Officieel document onthult: De kletspraat over de Russische invloed op de Amerikaanse verkiezingen was Hillary Clinton’s idee

2
1099

Uit een gepubliceerd document blijkt dat de voormalige president Barack Obama op de hoogte was gebracht van de zwendel van Hillary Clinton over de zogenaamde “Russische invloed”.

Donald Trump Jr. – de oudste zoon van de Amerikaanse president Donald Trump – heeft op Twitter een document geopenbaard waarin melding wordt gemaakt van het jarenlange schandaal over de beweerde inmenging en invloed van Rusland in de presidentsverkiezingen van 2016.

In de beschuldigingen tegen Trump en Rusland wordt beweerd dat Rusland Trump heeft geholpen om illegaal president te worden. De onderzoeken tegen Trump waren langdurig en werden vaak genoemd in de media. Het zeer twijfelachtige Mueller-rapport steunde de beschuldigingen tegen Rusland en president Trump.

Het verhaal werd ook gebruikt als een excuus om Trump te vervolgen.

Het officiële document toont nu aan dat het hele circus rond de vermeende betrokkenheid van Rusland een oplichterij was die was gepland door de tegenstander van Trump in de verkiezingen van 2016, de Democraat Hillary Clinton.

Het plan om Trump “te framen” voor het bedriegen van de verkiezingsoverwinning door het zogenaamde “hacken” van Rusland tijdens de verkiezingen was ook bekend bij de toenmalige zittende president, Clinton’s partijgenoot Barack Obama.

De CIA informeerde Obama over de samenzwering tegen Trump via John Brennan, die het hoofd van de CIA was tussen maart 2013 en januari 2017, toen hij werd vervangen. Brennan was Obama’s belangrijkste adviseur op het gebied van terrorismebestrijding.

Of het gepubliceerde document invloed zal hebben op Clinton’s vriend en partijgenoot Joe Biden’s kansen in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van dit najaar is onduidelijk.

VS gezondheidsautoriteit FDA zegt nu 75 jaar nodig te hebben om gegevens over COVID-19-vaccin van Pfizer volledig vrij te geven

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Vorig artikelTrump aangemaand tot het veroordelen van blanke macht – reactie: “Iemand moet iets doen aan Antifa”
Volgend artikelMassale linkse verkiezingsfraude in de Verenigde Staten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. People in the Dark Shadows – 02/10/2020

    ‘There’s at least one big boom in here, and depending on whether or not you’re familiar with the swamp, this whole report might blow your mind.
    A week ago Trump mentioned that the violence in the US is being funded by ‘people in the dark shadows’ … on that same week a Senate report came out detailing the shenanigans & connections to Hunter Biden. In this video I pull on one tiny, under-reported thread from that report to shine light a couple of people lurking in the background.’

    https://www.youtube.com/watch?v=dVGxkmjCrQQ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in