Facebook censureert corruptieonderzoek naar Biden

0
De zoon van Joe Biden had voor de Oekraïense oliemaatschappij een ontmoeting met zijn vader geregeld, ondanks dat Joe Biden dit ontkent, foto New York Post

Facebook voorkomt de verspreiding van onthullingen over contacten tussen de presidentskandidaat Joe Biden en het Oekraïense energiebedrijf Burisma, bemiddeld door de zoon van Biden.

De New York Post onthult Joe Biden’s ontmoeting met de topmanager van Burisma, maar Facebook probeert dit op zijn platform te verduisteren.

Andy Stone, een woordvoerder van Facebook, schrijft in een Twitter-post dat ze “de verspreiding ervan verminderen” totdat het artikel “gefactcheckt” is.

De New York Post vat het samen:

Tot zover de beweringen van Facebook dat het een neutraal platform is: Een van zijn topmanagers heeft zojuist de social media gigant stevig in het pro-Biden kamp gezet. En Twitter volgde al snel.

Facebook en Twitter zijn geen mediaplatforms. Het zijn propagandamachines, sluit de New York Post af.

Biden heeft gelogen over corrupte contacten

Woensdag heeft de New York Post de e-mailcorrespondentie tussen Joe Biden’s zoon Hunter Biden en de topman van het Oekraïense energiebedrijf Burisma onthult. In de e-mail staat dat Hunter Biden een ontmoeting heeft geregeld tussen de baas en zijn vader, wat in dat geval zou betekenen dat de eerdere verklaringen van Joe Biden dat hij nooit met zijn zoon heeft gesproken over de zaken van zijn zoon in het buitenland, vals zijn.

Hunter Biden heeft toegegeven dat hij werd betaald voor bestuursopdrachten in de Oekraïense oliemaatschappij – 50.000 dollar per maand (meer dan 42.000 euro per maand) – ook al weet hij niets over de olie-industrie of Europa.

Zowel Facebook als Twitter censureren nu schandalen rond de presidentskandidaat van de Democratische partij, terwijl ze tegelijkertijd de Republikeinse president ervan weerhouden om zijn boodschap te presenteren door zijn berichten te schrappen.

Als het schandaal over Trump zou gaan, zouden deze platforms dan de verspreiding hebben tegengehouden?

Joe Biden wil de president van de moslims worden

Vorig artikelHet ontbrekende signalement – Framing en het ontkennen van de werkelijkheid
Volgend artikelDe familie Biden: zoon Hunter heeft Sleepy Joe geëlimineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in