Afgelopen woensdag werd in Pennsylvania een hoorzitting gehouden onder auspiciën van de republikeinen van de staat, waar ze dieper ingingen op de informatie over onregelmatigheden en verkiezingsfraude. Tijdens het verhoor belde president Trump op en gaf hij zijn visie op de situatie.

Foto: © yagisu (Public Domain)

Verschillende getuigen vertelden hoe ze op verschillende manieren lijken te hebben geprobeerd om de presidentskandidaat van de Democraten, Joe Biden, te laten winnen. Een van de ernstigste beschuldigingen is dat Republikeinse verkiezingswaarnemers de stemmentelling niet mochten waarnemen, waar ze volgens de wet recht op hebben.

De campagne van Trump heeft honderden getuigenissen die onder ede zijn afgelegd. Velen van hen zijn bedreigd en geïntimideerd om te zwijgen.

In Pennsylvania heeft een rechter de staat er voorlopig van weerhouden de winnaar uit te roepen en in Nevada heeft een rechter ermee ingestemd het juridisch team van Trump zijn bewijs te laten presenteren. Vergelijkbare hoorzittingen als die in Pennsylvania zullen ook in Arizona en Michigan worden gehouden.

Toen de plotselinge opkomst van meer dan 600.000 stemmen werd vermeld, waarvan slechts een paar duizend naar Trump gingen, ging er een geroezemoes door het publiek. 670.000 stemmen die niet goed konden worden waargenomen, betekent dat ze niet mogen worden meegeteld bij de stemmentelling, is men van mening.

Toen Trump zelf belde, zei hij dat Biden’s winst moet worden geannuleerd omdat hij de echte winnaar is en dat wat er is gebeurd, een land als de Verenigde Staten niet waardig is. Tegelijkertijd bedankte hij degenen die nu hun best doen om de puinhoop op te ruimen.

Juriste gaat door met rechtszaak wegens verkiezingsfraude: “Zal episch zijn”

  Twitter en Facebook censureren alle vragen over de integriteit van de Amerikaanse verkiezingen - Hoe zit het met 4 jaar Russiagate?
Vorig artikelMet de Cadillac naar de Sociale Dienst: hoe buitenlanders schaamteloos de welvaartsstaat bedriegen 
Volgend artikelCovid-pas moet geselecteerde mensen vrij verkeer geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in