruit blijkt dat de vader – de Democratische presidentskandidaat Joe Biden – heeft gelogen over zijn activiteiten in Oekraïne, is er nu ook informatie dat de harde schijf nog erger materiaal bevat.

Het is nog naar een week geleden dat de New York Post de sensationele onthulling publiceerde dat ze een laptop van Hunter Biden in handen hadden gekregen die ter reparatie werd ingeleverd maar daarna nooit meer werd opgehaald. Een e-mail onthulde dat Joe Biden had gelogen over zijn betrokkenheid bij de zaken van zijn zoon met een Oekraïens energiebedrijf.

Degenen die probeerden het artikel te delen via sociale media zoals Facebook en Twitter werden verhinderd door censuur. De verkiezingen invloed van de Techgiganten resulteerde in een oproep door de Senaat voor een hoorzitting over hun acties.

Vervolgens werd verklaard dat men eerst het artikel van de Post wilde “fact-checken” en dat men niet wil bijdragen aan het verspreiden van “gehackte” informatie – in schril contrast met de toenmalige samenzweringstheorieën over de beweerde Russische connecties van Trump, die vrijuit werden uitgekraamd, ondanks dat er geen enkel concreet bewijs bestond, en dat de Post onthulling geenszins een kwestie van “gehackte” gegevens was.

President Donald Trump heeft de onthulling van de New York Post toegejuicht, die volgens hem slechts het topje van de ijsberg is. Tegelijkertijd is het grotendeels stil in mainstream media, en onder de meer spraakmakende journalisten, wat volgens Trump hen ook tot criminelen maakt.

Bloedige vechtpartijen tussen gewapende rivaliserende groepen demonstranten

Onder het materiaal dat op de computer van Hunter Biden is gevonden, zijn een groot aantal foto’s terwijl hij drugs gebruikt en seks bedrijft – maar wat nu blijkt ook expliciet seksueel fotomateriaal waarbij minderjarige meisje betrokken zijn – materiaal dat nu door de voormalige Republikeinse burgemeester van New York, Rudy Giuliani, aan de politie is overhandigd, Rudy Giuliani says he sent alleged sexually explicit materials involving underage girls from Hunter Biden to Delaware police.

Een persoon die het materiaal heeft gezien is de verslaggever van One America News Network, Chanel Rion, die de inhoud bevestigt.

Volgens de New York Post werd de computer al in december overhandigd aan de FBI, wat de vraag oproept waarom de zaak niet werd opgepakt totdat de onthulling explodeerde.

Er is ook informatie dat de Biden-clan financieel verbonden is met het Chinese communistische regime.

Samenzweringen tegen Trump

Zoals Frontnieuws eerder meldde, is bevestigd dat het Hillary Clinton was die achter de beschuldigingen over Trump’s vermeende Russische connecties zat, waarschijnlijk als een manier om de focus van haar eigen misstappen te ontnemen met het gebruik van een privé-e-mailserver.

NY Times zegt "Great Reset" is een "samenzweringstheorie"... op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert

Er zijn nu ook veel aanwijzingen dat de poging tot een zaak van het Hooggerechtshof tegen Trump, in plaats daarvan de bedoeling had de aandacht van Biden’s misstappen te onttrekken, en het proberen de president te beschuldigen van gefingeerde schendingen.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here