Er komen nu nieuwe details naar voren over het politieoptreden tegen George Floyd eind mei, dat verschillende linkse groeperingen als voorwendsel gebruikten om te vernietigen en haat tegen blanken te zaaien, in hun streven naar een cultureel marxistische revolutie. De 46-jarige had onder andere een hoge dosis van de synthetische opioïde Fentanyl in zijn lichaam.

Op One America News Network wordt onthuld hoe de arrestatie van Floyd is verlopen.

Volgens een van de betrokken advocaten van de politieagenten blijkt uit het transcript van de arrestatie dat zijn cliënt de regels naar de letter heeft gevolgd en niets verkeerd heeft gedaan.

MUST READ: Bodycam transcript vertelt een ander verhaal over de dood van George Floyd

Weigerde bevelen te gehoorzamen

Floyd weigerde om geboeid te worden, ook weigerde hij in de politiewagen te worden geplaatst met de bewering dat hij niet kon ademen omdat hij aan claustrofobie zou lijden.

Uit het transcript blijkt ook dat de politieagenten hem minstens 13 keer hebben gezegd dat hij zijn handen moest uitstrekken.

In de auto waarin hij zat, was er ook een vriend die hem aanspoorde om zijn handen uit te strekken, maar Floyd – die blijkbaar onder invloed van harddrugs was – was nauwelijks aanspreekbaar en gedesoriënteerd.

Narcotica in het rectum

Toen de politie hem vroeg of hij ergens high van was, ontkende hij dit, maar verklaarde tegelijkertijd dat hij dezelfde dag bezig was geweest met “hooping” – het smokkelen/transporteren van narcotica door het in zijn rectum te verstoppen.

Bij de autopsie werd 11 ng/mL Fentanyl (een morfinomimeticum met een werking analoog aan die van morfine. Het werkt echter vele malen sterker dan morfine, op gewichtsbasis ca. 80 maal) in zijn lichaam gevonden. De dodelijke dosis kan zo laag zijn als 7. Er werd ook methamfetamine (crystal meth) en marihuana gevonden.

De aanklacht wegens seksueel geweld tegen de zwarte Jacob Blake komt in zijn geheel naar voren - en het is afschuwelijk

Voormalig CIA-agent en blogger Larry C. Johnson ziet de aanklacht tegen de beschuldigde politieagenten in elkaar storten:

Het transcript van de opnames van de lichaamscamera van J. Alexander Kueng toont duidelijk aan dat George Floyd leed aan kortademigheid voordat de politie de handen op hem legde. Hij stierf aan een overdosis fentanyl, niet door verstikking door de politie van Minneapolis. Dit nieuws zal de krankzinnige linkse menigte die de onthoofding eist van de politieagenten van Minneapolis die beschuldigd worden van het ‘vermoorden’ van George Floyd, geen vreugde brengen.

De Duitse blogger Hadmud Danisch concludeert:

De gefaktenieuws dood van George Floyd kan wel eens als een grote politieke intrige de geschiedenis ingaan.

George Floyd is geen rolmodel of martelaar

6 REACTIES

  1. Ja George Floyd was een fantastisch lid van de Afro Amerikaanse gemeenschap, het walgelijke drugsgebruik wordt in veel gevallen niet eens veroordeeld, het lijkt er veel op dat drugsgebruik van veel Amerikanen een eerste levensbehoefte is geworden, enfin ze bekijken het maar in de superstaat Amerika dat 150 jaar door de Joodse bankiers geslachten geregeerd wordt.

  2. Zelfs de hulk zou nog moeite hebben gehad om zo’n junk onder controle te houden.

    Vanochtend hoorde ik dat ze familie een rechtszaak gaat beginnen tegen de agenten voor het verlies van dit stuk vreten.
    Voor dat vreten moeten ze nou zelf zorgen, vandaar dat verlies, zonder zware criminele junk in de buurt, dus eisen ze een pak geld om de tijd door te komen.

  3. Deze George Floyd was een zeer zware crimineel, zodat men, de bevolking dus, eigenlijk opgelucht zou moeten zijn dat hij, op welke manier dan ook, geëlimineerd is.

  4. “Put your hands on the wheel”…. “Please don’t shoot me Mr Policeman”… he was acting up for the camera. Lifelong thug. In other States he’d have been given life in prison years ago which would have been best thing for him and society.

  5. Steeds gekkere info over Ffloyd. Op het moment dat de opnamen van de zg arrestatie werden gemaakt, waren er omstanders die het filmden en op facebook plaatsten. Daaruit bleek dat Ffloyd door één politie-agent in een personenauto naar de plek waar ‘het’ moest gebeuren werd gebracht. Ffloyd ging op het trottoir, met zijn rug tegen een gebouw, op de grond zitten. De agent bleef in de buurt, maar er was geen spoor van ontsnappingspogingen. Daarna kwam pas de politie-auto aan de andere kant van de straat – je zag Ffloyd eerst aan de ene kant onder de politie-auto, 10 minuten later aan de andere kant (dat kwam waarschijnlijk beter uit voor de ‘pose’). De agent met de knie op zijn nek en (waar ik niemand over hoor) MET EEN HAND IN ZIJN BROEKZAK. Waarom doet een agent dat???? Heeft het te maken met “The hidden hand” – zoek het op!!!!!! Het hele verhaal is een toneelstuk!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here